Παύλος Δερμιτζάκης

Άβαταρ μέλους
Alienaras

Re: Παύλος Δερμιτζάκης

Δημοσίευση από Alienaras »

Η αλήθεια είναι πως είμαι επιφυλακτικός με τον Παύλο από την άποψη πως είναι νωρίς ακόμα και δεν έχει βαρύ βιογραφικό,δεν είμαι επιφυλακτικός ούτε για τα ανεπιτυχή αποτελέσματα εώς τώρα ούτε αν θεωρήσουμε ότι υπήρξαν κάποιες λανθασμένες αλλαγές παικτών σε κάποια παιχνίδια που λένε αρκετοί.Είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμα να τον κρίνω από τη στιγμή που είναι μόνο 2 μήνες στην ομάδα και χωρίς δική του προετοιμασία.Γι'αυτό και θέλω να απευθυνθώ σε αυτούς που τον κρίνουνε πολύ αυστηρα τόσο γρήγορα και να τους ρωτήσω σε τι κατάσταση βρισκότανε η ομάδα μας στη πρώτη σεζόν του Σάντος που δεν είχε κάνει προετοιμασία και δεν είχε παίχτες της επιλογής του???Μήπως τερματίσαμε 9οι?? Ξέρετε , τότε που έξω από τα αποδυτήρια εσείς οι παντογνώστες κριτές φωνάζατε "Είμαι ΠΑΟΚ πουλάω τρέλα δε μπορώ δε μπορώ αλλή σαρδέλα"...
Υ.Σ. ίσως θα έπρεπε σιγά σιγά να αποβάλλουμε αυτή τη κακή ελληνική νοοτροπία να "κρίνουμε και να αποθεώνουμε"το ίδιο οποιοδήποτε πρόσωπο τόσο εύκολα...!!!
Άβαταρ μέλους
Alienaras

khaledfreepaok έγραψε:υπαρχει βιντεο με ολοκληρη την ομιλια δερμι?
http://www.youtube.com/watch?v=jCcXRMFF0Ss
http://www.youtube.com/watch?v=wfP43xVaPqI
Άβαταρ μέλους
khaledfreepaok

Δημοσίευση από khaledfreepaok »

ευχαριστω αδερφε
kos

Δημοσίευση από kos »

eliask έγραψε:
tonygr έγραψε:ασε φιλε επρεπε να τον ακουσεις απο την αρχη ..... εχει @@@@@@@@@ μεγαλα και οργνει
πες τα παυλαρα ... 5 στοπερ ....... αριστ μπακ ο σαβινι με 350.000 που δεν μπορει να στρψει!! χεχεχε και στο τελςο μας ειπε οτι εγω παιζω μονο στοπερ
Δεν φανταζεσαι ποσο μεγαλη αληθεια ειναι αυτή.... ειναι απιστευτο γιατι ΚΥΡΙΕ ΖΗΣΗ αυτό αξριβως είναι στο μυαλό μου εδω και 2 χρόνια......... Αληθεια που ποναει!
διαβαζω τα σχολια σας για την συνεντευξη και το πρωτο μου συμπερασμα ειναι οτι ακομη και σημερα το στυλ του αγγελαρα εχει αρκετους θαυμαστες. αληθεια ρε παιδια τον αγγελο τον εχετε προλαβει στον ΠΑΟΚ? τον εχετε ζησει?

και μια και λες για τον ζηση θα σου πω οτι λες ανοησιες. για τα 5 στοπερ ο ζησης εχει την ευθυνη που εχει και ο ζαγορακης και ο μπερετα. δυστηχως οπως δεν το καταλαβες ουτε εσυ, δεν το καταλαβε ουτε αυτος που το ειπε.
δηλαδη ο ΠΑΟΚ εχει προεδρο δικηγορο-λογιστη-τεχνοκρατη ή προεδρο ποδοσφαιρανθρωπο?
και εαν ο ζησης του ελεγε να παρουμε και 6ο στοπερ παλι δεν θα ειχε ευθυνη και ο προεδρος? πλακα με κανεις?

οσον αφορα τον δερμιτζακη και τα 5 στοπερ λεει μαλακιες γιατι ξερει οτι εαν δεν περνουσαμε θα μεναμε με 4 στοπερ και πουλουσαμε τον κοντρερας. το ηξερε αλλα στην αναγκη να βρει αλλοθι λεει παπαριες.
kos

Δημοσίευση από kos »

Alastor έγραψε:
desperando έγραψε:οι παικτες ειναι κουρασμενοι αλλα εχουν καλυτερα εργομετρικα απο πεερυσι αλλα δεν θελω πολλους καλους παικτες γιατι δεν μπορω να τους αξιοποιησω και γρινιαζουν γιατι δεν παιζουν, ο προηγουμενος προπονητης εκανε χαλια προετημασια και ο ζησης με τον σαντος φορτοσαν αχριαστους παικτες στην ομαδα, α και εγω δεν φταιω σε τιποτα ειμαι τελειος και τωρ πουπερασανοι 70 μερες και απεκτησα την εμπειρια θα εχουμε μονο νικες

αυτη ειναι ολη η σουμα της συνεντευξης.....δυστυχως
+1
η γνωμη μου ειναι οτι καλως εγινε η συνεντευξη τυπου και διελυσε τους οποιους ενδιασμους ειχα για το εαν κανει.
εκει που ελεγα δηλαδη ρε μπας και ξερει κατι παραπανω ο ζαγορ ηρθε η σημερινη συνεντευξη και ξεκαθαρισε οτι το παιδι θα κανει μεγαλη ζημια ενα μεινει.

λεγανε οτι θα δωσει συνεντευξη τυπου για να ξεκαθαρισει το πλανο και τις σκεψει τους για την ομαδα και ειδα εναν επιθετικο ανθρωπο χωρις να καταλαβω σε ποιον κανει επιθεση. τα εχει εντελως χαμενα.

τα χειροτερα σημεια του ηταν
1) δεν ζω απο το ποδοσφαιρο που ηταν σαν να λεει οτι κανει χομπι ή οτι στα παπαρια του και εαν φυγει. αυτο ομως ειναι το μονο που ΔΕΝ προκυπτει απο αυτα που ειπε.
2) οτι σε 70 απεκτησε την απαιτουμενη εμπειρια για να σταθει στο επιπεδο του ΠΑΟΚ. πανω σε αυτο τα οποια σχολια ειναι περιτα. ειναι μονο για να γελας.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

kos έγραψε:
eliask έγραψε:
tonygr έγραψε:ασε φιλε επρεπε να τον ακουσεις απο την αρχη ..... εχει @@@@@@@@@ μεγαλα και οργνει
πες τα παυλαρα ... 5 στοπερ ....... αριστ μπακ ο σαβινι με 350.000 που δεν μπορει να στρψει!! χεχεχε και στο τελςο μας ειπε οτι εγω παιζω μονο στοπερ
Δεν φανταζεσαι ποσο μεγαλη αληθεια ειναι αυτή.... ειναι απιστευτο γιατι ΚΥΡΙΕ ΖΗΣΗ αυτό αξριβως είναι στο μυαλό μου εδω και 2 χρόνια......... Αληθεια που ποναει!
διαβαζω τα σχολια σας για την συνεντευξη και το πρωτο μου συμπερασμα ειναι οτι ακομη και σημερα το στυλ του αγγελαρα εχει αρκετους θαυμαστες. αληθεια ρε παιδια τον αγγελο τον εχετε προλαβει στον ΠΑΟΚ? τον εχετε ζησει?

και μια και λες για τον ζηση θα σου πω οτι λες ανοησιες. για τα 5 στοπερ ο ζησης εχει την ευθυνη που εχει και ο ζαγορακης και ο μπερετα. δυστηχως οπως δεν το καταλαβες ουτε εσυ, δεν το καταλαβε ουτε αυτος που το ειπε.
δηλαδη ο ΠΑΟΚ εχει προεδρο δικηγορο-λογιστη-τεχνοκρατη ή προεδρο ποδοσφαιρανθρωπο?
και εαν ο ζησης του ελεγε να παρουμε και 6ο στοπερ παλι δεν θα ειχε ευθυνη και ο προεδρος? πλακα με κανεις?

οσον αφορα τον δερμιτζακη και τα 5 στοπερ λεει μαλακιες γιατι ξερει οτι εαν δεν περνουσαμε θα μεναμε με 4 στοπερ και πουλουσαμε τον κοντρερας. το ηξερε αλλα στην αναγκη να βρει αλλοθι λεει παπαριες.

Εσυ κυριε ξερολα πες μας λιγο για τα χρονια του αναστασιαδη στην ομαδα γιατι εμεις ειμαστε μπεμπηδες και δεν θυμομαστε,εισαστε αχαριστοι ανοιγετε το στομα σας και δεν ξερετε τι λετε μονο και μονο για να δικαιολογησετε τη σκεψη σας.

Υ.Γ Σας βαρεθηκα ρε δε παει αλλο αυτη η σαπιλα πανυγιρτζηδες καλοθελητες της κακιας ωρας.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

αντε ρε να στηριξουμε τον ανθρωπο και να κοψουμε τις σαντολογιες ετσι καναμε και με σαντος τον σκιζαμε κυριολεκτικα και μετα καταπιαμε την γλωσα μας ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΜΟΝΟ ΚΕΡΔΟΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΚΟΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΛΛΑΤΩΜΑ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕ
ΣΤΙΓΜΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ
ΝΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΜΕ
ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ....
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

με κουρασε ο δερμιτζακης....ο καθρεπτης της ομαδας εινααι το γηπεδο..εκει να δουλεψει...ας αφησει τα λογια λες και εινα ιπροεδρος ή δε ξερω γω ποιος...
οσο ειναι εδώ οφειλει να δουλευει ως προπονητης, τακτικη πειθαρχια αγωνιστκή φυσ.κατασταση και να παιρνει100% απο τους παικτες..οσο το κανει θα ειναι εδω..με τετοιο ροστερ δεν δικαολογειται καμια αποτυχια...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Alienaras έγραψε:Η αλήθεια είναι πως είμαι επιφυλακτικός με τον Παύλο από την άποψη πως είναι νωρίς ακόμα και δεν έχει βαρύ βιογραφικό,δεν είμαι επιφυλακτικός ούτε για τα ανεπιτυχή αποτελέσματα εώς τώρα ούτε αν θεωρήσουμε ότι υπήρξαν κάποιες λανθασμένες αλλαγές παικτών σε κάποια παιχνίδια που λένε αρκετοί.Είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμα να τον κρίνω από τη στιγμή που είναι μόνο 2 μήνες στην ομάδα και χωρίς δική του προετοιμασία.Γι'αυτό και θέλω να απευθυνθώ σε αυτούς που τον κρίνουνε πολύ αυστηρα τόσο γρήγορα και να τους ρωτήσω σε τι κατάσταση βρισκότανε η ομάδα μας στη πρώτη σεζόν του Σάντος που δεν είχε κάνει προετοιμασία και δεν είχε παίχτες της επιλογής του???Μήπως τερματίσαμε 9οι?? Ξέρετε , τότε που έξω από τα αποδυτήρια εσείς οι παντογνώστες κριτές φωνάζατε "Είμαι ΠΑΟΚ πουλάω τρέλα δε μπορώ δε μπορώ αλλή σαρδέλα"...
Υ.Σ. ίσως θα έπρεπε σιγά σιγά να αποβάλλουμε αυτή τη κακή ελληνική νοοτροπία να "κρίνουμε και να αποθεώνουμε"το ίδιο οποιοδήποτε πρόσωπο τόσο εύκολα...!!!

δλδ να αποδεχτουμε οτι στο υπαρχον υλικο του ΠΑΟΚ αυτη τη στιγμη υπαρχουν σε ποσοτητα αντιστοιχου βεληνεκους ποδοσφαιριστες-σαρδελες με εκεινους της περιοδου 2007-2008;για ποιο λογο ακριβως να το καταπιω αυτο;επειδη,χωρις καμμια λογικη απολυτως βαση,θα αυξησει αυτο το "επιχειρημα" τα αποθεματα υπομονης μου απεναντι στον προπονητη;δεν υπαρχει περιπτωση!για την προετοιμασια,ας το δεχτω καλη τη πιστει!αλλά σας παρακαλω πολυ,οι μπουρδες περι εμψυχου δυναμικου ας λειπουν.το οτι δεν του κανουν καποιοι παιχτες ας μας το εξηγουσε αναλυτικοτερα χθες.δεν μπορει να βασιστει πανω τους για ποιο λογο;επειδη δεν ταιριαζουν στο οραμα-πλανο του (που παρεμπιπτοντως παρελειψε να παραθεσει) για τον τροπο,που θελει να αγωνιζεται ο δικος του ΠΑΟΚ;δεν το ξεκαθαρισε.αν το ελεγε σταρατα,θα το λαμβανα υποψιν μου!αυτη η γενικολογια του ομως αφηνει ανοιχτο το παραθυρο για 2ες σκεψεις του στυλ "δεν μπορω να τους κανω ζαφτι,ανεξαρτητως ποιος ευθυνεται γι'αυτο,αρα παμε γι'άλλους".ελεος δλδ!

οσο για τον "καταστροφικο" σχεδιασμο και την "επιβλαβη" αγωνιστικα και οικονομικα δομηση του ροστερ απο το βρυζα,δεν εχω να πω και πολλα!και καλα για το αγωνιστικο μερος,αντε πες εσυ ξερεις πως δε χρειαζεσαι 5 στοπερ για να βγει η χρονια,διχως αλχημειες,σε ολες τις διοργανωσεις,οικονομικα τί ανακατευεσαι;ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ή ΚΥΤΙΟ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ του ζαγορακη;γιατι,αφου μιλατε καθημερινα,τα περι ελαφρυνσης του ροστερ απο παιχτες,που στοιχιζουν,χωρις να μπορουν να αγωνιζονται,με αποτελεσμα και να αμειβονται και να μην προσφερουν,δυσκολευοντας και τις πληρωμες των υπολοιπων "χρησιμων" παιχτων οπως και το εργο του τεχνικου διευθυντη (γιατι να εχει 1 εκ.ευρω να ξοδεψει αντι 1.350.000 ας πουμε;),ειναι εγνοιες του ζαγορακη.αν καθαρα αγωνιστικα δεν χρειαζεσαι καποιους,ο γεναρης μια ανασα απεχει.κανε ο,τι νομιζεις οτι πρεπει να γινει σε συνεννοηση με τη διοικηση,διχως ριψεις αναθεματος σε άλλους (μεσα στους οποιους βεβαια ειναι ΚΑΙ Ο ΣΥΝΑΠΟΦΑΣΙΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΒΡΥΖΑ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΩΣ ΤΩΡΑ ΓΙΝΕΙ ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ)!χρειαζομαστε ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ κι ΟΧΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΥΠΟΥ της διοικησης παυλε.αν ειναι ετσι,με το δικο σου σκεπτικο,κι εγω λεω ο κυριακου να παρει δρομο,γιατι κοστιζει στην ομαδα και ΣΚΙΩΔΗΣ εκπροσωπος τυπου ειναι ΠΕΡΙΤΤΟΣ!με τα χρηματα δε που παιρνει και θα γλυτωσουμε,θα εχει κι ο σβουρας ακομα παραπανω φραγκα να παρει αριστερο εξτρεμ το γεναρη.ισως και δεξι,γιατί οχι ...;;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Πέμ 07 Οκτ 2010, 13:15, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

http://blog.paok24.com/?p=386
Σταύρος Κόλκας
Το να έχεις πέντε στόπερ με συμβόλαια είναι ένα θέμα, αλλά δεν ζήτησα εγώ από τον Ζουέλα να μείνει όταν ο ίδιος έθεσε εαυτόν στη διάθεση της ΠΑΕ λέγοντας πως υπάρχει ομάδα και πως μπορεί να φύγει κάπου στα τέλη Αυγούστου.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Τελη ειναι και 25 αυγουστου και τελη ειναι και 27...25 δεν τον πουλαγες γιατι μπορει να εδιωχνες τον κοντρερας,27 τον πουλαγες γιατι περασαμε στους ομιλους.Ο καθενας μπορει να πιαστει απο οτιδηποτε θελει.

Καλα ηρεμησαμε λιγο.Αφηστε τους επιτελους να κανουν δουλεια.Καντε εσεις σωστα τη δουλεια σας,να την κανουν και αυτοι.Και στο κατω κατω ας ηταν μπροστα ο οποιοσδηποτε δημοσιογραφος να ρωτησει οτι θελει.Τον ζαλισανε χθες.Απο 10 ερωτησεις ο καθενας εκανε.

Υπαρχει και το γραφειο του κ.δημοσιογραφε οπως ειπε χθες.Πηγαινε και ρωτα.
Άβαταρ μέλους
tonygr

Δημοσίευση από tonygr »

Εχουμε γινει ένα πανηγύρι …. Δεν μας νοιάζει ο ΠΑΟΚ και η ομαδα αρκεί να γραφουμε και να πηγαίνουμε αντιθετα από οτιδήποτε …. Λεει κατι ο δερμιτζακης και ο κάθε ενας το περνει και το σερνει όπως γουσταρει χωρις να τον νοιάζει το τι μαλακια θα πεει μιας και είναι πισω από το γαμ..νο το p.c του …… ρωταω ρε παιδια .. ξερετε τι κανετε?? Αντε εγω ειμαι 45 και δεν με πειραζει τιποτα..δεν διαμορφώνω χαρακτήρα ουτε αποψη για τον δερμιτζακη τον ζαγορακη και τον κάθε έναν που είναι στην ομαδα… το να συμπεριφερεστε με τετοιο αηδιαστικό τροπο και να δίνετε την εντύπωση ότι εχουμε πολεμο στον παοκ σε νεα παιδια που πριν 3 βδομαδες όρμισαν στην 7 για να δείρουν είναι σωστο?? Και να δειρουν ποιους ??? Τα αδερφια μας που ηταν με τις οικογένειες τους !!.. αν δειτε ολες τις αναφορες στην ομαδα για το παραμικροτερο θεμα από το καλοκαιρι και μετα είναι μονο αρνητικές !! ΜΟΝΟ.
Τι να πω ρε παιδια… το ότι ολοι διεκδικουμε την αγαπη μιας γκομενας το ξερω ..το οτι θα ειχαμε και οπαδομετρο δεν μπορουσα να το φανταστω.
Οσο για το αν μοιάζει στο αγγελο!! Ελεος ρε παιδια … όχι και στον αγγελο! … χαλαρωστε επιτελους
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος novito την Πέμ 07 Οκτ 2010, 21:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: με κεφαλαία... ΠΑΟΚ είναι!!!
Άβαταρ μέλους
tonygr

Δημοσίευση από tonygr »

Petm έγραψε:http://blog.paok24.com/?p=386
Σταύρος Κόλκας
Το να έχεις πέντε στόπερ με συμβόλαια είναι ένα θέμα, αλλά δεν ζήτησα εγώ από τον Ζουέλα να μείνει όταν ο ίδιος έθεσε εαυτόν στη διάθεση της ΠΑΕ λέγοντας πως υπάρχει ομάδα και πως μπορεί να φύγει κάπου στα τέλη Αυγούστου.
Ακουτε ρε τον κολκα που το μονο που τον νοιαζει είναι να γεμιζει στήλες και να χαιδευει το πουλεν του!!
Άβαταρ μέλους
Alienaras

navigator11 έγραψε:
Alienaras έγραψε:Η αλήθεια είναι πως είμαι επιφυλακτικός με τον Παύλο από την άποψη πως είναι νωρίς ακόμα και δεν έχει βαρύ βιογραφικό,δεν είμαι επιφυλακτικός ούτε για τα ανεπιτυχή αποτελέσματα εώς τώρα ούτε αν θεωρήσουμε ότι υπήρξαν κάποιες λανθασμένες αλλαγές παικτών σε κάποια παιχνίδια που λένε αρκετοί.Είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμα να τον κρίνω από τη στιγμή που είναι μόνο 2 μήνες στην ομάδα και χωρίς δική του προετοιμασία.Γι'αυτό και θέλω να απευθυνθώ σε αυτούς που τον κρίνουνε πολύ αυστηρα τόσο γρήγορα και να τους ρωτήσω σε τι κατάσταση βρισκότανε η ομάδα μας στη πρώτη σεζόν του Σάντος που δεν είχε κάνει προετοιμασία και δεν είχε παίχτες της επιλογής του???Μήπως τερματίσαμε 9οι?? Ξέρετε , τότε που έξω από τα αποδυτήρια εσείς οι παντογνώστες κριτές φωνάζατε "Είμαι ΠΑΟΚ πουλάω τρέλα δε μπορώ δε μπορώ αλλή σαρδέλα"...

δλδ να αποδεχτουμε οτι στο υπαρχον υλικο του ΠΑΟΚ αυτη τη στιγμη υπαρχουν σε ποσοτητα αντιστοιχου βεληνεκους ποδοσφαιριστες-σαρδελες με εκεινους της περιοδου 2007-2008;για ποιο λογο ακριβως να το καταπιω αυτο;επειδη,χωρις καμμια λογικη απολυτως βαση,θα αυξησει αυτο το "επιχειρημα" τα αποθεματα υπομονης μου απεναντι στον προπονητη;δεν υπαρχει περιπτωση!για την προετοιμασια,ας το δεχτω καλη τη πιστει!αλλά σας παρακαλω πολυ,οι μπουρδες περι εμψυχου δυναμικου ας λειπουν.το οτι δεν του κανουν καποιοι παιχτες ας μας το εξηγουσε αναλυτικοτερα χθες.δεν μπορει να βασιστει πανω τους για ποιο λογο;επειδη δεν ταιριαζουν στο οραμα-πλανο του (που παρεμπιπτοντως παρελειψε να παραθεσει) για τον τροπο,που θελει να αγωνιζεται ο δικος του ΠΑΟΚ;δεν το ξεκαθαρισε.αν το ελεγε σταρατα,θα το λαμβανα υποψιν μου!αυτη η γενικολογια του ομως αφηνει ανοιχτο το παραθυρο για 2ες σκεψεις του στυλ "δεν μπορω να τους κανω ζαφτι,ανεξαρτητως ποιος ευθυνεται γι'αυτο,αρα παμε γι'άλλους".ελεος δλδ!
Σίγουρα δεν είναι οι ίδιοι παίχτες,αλλά με λίγα λόγια θέλω να πω αδερφέ μου να κάνουμε υπομονή (το λιγότερο ως τον Γενάρη) και στο κάτω κάτω αν αλλάξουμε προπονητή τώρα πιστεύω δε θα υπάρξει αλλαγή της εικόνας....πιστεύω το έργο του Παύλου θα φανεί ως τον Χειμώνα αν είναι καλό ή όχι,δε μπορεί να φανεί μέσα σε 2 μήνες μόνο...
ZoRonaldo

Δημοσίευση από ZoRonaldo »

ασχετο....ποιος ειναι ο μικρος απο τις ακαδημιες που ειπε οτι θα ανεβει στην 1η ομαδα ?
Απασχολεί τους παίκτες το οικονομικό; Βλέπετε κάποιον από τις ακαδημίες να παίζει στην πρώτη ομάδα;

"Οι ίδιοι οι παίκτες απάντησαν σε οπαδούς ότι δεν μας απασχολεί το οικονομικό. Βλέπω ότι δεν το συζητούν, άρα το πιστεύω. Για το αν βγει παίκτης, το θέμα είναι αν έχει προγραμματιστεί να βγει παίκτης. Ήδη έχει προγραμματιστεί. Υπάρχει παίκτης που προπονείται μαζί μας, μικρός, και άμεσα θα γίνει επαγγελματίας. Θέλουμε να ρίξουμε το μέσο όρο ηλικίας. Γι' αυτό άλλωστε πήραμε παίκτες όπως ο Ελ Ζαρ, ο Γιακουμής και ο Σακελλαρίου. Παρακολουθώ τις ακαδημίες και θέλω να έχω άποψη για τους νεαρούς, ώστε να κάνω προτάσεις, όταν πρέπει".
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ZoRonaldo την Πέμ 07 Οκτ 2010, 15:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”