ΠΑΟΚ-Άρης 29/9-20:30, Novasports Hd
Re: ΠΑΟΚ-Άρης 29/9-20:30, Novasports Hd
ο Ντελιας ειναι ενα καταπληκτικο ταλεντο χορευει με την μπαλα, θα ερθει και το γκολ
Πιο εύκολα κυκλοφορεί η μπάλα με κόντρα αέρα. Θέλουμε καλύτερες επιλογές στα τελευταία 15-20 μέτρα.
Δεν μου αρέσει και σήμερα ο Ταισον, μήπως κάνω λάθος;
πέφτει εύκολα για το ανάστημά τουchri5ti9 έγραψε:Γνώμη για Μπακαγιόκο ;
- paokkerkir
Μπακαγιοκο μου αρεσει μεχρι στιγμης, γρηγορες αποφασεις και ουτε μια λαθος πασα
Μπα ουτε μενα μου αρεσει σημερα ο Ταισον.Νομιζω οτι ειναι ο μονος που υστερει.
- Amsterdamer_87
Ουτε εμενα μου αρεσει ο Ταισον σημερα..Γερασίμου έγραψε:Πιο εύκολα κυκλοφορεί η μπάλα με κόντρα αέρα. Θέλουμε καλύτερες επιλογές στα τελευταία 15-20 μέτρα.
Πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Καλύτερος ο Ντελιας αλλά δυστυχώς δεν τον θέλει η μπάλα μέχρι στιγμής. Πολύ καλή και η αμυντική λειτουργία που τους μασάμε πραγματικά, ακόμα και κάποια λάθη στο μπιλνταπ τα σβήσαμε άμεσα.
Πρέπει να μπει το γκολ όμως
Πρέπει να μπει το γκολ όμως
- theodorsalonika
Εγώ πάντως άμα ήμουν λουτσε θα τους έβαζα να Βαρανε σουτ 2.μερες.στην προπόνηση συνέχεια...μαγικός ο ντελιας αλλά ρε φίλε τι σουτ είναι αυτά;άψυχα.και άστοχα..μας αδικεί το σκορ,πάμε γερά και στο δεύτερο να τελειώνουμε με τον σκωληξ
- Μπαρκαρούτσος
Ρε μαλάκα Lucescu, λατρεύω να βλέπω το ποδόσφαιρό σου. Τι ωραίο ποδόσφαιρο παίζουμε ρε πούστη!
Loren Moron, δεν σε θέλω στον ΠΑΟΚ ούτε αμισθί. Πολύ μικρός ποδοσφαιριστής. Εκατό σαν εσένα θέλει ο Brandon.
Ντέλιας επέστρεψε.
Στον αγώνα με τη Galatasaray με έλειψε ο Brandon. Σήμερα όλοι μπροστά πιέζουν ΤΕΛΕΙΑ.
Loren Moron, δεν σε θέλω στον ΠΑΟΚ ούτε αμισθί. Πολύ μικρός ποδοσφαιριστής. Εκατό σαν εσένα θέλει ο Brandon.
Ντέλιας επέστρεψε.
Στον αγώνα με τη Galatasaray με έλειψε ο Brandon. Σήμερα όλοι μπροστά πιέζουν ΤΕΛΕΙΑ.
MVP με διαφορά ο Ντέλιας. Μπορεί να εκνευρίστηκαν μερικοί που δεν έδωσε πάσα πχ στον Ζίβκο και σούταρε ή γιατί δεν του βγήκαν κάποιες ενέργεις, αλλά μπροστά όλες οι υπεραριθμίες έγιναν από τα πόδια του. Μαγεύει.
Πίσω ο Μιχαϊλίδης, δε με πείθει καθόλου. Τόσο καιρό υποτίθεται γυμνάζεται και έχει καλό ύψος. Πού είναι η δύναμή του; Ξέρει μπάλα, αλλά θέλει πολύ δουλειά για να δικαιούται θέση βασικού σε αυτό το επίπεδο.
Η ομάδα μπροστά μπερδεύεται και είναι λογικό να απουσιάζει η χημεία. Ο σπίκερ έκανε θεό τον Τισουντάλι, αλλά όλες οι φάσεις μέχρι το 30 τις χάλαγε αυτός. Με Τσόλακ μάλλον θα νικούσαμε τώρα. Γενικά παίζουμε καλά και θα μπορούσαμε να έχουμε το ματς στο 2-0 παρά τον κόντρα αέρα.
Πίσω ο Μιχαϊλίδης, δε με πείθει καθόλου. Τόσο καιρό υποτίθεται γυμνάζεται και έχει καλό ύψος. Πού είναι η δύναμή του; Ξέρει μπάλα, αλλά θέλει πολύ δουλειά για να δικαιούται θέση βασικού σε αυτό το επίπεδο.
Η ομάδα μπροστά μπερδεύεται και είναι λογικό να απουσιάζει η χημεία. Ο σπίκερ έκανε θεό τον Τισουντάλι, αλλά όλες οι φάσεις μέχρι το 30 τις χάλαγε αυτός. Με Τσόλακ μάλλον θα νικούσαμε τώρα. Γενικά παίζουμε καλά και θα μπορούσαμε να έχουμε το ματς στο 2-0 παρά τον κόντρα αέρα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Κυρ 29 Σεπ 2024, 20:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το παιχνίδι θέλει Δεσπότη. Τον πιο αξιόπιστο παίκτη μας σε αποτελεσματικότητα.
Κρίμα να μην τελειώσει αυτό το παιχνίδι από το ημίχρονο κ να κάνεις ροτεισον.
Μπακαγιοκο παίζει στο 50% κ λίγο βαρύς αλλά φαίνεται να κάνει πλάκα απέναντί στο κέντρο του ρουλη που την προηγούμενη εβδομάδα έκανε πάρτι με το γαυρο.
Κρίμα να μην τελειώσει αυτό το παιχνίδι από το ημίχρονο κ να κάνεις ροτεισον.
Μπακαγιοκο παίζει στο 50% κ λίγο βαρύς αλλά φαίνεται να κάνει πλάκα απέναντί στο κέντρο του ρουλη που την προηγούμενη εβδομάδα έκανε πάρτι με το γαυρο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzoker την Κυρ 29 Σεπ 2024, 20:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το αναιρω.Και ο Μιχα δεν εχει πιασει την αποδοση που πρεπειAzrael έγραψε:Μπα ουτε μενα μου αρεσει σημερα ο Ταισον.Νομιζω οτι ειναι ο μονος που υστερει.