21. Vladimir Ivić
Re: 21. Vladimir Ivić
Κι εγω πιστευα οτι θα βγει ο Τσουκαλας για να παει ο Ιβιτς διπλα στον Γκαρσια αλλα τωρα τι να πεις, αδικουμε τον Χαβο αν αρχισουμε αυτα.
ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ και γιγαντωνεσαι και στην ευρωπη και ασε τους αποτυχημενους να σκοτωνονται κατω
ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ και γιγαντωνεσαι και στην ευρωπη και ασε τους αποτυχημενους να σκοτωνονται κατω
ε καλα και αν περνουσαμε θα γινοταν η αλλαγη της δεκαετιας...
εξω απο τον χορό πολλα τραγουδια λεγοντε.
μια χαρα το πιγε το ματς και ο χαβος και οι παικτες απλα δεν μας ηθελε.
εξω απο τον χορό πολλα τραγουδια λεγοντε.
μια χαρα το πιγε το ματς και ο χαβος και οι παικτες απλα δεν μας ηθελε.
Αν είχαμε αυτόν τον Ιβιτς από την αρχή της σεζόν, κόβω και τα @@ μου ότι θα χτυπούσαμε πρωτάθλημα κι ευρωπαικό!Jordi_ 04 έγραψε:Σημερα ησουν ηδονικος...
Μπραβο Βλανταν
Πραγματικά, εντυπωσιακός, σαγηνευτικός, ανεπανάληπτος, απίστευτος, εξαιρετικός..
Δεν υπάρχουν λέξεις για να τον χαρακτηρίσω!
Ρε κατευθειαν στις μπηχτες ρε φαλεγκο! Τι ειπα εγω το αντιθετο? Ειπα τι πιστευα θα γινει, δεν κραζω γιατι δεν εκανε την αλλαγη που περιμενα!
- Federacion
Tι εγινε; Παλι με 10 παίζαμε;
Α ρε Ιβιτς αμα ο κόσμος είναι μια φορα αχάριστος, δεν σταματα να είναι ποτε.
Χιλια μπράβο σημερα.
Α ρε Ιβιτς αμα ο κόσμος είναι μια φορα αχάριστος, δεν σταματα να είναι ποτε.
Χιλια μπράβο σημερα.
- kataramenos5
- ΑποστόληςΑ
Η καλύτερή του φετινή εμφάνιση, αναμφίβολα. Αν βελτιώσει και την τελική προσπάθεια θα γίνει ο περυσινός Ivic, το καλύτερο 10άρι του πρωταθήματος.
- evripidis4
Προστιμο απο σημερα...σβαρνιεται που σβαρνιεται σε ολα τα παιχνιδια κρεμαει και την ομαδα...Αντε να πουμε με τα νευρα μας παιζει...Συνεχως παρομοιες αποβολες σε κρισιμα παιχνιδια...Πες ρε μεγαλε...ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ή ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ...εμεις τι σου φταιμε καθε φορα...ΦΤΑΝΕΙ!!!