70. Mbwana Ally Samatta
-
Jack_MeHoff
Re: 33.Mbwana Ally Samatta
Απίστευτα μου φαίνονται αυτά που διαβάζω
Σαν να παρακολουθούμε άλλο άθλημα.
Ο παίκτης είναι physical, δίνει μάχες, έχει quality επαφές και συνεργασίες με συμπαίκτες (κυρίως τον Κωνσταντέλια) και ακόμα δεν έχουν καταφέρει να τον τροφοδοτήσουν μέσα στην περιοχή. Όσες φορές πήρε την μπάλα αρκετά βαθιά, την κουβάλησε πολύ γρήγορα για 20 μέτρα αντέχοντας σε 3 μαρκαρίσματα.
Για το ρατσιστικό σχόλιο παραπάνω καλύτερα να μην το σχολιάσω. Να ενημερώσω απλά ότι η πόλη από την οποία ήρθε ο Σαμάτα είναι πολύ πιο προηγμένη από την Θεσσαλονίκη, σε σχεδόν όλους τους τομείς.
Ο παίκτης είναι physical, δίνει μάχες, έχει quality επαφές και συνεργασίες με συμπαίκτες (κυρίως τον Κωνσταντέλια) και ακόμα δεν έχουν καταφέρει να τον τροφοδοτήσουν μέσα στην περιοχή. Όσες φορές πήρε την μπάλα αρκετά βαθιά, την κουβάλησε πολύ γρήγορα για 20 μέτρα αντέχοντας σε 3 μαρκαρίσματα.
Για το ρατσιστικό σχόλιο παραπάνω καλύτερα να μην το σχολιάσω. Να ενημερώσω απλά ότι η πόλη από την οποία ήρθε ο Σαμάτα είναι πολύ πιο προηγμένη από την Θεσσαλονίκη, σε σχεδόν όλους τους τομείς.
Εντάξει ότι πεις,όλα τα βλέπετε ρατσιστικά,δε το συνεχίζω γιατί ξέρω ότι δεν θα βρω άκρη.
Η ανοησία σ' αυτή τη χώρα έχει χτυπήσει κόκκινο.
ΝΑΙ οι Αφρικανοί κάνουν κόλπα με τα διαβατήριά τους γιατί έχουν τριτοκοσμικά κράτη.
ΝΑΙ οι Αφρικανοί κάνουν κόλπα με τα διαβατήριά τους γιατί έχουν τριτοκοσμικά κράτη.
-
Jack_MeHoff
Φίλε μου, όταν κάνουμε κάτι ρατσιστικό αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε ρατσιστές. Μην το παίρνεις προσωπικά.
Όλοι μας έχουμε κάποιες συμπεριφορές που μας τις πέρασαν οι παλιοί αλλά τώρα έχουμε λίγο παραπάνω ενσυναίσθηση των πράξεών μας και σκεφτόμαστε ότι κάποια από αυτά καλό είναι να σταματήσουν.
Πόσο μάλλον όταν είμαστε οπαδοί μιας προσφυγικής ομάδας και το πως αντιμετωπίστηκαν οι πρόγονοι μας, πολλές φορές με ακριβώς ίδιου τύπου χυδαία στερεότυπα.
Όλοι μας έχουμε κάποιες συμπεριφορές που μας τις πέρασαν οι παλιοί αλλά τώρα έχουμε λίγο παραπάνω ενσυναίσθηση των πράξεών μας και σκεφτόμαστε ότι κάποια από αυτά καλό είναι να σταματήσουν.
Πόσο μάλλον όταν είμαστε οπαδοί μιας προσφυγικής ομάδας και το πως αντιμετωπίστηκαν οι πρόγονοι μας, πολλές φορές με ακριβώς ίδιου τύπου χυδαία στερεότυπα.
Ρε συ αυτά για διαφόρους λόγους γίνονταν σε όλες τις μη αναπτυγμένες ή αναπτυσσόμενες χώρες.
Η ίδια μου η μάνα που δεν είναι ούτε 70 στα χαρτιά,έχει δηλωθεί,δύο χρόνια αργότερα από την γέννηση της.
Έγραψα εγώ πουθενά ότι επειδή είναι Αφρικανός δηλώνει μικρότερος;
Η ίδια μου η μάνα που δεν είναι ούτε 70 στα χαρτιά,έχει δηλωθεί,δύο χρόνια αργότερα από την γέννηση της.
Έγραψα εγώ πουθενά ότι επειδή είναι Αφρικανός δηλώνει μικρότερος;
-
deathmassious
Νταξει Μπάνε αλλά αυτό που λες είναι και αυθαίρετο και αδύνατο να αποδειχθεί. Και όλα αυτά για ένα παίχτη πολύ δυνατό και γυμνασμένο που μόνο για συνταξιούχος δε μοιάζει.
Εώ το συμπέρασμα το έβγαλα από τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και την φυσική του κατάσταση που ενώ είναι αρκετό καιρό στην ομάδα δεν βελτιώνεται.
Όταν η φυσική σου κατάσταση δεν είναι σε καλό επίπεδο, οι μικροτραυματισμοι σε ακολουθούν.
Μην αρχίσουμε πάλι τα ρατσιστικά για τα χαρακτηριστικά του προσώπου που έγραψα, να χαρείτε.
Όταν η φυσική σου κατάσταση δεν είναι σε καλό επίπεδο, οι μικροτραυματισμοι σε ακολουθούν.
Μην αρχίσουμε πάλι τα ρατσιστικά για τα χαρακτηριστικά του προσώπου που έγραψα, να χαρείτε.
-
deathmassious
Το χθεσινό πάντως είναι μετά από άσχημη πτώση που ενδεχομένως σε κάποιον άλλον να του είχε μείνει το γόνατο στο χέρι. Επίσης σου θυμίζω οτι πέρυσι στους αγώνες με Λέφσκι έβλεπες παίχτες μικρούς σε ηλικία όπως το Σάστρε να παίζουν σαν παλαίμαχοι. Και μετά μέσα στη χρονιά βρήκε/ βρήκαν πάλι τη φυσική του/τους κατάσταση. Εννοώ με αυτό ότι μάλλον είναι πιο πολύπλοκο θέμα η προετοιμασία και το conditioning ενός αθλητή. Πόσω μάλλον για ένα παίχτη που ήρθε μετά την ολοκλήρωση του βασικού σταδίου.
Ναι ρε συ εννοείται θα τον δούμε, είναι πολύ νωρίς να κρίνουμε, απλά κατά τη γνώμη μου ο παίχτης δεν έχει ξεκινήσει καλά,είπα αυτό που βλέπω.
Πιθανόν να είναι αυθαίρετο το συμπέρασμα ότι αυτό οφείλεται στο ότι είναι μεγαλύτερος από όσο δηλώνει.
Πιθανόν να είναι αυθαίρετο το συμπέρασμα ότι αυτό οφείλεται στο ότι είναι μεγαλύτερος από όσο δηλώνει.
Εν τω μεταξύ αν ήταν κάποιος άλλος ποδοσφαιριστής και του γυρνούσε έτσι το γόνατο, ακόμα θα μάζευε τους συνδέσμους του από το χορτάρι
Δεν ξέρω πόσο χρονών είναι αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι στη φάση που ο ντέλιας έχασε την μεγάλη ευκαιρία με τους Κροάτες, από πάνω τους πέρασε για πλάκα...όπως κ στο σπριντ με τον μουφι όπου του πήρε την κάρτα
Υγ Jack_MeHoff σόρρυ αλλά αυτό που καυτηριάζει είναι μια στερεοτυπική συμπεριφορά και όχι όπως λανθασμένα έγραψες " ρατσιστικη "
Δεν ξέρω πόσο χρονών είναι αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι στη φάση που ο ντέλιας έχασε την μεγάλη ευκαιρία με τους Κροάτες, από πάνω τους πέρασε για πλάκα...όπως κ στο σπριντ με τον μουφι όπου του πήρε την κάρτα
Υγ Jack_MeHoff σόρρυ αλλά αυτό που καυτηριάζει είναι μια στερεοτυπική συμπεριφορά και όχι όπως λανθασμένα έγραψες " ρατσιστικη "
- theodorsalonika
Βρε άμα δεν βάζει την μπάλα στο πλεκτό τι να τα κάνω εγώ τα μαρκαρίσματα και τα τρεξίματα...είναι άλλοι για αυτήν την δουλειά..άμα ειναι ετσι ο μπραντον που τρέχει συνέχεια και δεν πέφτει ,δεν χάνει εύκολα την μπάλα και δίνει και καμία ασίστ είναι ο μπατιστουντα....δηλαδή θα τρελαθουμε τελείως...εάν σας αρέσει μέχρι τώρα αυτός ο παίκτης πάω πάσο..
Ξαναλέω μέχρι τώρα για μένα δεν έδειξε κάτι...
Το ξέρω ιεροσυλία, αλλά θυμάμαι τον Ντρογκμπα στα καλά του, που πατούσε δυο άτομα από πάνω τόσο γρήγορα που ακόμα και με κάυσωνα, έκανε δροσιά σε ακτίνα δέκα μέτρων. Ο πιο φοβιστικός παίκτης που θα μπορούσε ποτέ να αντιμετωπίσει κάοποιος.renegade έγραψε:Εν τω μεταξύ αν ήταν κάποιος άλλος ποδοσφαιριστής και του γυρνούσε έτσι το γόνατο, ακόμα θα μάζευε τους συνδέσμους του από το χορτάρι
Αυτοrenegade έγραψε:Εν τω μεταξύ αν ήταν κάποιος άλλος ποδοσφαιριστής και του γυρνούσε έτσι το γόνατο, ακόμα θα μάζευε τους συνδέσμους του από το χορτάρι
Ετσι οπως επεσε κ διπλωσε το γονατο κ γυρισε ο αστραγαλος
εγω εκεινη την ωρα ειπα
οτι ο παικτης τελειωσε για φετος
Αρα ειναι μαλλον γερο σκαρι κ αντεξε
Απλα τον πηραμε ανετοιμο
κ τωρα περιμενουμε ν ειναι ετοιμος οσο πιο γρηγορα γινεται
Οταν θ ειναι πληρως ετοιμος
τοτε θ φανει τι πραγματικα αξίζει ως σεντερφορ
Αλλα δεν ειναι Πριγιοβιτς κ Μουσλιμοβιτς
Ειναι αλλου τυπου φορ
Φορ κιλερ περιοχης θ γινει ο Τζιμας
Ο Σαματα ειναι τυπου στυλ μαυρος βαρντι της Λεστερ
Που ειδες ρατσιστικο σχολιο>?Jack_MeHoff έγραψε:Απίστευτα μου φαίνονται αυτά που διαβάζω
theodorsalonika έγραψε:Βρε άμα δεν βάζει την μπάλα στο πλεκτό τι να τα κάνω εγώ τα μαρκαρίσματα και τα τρεξίματα...είναι άλλοι για αυτήν την δουλειά..άμα ειναι ετσι ο μπραντον που τρέχει συνέχεια και δεν πέφτει ,δεν χάνει εύκολα την μπάλα και δίνει και καμία ασίστ είναι ο μπατιστουντα....δηλαδή θα τρελαθουμε τελείως...εάν σας αρέσει μέχρι τώρα αυτός ο παίκτης πάω πάσο..
Πάντως και εγώ να μπει στο πλεκτό δεν είδα ακόμα αλλά θέλω να ελπίζω πως θα έρθει το γκόλ στο πλεκτό, αν ήταν έτσι με τα ίδια λεφτά στο συμβόλαιο ας κρατούσαμε τον Nelson Oliveira που πίεζε κιόλας.