ΠΑΟΚ-ο.αρης midea 74-76 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
-
Re: ΠΑΟΚ-ο.αρης midea 74-76 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Καμία αντιπαράθεση, απλά όταν ο άλλος σε λέει αλλοθρησκο πρέπει να μπαίνει άμεσα στην θέση του
- Σουριναμέζος
Πληροφοριακά και την δεκαετία που αποκαλούμε χρυσή εποχή και τότε η ΠΙΚΡΑ ήταν η νόρμα. Οι τίτλοι δεν φέρναν χαρά αλλά λύτρωση. ΠΑΟΚ Basketball σημαίνει πόνος, take it or leave it.
Αν δεν το αντέχετε θα έπρεπε να το είχατε πονηρευτεί όταν η πρώτη φωτογραφία που πηγαίνει το μυαλό όλων όταν μιλάμε για την ομαδάρα του παρελθόντος δείχνει έναν άνθρωπο να κλαίει γονατισμένος.
Αν δεν το αντέχετε θα έπρεπε να το είχατε πονηρευτεί όταν η πρώτη φωτογραφία που πηγαίνει το μυαλό όλων όταν μιλάμε για την ομαδάρα του παρελθόντος δείχνει έναν άνθρωπο να κλαίει γονατισμένος.
- Μπαρκαρούτσος
figurehead4 έγραψε:Κάθε χρόνο τελειώνει η εξυγίανση και καθε χρόνο προστίθεται ένας χρονος αναμονής.
Ε με τέτοιες επιλογές δεν θα τελειώσει ποτέ το μαρτύριο.
Αυτό πότε έγινε;;
Δεν νομίζω ότι σ'το είπε γι'αυτό, σ'το είπε για να σε βοηθήσει να πας και να τους βρίσειςTolaros έγραψε:Είπα να απαντήσω αλλά δεν αξίζει , δε γουστάρω τα ΠΑΟΚομετρα.
ΟΚ ούτε ξέρω πού πέφτει, ευχαριστώ για την πληροφορία

τσιριγωτης έγραψε:Σαα ωραία.. εντάξει δεν τρέχει τίποτα..συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνα, ε; ;kataramenos5 έγραψε:Χασαμε απ το ρουλη και πεσατε να πεθάνετε (με τα χιλια ζορια τον συνεφερα το μικρο).
Ειστε κι εσεις πολυ νέοι μάλλον
https://allstarbasket.gr/i-epiki-anatro ... -93-video/
Ουτε Ταουνς ουτε Φριντρικσον ,ουτε Μιχαλάκης αλλα Μπάνε Πρέλεβιτς, Τζον Κόρφας Γουόλτερ Μπέρι και τ άλλα παιδιά σε παιχνίδι που στοιχισε πρωταθλημα.
Συνεχίζουμε.
Είπε ο τσιριγωτης, που φέρνει την καταστροφή στο "δοκάρι κι έξω" σε κάθε άθλημα και επιλέγει να μένει πάντα στο αρνητικό.
Δεν σε είπε αλλόθρησκο, σε είπε ότι χαίρεσαι όταν χάνει ο ΠΑΟΚ.τσιριγωτης έγραψε:Καμία αντιπαράθεση, απλά όταν ο άλλος σε λέει αλλοθρησκο πρέπει να μπαίνει άμεσα στην θέση του
Κρίνοντας από το περιεχόμενο των posts σου, πάντα βρίσκεις δικαίωση στην αποτυχία και έρχεσαι περιχαρής να μας το μοστράρεις, ενώ στις νίκες είσαι φειδωλός.
Ψέματα;
-
Ψέματα που λέει ο Χάρης και ο Πάνος.
Κ πίστεψέ με δε περίμενα από εσένα να μου δώσεις δίκιο.
Ψέματα;
Κ πίστεψέ με δε περίμενα από εσένα να μου δώσεις δίκιο.
Ψέματα;
- Μπαρκαρούτσος
Σε άνθρωπο που αντλεί δικαίωση ή/και χαρά από τις αποτυχίες του ΠΑΟΚ εδώ και χρόνια, δεν πρόκειται να δώσω δίκιο.
- Μπαρκαρούτσος
Στατιστικά αγώνα
Συνέντευξη τύπου (ΠΑΟΚ στο 1:35):
[youtube]ACyQKaOxHrg[/youtube]
Συνέντευξη τύπου (ΠΑΟΚ στο 1:35):
[youtube]ACyQKaOxHrg[/youtube]
-
Ρεαλισμός λέγεται. Εγώ αναγνωρίζω πολλές φορές την ανωτερότητα του αντιπάλου. Εσύ βάφτισε το όπως θες. Μου είναι αδιάφορο..
Δεν ήξερα ότι έπρεπε να πανηγυριζω σε μάτς που έχασα με τέτοιο τρόπο.
Όταν συναντησω τον τακιανο θα του δώσω συγχαρητήρια για το έργο του
-
- hasio_john
Λήξτε το μάγκες ...., ΠΑΟΚ είμαστε ΚΑΙ στις χαρές ΚΑΙ στις λύπες!
Πάμε παρακάτω. Θα έρθουν καλύτερες μέρες που θα πάει.
Καλό βράδυ σε όλους!
Τολιόπουλε, μ@υνί να πιάνεις, φούτσα να γίνεται! :p
Πάμε παρακάτω. Θα έρθουν καλύτερες μέρες που θα πάει.
Καλό βράδυ σε όλους!

Τολιόπουλε, μ@υνί να πιάνεις, φούτσα να γίνεται! :p
- Μπαρκαρούτσος
Ρεαλισμός είναι να βλέπεις όλην την πραγματικότητα. Η πραγματικότητα δεν είναι μόνο μαύρη, σε μια ήττα 1-0 ή για ένα καλάθι. Σε μια ήττα μπορείς να βρεις και θετικά και να μάθεις από τα λάθη να γίνεις καλύτερος αύριο. Αν φέρναμε την καταστροφή σε κάθε ήττα, ο ΠΑΟΚ δεν θα υπήρχε σήμερα. Ούτε ποδοσφαιρικός, ούτε τίποτα.τσιριγωτης έγραψε:Ρεαλισμός λέγεται. Εγώ αναγνωρίζω πολλές φορές την ανωτερότητα του αντιπάλου. Εσύ βάφτισε το όπως θες. Μου είναι αδιάφορο..
Δεν αναγνωρίζω εγώ την ανωτερότητα του αντιπάλου; Που είπα αναμενόμενη την ήττα του ΣΚ και ο Cylon-4 με τον Special4 με ζήτησαν τα ρέστα; Σε παρακαλώ!
Είπα εγώ να πανηγυρίσεις; Πανηγυρίζω εγώ;
Και ναι, όταν συναντήσεις τον Τακιανό, δώσε συγχαρητήρια για την προσπάθεια. Και το όποιο έργο παρουσίασε. Δεν έχει μόνο ήττες η ομάδα.
Φυσικά θα κάνει λάθη ο προπονητής. Αλλά έχεις τον Τακιανό των Χ €/μήνα, δεν έχεις τον Popovich.
Είμαι μέλος από το 2008 και διαχειριστής από το 2012 νομίζω, άρα ναι.τσιριγωτης έγραψε:Επισης όλα τα χρόνια με παρακολουθείς; ;
Ότι η ομάδα είναι χάλια το ξέρουμε. Ότι στο τέλος έκανε την λαλακια πίσω από την άλλη επίσης.
Μας έχουν σφάξει όμως σήμερα κανονικά .πριονοκορδέλα.
Μας έχουν σφάξει όμως σήμερα κανονικά .πριονοκορδέλα.
- AlxNeapoli1
Τωρα ειδα τα χαιλαιτς. Δε μπορω παρα να βγαλω το καπελο στον απιστευτο Τολιοπουλο. Το παιδι εχει κανει απιστευτα βηματα προοδου και δε νομιζω οτι υπαρχει Ελληνας αυτη τη στιγμη με τετοιο σουτ.
- Μπαρκαρούτσος
- figurehead4
Φίλε Μπάρκα
για να απαντήσω στο ερώτημα σου, όταν ανέλαβε το 2020 είχε ορίσει έναν ορίζοντα να ξεχρεωσουμε 3 ως 5 ετών.
Το 2022 αφού δίνει μια συνέντευξη τύπου το καλοκαιρι και μαυρίζει η ψυχή μας από τη μιρλα, βγαίνει στα ραδιόφωνα το φθινόπωρο και λέει άλλη μια χρονιά με χρέη μένει και καθαρίσαμε! Εν τω μεταξύ είχαμε αυξήσει το μπάτζετ και στο τέλος κλαιγομασταν για αστοχίες. Όπως και τώρα δηλαδή.
Πέρυσι γυρίσαμε στο ότι έχουμε δρόμο αλλά κοντεύουμε και παράλληλα ακούμε για χρέη άνω του μυριου στο δημόσιο που πληρώνονται με δόσεις. Τότε πού ακριβώς κοντευουμε;
Εγώ τουλαχιστον δεν μπορώ να παρακολουθήσω άλλο αυτή την παράνοια. Οποίος μπορεί, χαλαλι
για να απαντήσω στο ερώτημα σου, όταν ανέλαβε το 2020 είχε ορίσει έναν ορίζοντα να ξεχρεωσουμε 3 ως 5 ετών.
Το 2022 αφού δίνει μια συνέντευξη τύπου το καλοκαιρι και μαυρίζει η ψυχή μας από τη μιρλα, βγαίνει στα ραδιόφωνα το φθινόπωρο και λέει άλλη μια χρονιά με χρέη μένει και καθαρίσαμε! Εν τω μεταξύ είχαμε αυξήσει το μπάτζετ και στο τέλος κλαιγομασταν για αστοχίες. Όπως και τώρα δηλαδή.
Πέρυσι γυρίσαμε στο ότι έχουμε δρόμο αλλά κοντεύουμε και παράλληλα ακούμε για χρέη άνω του μυριου στο δημόσιο που πληρώνονται με δόσεις. Τότε πού ακριβώς κοντευουμε;
Εγώ τουλαχιστον δεν μπορώ να παρακολουθήσω άλλο αυτή την παράνοια. Οποίος μπορεί, χαλαλι
- Μπαρκαρούτσος
Ειλικρινά δεν θυμάμαι αυτό που λες για το 2022. Ίσως το ψάξω όταν έχω χρόνο.
Το μόνο που θυμάμαι είναι τα λόγια του Τριλυράκη το καλοκαίρι του 2023 που είπε (ανεπίσημα) ότι το καλοκαίρι του 2024 θα έχουμε ξεχρεώσει. Για νούμερα κτλ τα λένε επίσημα στις συνεντεύξεις, αλλά συγκεκριμένος ορίζοντας δεν νομίζω να δόθηκε και καλώς δεν δόθηκε, γιατί εγγυημένα έσοδα δεν υπάρχουν!
Το μόνο που θυμάμαι είναι τα λόγια του Τριλυράκη το καλοκαίρι του 2023 που είπε (ανεπίσημα) ότι το καλοκαίρι του 2024 θα έχουμε ξεχρεώσει. Για νούμερα κτλ τα λένε επίσημα στις συνεντεύξεις, αλλά συγκεκριμένος ορίζοντας δεν νομίζω να δόθηκε και καλώς δεν δόθηκε, γιατί εγγυημένα έσοδα δεν υπάρχουν!