21. Baba Rahman
Re: 21. Baba Rahman
Ετσι,ετσι.
Κατι ΠΟΛΥ καλο δημιουργειται,μακαρι να μη το βαλουμε κατω ποτε,ακομα και στις στραβες -που θα ερθουν,δεδομενα-
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
Κατι ΠΟΛΥ καλο δημιουργειται,μακαρι να μη το βαλουμε κατω ποτε,ακομα και στις στραβες -που θα ερθουν,δεδομενα-
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
Ο μονος που διεσώθη σήμερα
Ο μονος που το πάλεψε και μπόρεσε να τους κοντράρει στο physical game
Ο μονος που το πάλεψε και μπόρεσε να τους κοντράρει στο physical game
- figurehead4
-
Μπαρκαρούτσος
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
-
Μπαρκαρούτσος
Ότι δεν έχει επιθετικές αρετές. Νομίζω.
Δεν ξέρω, δεν τον διαβάζω τον κύριο Σταύρο (έχω βγάλει πανεπιστήμιο), ό,τι γράφεται εδώ μέσα ξέρω.
Δεν ξέρω, δεν τον διαβάζω τον κύριο Σταύρο (έχω βγάλει πανεπιστήμιο), ό,τι γράφεται εδώ μέσα ξέρω.
Στο πρώτο ημίχρονο μαζί με Ροντινει έδωσαν και γαμω τις μονομαχίες
Απίστευτο ματς γενικά αν και στο τέλος ψόφησε και το δεύτερο γκολ του γαυρου είναι δικιά του ευθύνη
Τρελή αναβάθμιση σε σχέση με τον Σοαρες
Απίστευτο ματς γενικά αν και στο τέλος ψόφησε και το δεύτερο γκολ του γαυρου είναι δικιά του ευθύνη
Τρελή αναβάθμιση σε σχέση με τον Σοαρες
- figurehead4
Ναι ξέρω ότι κάθε φορά λέω τα ίδια, αλλά δεν γίνεται να μην το κανω. Τι κάνεις πάλι ρε φίλε; Σε λατρεύω ρε απίθανε παιχταρά.
-
Μπαρκαρούτσος
Με Ζιφκο και Μπαμπα υπαρχει μια μαγια παικταραδων που μπορεις να στηριξεις την ομαδα πανω τους. Χρειαζομαστε τον Μαξιμοβιτς στο κεντρο (ισως μαζι με Μειτε που και αυτος μπορει να ειναι ενας παικτης να στηριχτεις αλλα μενει να το δουμε). Χρειαζομαστε να βρουμε και τον Μπαμπα των σεντερ μπακ και εναν στην επιθεση. Εναν κορμο που να ησυχασουμε για χρονια.
Ελπιζω Μπαμπα μου μαζι με τον Ζιφκο να τελειωσεις την καριερα σου εδω. Μαζι μας.
Ελπιζω Μπαμπα μου μαζι με τον Ζιφκο να τελειωσεις την καριερα σου εδω. Μαζι μας.