ΠΑΟΚ - ΟΦΗ 3/1 20:00 NovaSports
- PAOKevolution
Re: ΠΑΟΚ - ΟΦΗ 3/1 20:00 NovaSports
Αυτό που έγραψε ο Νούνιες. Μη στοιχίσουν αυτά τα πέναλτι μόνο. Για ποδόσφαιρο μιλάμε και τα έχουμε δει ουκ ολίγες φορές. Προσοχή και ένα γκολ ακόμα.
Για μένα δεν ήταν πέναλτι, καλά που δε μπήκε.
Ο Σαματά χαμήλωσε πολύ το κεφάλι, μου θύμισε το πέναλτι που έδωσε ο Λαόθ στον Αϊτόρ και μας έκλεψαν το κύπελλο.
Όχι από μένα.
Ο Σαματά χαμήλωσε πολύ το κεφάλι, μου θύμισε το πέναλτι που έδωσε ο Λαόθ στον Αϊτόρ και μας έκλεψαν το κύπελλο.
Όχι από μένα.
-
Εμένα με προβληματίζει πάρα πολύ ο τρόπος που εκτελεί, όχι ότι το χάνει
Σκορ 2-0 κάνεις ένα πέναλτι με ρίσκο που δεν το βγάζει ο τερματοφύλακας
Όταν είναι 2-0 και βαράς αδύναμο στο κέντρο σημαίνει ότι δεν έχεις καμία εμπιστοσύνη στις ικανότητες σου και καμία αυτοπεποίθηση. Δυστυχώς πρέπει να αποχωρήσει άμεσα και να έρθει ένας άλλος παίκτης.
Όταν είναι 2-0 και βαράς αδύναμο στο κέντρο σημαίνει ότι δεν έχεις καμία εμπιστοσύνη στις ικανότητες σου και καμία αυτοπεποίθηση. Δυστυχώς πρέπει να αποχωρήσει άμεσα και να έρθει ένας άλλος παίκτης.
Ρίξτε 5 γκολ Σ αυτά τα νοπανα,τα σπιτακια τους μέσα...
Στρακιαπου.
ΠΑΡΤΕ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ
Στρακιαπου.
ΠΑΡΤΕ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ
Αετε μου πρωτος εγω γκρινιαζα σημερα. Και εξακολουθω να γκρινιαζω. Γιατι επρεπε να ειναι 3-0 και να κανουμε προπονηση στο β. Οχι να εχουν τις οποιες ελπιδες τους μειναν οι αντιπαλοι.
Ναι εχουμέ παίξει η Τανζανία να πάρει το κοπα Αφρικαblackchaos έγραψε:Nα πάρει ψυχολογία που θα φύγει ένα μήνα?chrisg4 έγραψε:Η λογική που το βάρεσε φαντάζομαι ότι ήταν για να πάρει ψυχολογία. Αλλά δυστυχώς δεν είναι θέμα ψυχολογίας.

Λουτσεσκου, μετά από κάθε προπόνηση βάλε τους να εκτελούν πέναλτι.
Πολύ κακή εικόνα στα πρώτα 30', βελτιώθηκε στην συνέχεια το κέντρο και ο Κύριλλος και ήλθε το προβάδισμα. Η άδεια της μιας εβδομάδας που πήραν ήταν τελικά μεγάλη και επηρέασε.
Προσοχή στο β' να το κλειδώσουμε πλήρως.
Μπαμπα απλά απόλαυση, Σαματά δεν...
Πολύ κακή εικόνα στα πρώτα 30', βελτιώθηκε στην συνέχεια το κέντρο και ο Κύριλλος και ήλθε το προβάδισμα. Η άδεια της μιας εβδομάδας που πήραν ήταν τελικά μεγάλη και επηρέασε.
Προσοχή στο β' να το κλειδώσουμε πλήρως.
Μπαμπα απλά απόλαυση, Σαματά δεν...
Δικαιο έχεις σόρρυ είδα μετά..Totem_pk έγραψε:Αετε μου πρωτος εγω γκρινιαζα σημερα. Και εξακολουθω να γκρινιαζω. Γιατι επρεπε να ειναι 3-0 και να κανουμε προπονηση στο β. Οχι να εχουν τις οποιες ελπιδες τους μειναν οι αντιπαλοι.
-
Αμην!Jack_MeHoff έγραψε:Εμένα με προβληματίζει πάρα πολύ ο τρόπος που εκτελεί, όχι ότι το χάνει
- ΑποστόληςΑ
Α-ΠΑ-ΡΑ-ΔΕ-ΚΤΟΙ!episimos73 έγραψε:Σε ένα ημίχρονο παρακαλώ.Azrael έγραψε:Ενταξει τραγικο να χανεις 2!!!!!!!! πεναλτυ σε εναν αγωνα
Η αλήθεια είναι ότι προσπαθούμε και εμείς ως λαός να βρούμε τα πατήματα μας. ΠΑΟΚ χωρίς άγχος, φάγωμα νυχιών και γκρίνια; Που ακούστηκαν αυτά; Μας έχουν διαταράξει τις ισορροπίες φέτος. Θέλουμε πίσω τον ΠΑΟΚ μαςTotem_pk έγραψε:Ρε Νουνιες ποσο ΠΑΟΚ Εισαι ρε παλικαρι μου!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ. Ευτυχως νομιζω οτι η ομαδα τα αφησε αυτα πισω της. Εμεις θα αργησουμε λιγακι.nunies4 έγραψε:Δεν θέλω καν να σκέφτομαι την πιθανότητα στραβης...σε συνδυασμό με τα δύο χαμένα πέναλτι
Λοιπον με γκρινια απο κερκιδα για την εμφανιση εχουμε 2 γκολ, δυο χαμενα πεναλτυ, δυο μεγαλες αποκρουσεις του αντιπαλου τερματα. Σε ενα ημιχρονο. Για την γκρινια μας…. Εχουν ανεβει τα στανταρντ μας η ετσι μου φαινεται![]()
![]()
![]()

-
Δεν ανησυχώ για το 2ο γιατί ξέρω οτι ο ραζβαν θα ρίξει τα μπινελικια της χρονιάς και θα ξυπνήσουν για να μπουν καλύτερα. Η διαφορά ποιότητας με Μειτε οζντοεφ είναι εμφανής νομίζω…
Πολύ καλός ο ΟΦΗ ειδικά στην αρχή, αλλά πλέον είμαστε ένα επίπεδο πάνω και τους έχουμε όπως κι αν παίζουν οι άλλοι.
Σαματα, Σβαμπ και Εκονγκ κακοί, οι υπόλοιποι γενικά καλοί.
Ιδιαίτερη αναφορά σε Τσιγγαρα, Μιχαηλίδη που είναι πολύ καλοί
Σαματα, Σβαμπ και Εκονγκ κακοί, οι υπόλοιποι γενικά καλοί.
Ιδιαίτερη αναφορά σε Τσιγγαρα, Μιχαηλίδη που είναι πολύ καλοί
-