Realcon έγραψε:ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΣ
Ολα τα άλλα είναι τριχες!!!
Επίσης λέγεται και το άλλο το σοφό...
"Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου, ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου"
Και ο Ζαγόρ δεν έκανε όσες θυσίες περνούσαν απο το χέρι του (όχι ότι δεν έκανε καθόλου). Στο τέλος όμως τα παράτησε...
Που το πάω??
Πρέπει να μάθουμε τα αίτια αποχώρησης αλλά και τα αίτια επανένταξης... Ίσως είναι ζωτικά για τον ΠΑΟΚ μας...
Ένα ερωτικό τραγουδάκι, που γνώρισε μεγάλη επιτυχία πρόσφατα, γραμμένο από τον Κριτή τoυ συγκροτήματος LADOSE λέει τα εξής:
"Γιατί δεν το πιστεύω πως είσαι αληθινή
Νομίζω πως θα φύγεις όταν η στιγμή χαθεί
Για αυτό με βλέπεις πάντα με ανησυχία στο βλέμμα, φοβάμαι μήπως το ταξίδι φτάσει στο τέρμα.
Έτσι έγινε πριν περίπου δύο βδομάδες με ένα γράμμα στο τραπέζι κι ερωτήματα χιλιάδες,αναπάντητα, προς το μέρος σου είχα να πω γιατί στο υστερόγραφο έλεγε «σ’αγαπώ»
Αν ήτανε αλήθεια και αν το εννοούσες πραγματικά να το πολεμήσεις μπορούσες, μα εσύ εγκατέλειψες τα όπλα κι εγώ θυμάμαι ακόμα το κλείσιμο στην πόρτα
Μα τέλος πάντων αυτά είναι παρελθόν και τα ξεχνάω
Πιστεύω να γνωρίζεις πως ακόμα σ’αγαπάω γιατί έχεις κάνει κάτι στο μυαλό και την καρδιά μου είσαι όσα ονειρεύτηκα να έχω κοντά μου..."
Ταιριάζει στην περίπτωση μας εε?? Μήπως να το αφιερώσουμε στον Ζαγόρ?? Η μήπως να σταματήσουμε να κάνουμε σαν "ερωτευμένα παιδιά" και να βάλουμε τον ΠΑΟΚ πάνω απο τον Ζάγορ? Ναι, ο Ζαγόρ έσωσε τον ΠΑΟΚ. Αλλά αν τώρα το καλό του ΠΑΟΚ είναι μακριά απο τον Ζαγόρ και τον παρορμητισμό του, μήπως θα ήταν καλύτερα να μείνει απ' έξω?? Δεν πάμε και τόσο άσχημα με Ζήση εδώ και δύο μήνες...