ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, 11/02, 20:00, NovaSports
Re: ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, 11/02, 20:00, NovaSports
έφτασε η ομάδα στο γήπεδο ή είναι ακόμα εγκλωβισμένη στο Μακ. Παλάς;
Ξαναλέω οτι δεν μου αρέσουν αυτά τα πανηγυράκια. Ανεξαρτήτως αποτελέσματος με βαζελο
Ξαναλέω οτι δεν μου αρέσουν αυτά τα πανηγυράκια. Ανεξαρτήτως αποτελέσματος με βαζελο
-
Αμα η ομάδα παίξει απελευθερωμένα θα γράψει παρα πολλά με λίγα… Αμα πάει στο φοβικό της ή στο μπλαζέ θα είμαστε σφιχτοί. Οι άλλοι έρχονται με αέρα όποτε καλό είναι να γράψει πολλα για να μην έχουν ελπίδες στα πλέι οφ..
Χωρικός έγραψε:έφτασε η ομάδα στο γήπεδο ή είναι ακόμα εγκλωβισμένη στο Μακ. Παλάς;
Σημασια εχει οτι αρεσουν στους παικτες μας

-
Αφού δεν σου αρέσουν, θα πάρω τηλέφωνο να μην ξαναγίνειΧωρικός έγραψε:έφτασε η ομάδα στο γήπεδο ή είναι ακόμα εγκλωβισμένη στο Μακ. Παλάς;

Και εμένα η γυναίκα μου,μου έφτιαξε σπανακοριζο και όταν της είπα δεν μου αρέσει, δεν πήρε τηλεφωνο την μάνα μου για να με γυρίσει πίσω.Jack_MeHoff έγραψε:Αφού δεν σου αρέσουν, θα πάρω τηλέφωνο να μην ξαναγίνειΧωρικός έγραψε:έφτασε η ομάδα στο γήπεδο ή είναι ακόμα εγκλωβισμένη στο Μακ. Παλάς;
Κοταρσκι
Σαστρε, Κετζιορα, Κουλιερακης, Μπαμπά
Μειτε, Οζντοεφ
Ζιφκοβιτς Ντέλιας, Τάισον
Σαματά
Πάγκος:
Ζιφκο, Όττο, Νασμπεργκ, Τσιγγαρας, Σβαμπ, Μαρκαντώνης, Μουργκ, Δεσποτοφ, Μπράντον.
Πάμε να τους πατήσουμε!
Σαστρε, Κετζιορα, Κουλιερακης, Μπαμπά
Μειτε, Οζντοεφ
Ζιφκοβιτς Ντέλιας, Τάισον
Σαματά
Πάγκος:
Ζιφκο, Όττο, Νασμπεργκ, Τσιγγαρας, Σβαμπ, Μαρκαντώνης, Μουργκ, Δεσποτοφ, Μπράντον.
Πάμε να τους πατήσουμε!
-
-
Κάποιος μας έχει μουντζώσει όταν παίζουμε με την χάρτινη π@υτ@ν@
Μάλιστα..πυρετό ο Ντέλιας ενώ ξεκινούσε βασικός...
Πφφφ..γαμώ την γκαντεμια μας.
Μακάρι να πάνε όλα καλά στο τέλος.
Πφφφ..γαμώ την γκαντεμια μας.
Μακάρι να πάνε όλα καλά στο τέλος.