κάποια πράγματα είναι ανεκτίμητα, όπως και κάποιες ψυχές είναι απείραχτες στο χρόνο,
τέτοια είναι κι η δική σου,
σε ευχαριστούμε για όλα όσα εχεις δώσει...

teod1980 έγραψε:Το ανέκδοτο ήταν όταν τον έκανε ο Παράσχος στόπερ....
Έχει κι άλλες τέτοιες προφητείες εκεί πίσω στις σελίδες 130-135.Falegkos έγραψε:+ με προλαβες.brigate4 έγραψε:Καλά ρε παιδιά πλάκα κάνετε? αδικημένος ο Μπαλάφας? 4 χρόνια βασικος ήταν. ΟΚ τον γουστάρετε επειδή εχει ήθος και είναι καλό παιδί...Έπαιξε και καλά ένα τέταρτο οπότε ας τον κρατήσουμε ακόμα 5 χρόνια αφού είναι καλό παιδί !!!
Καλύτερος απ τον Τσουκαλά? σόρι, διαφωνώ. Με τη μπάλα ο Τσουκαλάς είναι πολύ καλύτερος, σαν κόφτες μέτριοι και οι δύο με τον Μπαλάφα πάντα να κάνει επικίνδυνα μαρκαρίσματα ακόμα και για κόκκινη απευθείας.
Δεν με νοιάζει πόσα λεφτά παίρνει ή αν είναι καλό παιδί. Αποφασίσαμε πως μας χρειάζεται? καλώς. Αλλά μη λέτε ότι είναι αδικημένος, ήμαρτον.
ρε ο λαος του ΠΑΟΚ δεν παει καλα..... η μονη ομαδα μεγαλη που θα μπορουσε να εχει αυτον τον παικτη ειμαστε εμεις.
4 χρονια τον εχουμε και ακομα τον πιστεύουνε.Βαγγελής 2 (αν και ο λαμπρος εμενα μου αρεσε).
Για να κραταει μια ομαδα εναν παικτη παει να πει οτι αυτος στο μελον κριθηκε οτι θα βοηθισει..... μα υπαρχει ανθωπος που πιστευει οτι σε αυτον τον ΠΑΟΚ μπορει να βοηθισει ο μπαλαφας?
για αυτους που λενε τον κρατισαμε λογο των τραυματισμων (και καλα λενε) πραγματικα προτιμω να παρω εναν παικτη απο Γ' εθνικη με 40.000Ε παρα να συνεχίσω με μπαλαφα.
δεν ξερω τη μεσω εχει παντος ειναι τεραστιο.
Αν εσύ πιστεύεις ότι ο Μπαλάφας έγινε Νέστα, Καναβάρο και Πικέ με την χθεσινή εμφάνιση, τότε πάω πάσο.DC έγραψε:![]()
![]()
![]()
teod1980 έγραψε:Το ανέκδοτο ήταν όταν τον έκανε ο Παράσχος στόπερ....Έχει κι άλλες τέτοιες προφητείες εκεί πίσω στις σελίδες 130-135.Falegkos έγραψε:+ με προλαβες.brigate4 έγραψε:Καλά ρε παιδιά πλάκα κάνετε? αδικημένος ο Μπαλάφας? 4 χρόνια βασικος ήταν. ΟΚ τον γουστάρετε επειδή εχει ήθος και είναι καλό παιδί...Έπαιξε και καλά ένα τέταρτο οπότε ας τον κρατήσουμε ακόμα 5 χρόνια αφού είναι καλό παιδί !!!
Καλύτερος απ τον Τσουκαλά? σόρι, διαφωνώ. Με τη μπάλα ο Τσουκαλάς είναι πολύ καλύτερος, σαν κόφτες μέτριοι και οι δύο με τον Μπαλάφα πάντα να κάνει επικίνδυνα μαρκαρίσματα ακόμα και για κόκκινη απευθείας.
Δεν με νοιάζει πόσα λεφτά παίρνει ή αν είναι καλό παιδί. Αποφασίσαμε πως μας χρειάζεται? καλώς. Αλλά μη λέτε ότι είναι αδικημένος, ήμαρτον.
ρε ο λαος του ΠΑΟΚ δεν παει καλα..... η μονη ομαδα μεγαλη που θα μπορουσε να εχει αυτον τον παικτη ειμαστε εμεις.
4 χρονια τον εχουμε και ακομα τον πιστεύουνε.Βαγγελής 2 (αν και ο λαμπρος εμενα μου αρεσε).
Για να κραταει μια ομαδα εναν παικτη παει να πει οτι αυτος στο μελον κριθηκε οτι θα βοηθισει..... μα υπαρχει ανθωπος που πιστευει οτι σε αυτον τον ΠΑΟΚ μπορει να βοηθισει ο μπαλαφας?
για αυτους που λενε τον κρατισαμε λογο των τραυματισμων (και καλα λενε) πραγματικα προτιμω να παρω εναν παικτη απο Γ' εθνικη με 40.000Ε παρα να συνεχίσω με μπαλαφα.
δεν ξερω τη μεσω εχει παντος ειναι τεραστιο.
Πφφφ ... δικαιολογίες. Το "ασφαλές" ίσως θα έπρεπε να σε προβληματίσει γιατί δεν προέκυψε από μόνο του αλλά από την συγκεκριμένη στάση μου.teod1980 έγραψε: Αν εσύ πιστεύεις ότι ο Μπαλάφας έγινε Νέστα, Καναβάρο και Πικέ με την χθεσινή εμφάνιση, τότε πάω πάσο.
Εσύ επανελλειμένα όμως έχεις στόχο να πουλάς πνέυμα και ειρωνεία εκ του ασφαλούς.
Φίλε, τον ΠΑΟΚ δεν τον κάνει μεγάλο κανένας Μπαλάφας ή Γκαρσία. (λέω εγώ)Armagedonas έγραψε:ένα γκολ ακόμα και σε τελικό Τσάμπιονς λιγκ,δεν αλλάζει την εικόνα και την αξία ενός παίκτη
ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΟΚ και ΜΠΑΛΑΦΑΣ ειναι έννοιες ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΕΣ
'''Το ανέκδοτο ήταν όταν τον έκανε ο Παράσχος στόπερ...'''DC έγραψε:Πφφφ ... δικαιολογίες. Το "ασφαλές" ίσως θα έπρεπε να σε προβληματίσει γιατί δεν προέκυψε από μόνο του αλλά από την συγκεκριμένη στάση μου.teod1980 έγραψε: Αν εσύ πιστεύεις ότι ο Μπαλάφας έγινε Νέστα, Καναβάρο και Πικέ με την χθεσινή εμφάνιση, τότε πάω πάσο.
Εσύ επανελλειμένα όμως έχεις στόχο να πουλάς πνέυμα και ειρωνεία εκ του ασφαλούς.
Αν είναι κάθε φορά που έρχεσαι σε δύσκολη θέση να επικαλείσαι ειρωνία, πες το να το ξέρω βρε αδερφέ.
Ο Μπαλάφας ούτε Νιέστα είναι ούτε Πικέ. Ούτε και κανένας άλλος στην ομάδα. Είναι ο Μπαλάφας και το σχόλιό σου γράφτηκε επί Σάντος και όχι επί Παράσχου. Δεν πάυει όμως να είναι γεγονός ότι το μεγαλύτερο παιχνίδι του στην ομάδα, το έκανε εχθές ως σέντερμπάκ. Κάτι για το οποίο τον είχες ειρωνευτεί.
Πρέπει επί τέλους να είμαστε πιο προσεκτικοί με τους παίκτες μας. Ο καθένας έχει συγκεκριμένες δυνατότητες και συγκεκριμένη αποστολή. Κάποια στιγμή θα γκελάρει ο Μπαλάφας, όπως έχει γκελάρει και ο Κοντρέρας και ο Τσιρίλο και ο Βιειρίνια και όλοι οι παίκτες (το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι λαθόν). Αυτούς έχουμε, αυτοί παίζουν για την ομάδα, αυτούς πρέπει να στηρίζουμε. Γνώμη μου. Και αυτό το νόημα είχε το ποστ μου.
Α ... και σταμάτα να τα βλέπεις όλα επί προσωπικού. Δεν σε παρέθεσα επειδή σε μισώ. Σε παρέθεσα γιατί το δικό σου σχόλιο όπως και τα άλλα τα θεώρησα ως πιο χαρακτηριστικά. Με την ίδια ευκολία θα παρέθετα και κάποιον με μπλε ή κόκκινο nick. Έχει ξαναγίνει και στο (πρόσφατο) παρελθόν.
Μοϊκανέ, δεν τρέχει τίποτα μαν. Δεν μαλώνουμε. Όλα οκ.