19. Jonathan "Jonny" Castro Otto
Re: 19. Jonathan "Jonny" Castro Otto
Κοίτα από τα πλάγια δεν μπόρεσαν να σε τρυπήσουν, σε τρύπησαν στον άξονα κάθετα από λάθη δικά μας που με άλλες ομάδες δεν θα την πλήρωνες αλλά σε αυτό το επίπεδο ακόμα και η παραμικρή καραμπόλα να γίνει την πληρώνεις. Αν ήταν ο Σαστρε ή ο Βιερίνια ή ο Λυρατζης κάτι σπριντ που έκανε κόντρα στον αγώνα από το κέντρο προς τα πίσω , οι άλλοι δεν θα ακολουθούσαν καν αυτός ήταν εκεί δίπλα στον παίχτη . Δεν είναι έτοιμος ακόμα και είναι ένα μπακ που είναι να τον πιεις στο νερό όταν παίζει αριστερά , αλλά δεξιά έχει να παίξει πολλά χρόνια. Δηλαδή εγώ το καλοκαίρι πάλι θα πήγαινα για δεξί μπακ και θα τον είχα να μοιράζετε την θέση με τον Μπαμπα και δεξιά αλλαγή επίσης του βασικού μπακ αν θέλω ευρωπαϊκή πορεία , κύπελλο και πρωτάθλημα.
Εχει αλλη μια φαση στο πρωτο δεκαλεπτο που δεν ειναι πουθενα και ο αλλος σουταρει μονος στα περιστερια. Φταιει και στο δευτερο γκολ
- ΑποστόληςΑ
Re: 19. Jonathan
Ακριβώς.Equalizer έγραψε:Δεξί μπακ είναι
Που είχε μετατραπεί σε αριστερό πράγματι για μεγάλη περίοδο
Αλλά δε τον βαφτίσαμε ξερωγω και δεκαρι στα καλά καθούμενα
Στη θέση του παίζει
Αισχρό το λάθος χθες, καμία δικαιολογία.
Απαράδεκτο παίκτης με εμπειρία έστω και δέκα προπονήσεων στη ζωή του να μη ξέρει ότι αυτή η πάσα απαγορεύεται
- navigator11
Άσε το δεύτερο. Εκεί έχει γίνει πολυπαραγοντική μαλακία. Στο πρώτο αυτό που κάνει είναι πραγματικά ακατανόητο. Δεν ξέρω πραγματικά αν υπάρχει εξήγηση για μια τέτοια επιλογή. Έχει πλήρη εικόνα του πού βρίσκονταν οι συμπαίκτες του κι επιλέγει να "πουλήσει" την μπάλα. Για την εμπειρία του ήταν ασυγχώρητο λάθος. Που γάμησε, καλώς ή κακώς, την όλη φάση. Αν δεν είχε συμβεί, ο κακός χθεσινός ΠΑΟΚ πιστεύω ότι ούτε καν θα έχανε. Οκ, δεν έχω απαίτηση σε 2 μήνες παρουσίας στην ομάδα να παίζει σαν τον Καφού. Αλλά έχω να μην κρεμάει τόσο φθηνά την ομάδα σε υπερκρίσιμο παιχνίδι.aivas19 έγραψε:Εχει αλλη μια φαση στο πρωτο δεκαλεπτο που δεν ειναι πουθενα και ο αλλος σουταρει μονος στα περιστερια. Φταιει και στο δευτερο γκολ
-
Luigi Vampa
Οχι ρε φίλε, σε εκείνη τη φάση του κλείνει την επιλογή να κόψει προς τα μέσα κ τον αφήνει να βγει πλαγια κ να σουτάρει. Σωστά το χειρίστηκε. Το τελείωμα ήταν χάλια βέβαια θα μπορούσε άνετα να βρει εστία κ να ναι πιο επικίνδυνος. Γενικά πάρα το λάθος στο γκολ που σίγουρα τον επηρέασε κέρδισε πολλές μονομαχιες. Εμένα μ αρέσει που ψάχνει την πάσα μπροστά ή διαγωνια πιο πολλές φορές απ ότι πίσω. Γενικά μ αρέσει σαν παικτηςaivas19 έγραψε:Εχει αλλη μια φαση στο πρωτο δεκαλεπτο που δεν ειναι πουθενα και ο αλλος σουταρει μονος στα περιστερια. Φταιει και στο δευτερο γκολ
Κι εμενα μαρεσει, τον περιμενα καλυτερο αμυντικα τακτικα. Στο 1 με εναν ειναι καλος
όπως και ο Βιερίνια από τα αριστερά ήταν καλύτερος πάντα. Αλλά τον Γιόνι τον ψάξανε άλλοι πολύ πριν από εσένα και διαπίστωσαν ότι αριστερά αποδίδει καλύτερα. Το θέμα είναι τι κάνω τώρα έχω δύο καλά αριστερά μπακ και στέλνω τον Σοάρες και πάω πάλι για δεξί μπακ να κάνει δίδυμο με Σαστρε ? ή τον βαζω μέχρι να συνηθίσει συνέχεια δεξιά και στέλνω τον Σοαρες και παίρνω αριστερό μπακ αλλαγή του Μπαμπα?
Όπως παίρνουμε μόνο δεξιά χαφ, έτσι παίρνουμε και μόνο αριστερά μπακ. Ο παίχτης θα αποδώσει πολύ καλύτερα του χρόνου όταν θα κάνει προετοιμασία και θα δέσει με την ομάδα. Δεν είναι εύκολο μετά από τέτοια αποχή. Εγώ μία εβδομάδα παίρνω άδεια και βλέπω διαφορά ακόμη και στα πιο απλά.
- figurehead4
Για μένα ως τη στιγμή του λάθους ήταν ο κορυφαίος παίχτης μας. Αμασητος από την ατμόσφαιρα, έβγαζε τη μπάλα σωστά και κυνηγώντας συνδυασμούς και η δική του ψυχραιμία μαζί με του Μεϊτέ εγειραν το παιχνίδι προς εμάς και άρχισαν να οπισθοχωρουν οι Κροάτες φοβισμένο.
Επειδή όμως ΠΑΟΚ είσαι, ακριβώς από αυτή την άνεση, πάει και κάνει ασυγχώρητο λάθος, από την πολύ μαγκιά. Γιατί για μαγκιά έκανε την πάσα έτσι.
Τέλος πάντων, χρόνο και παιχνίδια θέλει. Ο παίχτης φαίνεται πως είναι υψηλού επιπέδου, λίγο τράβηγμα τα αυτί θέλει κι όχι μόνο στους πιτσιρικάδες να κάνουμε μαγκιές.
Επειδή όμως ΠΑΟΚ είσαι, ακριβώς από αυτή την άνεση, πάει και κάνει ασυγχώρητο λάθος, από την πολύ μαγκιά. Γιατί για μαγκιά έκανε την πάσα έτσι.
Τέλος πάντων, χρόνο και παιχνίδια θέλει. Ο παίχτης φαίνεται πως είναι υψηλού επιπέδου, λίγο τράβηγμα τα αυτί θέλει κι όχι μόνο στους πιτσιρικάδες να κάνουμε μαγκιές.
Ισχύει για Βιέρι αλλά έχει και τα δύο πόδια καλά.PAOK1LIFE έγραψε:όπως και ο Βιερίνια από τα αριστερά ήταν καλύτερος πάντα. Αλλά τον Γιόνι τον ψάξανε άλλοι πολύ πριν από εσένα και διαπίστωσαν ότι αριστερά αποδίδει καλύτερα. Το θέμα είναι τι κάνω τώρα έχω δύο καλά αριστερά μπακ και στέλνω τον Σοάρες και πάω πάλι για δεξί μπακ να κάνει δίδυμο με Σαστρε ? ή τον βαζω μέχρι να συνηθίσει συνέχεια δεξιά και στέλνω τον Σοαρες και παίρνω αριστερό μπακ αλλαγή του Μπαμπα?
Αυτός είναι ο Ζίφκο των μπακ.
Αποδίδει καλύτερα με το ανάποδο πόδι. Το έχω συναντήσει πολλές φορές στα εξτρέμ αλλά σπάνια σε μπακ.
Νομίζω ότι έχει συνηθίσει στο ρόλο του απο τα αριστερά αφου τόσο στην Ισπανία όσο και στην Αγγλία έπαιζε κυρίως ως αριστερό μπακ.
Πάντως είναι παίκτης ποιότητας και θα προσαρμοστεί αργά ή γρήγορα.
Εγώ πάλι φίλε είμαι υπέρ της ΑποΜποτοποίησης. Δηλαδή αφού δεν τον πιστεύεις τον Σαστρε και τον Σοαρες βάλε καλύτερα Έλληνες στις θέσεις τους. Πάρε Κιτσιου και Γιανούλη και έχε πρώτη μούρη Μπαμπα και Γιονι.
Δεν γίνεται να έχεις ξένους που τους αφήνεις εκτός λίστας στην Ευρώπη στο ρόστερ σου και τους έχεις μόνο για ροτέσιον. Κάπου εκεί στην ΠΑΕ χάσανε το νόημα στις μεταγραφές. Φέρανε πολλούς μέτριους ξένους ενώ θα μπορούσαν να παίζουν Έλληνες εκεί.
Δηλαδή ακόμα και ο Μπραντον . ΟΚ θα βάλει δέκα γκολ την χρονιά ΟΚ αυτό δεν μπορεί να το κάνει και ο Κουλούρης πχ ή αν δεν θες να έχεις καθαρό εννιάρι και θες να έχεις έναν στην επίθεση να τρέχει να πιέζει σαν τον τρελό μόνο τότε θα χάσεις στην επίθεση αυτό που σου δίνει ένα εννιάρι.
Τέλος πάντων πλέον ο Γιονι ο πραγματικός θα τον δεις μετά την προετοιμασία το καλοκαίρι. Τώρα αρχίζει και θυμάται πως είναι να παίζεις.
Δεν γίνεται να έχεις ξένους που τους αφήνεις εκτός λίστας στην Ευρώπη στο ρόστερ σου και τους έχεις μόνο για ροτέσιον. Κάπου εκεί στην ΠΑΕ χάσανε το νόημα στις μεταγραφές. Φέρανε πολλούς μέτριους ξένους ενώ θα μπορούσαν να παίζουν Έλληνες εκεί.
Δηλαδή ακόμα και ο Μπραντον . ΟΚ θα βάλει δέκα γκολ την χρονιά ΟΚ αυτό δεν μπορεί να το κάνει και ο Κουλούρης πχ ή αν δεν θες να έχεις καθαρό εννιάρι και θες να έχεις έναν στην επίθεση να τρέχει να πιέζει σαν τον τρελό μόνο τότε θα χάσεις στην επίθεση αυτό που σου δίνει ένα εννιάρι.
Τέλος πάντων πλέον ο Γιονι ο πραγματικός θα τον δεις μετά την προετοιμασία το καλοκαίρι. Τώρα αρχίζει και θυμάται πως είναι να παίζεις.
Ότο το λάθος που έκανες ήταν πολύ επιπόλαιο για το επίπεδό σου σκύλιασε για μια καλή εμφάνιση με γειτονία και Κροάτες. 
- figurehead4
PAOK1LIFE έγραψε:Εγώ πάλι φίλε είμαι υπέρ της ΑποΜποτοποίησης.
Εκπληκτικός όρος! Πόσα πράγματα κρύβει μέσα του. Περισσότερη εμπιστοσύνη στα δικά μας ταλέντα, προσθήκες πρωταθλητών και όχι φοβικών, οικονομικό συμμάζεμα, εμπιστοσύνη στο δικό μας σκαουτθνγκ τιμ, γιατί Κωστικος, Λαγωνιδης, Μαλιούφας μπορεί να κάνουν κάποιο λάθος, αλλά θα είναι λάθος εκτίμηση και όχι πουστια. Αγαπάνε τον ΠΑΟΚ
-
papwolf
Αν αποφασίσουν ότι δεν τους κάνει ο Λύρατζης για δεξιά, Κίτσιου θα ήθελα για μπακ απ του βασικού που θα πρέπει να έρθει το καλοκαίρι.
Ο Ισπανός είναι αριστερό μπακ κι εκεί αποδίδει πολύ καλύτερα, όσο κι αν εμείς προσπαθούμε να τον κάνουμε δεξί. Το 70% των αγώνων στη καριέρα του το έπαιξε αριστερά. Θα κάνουν τρομερό δίδυμο με τον Μπάμπα.
Ο Ισπανός είναι αριστερό μπακ κι εκεί αποδίδει πολύ καλύτερα, όσο κι αν εμείς προσπαθούμε να τον κάνουμε δεξί. Το 70% των αγώνων στη καριέρα του το έπαιξε αριστερά. Θα κάνουν τρομερό δίδυμο με τον Μπάμπα.