Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV
- ΑποστόληςΑ
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV
Ας γράψουμε και το - δύσκολο - όνομα του αριστερού, για τον οποίο υποτίθεται ότι καταθέσαμε πρόταση δανεισμού:
Bakhtiyor Zaynutdinov: https://www.transfermarkt.gr/bakhtiyor- ... ler/344299
Φέτος έχει δύο εμφανίσεις στο πρωτάθλημα και συνολικά 5 (!!) αγωνιστικά λεπτά, οπότε προφανώς μπαίνει για καθυστέρηση.
Bakhtiyor Zaynutdinov: https://www.transfermarkt.gr/bakhtiyor- ... ler/344299
Φέτος έχει δύο εμφανίσεις στο πρωτάθλημα και συνολικά 5 (!!) αγωνιστικά λεπτά, οπότε προφανώς μπαίνει για καθυστέρηση.
Πολυεργαλείο δηλαδήrenegade έγραψε:Το οποιοδήποτε πέρσι στην Μπεσίκτας το 85% του χρόνου συμμετοχής του το πήρε ως στόπερ και αριστερο Μπακ ( σε 4αδα και τα δύο), ενώ προπερσι στην CSKA έπαιζε στόπερ σε 3αδα ή αριστερό φουλ Μπακ
Από άμυνα μέχρι επίθεση
Και καταθέσαμε πρόταση
δανεισμού?
Δεν είμαι και πολύ ενθουσιασμένος
Μοιάζει σαν βιαστική - σπασμωδική - βεβιασμένη αντίδραση
Δεν με ενθουσιάζει η λογική του να φέρουμε κάτι, απλώς για να βουλώσουμε τις τρύπες
Δίνει την αίσθηση της προχειρότητας και όχι της μακροπρόθεσμης στρατηγικής
Εδώ λέμε ότι οι παίκτες από τη Ρωσία / Πρώην Σοβ.Ένωση δεν προσαρμόζονται εύκολα στην Ευρώπη και εμείς χρειαζόμαστε παίκτη να δείξει πράγματα άμεσα
Ο δε φάκελος τραυματισμών του, είναι αρκετά πλούσιος τα τελευταία χρόνια

έχουμε αντιληφθεί ότι με μπακαγιόκο έξω για 1μιση μήνα, αναγκαζόμαστε να προσευχηθούμε να επιστρέψει ο σβαμπ στις προπονήσεις και ο καμαρά να έρθει υγιής από την εθνική του?
έχουμε μείνει με 2μιση χαφ αυτή τη στιγμή + τον θυμιάνη και ακολουθεί πρόγραμμα με 2 ματς κάθε βδομάδα
δηλαδή συγγνώμη, με ποια λογική ρε Μ@λάκες, με Μ κεφαλαίο, αφήσατε την ομάδα με 4 χαφ + τον θυμιάνη, ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ότι θα παίζουμε 2 ματς την εβδοάδα και ότι θα έχουμε παίχτες που θα τρέχουν στις εθνικές τους?
αι σιχτίρ, έχω σκάσει
λες και δεν υπάρχει εκεί μέσα κανένας που να γνωρίζει τα βασικά του ποδοσφαίρου
έχουμε μείνει με 2μιση χαφ αυτή τη στιγμή + τον θυμιάνη και ακολουθεί πρόγραμμα με 2 ματς κάθε βδομάδα
δηλαδή συγγνώμη, με ποια λογική ρε Μ@λάκες, με Μ κεφαλαίο, αφήσατε την ομάδα με 4 χαφ + τον θυμιάνη, ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ότι θα παίζουμε 2 ματς την εβδοάδα και ότι θα έχουμε παίχτες που θα τρέχουν στις εθνικές τους?
αι σιχτίρ, έχω σκάσει
Άνθην παε έχουν χιούμορ θα πρέπει έτσι όπως έχουν δώσει nicknames για διάφορους ποδοσφαιριστές, να δώσουν στον θυμιάνη το " ο συν ένας"
Το σωστό είναι να έχεις σε κάθε θέση τον αναπληρωματικό και απλά έχεις τον τρίτο φορ, τον έβδομο μεσοεπιθετικό, τα πέμπτα χαφ/στόπερ/μπακ και τον τρίτο τερματοφύλακα για ώρα ανάγκης. Πόσα χαφ παραπάνω πρέπει να έχουμε δηλαδή;danirifle έγραψε:έχουμε αντιληφθεί ότι με μπακαγιόκο έξω για 1μιση μήνα, αναγκαζόμαστε να προσευχηθούμε να επιστρέψει ο σβαμπ στις προπονήσεις και ο καμαρά να έρθει υγιής από την εθνική του?
αι σιχτίρ, έχω σκάσει
Οντως ειναι τρομερο το γεγονος οτι παρθηκαν τοσα ρισκα ΚΑΙ ΠΑΛΙ μετα απο πρωταθλημα.danirifle έγραψε:έχουμε αντιληφθεί ότι με μπακαγιόκο έξω για 1μιση μήνα, αναγκαζόμαστε να προσευχηθούμε να επιστρέψει ο σβαμπ στις προπονήσεις και ο καμαρά να έρθει υγιής από την εθνική του?
αι σιχτίρ, έχω σκάσει
renegade έγραψε:Άνθην παε έχουν χιούμορ θα πρέπει έτσι όπως έχουν δώσει nicknames για διάφορους ποδοσφαιριστές, να δώσουν στον θυμιάνη το " ο συν ένας"
μετά τον "special one"
εμείς θα έχουμε τον
"the plus one"
- Kabamaru11
Σαν καλο ψυχακι που ειμαι,εκατσα κ ειδα καποια παιχνιδια του Λεβαδειακου απ οταν ακουστηκε για ενδιαφερον του Τσαπρα,που στην αρχη δεν θα κρυψω πως ξενερωσα με το ονομα του κ την ομαδα,ποιος Τσαπρας τωρα;
Ε λοιπον,το παλικαρακι,μου αρεσε πολυ,δυνατος,καλος στο ψηλο,πολυ πνευμονι κ ανεβοκατεβασμα,καλος αμυντικα,καλουτσικος κ επιθετικα,στοχευμενες πασες κ σεντρες,χρησιμοποιει ευκολα κ το αριστερο.Νομιζω πως αξιζει η περιπτωση του αρκετα.Μακαρι να τον κλεισουμε.Θα φανει μετα αν ειναι ετοιμος πνευματικα να σηκωσει την φανελα μας.Τα στοιχεια παντως τα εχει.
Ε λοιπον,το παλικαρακι,μου αρεσε πολυ,δυνατος,καλος στο ψηλο,πολυ πνευμονι κ ανεβοκατεβασμα,καλος αμυντικα,καλουτσικος κ επιθετικα,στοχευμενες πασες κ σεντρες,χρησιμοποιει ευκολα κ το αριστερο.Νομιζω πως αξιζει η περιπτωση του αρκετα.Μακαρι να τον κλεισουμε.Θα φανει μετα αν ειναι ετοιμος πνευματικα να σηκωσει την φανελα μας.Τα στοιχεια παντως τα εχει.
Ο Βασιλοπουλος το ειπε πριν 2 βδομαδες, ο Ραγκατσης επισης και ο Διαμαντοπουλος νομιζω
- ΑποστόληςΑ
Δεξί μπακ, αν και ψηλός (1,86):
https://www.transfermarkt.gr/triantafyl ... e_vignette
https://www.transfermarkt.gr/triantafyl ... e_vignette
μια από τις αλλαγές του ποδοσφαίρου μες το χρόνο.
παλιά οι κοντοί ήταν ακραίοι. τώρα τους θέλουμε όλους ψηλούς.
γιαυτό και στις ομάδες που δημιουργούν, φτιάχνουν ποδοσφαιριστές, παιδάκια που γνωρίζουν ότι δεν θα φθάσουν σε πολύ μεγάλο ύψος αν και ωστόσο θεωρούνται ψηλά, τα μετατοπίζουν από τις θέσεις των σέντερ μπακ και τους μαθαίνουν την θέση του ακραίου.
παλιά οι κοντοί ήταν ακραίοι. τώρα τους θέλουμε όλους ψηλούς.
γιαυτό και στις ομάδες που δημιουργούν, φτιάχνουν ποδοσφαιριστές, παιδάκια που γνωρίζουν ότι δεν θα φθάσουν σε πολύ μεγάλο ύψος αν και ωστόσο θεωρούνται ψηλά, τα μετατοπίζουν από τις θέσεις των σέντερ μπακ και τους μαθαίνουν την θέση του ακραίου.
Μια χαρα χαρακτηριστικα ακουγονται.Kabamaru11 έγραψε:Σαν καλο ψυχακι που ειμαι,εκατσα κ ειδα καποια παιχνιδια του Λεβαδειακου απ οταν ακουστηκε για ενδιαφερον του Τσαπρα,που στην αρχη δεν θα κρυψω πως ξενερωσα με το ονομα του κ την ομαδα,ποιος Τσαπρας τωρα;
Μπαααα μην τα λες αυτα. Καποιοι καποιες σελιδες πισω μου την ειπαν που ελεγα πως τα καταφεραμε ετσι σε μια θεση που το καλοκαιρι αποτελουσε απολυτη προτεραιοτητα.danirifle έγραψε:έχουμε αντιληφθεί ότι με μπακαγιόκο έξω για 1μιση μήνα, αναγκαζόμαστε να προσευχηθούμε να επιστρέψει ο σβαμπ στις προπονήσεις και ο καμαρά να έρθει υγιής από την εθνική του?
αι σιχτίρ, έχω σκάσει