ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 1-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Κοτάρσκι
2
2%
Κεντζιόρα
3
3%
Εκόνγκ
4
4%
Μιχαηλίδης
22
22%
Ράφα Σοάρες
2
2%
Μπάμπα
2
2%
Οζντόεφ
1
1%
Σβαμπ
11
11%
Μεϊτέ
4
4%
Μουργκ
6
6%
Ζίβκοβιτς
11
11%
Κωνσταντέλιας
3
3%
Μπράντον
14
14%
Σαμάτα
8
8%
Βιεϊρίνια
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τζίμας
6
6%

Σύνολο ψήφων: 99

Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 1-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από navigator11 »

Μα το ίδιο λέμε, φίλε. Στην αντίστοιχη άσχημή τους μέρα οι βρικόλακες του ποκ θα πάρουν χαλαρά πέναλτι σε αντίστοιχα οριακή φάση, ακόμα και λιγότερο οριακή - πρώτη φορά θα είναι μήπως; - και ουδείς θα θυμάται μετά από λίγο καιρό το παραμικρό. Όταν υποστηρίζεις ΠΑΟΚ βέβαια, αυτά οφείλεις να τα περιμένεις. Και σαν ομάδα οφείλεις να μην κρέμεσαι από μια ή δυο φάσεις σε 100 λεπτά για να νικήσεις οφηδες. Για Ελλάδα μιλώντας πάντα. Στον υπόλοιπο κόσμο οι αντίστοιχοι βρικόλακες - "μεγαθήρια" επιτρέπεται να γκελάρουν και με Πανσερραϊκούς και με Τρίπολες και με Γιάννενα κλπ των δικών τους πρωταθλημάτων.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Η παράβαση που έγινε στον Μπράντον, αν είχε γίνει πάνω σε Φορτούνη, Μαντσίνι ή Τσούμπερ θα καταλογιζόταν πέναλτι.
Στην φάση του νικητήριου γκολ του ΟΦΗ ο βοηθός πολύ σωστά δεν σηκώνει την σημαία του στην αρχή, κάτι που θα τελείωνε εν τη γενέσει της την φάση αυτή, αλλά το κάνει μετά το τελείωμα και το όλον πηγαίνει στο VAR που κατακυρώνει το γκολ. Κάτι που δεν έγινε σε μας με την Κηφισιά και κυρίως στο τετ-α-τετ του Τζήμα. Θα μπορούσε να στοιχίσει σε αυτό το ματς, αλλά ευτυχώς πριν μια εβδομάδα δεν έγινε.
Δυστυχώς, με "αίλινες διατητές" εντός αγωνιστικού χώρου και στο VAR, πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτά. Θυμόμαστε το τι έγινε πριν μήνες στην Τρίπολη και στα Γιάννινα.
Αλλά πέραν των δένδρων και όχι του δένδρου, υπάρχει και το δάσος. Η ομάδα σπατάλησε χθες ένα ημίχρονο λόγω λανθασμένου συστήματος κυρίως και λανθασμένης νοοτροπίας. Δεν νοείται να θυσιάζεται αριστερά ο Άντρια για να παίξει ο Μουργκ δεξιά, ενώ μπορούσαν να ξεκινήσουν όπως στο β΄. Όχι βέβαια πως σε αυτό το ημίχρονο είδαμε κάτι το σούπερ, πέραν κάποιων σουτ εκτός περιοχής. Επιπλέον, η κακή νοοτροπία ενός συγκεκριμένου παίκτη για τον οποίον όλοι γράψαμε, είτε δικαιολογώντας τον, είτε όχι, το να μην κάνει το απλό αλλά να πιστεύει πως παίζει σε αγώνα επίδειξης κάποιες στιγμές, μας στέρησε τις όποιες δυνατότητες υπήρχαν επιθετικά (αναφέρθηκε φίλος για μια φάση στο α΄).
Οι αλλαγές δεν ήταν νομίζω αυτές που έπρεπε, αντί του Μεϊτέ που είχε 3-4 προπονήσεις με την ομάδα μπορούσε να μπει ο μπαρουτοκαπνισμένος Τσιγγάρας που ξέρει το παιχνίδι της ομάδας, ενώ αντί του Σβαμπ που προσπαθούσε, μπορούσε να αντικατασταθεί ο αρνητικός χθες Οζντόεφ. Για το ότι ο Λουτσέσκου γύρισε το σύστημα σε 4-4-2 ας μην γκρινιάζουμε, όταν δεν το κάνει μας φταίει, χθες που το έκανε πάλι φταίει. Δεν ξέρω βέβαια αν αυτό το δουλεύει επαρκώς σε προπονήσεις.
Το ότι δεν αγωνίστηκε ο MVP της Πέμπτης Τάισον, νομίζω πως επαρκώς εξηγήθηκε από τον προπονητή.
Για τον Μιχαηλίδη που γράφηκε ότι κακώς έπαιξε, νομίζω και 'γω όπως και οι ψηφίσαντες πως χθες ξεχώρισε, ήταν από τους λίγους που επέπλευσαν. Άλλωστε ο Κουλιεράκης πάει στην Εθνική και πρέπει και ο Γιάννης να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Δεν φταίει αυτός για την ήττα. Όταν δεν έπαιζε γκρινιάζαμε στον Λουτσέσκου, τώρα που τον βάζει πάλι γκρινιάζουμε; Πορτοκαλάδα δεν θέτε, λεμονάδα δεν θέτε...τί θέτε;
Rotation μετά κυρίως ευρωπαϊκούς αγώνες κάνουν όλες οι ομάδες, ίσως χθες θα έπρεπε να ήταν λιγότερο εκτεταμένο. Αλλά έβαλε τον Ράφα, μέτριος, μπήκε στην θέση του ο Μπάμπα, ακόμα χειρότερος, ε δεν φταίει και γι' αυτό ο προπονητής.
Ο Αντελίνο δεν μπορεί να καλύψει την θέση του δεξιού μπακ ούτε για 10΄. Όλοι οι εντός Ελλάδας προπονητές ξέρουν την αδυναμία του σε επιστροφές και χτυπάνε στην πλευρά του. Ο Κετζιόρα στην θέση αυτή είναι ανεπαρκής και επειδή σίγουρα τώρα δεν θα πάρουμε δεξί μπακ θα περιμένουμε Σάστρε και Λευτέρη.
Μέχρι χθες το απόγευμα παρασυρόμενοι από τα αποτελέσματα της Ευρώπης, πιστεύαμε πως η ομάδα μας θα κερδίσει τέτοιους κυρίως αγώνες ότι κι αν γίνει. Διαψευστήκαμε και εμείς και περισσότερο ελπίζω και οι παίκτες και ο προπονητής και αυτό το πάθημα να γίνει μάθημα.
Χθες η μπάλα ήθελε αεχ στις καθυστερήσεις και τον βάζελο που από τα στιγμιότυπα που είδα δεν έκανε κάποιο σούπερ παιχνίδι, μια φάση εκμεταλλεύτηκε. Αύριο μπορεί να θελήσει εμάς. Είναι πολύ νωρίς για να πούμε ότι κρίθηκαν πολλά, με τίποτα, αρκεί το χθεσινό να μας προσγειώσει. Δουλειά, πίστη και αλλαγή νοοτροπίας σε κάποια πράγματα.
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Δυστυχώς όποτε ο οργανισμός ΠΑΟΚ (διοίκηση, προπονητής, παίκτες, κόσμος) χάνει τη συγκέντρωσή του η ομάδα σχεδόν πάντα αποτυγχάνει.
Κάτι τέτοιο συνέβη και εχθές.
Οι οπαδοί επιδοθήκαμε σε χαρές και πανηγύρια για τη μεταγραφή Δεσπότοφ προσπαθώντας να ερευνήσουμε αν κλέψαμε τον παίκτη από τον ολυμπιακό ή όχι.
Η διοίκηση συμμετείχε και αυτή στον υπέρμετρο ενθουσιασμό κοιτάζοντας να φτιάξει την εικόνα της απέναντι στον κόσμο και προσπαθώντας να τον πείσει ότι είναι συνεπής απέναντι σε όσα του έταξε.
Ο προπονητής και οι παίκτες μπουχτισμένοι από την πίεση και την κόπωση του ευρωπαϊκού καλοκαιριού αντιμετώπισαν ως αναγκαίο κακό το χθεσινό ματς δηλώνοντας μάλιστα τεράστια πνευματική κόπωση ενώ βρισκόμαστε ακόμα αρχές Σεπτεμβρίου.
Μοιραίο λοιπόν ήταν να πεταχτούν 3 βαθμοί υπερπολύτιμοι.
Φυσικά εμείς οι οπαδοί είναι φυσιολογικό να λέμε το κοντό μας και το μακρύ μας, να ενθουσιαζόμαστε και να απογοητευόμαστε (μέσα σε λογικά πλαίσια φυσικά).
Η Διοίκηση και ο προπονητής όμως όχι.
Καταλαβαίνω την πίεση που υπήρχε λόγω της επιτακτικής πρόκρισης σε ομίλους. Δεν καταλαβαίνω το γιατί το χθεσινό ματς παρατήθηκε σχεδόν από όλους.
Άκουσα πριν λίγο ένα στατιστικό στο ραδιόφωνο. Ότι κάναμε σε όλον τον αγώνα 90+ long balls. Δεν έχω προλάβει να συγκρίνω με άλλους αγώνες, όμως μου ακούγεται αρκετά μεγάλο νούμερο.
Η δική μου αίσθηση είναι ότι το ματς πήγε λίγο στον αυτόματο. Και το χειρότερο είναι ότι δεν μου φάνηκε κανένας ιδιαίτερα στενοχωρημένος μέσα στην ομάδα. 'Ολοι φαινόντουσαν ανακουφισμένοι που τέλειωσε το μαρτύριο του καλοκαιριού.
Θα μου πει κάποιος: "ρε φίλε, σε άλλο πλανήτη ζεις, δεν καταλαβαίνεις πόσο πιεστικό και αγχωτικό ήταν αυτό το καλοκαίρι;"
Βεβαίως και υπήρχε μεγάλη πίεση, όμως τότε να μην έχουμε απαιτήσεις για πρωτάθλημα.
Γιατί αντίστοιχα 3 μέρες μετά από το πιεστικό must win παιχνίδι (αν θέλουμε να προκριθούμε) στο μακρινό Ελσίνκι παίζουμε στα Γιάννενα. Όποιος είδε χθες το ματς στα Γιάννενα θα κατάλαβε ότι τα Γιάννενα είναι καλύτερα από τον ΟΦΗ και σε εντάσεις και σε ποιότητα.
Ανάμεσα στα επίσης απαιτητικά από θέμα εντάσεων και must win παιχνίδια με την Αμπερντίν παίζουμε καπάκι με άεκ και ολυμπιακό εκτός.
Πρωτάθλημα και διακιολογίες λοιπόν δεν συμβαδίζουν.
Σε αυτήν την ομάδα, όταν κατακτήσαμε το πρωτάθλημα, ο ίδιος ο προπονητής δήλωσε ότι ο πρόεδρος του είπε ότι εσύ δεν πρέπει να χαλαρώσεις και πρέπει να έχεις την ομάδα στα κόκκινα για να πάρουμε και το κύπελλο.
Επίσης σε αυτήν την ομάδα, ο προπονητής μετά από την πολύ δύσκολη και κουραστική πρόκριση μέσα στην Γάνδη, έπιασε τους παίκτες στα αποδυτήρια και παρότι ήταν αποκαμωμένοι τους είπε κάντε 2 μέρες υπομονή γιατί έχουμε παιχνίδι με την άεκ την Κυριακή. Και αν θυμάστε κερδίσαμε με γκολ του Τσόλακ στο ΟΑΚΑ. Δεν τους χάιδεψε, ούτε τους είπε δεν πειράζει, είστε κουρασμένοι κτλ.
Έχω δει στην πράξη λοιπόν ότι αυτή η διοίκηση και αυτός ο προπονητής μπορούν να διαχειριστούν με επιτυχία την πίεση.
Εχθές περισσότερο από την ήττα με πείραξε το πριν και το μετά του αγώνα.
Πιστεύω για αντικειμενικούς λόγους ότι ο ΠΑΟΚ στην αρχή του πρωταθλήματος είχε γύρω στο 10% ελπίδες για πρωτάθλημα. Μετά το χθεσινό το ποσοστό έπεσε γύρω στο 5%. Μπορεί να ακούγεται λίγο υπερβολικό αλλά θα αναλύσω την άποψή μου σε άλλο τόπικ για να μην κουράζω με το σεντόνι.
Αν θέλουμε να διατηρήσουμε αυτό το 5% πρέπει απαραιτήτως να πάρουμε το ματς στα Γιάννενα.
Αν γκελάρουμε στα Γιάννενα τότε νομίζω ότι οι ελπίδες εξανεμίζονται πολύ νωρίς.
Γιατί μετά τα Γιάννενα, τα 3 επόμενα εκτός είναι με παναθηναϊκό, άεκ και ολυμπιακό. Όπως το ακούτε. Παίζουμε και τα 3 ντέρμπι εκτός μέσα σε 4 αγωνιστικές. Τα 2 από τα 3 ντέρμπι να χάσουμε (πράγμα πολύ φυσιολογικό γιατί η ομάδα θα βρίσκεται ακόμα σε στάδιο μονταρίσματος) θα έχουμε διψήφια διαφορά από την κορυφή από αρχές Νοέμβρη.
Όσο υπερβολικός και αν ακούγομαι οι αριθμοί είναι αμείλικτοι.
Στον ΠΑΟΚ τίποτα δε χαρίζεται.
Αν θέλουμε πρωτάθλημα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με το πρέπει από τώρα..
AngelosMerkelidis91

Δημοσίευση από AngelosMerkelidis91 »

Αυτό το τραγούδι του τεράστιου Χάρυ Κλυν που θύμησε ο χθεσινός Π.Α.Ο.Κ

Σεβασμός στον Αντρέ, ΟΚ δεκτό, αλλά το άθλημα είναι επαγγελματικό και δεν μπορεί να βοήθαει αμυντικά. Ο Σαματα δεν μου γεμίζει το μάτι, μακάρι να βγω λάθος.

https://youtu.be/lhJgB_7SUDE?si=J9-HDIVizgoFDurs
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Ωραίος ο Μαρσαντος, ειδικά στο κομμάτι της συμπεριφοράς της διοίκησης (ποστ κυρ κυρ) έχοντας πετύχει μόνο τον πρώτο στόχο της χρονιάς. Για το αγωνιστικό φάνηκε η αδυναμία να μπούμε εύκολα μέσα στην περιοχή απέναντι σε κλειστές άμυνες κάτι που πρέπει να διορθωθεί πολύ γρήγορα. Σε ματς που θα μας παίζουν ανοιχτά δεν θα έχουμε πρόβλημα αν το καινούργιο κέντρο μας ανταπεξέλθει στις προσδοκίες όλων.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

marsantos έγραψε:Δυστυχώς όποτε ο οργανισμός ΠΑΟΚ (διοίκηση, προπονητής, παίκτες, κόσμος) χάνει τη συγκέντρωσή του η ομάδα σχεδόν πάντα αποτυγχάνει.
Κάτι τέτοιο συνέβη και εχθές.
Οι οπαδοί επιδοθήκαμε σε χαρές και πανηγύρια για τη μεταγραφή Δεσπότοφ προσπαθώντας να ερευνήσουμε αν κλέψαμε τον παίκτη από τον ολυμπιακό ή όχι.
Η διοίκηση συμμετείχε και αυτή στον υπέρμετρο ενθουσιασμό κοιτάζοντας να φτιάξει την εικόνα της απέναντι στον κόσμο και προσπαθώντας να τον πείσει ότι είναι συνεπής απέναντι σε όσα του έταξε.
Ο προπονητής και οι παίκτες μπουχτισμένοι από την πίεση και την κόπωση του ευρωπαϊκού καλοκαιριού αντιμετώπισαν ως αναγκαίο κακό το χθεσινό ματς δηλώνοντας μάλιστα τεράστια πνευματική κόπωση ενώ βρισκόμαστε ακόμα αρχές Σεπτεμβρίου.
Μοιραίο λοιπόν ήταν να πεταχτούν 3 βαθμοί υπερπολύτιμοι.
Φυσικά εμείς οι οπαδοί είναι φυσιολογικό να λέμε το κοντό μας και το μακρύ μας, να ενθουσιαζόμαστε και να απογοητευόμαστε (μέσα σε λογικά πλαίσια φυσικά).
Η Διοίκηση και ο προπονητής όμως όχι.
Καταλαβαίνω την πίεση που υπήρχε λόγω της επιτακτικής πρόκρισης σε ομίλους. Δεν καταλαβαίνω το γιατί το χθεσινό ματς παρατήθηκε σχεδόν από όλους.
Άκουσα πριν λίγο ένα στατιστικό στο ραδιόφωνο. Ότι κάναμε σε όλον τον αγώνα 90+ long balls. Δεν έχω προλάβει να συγκρίνω με άλλους αγώνες, όμως μου ακούγεται αρκετά μεγάλο νούμερο.
Η δική μου αίσθηση είναι ότι το ματς πήγε λίγο στον αυτόματο. Και το χειρότερο είναι ότι δεν μου φάνηκε κανένας ιδιαίτερα στενοχωρημένος μέσα στην ομάδα. 'Ολοι φαινόντουσαν ανακουφισμένοι που τέλειωσε το μαρτύριο του καλοκαιριού.
Θα μου πει κάποιος: "ρε φίλε, σε άλλο πλανήτη ζεις, δεν καταλαβαίνεις πόσο πιεστικό και αγχωτικό ήταν αυτό το καλοκαίρι;"
Βεβαίως και υπήρχε μεγάλη πίεση, όμως τότε να μην έχουμε απαιτήσεις για πρωτάθλημα.
Γιατί αντίστοιχα 3 μέρες μετά από το πιεστικό must win παιχνίδι (αν θέλουμε να προκριθούμε) στο μακρινό Ελσίνκι παίζουμε στα Γιάννενα. Όποιος είδε χθες το ματς στα Γιάννενα θα κατάλαβε ότι τα Γιάννενα είναι καλύτερα από τον ΟΦΗ και σε εντάσεις και σε ποιότητα.
Ανάμεσα στα επίσης απαιτητικά από θέμα εντάσεων και must win παιχνίδια με την Αμπερντίν παίζουμε καπάκι με άεκ και ολυμπιακό εκτός.
Πρωτάθλημα και διακιολογίες λοιπόν δεν συμβαδίζουν.
Σε αυτήν την ομάδα, όταν κατακτήσαμε το πρωτάθλημα, ο ίδιος ο προπονητής δήλωσε ότι ο πρόεδρος του είπε ότι εσύ δεν πρέπει να χαλαρώσεις και πρέπει να έχεις την ομάδα στα κόκκινα για να πάρουμε και το κύπελλο.
Επίσης σε αυτήν την ομάδα, ο προπονητής μετά από την πολύ δύσκολη και κουραστική πρόκριση μέσα στην Γάνδη, έπιασε τους παίκτες στα αποδυτήρια και παρότι ήταν αποκαμωμένοι τους είπε κάντε 2 μέρες υπομονή γιατί έχουμε παιχνίδι με την άεκ την Κυριακή. Και αν θυμάστε κερδίσαμε με γκολ του Τσόλακ στο ΟΑΚΑ. Δεν τους χάιδεψε, ούτε τους είπε δεν πειράζει, είστε κουρασμένοι κτλ.
Έχω δει στην πράξη λοιπόν ότι αυτή η διοίκηση και αυτός ο προπονητής μπορούν να διαχειριστούν με επιτυχία την πίεση.
Εχθές περισσότερο από την ήττα με πείραξε το πριν και το μετά του αγώνα.
Πιστεύω για αντικειμενικούς λόγους ότι ο ΠΑΟΚ στην αρχή του πρωταθλήματος είχε γύρω στο 10% ελπίδες για πρωτάθλημα. Μετά το χθεσινό το ποσοστό έπεσε γύρω στο 5%. Μπορεί να ακούγεται λίγο υπερβολικό αλλά θα αναλύσω την άποψή μου σε άλλο τόπικ για να μην κουράζω με το σεντόνι.
Αν θέλουμε να διατηρήσουμε αυτό το 5% πρέπει απαραιτήτως να πάρουμε το ματς στα Γιάννενα.
Αν γκελάρουμε στα Γιάννενα τότε νομίζω ότι οι ελπίδες εξανεμίζονται πολύ νωρίς.
Γιατί μετά τα Γιάννενα, τα 3 επόμενα εκτός είναι με παναθηναϊκό, άεκ και ολυμπιακό. Όπως το ακούτε. Παίζουμε και τα 3 ντέρμπι εκτός μέσα σε 4 αγωνιστικές. Τα 2 από τα 3 ντέρμπι να χάσουμε (πράγμα πολύ φυσιολογικό γιατί η ομάδα θα βρίσκεται ακόμα σε στάδιο μονταρίσματος) θα έχουμε διψήφια διαφορά από την κορυφή από αρχές Νοέμβρη.
Όσο υπερβολικός και αν ακούγομαι οι αριθμοί είναι αμείλικτοι.
Στον ΠΑΟΚ τίποτα δε χαρίζεται.
Αν θέλουμε πρωτάθλημα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με το πρέπει από τώρα..
Πολύ σωστός φίλε :pano:
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Γράφονται όλα αυτά ενώ ακόμη δεν έχουν αφομοιωθεί στην ομάδα Μειτε,Σαματα,Οζντοεφ,Μάρκος Αντόνιο,Δεσποτοφ...
Πέντε ακόμη παίκτες...

Μάλιστα..καλά το πάτε...
Άβαταρ μέλους
psykoman

Με το παραπανω μου σχολιο θελω να πω οτι η ομαδα ειχε μεχρι την διακοπη 9 must win παιχνιδια...
Στραβωσε στο τελευταιο...μετα απο μεγαλη προσπαθεια και το κουπι ολο να το τραβαν 13-14 παικτες μαξ...
Θα ενσωματωθουν αλλες 5 προσθηκες και θα ειναι πολυ καλυτερα τα πραγματα...οχι χειροτερα...

Για να γινω λιγο κυνικος ο μεγαλυτερος στοχος οικονομικα και σε πρεστιζ ηταν οι ομιλοι στην παρουσα φαση και οχι το πρωταθλημα....

Καπου εσκασε η ομαδα με λιγες επιλογες απ τον παγκο...

Απο εδω και περα τα πραγματα μπορουν να γινουν μονο καλυτερα...

Στην πρωτη στραβη πολλοι λιγοψυχησαν και ειναι ακομη 4/9....

Χαλαρωστε λιγο παιδες....πιστη...στηριξη...παθος και μονο αγαπη γι αυτην την ομαδα....και ΟΛΟΙ μαζι θα τα καταφερουμε....

υ.γ.Συγνωμη για το διπλο συνεχομενο ποστ...
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

psykoman έγραψε:Γράφονται όλα αυτά ενώ ακόμη δεν έχουν αφομοιωθεί στην ομάδα Μειτε,Σαματα,Οζντοεφ,Μάρκος Αντόνιο,Δεσποτοφ...
Πέντε ακόμη παίκτες...

Μάλιστα..καλά το πάτε...
+ Κουλιερακης , Τάισον
Μαλακια έγινε το κατανοώ . Αλλά ούτε πρωτάθλημα πήραμε επειδή ήρθαν καλοί παίχτες ούτε θα ξαναδούμε τέτοια ενδεκάδα και ακόμα και να ξαναδούμε δεν θα είναι ανέτοιμος ούτε ο Οζντοεφ ούτε ο Μειτε ούτε ο σαματτα.
Και κάτι ακόμα ειδικά στο 2ο με το που μπήκαν 2-3 παίχτες αμέσως ανεβάσαμε ένταση και με καλό μπιλντ και ομορφεσ Συνεργασίες τους κλείσαμε μέσα στην περιοχή . Θέλω να πω για κακή εμφάνιση εγώ ευχαριστημένος είμαι ….
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

psykoman έγραψε:Γράφονται όλα αυτά ενώ ακόμη δεν έχουν αφομοιωθεί στην ομάδα Μειτε,Σαματα,Οζντοεφ,Μάρκος Αντόνιο,Δεσποτοφ...
Πέντε ακόμη παίκτες...

Μάλιστα..καλά το πάτε...
Φίλε δεν έχω καμία απορία τι θα συμβεί μόλις αφομοιωθούν όλοι οι παίκτες που αναφέρεις. Θα είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.
Και πέρυσι με χειρότερο υλικό από Νοέμβρη μέχρι Μάρτη ήμασταν οι καλύτεροι. Όταν όμως γίναμε οι καλύτεροι ήμασταν ήδη στο -12.
Αυτό προσπαθώ να πω και για φέτος. Ότι μέχρι να αφομοιωθούν όλοι αυτοί οι παίκτες η διαφορά μπορεί να είναι ξανά διψήφια.
Αυτό το δίμηνο είναι που με καίει.
Σαν άνθρωπος έχω απεριόριστη υπομονή.
Στην Ελλάδα όμως όπως είναι δομημένο το πρωτάθλημα, αν θες να το κατακτήσεις δεν υπάρχει περιθώριο για χαλάρωση.
Δεν ήρθε η καταστροφή χθες, το πρωτάθλημα όμως θα αρχίσει να χάνεται πολύ νωρίς αν και στα Γιάννενα έχουμε ίδια προσέγγιση και με δεδομένο ότι μετά παίζουμε σε 4 αγώνες 3 σερί εκτός έδρας ντέρμπι.
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

psykoman έγραψε:Με το παραπανω μου σχολιο θελω να πω οτι η ομαδα ειχε μεχρι την διακοπη 9 must win παιχνιδια...

Στην πρωτη στραβη πολλοι λιγοψυχησαν και ειναι ακομη 4/9....

υ.γ.Συγνωμη για το διπλο συνεχομενο ποστ...

Αυτο ειναι που μου την δινει!!! μια μεση κατασταση ρε παιδια! ψυχραιμια! δεν γιναμε η Μπαρτσελονα απο την μια μερα στην αλλη! υπομονη μεχρι να δεσει η ΝΕΑ ομαδα!
icue

Δημοσίευση από icue »

Πέντε ακόμη παίκτες...

Μάλιστα..καλά το πάτε...
Βαλε και τα δυο ¨βασικα" μπακ δεξια περυσι. Που ακομα δεν τους ειδαμε φετος. Μετα την διακοπη το ροστερ θα ανοιξει παρα πολυ.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Ευχαριστω τα παιδια που ''συμπληρωσαν'' το ποστ μου...
Πιστευω με τις νεες προσθηκες που ηρθαν φετος...συν τις παλιες οπως ειπε ο icue θα ειμαστε πολυ καλυτερα...
Αν χρειαστει να γινουν και καποιες συμπληρωματικες τον Γεναρη...
Ετσι εχω την αισθηση οτι με βαθος στον παγκο δεν θα εχουμε το κλαταρισμα στα πλευοφ οπως τα τελευταια 2 χρονια...
Υπομονη θελει μαγκες...και πιστη...εχουμε ακομη 50 ματς μπροστα μας...δεν τελειωσε τιποτα...τωρα αρχιζει... μην λιγοψυχαμε απο τωρα ...το μαχαιρι στα δοντια και οτι βγει...
Ο δρομος ειναι μακρυς ακομη και θα εχει και αναποδιες...ειτε απο δικα μας λαθη...ειτε απο των καλοθελητων του λεκανοπεδιου...αλλα εμεις εκει...συγκεντρωμενοι στον στοχο μας...χωρις παρεκλιση...

Αυτο που λεει πολλες φορες ο Λου για τους παικτες...ας το δουμε και για μας τους οπαδους...
Οπως κλαταρουν οι παικτες...κλαταρουμε και εμεις...
Αλλα εκει θελει δυναμη να συνεχισουμε...ενωμενοι...συγκεντρωμενοι...και εστιασμενοι στον στοχο μας...ομαδα και κοσμος...
Και που ξερεις..ισως στο τελος βγει και κατι καλο....
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Δεν μπορω να πιστεψω ακομα οτι δεν εδωσε πεναλτι στην φαση του Μπραντον
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

Εγώ πάλι γιατί πιστεύω ότι με τον Ταισον ΚΑΙ ΜΟΝΟ ....και μάλιστα στο 70% αυτού που έπαιξε την Πέμπτη, θα είχαμε φύγει με διπλο;;
Θα τους ανακάτευε...θα άνοιγαν...θα φοβόντουσαν, και μπορεί να ξυπναγε λίγο και ο Ντελιας παρασυρομενος από υο ρυθμό του παιχταρά Βραζιλιάνου...

Πάμε παρακάτω...πιστεύω στ αλήθεια στην ομάδα μας και στον προπονητή μασ. Θα δέσουν οι πολύ καλοί παίχτες που ήρθαν και η σεζόν θα είναι καλή...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”