λαγός-ΠΑΟΚ 2-2 MVP, σχόλια και παραλειπόμενα.
Re: λαγός-ΠΑΟΚ 2-2 MVP, σχόλια και παραλειπόμενα.
Ο Προπονητής τους ειπε αν ημαστε στα καλά μας δεν εχω πρόβλημα με την διαιτησία..τι πρόβλημα να εχεις βρε μάστορα σας πάνε παιτόνι να έχεις και πρόβλημα...
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
iasoiako έγραψε:Δεν χάσαμε την νίκη από την διαιτησία, μην λέμε ιστορίες. Ναι ο πειθαρχικός ήταν πολύ εναντίον μας και τα σπόρια όλα στον βαζελο.
Το ότι ο Μλαντένοβιτς έκανε 12 σέντρες χωρίς ουσιαστική πίεση, ποιός φταίει?
1/12 μπήκε.
Ο Σαματά δίνει αυτό που μπορεί να δώσει. Είναι για αλλαγή στο 70 φεύγα, να μπαίνει να κρατήσει μπάλα και να πάρει φαόυλ. Αυτά κάνει. Φυσικά και δεν θα έβαζε το γκολ, φυσικά και δεν θα πάσαρε σωστά.
Ραζβαν, ούτε τον άρη κέρδισες, και δεν φταίει η δευτερη κίτρινη, ούτε τον οφη τον κέρδισες, έχασες και όλας, και με την Κηφισιά έμφραγμα θα παθαίναμε. Με ΠΑΣ μετα το 1-1 για ένα 10λεπτο θα το τρώγαμε, αν δεν έβαζε ο μικρός την προσωπική ενέργεια.
Πρώτα να κοιτάμε την γούνα μας. Χρειαζόμαστε το κάτι παραπάνω, δεν φτάνει τόσο. Δουλέψτε παραπάνω.
Ρε τι ακούμε....
Όπως τα λες είναι.
Δεν επηρέασε η διαιτησία οκ,το ακούσαμε.
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
PAOKAPOMONOSMOY έγραψε:Λοιπόν για να κλείσει εδώ το θέμα το χθεσινό.Εχουν κάνει 25 τελικές;Στα @ρ@δ@@ μου ρε κάντε τις γκολ αν μπορείτε,έχω και τέρμα ρε μ@λ@κ@ς αν είστε ανίκανοι που είστε πρόβλημα σας.Εχω 5 τελικές βάζω δύο γκολ μαγκιά μου ρε.Βαζω δύο γκολάρες έχω δοκάρι μου κλαδεύουν τον παίκτη μπροστά στα μάτια σου(ρεφερι) δεν δίνεις τίποτα τον κιτρινίζεις κιόλας και και και και θα ασχοληθω με τους παίκτες και τόν προπονητή;Όχι ρε θα είμαι δίπλα τους 350 χλμ απόσταση αλλά δίπλα τους.Και περπατώ σήμερα με το κεφάλι ψηλά και το πάνω και το κάτω, περιμένοντας το παιχνίδι της Πέμπτης.Το μόνο που έχετε να κάνετε γεμίστε το γήπεδο σε όλα μα σε όλα τα παιχνίδια.Τοτε ίσως αλλάξειτο πράγμα.
Που οι μισές κ παραπάνω ,ήταν στο γάμο του Καραγκιόζη κ εκτός περιοχης
- sourmenetes
- Moderator
Το ότι σε ένα ματς δέχομαι φάσεις ή έχω κενά ή δεν παίζω όπως θέλω να παίξω,
ΔΕ ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΌΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΣΦΥΡΑΕΙ ΌΣΑ ΘΈΛΕΙ!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΔΕ ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΌΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΣΦΥΡΑΕΙ ΌΣΑ ΘΈΛΕΙ!
Με ανάρτησή του ο Κυριάκος Κυριάκος, μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, πήρε θέση με αφορμή τα όσα συνέβησαν μετά την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Σε αυτή αναφέρει:
«Επειδή παίρνουν πάλι μπρος οι μονταζιέρες Αθηνών και Θεσσαλονίκης, ας κάνουμε λίγο λιανά ποιοί είμαστε εμείς, ποιός είναι ο Λουτσέσκου, τι έχουμε πετύχει ΜΑΖΙ και πως τον κρίνουν οι «ευγενείς» του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Προς τον κύριο Ιβάν Γιοβάνοβιτς -και με τον απόλυτο σεβασμό στο πρόσωπό του- που έκανε πως δεν κατάλαβε ότι από τον τελικό του Κυπέλλου και επί μια διετία παίζει με διαιτησίες «λουκούμι» και θεωρεί εμμονικό με τον Παναθηναϊκό τον Λουτσέσκου, που ως προπονητής του ΠΑΟΚ έχει απέναντί τους 9 νίκες- 3 ισοπαλίες – 4 ήττες με 28 γκολ υπέρ και 13 κατά: Όταν μπει στο κλαμπ των προπονητών που πήραν πρωτάθλημα (ξεκινώντας με -2) στην Ελλάδα και μάλιστα με ομάδα εκτός του ΠΟΚ, θα μπορέσει να αντιληφθεί τι σημαίνει υπέρβαση, πίεση και αφοσίωση.
Το ελληνικό ποδόσφαιρο άλλαξε με μάχες για να μπορεί να διεκδικεί πρωτάθλημα -έστω και αν καταφέρνει να το χάσει- και ο Παναθηναϊκός. Δεν άλλαξε με βιβλίο, τσάι και συμπάθεια, ούτε με δηλώσεις ύφους «να ζήσετε να τον θυμόσαστε» σε μνημόσυνο.
Δεύτερον: όποιος κάνει τον χαζό ότι το πρόβλημα ήταν αυτούσια η χθεσινή διαιτησία και όχι η χθεσινή διαιτησία ως συνέχεια των αγώνων της Πέμπτης και των προηγούμενων αγωνιστικών δεν τον κάνει πολύ επιτυχημένα. Βολεύει να βγάλουμε τον Λουτσέσκου τρελό που τα λέει μετά από ματς που η διαιτησία ήταν… μόλις 60-40 υπέρ των αντιπάλων, λες και η βαθμολογία καθορίζεται μόνο από το τρέχον ματς.
Τρίτον και επί προσωπικού: η υπάρχουσα διοίκηση του ΠΑΟΚ έχει ρίξει την παράγκα των Σαρρήδων και των Γκιρτζίκηδων, που περνούσε πριονοκορδέλα -πέρα από τον ΠΑΟΚ- και τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ και όποιον τολμούσε να διεκδικήσει οτιδήποτε. Τα δικαστήρια που έχουμε για όσα λέγαμε και κάναμε τότε, ακόμη τρέχουν. Την ίδια περίοδο στηρίζαμε τον Λουτσέσκου, τους ποδοσφαιριστές και τις επιλογές μας, κόντρα σε όσους έχουν κάνει τον λαϊκισμό επιστήμη στη Θεσσαλονίκη. Πιστοποιητικό προσφοράς και φθοράς δεν θα ζητήσουμε από κανέναν που μόνο του μέλημα είναι να φτάσει τα 100 likes ή τα 30 sms στην εκπομπή του. Ακούμε τον κόσμο που βρέξει χιονίσει είναι εκεί, δίπλα μας, είτε είναι φωναχτά επικριτικός, είτε είναι σιωπηλά υποστηρικτικός. Αν ο Λουτσέσκου ένιωθε ή νιώθει μόνος του, αφήστε να το απαντήσει ο ίδιος.
ΥΓ. Μια μικρή προειδοποίηση, ανατρέχοντας στην πρόσφατη ιστορία. Και το 2017, όταν συντελούνταν η γέννηση της πιο επιτυχημένης ομάδας στην ιστορία του ΠΑΟΚ, λίγοι το κατάλαβαν από την αρχή…»
«Επειδή παίρνουν πάλι μπρος οι μονταζιέρες Αθηνών και Θεσσαλονίκης, ας κάνουμε λίγο λιανά ποιοί είμαστε εμείς, ποιός είναι ο Λουτσέσκου, τι έχουμε πετύχει ΜΑΖΙ και πως τον κρίνουν οι «ευγενείς» του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Προς τον κύριο Ιβάν Γιοβάνοβιτς -και με τον απόλυτο σεβασμό στο πρόσωπό του- που έκανε πως δεν κατάλαβε ότι από τον τελικό του Κυπέλλου και επί μια διετία παίζει με διαιτησίες «λουκούμι» και θεωρεί εμμονικό με τον Παναθηναϊκό τον Λουτσέσκου, που ως προπονητής του ΠΑΟΚ έχει απέναντί τους 9 νίκες- 3 ισοπαλίες – 4 ήττες με 28 γκολ υπέρ και 13 κατά: Όταν μπει στο κλαμπ των προπονητών που πήραν πρωτάθλημα (ξεκινώντας με -2) στην Ελλάδα και μάλιστα με ομάδα εκτός του ΠΟΚ, θα μπορέσει να αντιληφθεί τι σημαίνει υπέρβαση, πίεση και αφοσίωση.
Το ελληνικό ποδόσφαιρο άλλαξε με μάχες για να μπορεί να διεκδικεί πρωτάθλημα -έστω και αν καταφέρνει να το χάσει- και ο Παναθηναϊκός. Δεν άλλαξε με βιβλίο, τσάι και συμπάθεια, ούτε με δηλώσεις ύφους «να ζήσετε να τον θυμόσαστε» σε μνημόσυνο.
Δεύτερον: όποιος κάνει τον χαζό ότι το πρόβλημα ήταν αυτούσια η χθεσινή διαιτησία και όχι η χθεσινή διαιτησία ως συνέχεια των αγώνων της Πέμπτης και των προηγούμενων αγωνιστικών δεν τον κάνει πολύ επιτυχημένα. Βολεύει να βγάλουμε τον Λουτσέσκου τρελό που τα λέει μετά από ματς που η διαιτησία ήταν… μόλις 60-40 υπέρ των αντιπάλων, λες και η βαθμολογία καθορίζεται μόνο από το τρέχον ματς.
Τρίτον και επί προσωπικού: η υπάρχουσα διοίκηση του ΠΑΟΚ έχει ρίξει την παράγκα των Σαρρήδων και των Γκιρτζίκηδων, που περνούσε πριονοκορδέλα -πέρα από τον ΠΑΟΚ- και τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ και όποιον τολμούσε να διεκδικήσει οτιδήποτε. Τα δικαστήρια που έχουμε για όσα λέγαμε και κάναμε τότε, ακόμη τρέχουν. Την ίδια περίοδο στηρίζαμε τον Λουτσέσκου, τους ποδοσφαιριστές και τις επιλογές μας, κόντρα σε όσους έχουν κάνει τον λαϊκισμό επιστήμη στη Θεσσαλονίκη. Πιστοποιητικό προσφοράς και φθοράς δεν θα ζητήσουμε από κανέναν που μόνο του μέλημα είναι να φτάσει τα 100 likes ή τα 30 sms στην εκπομπή του. Ακούμε τον κόσμο που βρέξει χιονίσει είναι εκεί, δίπλα μας, είτε είναι φωναχτά επικριτικός, είτε είναι σιωπηλά υποστηρικτικός. Αν ο Λουτσέσκου ένιωθε ή νιώθει μόνος του, αφήστε να το απαντήσει ο ίδιος.
ΥΓ. Μια μικρή προειδοποίηση, ανατρέχοντας στην πρόσφατη ιστορία. Και το 2017, όταν συντελούνταν η γέννηση της πιο επιτυχημένης ομάδας στην ιστορία του ΠΑΟΚ, λίγοι το κατάλαβαν από την αρχή…»
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
icue έγραψε:Οι καθαρες φασεις του βαζελου ηταν το δοκαρι στην αρχη, ενα σουτ στο πρωτο που εβγαλε ο Κοταρσκι, ενα σουτ στο τελος του πρωτου που εγινε αμεσως μετα το φαουλ που δεν εδωσε στον Ταισον, ενα σουτ στο δευτερο στην αρχη που αστοχησε απο καλη θεση και μια κεφαλια που εβγαλε ο Κοταρσκι.
Οι δικες μας ηταν το τετατετ του Ντελια που αν εμπαινε θα μετρουσε κανονικα στο πρωτο, μια παραλληλη πασα του Κετζιορα που στο τσαφ δεν προλαβε ο Μπραντον να την στειλει μεσα, μια φαση στην μικρη περιοχη τους που με καποιον τροπο δεν μπηκε γκολ, το δοκαρι του Μπραντον και η φαση του Σαματα.
Αν διαβασεις τα σαιτ πιστευεις οτι μας πατησαν.
Όλες αυτές είναι 5καθαρες ευκαιρίες του λαγού,που έπαιξε υπερηχητικά χθες.....
Και εμείς που είμαστε χάλια,κάναμε άλλες τόσες και άλλες 2-3 μας έκοψαν ,με χέρι Ντελια(που ήταν κόρνερ)με Τάισον αντεπίθεση (που ήταν φάουλ κ κίτρινη,αλλά δεν δόθηκε),με Μπαμπά, με Οζντοεφ, μα Ντεσπότοφ και με φάουλ του Κουλιε,που δεν δόθηκε....
Εσείς πείτε ότι ΔΕΝ έφταιγε το κορακιον.
- sourmenetes
- Moderator
Παιδια ο βαζελος έχει σουτ από τα 30 μέτρα, έχει σουτ με πλατη στο τέρμα, έχει σουτ με 2 παίκτες πάνω στον επιθετικό.
Είχε σαφώς και σοβαρες φάσεις.
Αλλά το να βλέπω τα 25 σουτ και να λεω,μα δες τα ποσοστά, είναι εντελώς άστοχο.
Ακομα και το δοκάρι που έχει είναι φάση που την ελέγχει ο κοταρσκι. Και μέσα να πήγαινε θα το εβγαζε.
Είχε σαφώς και σοβαρες φάσεις.
Αλλά το να βλέπω τα 25 σουτ και να λεω,μα δες τα ποσοστά, είναι εντελώς άστοχο.
Ακομα και το δοκάρι που έχει είναι φάση που την ελέγχει ο κοταρσκι. Και μέσα να πήγαινε θα το εβγαζε.
-
Μπαρκαρούτσος
Το επιχείρημα με τις στατιστικές, είναι επιχείρημα ζέλων που μηδενίζουν τα όσα είπε χθες ο Lucescu. Τι κλαις για διαιτησία, αφού σου κάναμε 500 135.000 τελικές;
-
Μπαρκαρούτσος
Από χθες σκέφτομαι να σταματήσω να βλέπω ελληνικούς αγώνες του ΠΑΟΚ στο ποδόσφαιρο. Μόνο Ευρώπη. Κι αν δεν παίζει, τότε να περιμένω μέχρι να παίξει. Νισάφι, φτάνω τα 30 και θα βγάλω εγώ χτικιό επειδή οι άλλοι δεν γουστάρουν να αφήνουν τον ΠΑΟΚ να διεκδικεί καν;! Πάλι 30 χρονών μ@λ@κ@ς φωνάζω σε μια τηλεόραση, εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά.
Με γαμάνε στο μπάσκετ ακόμα και με αντιπάλους που έχουν ομάδες 10.000.000€ ακριβότερες.
Με γαμάνε στο χάντμπολ εξαπανέκαθεν, ακόμα και με σαλονικείς διαιτητές.
Με γαμάνε στο volley με εξόφθαλμες αποφάσεις, ακόμα και βλέποντας με κλειστά μάτια το video challenge.
Με γαμάνε κάτι ανίκανοι διαιτητές στο BCL (η χειρότερη σφαγή εις βάρους του ΠΑΟΚ που είδα ποτέ).
Με γαμάνε στο ποδόσφαιρο στην Ευρώπη αν κοντράρω ομάδες με φανέλα και ιστορία (Benfica, Ajax).
Ε φτάνει. Φτάνει πια!
Με γαμάνε στο μπάσκετ ακόμα και με αντιπάλους που έχουν ομάδες 10.000.000€ ακριβότερες.
Με γαμάνε στο volley με εξόφθαλμες αποφάσεις, ακόμα και βλέποντας με κλειστά μάτια το video challenge.
Με γαμάνε κάτι ανίκανοι διαιτητές στο BCL (η χειρότερη σφαγή εις βάρους του ΠΑΟΚ που είδα ποτέ).
Με γαμάνε στο ποδόσφαιρο στην Ευρώπη αν κοντράρω ομάδες με φανέλα και ιστορία (Benfica, Ajax).
Ε φτάνει. Φτάνει πια!
-
Wonderland
ο παναθηναικος χθες ηταν λουκουμι για να του κανουμε κηδεια. το γηπεδο απο το 60 και μετα εμοιαζε με εκκλησια, ειχαν βγαλει τρελη κουραση αλλα γυρισαμε τοσο πισω και δυστυχως εγινε το μοιραιο στη τελευταια φαση.
Η διατησια ηταν ασχημη, το ψαλιδι που δε δινει επιθετικο φαουλ ειναι χαρακτηριστικο. Οτι ειναι στα πουπουλα ολοι τους ειναι γνωστο εδω και δεκαετιες. εμεις τη δουλεια μας, ας σφαχτουν οι 3 τους. ψυχοφθορα κατασταση το ελληνικο ποδοσφαιρο αλλα δε θα αλλαξει αυτο δυστυχως. τι βαρ βαλανε, τι ξενους φερανε, τι οι ελληνες ηταν εκτος 2,3 χρόνια μπας και ξεστραβωθουν αλλα η σηψη ειναι τοσο βαθεια που δε γινεται τιποτα. μονο γκολακια σαν του Αντριγια τους στρωνουν καπως.
Η διατησια ηταν ασχημη, το ψαλιδι που δε δινει επιθετικο φαουλ ειναι χαρακτηριστικο. Οτι ειναι στα πουπουλα ολοι τους ειναι γνωστο εδω και δεκαετιες. εμεις τη δουλεια μας, ας σφαχτουν οι 3 τους. ψυχοφθορα κατασταση το ελληνικο ποδοσφαιρο αλλα δε θα αλλαξει αυτο δυστυχως. τι βαρ βαλανε, τι ξενους φερανε, τι οι ελληνες ηταν εκτος 2,3 χρόνια μπας και ξεστραβωθουν αλλα η σηψη ειναι τοσο βαθεια που δε γινεται τιποτα. μονο γκολακια σαν του Αντριγια τους στρωνουν καπως.
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Από χθες σκέφτομαι να σταματήσω να βλέπω ελληνικούς αγώνες του ΠΑΟΚ στο ποδόσφαιρο. Μόνο Ευρώπη. Κι αν δεν παίζει, τότε να περιμένω μέχρι να παίξει. Νισάφι, φτάνω τα 30 και θα βγάλω εγώ χτικιό επειδή οι άλλοι δεν γουστάρουν να αφήνουν τον ΠΑΟΚ να διεκδικεί καν;! Πάλι 30 χρονών μ@λ@κ@ς φωνάζω σε μια τηλεόραση, εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά.
Ε φτάνει. Φτάνει πια!
Κάτσε να γίνεις 55 - 60 κ θα δεις..
Βέβαια αυτά που είδαμε,απέχουν παρασαγγας,από αυτά που βλέπουμε,αλλά υποτίθεται,ότι υπάρχει κ ΒΑΡ κ Ξένοι πλέον,άρα "δικαιοσύνη".....αλλά που....
-
Μπαρκαρούτσος
Μακάρι να φτάσω 55-60!
Βέβαια, αυτό είναι άποψή μου και ξέρω ότι πολλοί δεν συμφωνούν
Βέβαια, αυτό είναι άποψή μου και ξέρω ότι πολλοί δεν συμφωνούν
Να φτάσεις τα 100 φίλε και με Υγείας απόλαυση. Αλλά την ψυχική σου υγεία θα σου την καταστρέψουν. Όπως πολλάκις κατέστρεψαν την δική μας που είμαστε 60+ και ΠΑΟΚ πραγματικά ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ, όταν στην δεκαετία του 1970 κάποιοι Φακήδες, Παπαβασιλείου, Πλατόπουλοι, Τσουκαλαδέληδες, Μαρινέληδες, Λίτσας και δεκάδες άλλοι των οποίων τα ονόματα αδυνατώ να συγκρατήσω, μας στέρησαν και' ομολογία ΚΑΙ Αθηναίων δημοσιογράφων (δεν ήταν όλοι ΑΡΔ τότε), δύο ή τρία επιπλέον πρωταθλήματα και άλλα τόσα κύπελλα. Τότε δεν υπήρχε φυσικά VAR, αλλά μόνο τηλεόραση την οποία όταν γούσταραν απαγόρευαν να μεταδώσει ακόμα και στιγμιότυπα των εντός έδρας αγώνων τους (βλ.οσφπ-ΠΑΟΚ με Φακή) και με την αγαστή συνεργασία με την χούντα ή μετέπειτα με ΕΠΟ και ΟΔΠΕ έκαναν ότι ήθελαν με γκολ με χέρι ή ανύπαρκτα πέναλτι, νίκες στο 100΄όταν ένα λεπτό καθυστέρηση τότε θεωρείτο απαράδεκτο, αγώνες που τελείωναν με το νικητήριο τέρμα τους, τελικοί κυπέλλου εντός του γηπέδου κλπ κλπ.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Από χθες σκέφτομαι να σταματήσω να βλέπω ελληνικούς αγώνες του ΠΑΟΚ στο ποδόσφαιρο. Μόνο Ευρώπη. Κι αν δεν παίζει, τότε να περιμένω μέχρι να παίξει. Νισάφι, φτάνω τα 30 και θα βγάλω εγώ χτικιό επειδή οι άλλοι δεν γουστάρουν να αφήνουν τον ΠΑΟΚ να διεκδικεί καν;! Πάλι 30 χρονών μ@λ@κ@ς φωνάζω σε μια τηλεόραση, εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά.
Ε φτάνει. Φτάνει πια!
Δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο δυστυχώς φίλε, είναι η νοοτροπία της υδροκέφαλης-συγκεντρωτικής υπερ-πρω(κ)τεύουσας και το ανάθεμα και η ύβρις, χωρίς Τίσι και νέμεση, αν διεκδικήσεις εσύ ο Βούλγαρος, Τούρκος και φιλοξενούμενος και εσχάτως, νότιο-σκοπιανός (μέχρι και αυτό ακούσαμε και διαβάσαμε) να διεκδικήσεις τα αυτονόητα για την πόλη σου, για την Β. Ελλάδα ΜΑΣ, να έχεις όχι μια ισότητα και ισονομία, αλλά ρε φίλε ένα 30-35% έστω. Όταν Γιουβέντους και Μίλαν συν την τότε Λανερόσι υποβιβάστηκαν για δωροδοκίες, εδώ οσφπ και βαζέλα αθωώθηκαν πανηγυρικά από την χούντα και την μεταπολιτευτική ΕΠΟ, αντίστοιχα.
Το χθεσινό ξέσπασμα του Ραζβάν, ακραίο σίγουρα για την ισοφάριση, αλλά δικαιότατο για την διαιτητική ανοχή στα μαρκαρίσματα προς τον gay-λαγό, ήταν συγκεντρωτική απόρροια των διαιτητικών αποφάσεων υπέρ των Πόκεμον και κατά του ΠΑΟΚ ΜΑΣ στις 5-6 πρώτες αγωνιστικές. Ήπια σχετικά, αλλά δηκτική-επιτέλους-η σημερινή ανάρτηση του Κυρ-Κυρ, η οποία από αντιδράσεις που πρόλαβα να δω, αλλά και από παράπονα παρεπιδημούντων στο λεκανοπέδιο συναδέλφων, πόνεσε. Μέχρι χθες το βράδυ είχα προσωπικά σε εκτίμηση τον Γιοβάνοβιτς, μετά τις δηλώσεις του=ασβός, κουνάβι και ανάλογα.
Φίλε, και ΄'γώ είπα πολλές φορές στο παρελθόν δεν θα ξαναπάω στο γήπεδο (τότε δεν υπήρχαν TV μεταδόσεις) ή δεν θα ξαναδώ τηλεοπτικά αγώνα ΠΑΟΚ με αιλινηκές ομάδες. Ελάττωσα λόγω οικογενειακών και επαγγελματικών υποχρεώσεων τα τελευταία χρόνια την παρουσία μου στο γήπεδο που αγάπησα και αγαπώ, μια Αγάπη που μου κληροδότησε ο αείμνηστος πατέρας μου, πηγαίνω σε 12 κατά μ.ο. αγώνες τον χρόνο, αλλά πέραν της Πέμπτης με Eintracht, θα πάω πρώτα ο Θεός και με Ατρόμητο μετά την διακοπή και σε άλλους, περισσότερους φέτος από προηγούμενες χρονιές. Δεν θα μας χαλάσουν οι βρωμεροί τις Κυριακές μας, θα τους τις χαλάσουμε εμείς!
Μλκ χθες μαλωνα με εναν βλακα για αυτο. 25 τελικες σας καναμε λεει, λεω ρε τενεκε και τα σουτ ατα περιστερια τελικες θεωρουνται, προσθεσε κι αυτες. Αν ειναι να τον βγαλουμε τον τερματοφυλακα για να βαζετε γκολ σε καθε τελικηΜπαρκαρούτσος έγραψε:Το επιχείρημα με τις στατιστικές, είναι επιχείρημα ζέλων που μηδενίζουν τα όσα είπε χθες ο Lucescu. Τι κλαις για διαιτησία, αφού σου κάναμε 500 135.000 τελικές;
- figurehead4
Φίλε μου σε διάβασα και χθες που το ξαναειδες και τα είπες, αλλά διαφωνώ κάθετα. Αν είχαμε κέντρο δεν θα παίζαμε τόσο πίσω, μέσα στην περιοχή μας για όνομα του Θεού, και θα κρατούσαμε και μπάλα.marsantos έγραψε:Figurehead4 δεν ήταν έτσι το ματς στο πρώτο ημίχρονο.
Με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο και ένα δίλεπτο μετά το γκολ που φάγαμε το ματς το ελέγχαμε πλήρως.
Έκατσα και ξαναείδα το ματς.
Το έγραψα και χθες το βράδυ.
Από το 11 ως το 19 που βάλαμε το γκολ ο παο δεν έχει περάσει το κέντρο.
Από το 19 ως το 32 το ματς είναι εντελώς ισορροπημένο και έχουν μόνο δυο σουτ εκτός περιοχής.
32- 34 μας κλείνουν λόγω ενθουσιασμού.
Από το 35 και μετά το ματς το σβήνουμε πολύ χαλαρά δεν έχουν ούτε σουτ και ίσα ίσα εμείς έχουμε τη μεγάλη ευκαιρία με τον Ντέλια που δεν ήταν χέρι.
Το μοναδικό κακό μας διάστημα ήταν όταν επαιξαν ταυτόχρονα Οζντόεφ με Μειτέ που εκεί ναι χάθηκε το κέντρο και ο Βιλένα τους έβγαινε συνεχώς στην πλάτη.
Πρέπει όποιος μπορεί να ξαναδεί το ματς.. Θα σχηματίσει εντελώς άλλη εικόνα ειδικά για το πρώτο ημίχρονο. Ναι δεν ήμασταν ιδιαίτερα απειλητικοί, αλλά ήμασταν ανώτεροι από τον παναθηναϊκό στη μεγαλύτερη διάρκεια του ημιχρόνου. Το ματς μετά το δεκάλεπτο ήταν στον πλήρη έλεγχό μας.
Οι ίδιοι ακριβώς παίχτες παίζοντας το ίδιο σύστημα και με τον ίδιο τρόπο, διελυσαν το βάζελο στις αρχές του Β ημιχρόνου, απλώς γιατί μπήκαν με τσαμπουκα. Αυτό ήταν το σχέδιο.
Εγώ συμφωνώ απόλυτα με τον Λουτσέσκου που είπε ότι στο α ημίχρονο μας ισοπεδωσαν και παίζαμε σαν χεσμενοι. Αλλά θα κρατήσω το μέταλλο. Ούτε έτσι χάναμε. Στο χειρότερο μας ημίχρονο. Αν δεν παίζαμε στο ελλαδιστάν θα είμασταν αισιοδοξοι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος figurehead4 την Δευ 02 Οκτ 2023, 15:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.