László Bölöni

Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Re: László Bölöni

Δημοσίευση από Zorro4 »

Προσωπική μου άποψη είναι πως θα μείνει, τουλάχιστον φέτος.
Αδυνατώ να πιστέψω πως θα παρατήσει την ομάδα στη μέση της χρονιάς... με βάση τον χαρακτήρα του και από όσα έχω δει μέχρι τώρα μιλάω, αλλά βέβαια... άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.
Δεν θυμάμαι να το έχει κάνει στην καριέρα του και δεν πιστεύω πως θα το κάνει τώρα.
Για την επόμενη χρονιά βλέπουμε... ;)
Παρόλα αυτά κανένα δεν μπορείς να κρατήσεις με το ζόρι, αλλά να μη μας πιάνει και υστερία... ο Π.Α.Ο.Κ. υπήρξε πριν τον Μπόλονι και μπορεί να υπάρξει και χωρίς Μπόλονι.

ΥΓ
Συμφωνώ με αυτά που γράφει από πάνω ο sernikos... ΡΕ ΛΙΓΗ ΗΡΕΜΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕ...
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Sick Bastard έγραψε:
Realcon έγραψε:
Δηλαδή για να καταλάβω δεν είχαμε ποδοσφαιριστή να κάνει άνω κάτω τα αποδυτήρια και καταφέρνει να τα κάνει ο κάπτεν των αποδυτηρίων;
Τα αποδυτήρια γίνονται άνω κάτω όταν η διοίκηση κατεβάζει σε αυτά διάφορους ύποπτους πουθενάδες και τους παρουσιάζει σαν επενδυτές στους παίχτες!!!
Τα αποδυτήρια γίνονται άνω κάτω όταν παίχτες σαν τον Αρίας έχουν να πληρωθούν 5 μήνες.
Όλα τ'αλλα είναι να χαμε να λέγαμε.
Ο καιρός σε ένα μετεωρολογικό δελτίο λέει τον καιρό. Δεν λέει ότι θα βρέξει μόνο. Αλλά αιτιολογεί για την βροχή που έρχεται. Έτσι έκανες κι εσύ. Απ όλα αυτά που έγραψα, εσύ είπες να απαντήσεις σε αυτό. Αιτιολογώ καλέ μου φίλε και έχω αναρωτιέμαι. Και κάτι τελευταίο... Ο Μπολονι όταν δεν ήταν στην ομάδα, η ομάδα ήταν εκεί. Και γι αυτούς που λένε για την διοίκηση, πριν κατηγορήσει κάποιος να θυμηθεί με αυτήν είδαμε κάποιες χαρές. Τώρα αν δεν κάνει επειδή οι Άραβες δίνουν κοντά στα δύο εκατομμύρια... Ε, τι να πω...
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Είναι γατόνι .-

Μείνει - φύγει (εγώ σκυλιάζω να μείνει κ με 3ετές ΤΩΡΑ) αυτό που πρέπει να κρατήσουμε είναι η νοοτροπία του.

Άλλο να λες θα επενδύσω σε μικρούς επειδή δεν έχω φράγκα και άλλο να το λές (και να βλέπεις πως γίνεται) επειδή πιστεύεις και κατανοείς τη στρατηγική υπόσταση της επιλογής.

Εάν είναι τα φράγκα το θέμα (είτε για αυτόν είτε για παίκτες), στα @@ μου, κάντε ό,τι πρέπει, μην πάρετε ούτε αφίσα παίκτη, και δώστε τα σε αυτόν. Σε 2 χρόνια θα σου έχει βγάλει 4-5 παίκτες και θα έχεις πάρει τεχνογνωσία. Το θέμα είναι να γίνει η αρχή. Θα τα πάρεις από τις πωλήσεις μετά, αρκεί να αρχίσεις ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να λειτουργείς ΠΑΝΤΟΥ επαγγελματικά.

Το ξαναλέω, είναι γατόνι και τον πάω τρελά για το δούλεμα που ρίχνει στα ΑΡΔ.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

ρε παιδια μπορει καποιος να μου εξηγισει πως μερικοι γνωριζουν τοσα πολλα;
απο που ρε φιλε ξερεις οτι ο αριας εχει να πληρωθει 5 μηνες και το λες
πουθενα δεν το ειπε ο αριας αλλα και απο πουθενα αλλου δεν προκυπτει
εσυ απο που το γνωριζεις και το λες ετσι ευκολα
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Λύθηκε η παρεξήγηση, μένει ο Μπόλονι

16 Δεκ 2011 11:44, Από Σταύρος Κόλκας

Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η επαφή του Παντελή Κωνσταντινίδη με τον Λάσλο Μπόλονι έτσι ώστε να δοθούν οι απαραίτητες διευκρινήσεις για τα όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τη Ρούμπιν Καζάν.

Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να φύγει από την ομάδα και πως δεν είχε ως στόχο να δημιουργήσει κάποιο θέμα. Απλά απάντησε σε μία ερώτηση που του έγινε.

Από εκεί και πέρα, ο Κωνσταντινίδης του είπε πως σε αυτές τις τοποθετήσεις θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικός, γιατί στην Ελλάδα εύκολα παρεξηγούνται και δημιουργούνται εντάσεις.

Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ ρώτησε τον Μπόλονι αν έχει τάσεις φυγής, ο Ρουμάνος διαβεβαίωσε πως όχι και πως θα τιμήσει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ.

Αυτό όμως που ο Ρουμάνος ξεκαθάρισε επίσης, είναι πως από τη μία έχει διάθεση να μείνει, αλλά από την άλλη θα πρέπει να υπάρχει και ένα πλάνο για να εξελιχθεί η ομάδα όπως πρέπει.

Ο Κωνσταντινίδης του είπε με τη σειρά του πως θα γίνει το καλύτερο δυνατό και το θέμα θεωρείται από την ΠΑΕ λήξαν

ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΟΥ ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΑΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ....
Τωρα θα μου πει καποιος και γιατι ειπε ολα αυτα και πως εμπιστευεσαι τους αρδ κτλ...???

Δεν εμπιστευομαι τους αρδ αλλα ισως εχω ψιλοκαταλαβει πως μιλαει ο μπολονι...
Σε μια συνεντευξη τυπου μετα απο ματς δεν λες "οτι φευγεις"...
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

α ρε Μπόλονι.... :lol: :lol: :lol:

είσαι μεγάλη π##να..!

Πούλα τους τρέλααααα.... :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Τα παθήματα να γίνονται και μαθήματα.Εκτός απ την ομάδα
θα μας στρώσει όλους οπαδους,δημοσιογράφους,διοικηση.
Είπαμε: διδάσκει εντός και εκτός γηπέδου
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Moican εξαφανισου γιατι σε ειδαμε και σενα το βραδυ...
Πεταξες τα σπιρτακια και την εκανες.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Άσε να λέω και να γράφω μλκιες εγώ.!!

Δεν βαριέσαι... 8-)
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

abg12d34 έγραψε:ρε παιδια μπορει καποιος να μου εξηγισει πως μερικοι γνωριζουν τοσα πολλα;
απο που ρε φιλε ξερεις οτι ο αριας εχει να πληρωθει 5 μηνες και το λες
πουθενα δεν το ειπε ο αριας αλλα και απο πουθενα αλλου δεν προκυπτει
εσυ απο που το γνωριζεις και το λες ετσι ευκολα
To είπε ο μανατζέρ του. Αν λέει ψέματα ας το διαψεύσει η ΠΑΕ.Μέχρι τότε ισχύει.
Realcon έγραψε:
Sick Bastard έγραψε:
Realcon έγραψε:
Δηλαδή για να καταλάβω δεν είχαμε ποδοσφαιριστή να κάνει άνω κάτω τα αποδυτήρια και καταφέρνει να τα κάνει ο κάπτεν των αποδυτηρίων;
Τα αποδυτήρια γίνονται άνω κάτω όταν η διοίκηση κατεβάζει σε αυτά διάφορους ύποπτους πουθενάδες και τους παρουσιάζει σαν επενδυτές στους παίχτες!!!
Τα αποδυτήρια γίνονται άνω κάτω όταν παίχτες σαν τον Αρίας έχουν να πληρωθούν 5 μήνες.
Όλα τ'αλλα είναι να χαμε να λέγαμε.
Ο καιρός σε ένα μετεωρολογικό δελτίο λέει τον καιρό. Δεν λέει ότι θα βρέξει μόνο. Αλλά αιτιολογεί για την βροχή που έρχεται. Έτσι έκανες κι εσύ. Απ όλα αυτά που έγραψα, εσύ είπες να απαντήσεις σε αυτό. Αιτιολογώ καλέ μου φίλε και έχω αναρωτιέμαι. Και κάτι τελευταίο... Ο Μπολονι όταν δεν ήταν στην ομάδα, η ομάδα ήταν εκεί. Και γι αυτούς που λένε για την διοίκηση, πριν κατηγορήσει κάποιος να θυμηθεί με αυτήν είδαμε κάποιες χαρές. Τώρα αν δεν κάνει επειδή οι Άραβες δίνουν κοντά στα δύο εκατομμύρια... Ε, τι να πω...
Για τον καιρό κτλ εμπιστεύομαι μόνο αυτή:
Εικόνα

Για τα άλλα που έλεγες, δεν τα σχολίασα γιατί είναι τόσο λάθος που θα ξημερώναμε, δεν έχει νόημα.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

γαμοτο μια επιτυχια να μην μπορουμε να χαρουμε .....
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΟΤΕΝΑΜ 16 ΑΟΡΑΤΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΛΑ ΛΕΝΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ...
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΦΕΝΕΡ ΦΕΥΓΕΙ Ο ΣΟΡΛΕΝ
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΡΟΥΜΠΙΝ Ο ΙΒΙΤΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Η ΑΛΕΠΟΥ Ο ΜΠΟΛΟΝΙ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΜΠΡΙΖΑ....
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΕΝΤΑΣΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΑΛΑΡΩΝΕΙ...... :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ...... :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Αυτό όμως που ο Ρουμάνος ξεκαθάρισε επίσης, είναι πως από τη μία έχει διάθεση να μείνει, αλλά από την άλλη θα πρέπει να υπάρχει και ένα πλάνο για να εξελιχθεί η ομάδα όπως πρέπει.
Γειά σου ρε Μπόλονι που με δικαιώνεις όταν λέω πως δεν υπάρχει πλάνο ανάπτυξης του συλλόγου.
theo111

Δημοσίευση από theo111 »

Εφόσον θέλει πλάνο ο Λάζλο, ας τον καλέσει η διοίκηση να του κάνει επέκταση συμβολαίου για άλλα δύο χρόνια - συνολικά 4 χρόνια συμβόλαιο. Με διπλασιασμό της ρήτρας φυσικά, προκειμένου να διασφαλιστεί και ο ΠΑΟΚ από οποιονδήποτε θελήσει να τον δελεάσει στο εντωμεταξύ.

:pano: :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Αν διπλασιαστεί η ρήτρα διπλασιάζεται και η αποζημίωση σε περίπτωση απόλυσης, όμως.
kos

Δημοσίευση από kos »

εν ενεργεια προπονητης ομαδας ρωταει να μαθει εαν η διοικηση εχει πλανο και σχεδιασμο για το μελλον της ομαδας....
και εμεις περιμενουμε να μαθουμε την απαντηση του μπολονι..... την απαντηση του ΠΑΟΚ θα την μαθουμε ποτε???
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”