Razvan Lucescu III

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Мир

Re: Razvan Lucescu III

Δημοσίευση από Мир »

Υπευθυνος ο προπονητης στη συνεντευξη τυπου αλλα για παραιτηση τιποτα.
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Мир έγραψε:Υπευθυνος ο προπονητης στη συνεντευξη τυπου αλλα για παραιτηση τιποτα.
μ@λ@κ@ς είναι;;;Θέλει αποζημίωση.....
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Tolaros έγραψε:Τι μου έβγαλες το Ράφα ρε να νεκρωσουμε αριστερά ? Με το κελεκι τον Κουλιερακη και τον ημινεκρο Τάισον θα κάναμε δουλειά ?
Άντε αλλαγές του Τόμας και του Ζιλε δεν έχουμε, τον Ντελια τον αόρατο τι τον κράτησες μέσα και δεν έβαλες μισή ώρα τον Νταντας? Τραγικός σήμερα , όλοι στα χαμένα
Ελεος με τον χαρακτηρισμο ημινεκρος
Άβαταρ μέλους
Willie the Pimp

Δημοσίευση από Willie the Pimp »

Gospi έγραψε:
Willie the Pimp έγραψε:
Gospi έγραψε:Ξανα μανα τις ιδιες δικαιολογιες. Πιο εμπειροι, πιο ετοιμοι πνευματικα και ιστοριες για αγριους.
Εσυ κοιμοσουν στον παγκο, κανενας αλλος δεν σ φταιει.
Τα γράφεις πολύ ωραία φίλε μου. Μπορείς να γράψεις και να εξηγήσεις επ' ακριβώς για να καταλάβω εγώ που είμαι και λίγο βραδύκαυστος,τι έπρεπε να κάνει; Αναλυτικά αν θα είχες την καλοσύνη.
Βρε καλως τον οπαδου του Λουτσε. Δεν το χω με τις αναλυσεις φιλε μου, ειμαι δυσλεκτικος.Καλο βραδυ και καλη διασκεδαση
Οπαδός του Λούτσε;;; Επειδή σε ρωτάω να μου αναλύσεις γιατί είναι αποκλειστικά υπεύθυνος αυτός και γιατί κοιμόταν στον πάγκο; Τα γράφεις πολύ ωραία και απόλυτα και σου ζητάω αν έχεις την ευγενική καλοσύνη να μου αναλύσεις το σκεπτικό σου, το οποίο για να το εξωτερικεύεις έτσι το έχεις στο μυαλό σου εμπεριστατωμένα.
ΥΓ Καλή διασκέδαση δε νομίζω να έχω μετά το σημερινό αποτέλεσμα.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Ε τοτε ασε με να χαρεις που εχω την στεναχωρια μου με αυτο το χαλι π παρουσιασε ο Λουτσεσκου.
Δεν εχω ορεξη ουτε για ειρωνιες ουτε για κοντρες. Αν εσυ δεν τον θεωρεις αποκλειστικα υπευθυνο μαγκια σου.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

aivas19 έγραψε:
Tolaros έγραψε:Τι μου έβγαλες το Ράφα ρε να νεκρωσουμε αριστερά ? Με το κελεκι τον Κουλιερακη και τον ημινεκρο Τάισον θα κάναμε δουλειά ?
Άντε αλλαγές του Τόμας και του Ζιλε δεν έχουμε, τον Ντελια τον αόρατο τι τον κράτησες μέσα και δεν έβαλες μισή ώρα τον Νταντας? Τραγικός σήμερα , όλοι στα χαμένα
Ελεος με τον χαρακτηρισμο ημινεκρος
Εννοώ δεν αντέχει πάνω από ημίχρονο , και ο άγγελος πεθαμένα τα έλεγε, αμάν
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Willie, το ποδοσφαιρικό τόπικ δυστυχώς δεν είναι όπως στο βόλλεϋ :mrgreen:, και αυτό το λέω χωρίς σπόντα για τον gospi. Φαντάζεσαι όλοι αυτοί να γράφανε μετά το 0-3 με κάτω τα χέρια από τον γαύρο στο παλατάκι;
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Gospi έγραψε:Ε τοτε ασε με να χαρεις που εχω την στεναχωρια μου με αυτο το χαλι π παρουσιασε ο Λουτσεσκου.
Δεν εχω ορεξη ουτε για ειρωνιες ουτε για κοντρες. Αν εσυ δεν τον θεωρεις αποκλειστικα υπευθυνο μαγκια σου.

Όταν έκανε το σερί νικών, τον αποθεωναμε
Τώρα τρώει το κράξιμο, και δικαιολογημένα

Αλλά η αλήθεια είναι κάπου στην μέση
Έχει κάνει λάθη φέτος, δεν τόλμησε ενώ δεν είχε κάτι να χάσει, αλλά παραμένει ένας καλός προπονητής

Αν του δώσουν το υλικό που πρέπει, η ομάδα σίγουρα θα είναι καλύτερη

Αν επιμένετε να φύγει, δεκτό
Αλλά στον επόμενο, είτε λέγεται Αμπελ, είτε Πάμπλο, πρέπει να υπάρχει στήριξη

Κι αν δεν έρθουν οι παίκτες που πρέπει, η στήριξη θα τελειώσει παλι στο 3μηνο

Επειδή λοιπόν, πρώτον δεν έχω εμπιστοσύνη πως θα έρθει καλύτερος, και δεύτερον θεωρώ πως μπορεί να διαχειριστεί αυτή την πίεση και να παρουσιάσει καλύτερη ομάδα, εγώ θέλω να μείνει
mbison

Δημοσίευση από mbison »

rainmaker έγραψε:Όποιος διώξει τον Λουτσεσκου κάνει μεγάλη μαλακία.

ΠΡΩΤΑ να φέρουν παίκτες ικανούς για τίτλο και όχι χεσμενα κοτόπουλα και μετά θα κριθεί αν κάνει λάθη ο Λουτσεσκου
Να μεινει και του χρόνου για να πειστείς και συ. Τα 1.8 για να περνάμε τον Ο.Αρη κανονικά μπαίνουν στην αύξηση του μετοχικου κεφαλαίου. Μπίζνες κάνουν.
paok vs all

Δημοσίευση από paok vs all »

Με καμια 60αρα μυρια μπατζετ που ζητας Ραζβαν, οι μισοι απο εδω μεσα θα περναν ανετα τιτλο και θα παρουσιαζαν ομαδα και πλανο κλασεις καλυτερο απο το δικο σου παραμυθι με μενταλιτι μαιντ γκειμς και ναχαμε να λεγαμε.
Οταν πηρες το αητητο ο νταγωνισμος ηταν πεθαμενος και ο Ιβαν σε εβαζε γκαζια για τημ αποδοση της ομαδας.
Μεχρι και καποιον Ολιβειρα πο καποια Πορτο σε εφερε Ιανουαριο μηνα που με το ζορι τον εβαζες. Επιτηδες τον ειχες βαλει πρωτο ματς σε αγωνα κυπελου σε λασπωμενο τερεν.
Εισαι πολυ λιγος σαν προπονητης εν ετη 2023
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Ο ΠΑΟΚ αυτός για να πάρει τελικό ήθελε 20 ματς να πάρει το 1. Εδώ έκατσε αποβολή στο 6ο λεπτό, πράγμα που δεν θυμάμαι ξανά στην ιστορία μας απέναντι σε ομάδα του ΠΟΚ, και δεν εννοώ τελικό κυπέλλου, αλλά γενικά σε όλα μας τα ματς. Ακόμη και αν δεν τρώγαμε το 1ο γκολ, φάνηκε από το 2ο γκολ, ότι έτσι για πλακα κάπου θα το τρώγαμε. Δηλαδή δεν είναι θέμα τύχης και βλέπουμε αυτό το έργο εδώ και 3 μήνες. Τέτοια εικόνα έχουν μόνο ομάδες που είναι εκ των έσω τρυπημένες. Δεν υπάχει κάτι τέτοιο όμως στον ΠΑΟΚ, και μάλιστα τον προπονητή μας τον στηρίζουν και πιστεύουν οι ποδοσφαιριστές μας. Αυτό δείχνει ότι απέτυχε φρικτά στο ρόλο του, παρά την τεράστια,και ανευ προηγουμένου στήριξης που έλαβε. Ούτε ο Φερνάντο Σάντος τέτοια στήριξη.

Αυτή τη 2ετία τον έχω βάλει στο 'hall of fame' μαζί με Φρίγκερ, Τούντορ (που είχε ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ υλικό), Παράσχο, Σανόγιεβιτς. Σήμερα το ματσάκι λίγο να τον τρέξουμε χρειαζόταν τον αντίπαλο, τίποτα ιδιαίτερο τακτικά μετά την αποβολή.

Πραγματικά σκέφτομαι μήπως ο Ρουμάνος περιμένει την αποζημίωση πλέον.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

paok vs all έγραψε:Με καμια 60αρα μυρια μπατζετ που ζητας Ραζβαν, οι μισοι απο εδω μεσα θα περναν ανετα τιτλο και θα παρουσιαζαν ομαδα και πλανο κλασεις καλυτερο απο το δικο σου παραμυθι με μενταλιτι μαιντ γκειμς και ναχαμε να λεγαμε.
Οταν πηρες το αητητο ο νταγωνισμος ηταν πεθαμενος και ο Ιβαν σε εβαζε γκαζια για τημ αποδοση της ομαδας.
Μεχρι και καποιον Ολιβειρα πο καποια Πορτο σε εφερε Ιανουαριο μηνα που με το ζορι τον εβαζες. Επιτηδες τον ειχες βαλει πρωτο ματς σε αγωνα κυπελου σε λασπωμενο τερεν.
Εισαι πολυ λιγος σαν προπονητης εν ετη 2023
Ο Αμπελ γιατι δεν πηρε τοτε; [FACE WITH TEARS OF JOY]
Πατε για δοκιμαστικο βρε προπονηταρες ολοι
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Napoli4 έγραψε:
Gospi έγραψε:Ε τοτε ασε με να χαρεις που εχω την στεναχωρια μου με αυτο το χαλι π παρουσιασε ο Λουτσεσκου.

Όταν έκανε το σερί νικών, τον αποθεωναμε
Τώρα τρώει το κράξιμο, και δικαιολογημένα

Αλλά η αλήθεια είναι κάπου στην μέση
Έχει κάνει λάθη φέτος, δεν τόλμησε ενώ δεν είχε κάτι να χάσει, αλλά παραμένει ένας καλός προπονητής

Αν του δώσουν το υλικό που πρέπει, η ομάδα σίγουρα θα είναι καλύτερη

Αν επιμένετε να φύγει, δεκτό
Αλλά στον επόμενο, είτε λέγεται Αμπελ, είτε Πάμπλο, πρέπει να υπάρχει στήριξη

Κι αν δεν έρθουν οι παίκτες που πρέπει, η στήριξη θα τελειώσει παλι στο 3μηνο

Επειδή λοιπόν, πρώτον δεν έχω εμπιστοσύνη πως θα έρθει καλύτερος, και δεύτερον θεωρώ πως μπορεί να διαχειριστεί αυτή την πίεση και να παρουσιάσει καλύτερη ομάδα, εγώ θέλω να μείνει
Εγω τον αποθεωσα χωρις κανενα κομπλεξ οταν εκανε το σερι. Για να εκανε λοιπον εκεινο το σερι, σημαινει οτι και το υλικο π εχει στα χερια του μπορεσε και ανταποκριθηκε. Δεν σε προβληματιζει λοιπον π ξαφνικα το υλικο φταιει για ολα και η ομαδα παραπαιει? Δεν σε προβληματιζει που δειχνει να μην πιστευει στην ομαδα και να μην διεκδικει το καλυτερο δυνατο?
Δεν σε προβληματιζει που για δευτερη χρονια κανει 3 μηνες καλους στα μισα της σεζον και μετα χανεται?
Δηλαδη να του φερουν τι παιχτες? Τυπου Μπισε? Ολιβειρα? Κουρτιτς? Ακριβοπληρωμενους παλιας κοπης αργους και ανω των 29-30? Στην τριτη του σεζον στην ομαδα να υποθηκευσουμε το μελλον της για αλλα 3 χρονια? Σε τι ελπιζεις ακριβως? Σε προκριση στο κονφερενς? Ή μηπως εφταιγε το ροστερ για τα κλαρινα με τους Βουλγαρους περσι? Δεν αρκουν σερι 3 μηνων. Ο ΠΑΟΚ μας για να εχει μελλον και αυταρκεια θελει προπονητη π να μπορει να περασει τα χωρια τα βουλγαρικα το καλοκαιρι, να μην φοβαται να αφησει εκτος τον καθε Μπισε οταν σερνεται, και να μπορει να φορμαρει την ομαδα πνευματικα και αθλητικα στο σωστο σημείο.
Αν θεωρεις οτι εχει αυτα τα στοιχεια ο Λουτσεσκου τοτε πασο.

Άβαταρ μέλους
Willie the Pimp

Δημοσίευση από Willie the Pimp »

Ωραία εγώ θεωρώ αποκλειστικά υπεύθυνο τον Κωνσταντέλια. Γιατί;;; Γιατί έτσι... Κι επειδή έχω τον νταλκά μου δεν έχω όρεξη για κόντρες. Αν εσύ δεν θεωρείς τον Κωνσταντέλια αποκλειστικά υπεύθυνο μαγκιά σου.
ΥΓ Εφόσον γράφω σε ένα φόρουμ, έχει κάθε συνοπαδός το δικαίωμα και να με ρωτήσει που στηρίζω την άποψη μου κι αν έχω επιχειρήματα (όποια) τουλάχιστον τα παραθέτω και εν συνεχεία να με κρίνει , αλλιώς πάμε στη ρήση με τον σφυχτήρα του πρωκτού και την άποψη...
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

ilovegame27 έγραψε:Μόνο ότι δεν έχουμε παίχτες φταίει?Το ότι αποκλείστηκε από τα λιμά της Λεφσκι φταίει ο Σαββίδης και η ομάδα δεν είχε έσοδα από την Ευρώπη!Τό ότι εισηγήθηκε την παραμονή των Μπισεςβαρ, Ελ Καντουρί, Νέλσον Ολιβέιρα με αυτα τα συμβόλαια φταιει ο Σαββίδης!Το ότι πότε δεν έχει αναλάβει για μια και μοναδική φορά την ευθύνη μιας ΗΤΤΑΣ φταίει ο Σαββίδης?Τό ότι έχει εξαφανίσει τον κουαλιάτα, δεν έχει δώσει συνεχόμενα παιχνίδια να αποκτήσει ρυθμό στον Φελιπε Σοάρες σε ματς πιο εύκολα και επιμένει σε κάτι παλαίμαχους φταίει ο Σαββίδης?Το επιμένει στον λαθερ Κουλιεράκη και δεν έχει δώσει καποια παιχνίδια στον Μιχαηλίδη που είναι ενα λέβελ πάνω ποδοσφαιρικά φταίει ο Σαββίδης?
Ακόμα μερικοί συνοπαδοί κάνετε τις γκόμενες του Ρουμάνου κλόουν ενώ βγάλανε νύχια στον μοναδικό προπονητη που μπορούσε να μας αλλάξει λεβελ αν είχε τα σωστά εργαλεία στον Αμπελ!
Εχω διαρκειας τα τελευταια 5 χρονια αν μείνει ο Ρουμάνος δεν το ανανεώνω!
Να μην ανανεωσεις φιλε, καλυτερα. Ο Κουαλιατα παιζει στην νεοφωτιστη Βραζιλιας; 50 συμμετοχες εχει εμαθα. Αν δεν ερχοταν ο Κουαλιατα και ερχοταν ο Ταισον ή παικτης τυπου Ταισον δεν θα ανανεωνε ο Μπισε. Αλλα σε βλεπω λιγο προκατειλημενο υπερ του μεγιστου ΤΔ που εφερε Μπραντον απο το πανω ραφι. Ο Νελσον ποτε ανανεωσε; 2 χρονια εκλεισε αλλα απο το κομπλεξ σου λες ανακριβειες. Ο Κουλιερακης μπηκε αντι του υπερπαιχτη Καργα η Νασμπεργκ, που θα πεις τον πιτσιρικα λαθερ που αν δεν ηταν αυτος 5 μηνες θα ειχες μαζεψει 200 γκολ. Ο Μιχαιλιδης γυρισε απο χιαστο. Για γκομενα του Μποτο καλα τα λες αλλα εισαι σε παρακρουση. Ο Αμπελ εφερε Εσιτι και Νιλσεν Περειρα [FACE WITH TEARS OF JOY] ηθελες και αλλη στηριξη μαλλον. Τον Παμπλο ξεχασες που οντως δεν στηριχθηκε. Αν θες να πεις για αποκλεισμο απο Λεφσκι ή για τραγικα πλειοφ ή για απαραδεκτη προετοιμασια της ομαδας για τον τελικο πες τα, αν ειναι να λες για τον Κουαλιατα και να προσβαλλεις δεν εχει νοημα
Περαστικα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”