Θεόδωρος Ζαγοράκης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
stephanos

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης

Δημοσίευση από stephanos »

kos έγραψε: το ζητουμενο δεν ειναι απλα να μεινει ο βρυζας, ειναι να μην κρυωσει.
Διότι αν κρυώσει, θα πάρει κανένα παλτό για να ζεσταθεί.
:opaokara:

Αυτή την κάψα που έχουν κάποιοι δημοσιογράφοι για την αντίδραση του Βρύζα δεν την καταλαβαίνω. Λες και δεν είναι φίλοι με τον Ζαγόρ, λες και δεν επικοινωνούν, λες και ο Θοδωρής θα ξαναμπεί μόνος του στην διοίκηση.
kos

Δημοσίευση από kos »

βλεπεις κανεναν να το παρακαλαει να γυρισει?
φυσικα και μονος του θα ξαναμπει.

οποιος εχει ενα φοβο μηπως και στραβωσει ο βρυζας δεν τον εχει απο ενδιαφερον για τα αισθηματα του ζηση.
τον εχει γιατι μεσα στο μυαλο του πιστευει οτι αν μετα απο 6 μηνες - 1 χρονο ο ζαγορ μας κουνησει παλι μαντηλι, θα ειναι δυσκολο να δεχτει ο ζησης να ξαναπαιξει τον ιδιο ρολο. και οτι θα μεινει η ομαδα ξεκρεμαστη.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

λοιπον κος επειδη βλεπω γραφεις συνεχεια για αυτο το θεμα να σε πω και εγω τη γνωμη μου...καταρχην και ο λαος του ΠΑΟΚ θελει σχεδον στην απολυτη πλειοψηφια του να γυρισει...το ξεκαθαρισαμε αυτο...ο ιδιος ο τεο ειπε θα μιλησει για την αποχωρηση του...τελος και αυτο...για να ξαναγυρναει το εχει σκεφτει καλα...πιστευω ειναι προφανες και αυτο...η διοικηση ειναι ολοι μια παρεα δεν ειναι διχασμενοι και ψαχνει να φαει ο ενας τη θεση του αλλου...οι βαθμοι ειναι καθαρα για τα ματια του κοσμου...οποτε δεν υπαρχει κανενα θεμα να φαει ο βρυζας τον τεο ή το αντιθετο ή να υποβαθμισει ο ενας τον αλλο...αυτα ειναι παραμυθια και παραμυθια προκειται να μεινουν...ολοι ειναι ενωμενοι δεν μπορω να καταλαβω την ενσταση σου...

κανεις δεν υποβαθμιζει το εργο του βρυζα οπως κανεις δεν υποβαμισε το εργο ζαγορακη...αλλωστε οταν τους επικροτουμε τους επικροτουμε ολους μαζι ως διοικηση οχι ως μοναδες...
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Απλα πραγματα . Αυτα τα μπες-βγες , εγω προεδρος -εσυ αντιπροεδρος φθειρουν και τους δυο σαν ονοματα και προσωπικοτητες και ακομα περισσοτερο τον ΠΑΟΚ σαν μεγεθος.
Για μενα το ειπα και το πρωι . Οποιος ειναι να μπει ας το κανει οριστικα και αμετακλητα.
Ο ΠΑΟΚ δεν ειναι μαγαζι , οποιος γουσταρει μπαινει και αν τυχει βγαινει και ξανα- μανα.
Βγες Θοδωρε , εξηγησε τους λογους απλα και ξαστερα που σε οδηγησαν στην εξοδο και ξαναμπες για να ολοκληρωσετε το σχεδιο σας.
kos

Δημοσίευση από kos »

φιλε Sera4 καλα τα ευχολογια σου αλλα νομιζω οτι δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα.
οκ, ειναι φιλοι εδω και 15 χρονια. αφου ειναι τοσο καλοι φιλοι γιατι δεν καθησαν να μιλησουν και να μας κανουν μια ωραια εκπληξη? να ξυπνησουμε ενα πρωι και να τους δουμε φωτο στα πρωτοσελιδα?
γιατι υπαρχουν αυτες οι διαρροες και αυτες οι διαβουλευσεις? γιατι να σερνουν το θεμα μεχρι τις 8 γεναρη?
φιλοι δεν ειναι? δεν μπορουσαν να πιουν ενα καφε οι δυο τους και να ανακοινωσουν απο κοινου τις αποφασεις τους?
τι πιο απλο?

δεν λεω οτι υπαρχει προβλημα γιατι δεν ξερω αν υπαρχει προβλημα.
λεω οτι δεν πρεπει να υπαρξει προβλημα και οτι αν πρεπει να κανει καποιος πισω ετσι οπως εγιναν τα πραγματα αυτος πρεπει να ειναι ο ζαγορακης.
Άβαταρ μέλους
Nigrita4

Δημοσίευση από Nigrita4 »

Όπως και να το κάνουμε, ο κόσμος στην δύσκολη στιγμή τότε, κάλεσε τον Ζαγοράκη...
Αυτός ήταν που μπήκε και αυτός έφερε κ τον Ζήσαρο... Έτσι είναι τα πράγματα..
Εγώ προσωπικά ταυτίζομαι πιο πολύ με τον Ζήσαρο... Δεν παύει ο Ζαγοράκης να είναι μεγαλύτερο ας το πούμε όνομα απο τον Βρύζα.. Κακά τα ψέμματα χάρη στον Ζαγοράκη, ήρθαν σπόνσορες, χορηγίες κτλ.
Δεν νομίζω με τον Ζήση αν ξεκινούσαμε απο την αρχή να είχαμε φτάσει εδώ..
Απο εδώ κ πέρα όμως, ο Τεό έφτασε κάποια στιγμή στα όρια του για διάφορους λόγους, που στο κάτω κάτω δεν με αφορούν κιόλας αν είναι προσωπικοί του. Αν όμως οι λόγοι που έφυγε σχετίζονται με τα της ομάδος με αφορούν κ τι έκανε αυτόν τον άνθρωπο να παρατήσει το όραμα του.
Η ουσία πάντως είναι ότι έφυγε κ αν δεν υπήρχε ο Βρύζας θα γινόταν της μουρλής.
Να έρθει βέβαια αλλά εγώ προσωπικά, αν και ποιος είσαι ρε μεγάλε στο κάτω κάτω θα μου πεις, θέλω να τον παρακαλέσω να το σκεφτεί πολύ καλά αν δεν το έχει κάνει ακόμα, αν γυρίσει... Γιατί θέλω αυτήν την φορά να πάμε πιο δυνατά, πιο ενωμένοι κ να μην ακούω κάθε τρεις και λίγο μένω, φεύγω, κουράστηκα, ξεκουράστηκα, ήρθα..
Όσο για αυτά που λέγονται μην θημώσει ο Ζήσης, ειναι να χαμε να λέγαμε..
Ο Ζήσης είναι πολή πρωχορημέ να ουμ για τέτοιες μλκιες..
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΜΚ...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Realcon έγραψε:ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΣ

Ολα τα άλλα είναι τριχες!!!
Επίσης λέγεται και το άλλο το σοφό...

"Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου, ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου"

Και ο Ζαγόρ δεν έκανε όσες θυσίες περνούσαν απο το χέρι του (όχι ότι δεν έκανε καθόλου). Στο τέλος όμως τα παράτησε...

Που το πάω??

Πρέπει να μάθουμε τα αίτια αποχώρησης αλλά και τα αίτια επανένταξης... Ίσως είναι ζωτικά για τον ΠΑΟΚ μας...

Ένα ερωτικό τραγουδάκι, που γνώρισε μεγάλη επιτυχία πρόσφατα, γραμμένο από τον Κριτή τoυ συγκροτήματος LADOSE λέει τα εξής:

"Γιατί δεν το πιστεύω πως είσαι αληθινή
Νομίζω πως θα φύγεις όταν η στιγμή χαθεί
Για αυτό με βλέπεις πάντα με ανησυχία στο βλέμμα, φοβάμαι μήπως το ταξίδι φτάσει στο τέρμα.
Έτσι έγινε πριν περίπου δύο βδομάδες με ένα γράμμα στο τραπέζι κι ερωτήματα χιλιάδες,αναπάντητα, προς το μέρος σου είχα να πω γιατί στο υστερόγραφο έλεγε «σ’αγαπώ»
Αν ήτανε αλήθεια και αν το εννοούσες πραγματικά να το πολεμήσεις μπορούσες, μα εσύ εγκατέλειψες τα όπλα κι εγώ θυμάμαι ακόμα το κλείσιμο στην πόρτα
Μα τέλος πάντων αυτά είναι παρελθόν και τα ξεχνάω
Πιστεύω να γνωρίζεις πως ακόμα σ’αγαπάω γιατί έχεις κάνει κάτι στο μυαλό και την καρδιά μου είσαι όσα ονειρεύτηκα να έχω κοντά μου..."

Ταιριάζει στην περίπτωση μας εε?? Μήπως να το αφιερώσουμε στον Ζαγόρ?? Η μήπως να σταματήσουμε να κάνουμε σαν "ερωτευμένα παιδιά" και να βάλουμε τον ΠΑΟΚ πάνω απο τον Ζάγορ? Ναι, ο Ζαγόρ έσωσε τον ΠΑΟΚ. Αλλά αν τώρα το καλό του ΠΑΟΚ είναι μακριά απο τον Ζαγόρ και τον παρορμητισμό του, μήπως θα ήταν καλύτερα να μείνει απ' έξω?? Δεν πάμε και τόσο άσχημα με Ζήση εδώ και δύο μήνες...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

η προσωπικη μου γνωμη συντεινει στο να παραμεινει προεδρος ο βρυζας κι ο θοδωρης να αναλαβει καποιο αλλο ποστο.να γυρισει ασυζητητι.ομως με τη "φυγη" του κλονιστηκε θαρρω καπως ο κοσμος ως προς τις αντοχες του.κατανοω βεβαια οτι πας ανθρωπος και αλλες,καθε ειδους,αντιστασεις.αλλα ο βρυζας μου δειχνει πιο αποφασιστικος,πιο συμπαγης σαν διοικητικη προσωπικοτητα και πιο "αναισθητος" στην παπαρια καθε ειδημονος επι θεματων ΠΑΟΚ,κοινως σταρχιδιστης και μεγαλη μαγκια του.ο ζαγορ μπορει να ασχοληθει καλλιστα με την ολοκληρωση του προπονητικου κεντρου ειτε τη διευθετηση των χρεων ειτε το ζητημα του νεου γηπεδου,μιας και περιβαλλεται απο συντριπτικη σε ποσοστα εμπιστοσυνη απο τον κοσμο της ομαδας.παντως,καλως ας επιστρεψει και να αναλαβει ρολο ξανα στην ομαδα γιατι μονο θετικη αυρα εχει να προσφερει!ως προς τους "λογους" της αποχωρησης του ο ζαγορ νομιζω οτι λιγοτερη αξια θα'χει να προσπαθησει με μισολογα και παιδιαστικες δικαιολογιες να εξηγησει την αποφαση του να φυγει και πολυ ωφελιμοτερο θα ειναι αθορυβα αλλα αποτελεσματικα να τους εξουδετερωσει.κι αυτο θα'ναι μεγιστη υπηρεσια πρωτιστα για την ομαδα,μιας και η αιτια που λυγισε ο τεο,κατα βιολιδη,ηταν εσωτερικο ζητημα.και μετα καλο και για τον ιδιο το θοδωρη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Δευ 21 Δεκ 2009, 23:04, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Δημοσίευση από Hideguti »

Συμφωνω σε ολα με τον πλοηγό.
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

ψαχνω το περσινο δελτιο (σε μορφη .pdf) της ΑΜΚ περσι. εκει αναγραφει απο οτι θυμαμαι οτι ολες οι συμβασεις (χορηγικες κλπ κλπ) ειναι υπο την αιρεση οτι προεδρος ειναι ο Ζαγορακης.....οποιος το βρει (εψαξα και στο παοκμανια και στο σαιτ και σε αλλα σαιτς αλλα τζιφος) ας το ποσταρει ή ας βαλει ενα λινκ για να δω πως ακριβως το γραφει και ποσο δεσμευτικο ειναι κατι τετοιο......και ισως αποδεικνυει την αναγκη για επιστροφη Ζαγορακη.....
Stelios80

Δημοσίευση από Stelios80 »

Δεν βρήκα το τελευταίο με βάση το οποίο μπορούσε κάποιος να βάλει οποιοδήποτε ποσό, αλλά ένα προηγούμενο με ημερομηνία 5 Ιουν 2008. Στη σελίδα 14 γράφει:

2.2.10 Κίνδυνος σχετικά με χορηγικές συμβάσεις
Η Π.Α.Ε. κυρίως με τη νέα διοίκηση και εκμεταλλευόμενη τη φήμη του ονόματος του ΠΑΟΚ έχει προχωρήσει στην υπογραφή συμβάσεων χορηγίας με διάφορες εταιρείες. Οι συμβάσεις αυτές αποφέρουν σημαντικά έσοδα στην Εταιρεία και ενδεχόμενη μη ανανέωση των υφιστάμενων ή μη δυνατότητα εξέρευσης νέων χορηγών μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να μην επαναληφθούν τα έσοδα των προηγουμένων χρήσεων. Επιπλέον, αρκετές από τις υπάρχουσες συμβάσεις ισχύουν υπό όρους, όπως να αγωνίζεται ο ΠΑΟΚ στην Superleague ή να είναι πρόεδρος ο κ. Θεόδωρος Ζαγοράκης. Ενδεχόμενη μη τήρηση των όρων αυτών θα προκαλέσει τη διακοπή της σύμβασης και συνεπώς την απώλεια εσόδων.

http://www.hcmc.gr/photos/enimerotikade ... 060608.PDF
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

ιδιαιτερα υπερβολικη μου μοιαζει η ενλογω οροθετηση.οπως και να'χει ομως και με το ζηση ο παοκ διατηρειται στα ιδια επιπεδα οπως και με ζαγορακη,στο τελος της διαδρομης ισως να φθασει ακομα ψηλοτερα.δηλαδη ο παοκ του 2007-2008 με προεδρο ζαγορ υπηρξε πιο επωφελης οικονομικα για τους χορηγους απο τον φετινο???ελπιζω πως οχι ..... :) :roll: :shock:
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Στο 3ο επιχειρηματικό φόρουμ που έγινε επί προεδρίας Ζήση (πριν κάνα μήνα) δεν ξέρω αν ειπώθηκε κάτι από τους χορηγούς. Αν απείλησαν ότι θα αποσυρθούν, ή αν πίεσαν για την επιστροφή του Τεό.
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

στο φορουμ που λες και επειδη εχω την τυχη ενας φιλος να ηγειται το μαρκετιγκ μεγαλης πειχειρησης -χορηγου, το κλιμα ητανε αψογο με την ΔΕΛΤΑ (το πιο μεγαλο χορηγο ) να δηλωνει υπερικανοποιημενοι και ετοιμη να προσφερει περισσοτερα χρηματα με επεκταση των χορηγιων....πολλες εταιριες ιδιως οι μικρες εχουν επικεφαλης ανθρωπους του στενου και ευρυτερου ΠΑΟΚτσηδικου οπαδικου κινηματος και αρα το κλιμα ητανε και οπαδικο με συνθηματα και τετοια. οποιος ηττανε εκει ας μου το διαψυσει ή επιβεβαιωσει.......οσο για αυτα που λες navigator, εγω ανεφερα αυτα που η επιτροπη κεφαλαιαγορας βρηκε οτι υπαρχουν στις συμβασεις της ΠΑΕ και γι αυτο το ανεφερε στους τομεις των εσοδων και των κινδυνων.....novito βρες το ρε συ τρελε το pdf
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

diniko80 το εχω το pdf.αν θες στειλε με pm mail να στο στειλω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος lefis την Τρί 22 Δεκ 2009, 09:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”