7. Γιάννης Κωνσταντέλιας

papwolf

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Δημοσίευση από papwolf »

joshua έγραψε:Ακριβως για τους λογους ποου συζηταμε τοσο καιρο γραφουμε καποιοι οτι μια ομαδα οπως ο ΠΑΟΚ πρεπει να εχει ενα κορμο 7-8 παικτων ποιοτητας σε ηλικιες 27-30 πανω στους οποιους θα προσθαφαιρει νεαρους με σκοπο να τους εξελιξει και τελικα να τους πουλησει.
Τη δεδομενη χρονικη στιγμη ειμαστε προβληματισμενοι γιατι οι παικτες πρως πωληση ειναι και αυτοι πανω στους οποιους στηριζομαστε αγωνιστικα,οποτε μοιραια τοσο η ομαδα οσο και ο οπαδος σκεφτεται οτι αν τους δωσει φτου και απο την αρχη...
Εσύ Josh καλά τα γράφεις αλλά μάλλον στην ομάδα βλέπουν τα πράγματα αλλιώς. Φτηνές μεταγραφές κι ακριβές πωλήσεις ( σε 6 με 12 μήνες ότι καλό βγαίνει να φεύγει). Και πρωτάθλημα μόνο στα λόγια...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ας μην ειμαστε τοσο απολυτοι.Ναι τα λαθη που εγιναν τα προηγουμενα χρονια τα εχουμε επισημανει πολλες φορες.Ηταν λιγο βιαιη η μεταβαση στο λογικη της αυταρκειας.Νομιζω ομως οτι με σχετικη ασφαλεια το καλοκαιρι που ερχεται,οσο και αν ακουγεται κοινοτυπο,θα δειξει πολλα για το πως σκοπευουμε να κινηθουμε τα επομενα χρονια.Να ευχομαστε για αρχη να παρουμε ενα καλο ευρωπαικο εισητηριο και εδω θα ειμαστε.Απελευθερωνονται συμβολαια,εχουμε παικτες για πωληση,αν πανε ολα καλα θα προχωρησουμε στην ευρωπη.Δικαιολογιες τελος.
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Προσωπικά για το πακέτο Κωνσταντέλια Κουλιεράκη μία συμφωνία στα 30 συν Ντάντας συν 15% στις μεταπωλήσεις θα μου φαινόταν πολύ τίμια πρόταση.
Σαν οπαδός θα ήθελα τον Κωνσταντέλια για έναν ακόμα χρόνο στον ΠΑΟΚ αλλά αυτό δεν αναιρεί ότι η πρόταση είναι οικονομικά καλή.
Φυσικά η παραμονή του Ντάντας είναι πολύ σημαντική, το παιδί είναι μόλις 22 και στα μάτια μου μπορείς να χτίσεις και πάνω του την ομάδα της επόμενης τετραετίας.
Μεγάλη σημασία παίζει το πως θα χρησιμοποιηθούν τα λεφτά των πωλήσεων. Συμφωνώ με τον Τζόσουα πως πρέπει να υπάρχει ένας κορμός παικτών (5 -6) στις ηλικίες 24 29 και γύρω
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

joshua έγραψε:Αν το καλοσκεφτεις το κανουμε ηδη.Μονο φετος εχουμε Ολιβειρα,Κουρτιτς,Ινγκασον,Αγκουστο,Καντουρι,Ζιφκοβιτς.Αν τωρα συνυπολογισεις την ευρωπαικη χασουρα που μας κοστισε σιγουρα ενα τετοιο συμβολαιο και το ποσα λεφτα πεταμε αριστερα και δεξια σε κατι Μπισεσβαρ,Νασμπεργκ,Μουργκ,ευκολα εξοικονομουμε τα χρηματα.Δεν γινεται να θες να πουλας στα 20 μυρια και εσυ ο ιδιος να μην δινεις τετοια συμβολαια.Μοιραια θα μικρυνεις τοσο πολυ αγωνιστικα που θα σταματησεις να παραγεις ,να αγοραζεις ταλεντα και να τους βγαζεις στη βιτρινα καθως δυσκολα θα εχεις και ευρωπαικες φιλοδοξιες.

Νομίζω πως ο Νασμπεργκ θα αποδεικτεί στο τέλος μεταγραφή value for money, ας μην τον κρίνουμε από τώρα τόσο αυστηρά.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Αν η ομάδα έχει συζητήσει με τους παίκτες το πλάνο της και τους έχει μαζί της, που νομίζω το έχει ήδη κάνει, μας παίρνει να μοιράζουμε χυλοπιτες. Όσο πιο πολλές χυλοπιτες τόσο καλύτερα. Τώρα αν έρθει εξωπραγματικη πρόταση οκ ας πουληθουν. Ωστόσο η απάντηση της ομάδας πρέπει να είναι ότι οι παίκτες μένουν εδώ και του χρόνου.

Το έγραψα και στο τοπικ του Κουτσια. Με την προβολή που έχουν πάρει οι ακαδημίες μας και την προβολή που θα πάρουν με τυχόν πωλήσεις, είναι η κατάλληλη στιγμή να ανέβουν πιο πολλοί στην Α ομάδα. Όπως επίσης είναι η στιγμή να γίνει ακόμα μεγαλύτερο παιδομαζωμα στις κάπα.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Project σημαίνει πως έχω βάση Κωνσταντέλια, Κουλιεράκη, Κοτάρσκι συν 2-3, πάω για 3 πρωτοκλασάτες μεταγραφές και είμαι αέρας 10 μποφόρ σε Ελλάδα και Ευρώπη. Τα περί τόσα σας δίνουμε για Κω/Κου συν Ντάντας (ούτε 2 χαρτιά το 100% των δικαιωμάτων του), είναι ανατολίτικο παζάρι. Η ταμπέλα φέτος πρέπει να λέει:
"ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ".
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Δυστυχώς όλοι οι Έλληνες παίκτες (οι ατραυμάτιστοι) πωλήθηκαν.

Δύο παίζουν βασικοί, και ήδη όπου γυρίσεις και όπου δείς για την τιμή τους μιλάνε.

Δεν αποκλείεται ο ΠΑΟΚ του χρόνου πάλι να ψάχνει δεκάρια, σεντερ μπάκ, ακραίους και φόρ.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Δεν πειράζει, του χρόνου θα είναι χρόνια χτισίματος και του παραχρόνου θα τα σαρωσουμε όλα (ή θα ξαναχτίζουμε).
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

Δεν νομίζω οτι θα παει κάπου ο Κωνσταντέλιας φέτος το καλοκαίρι. Ισως ούτε του χρόνου. Δεν υπάρχει κανένας λόγος. 19 χρονων παιδί ειναι και , αν ολα πανε καλά , θα αυξήσει και την ποιότητά του και τις εμπειρίες του και την προοπτική του αλλά και το κασέ του.
Ο Κουλιεράκης απ'την άλλη, είναι διαφορετική περίπτωση. Στην ίδια θέση έχεις παίκτη 21 ετών , εξαιρετικό επίσης αν και με διαφορετικά στοιχεία. Κάποια στιγμή πρέπει να αποφασίσεις ποιός θα παίξει.
Θεωρώ πως, αν έρθει μεγάλη προσφορά για Κουλιε θα πωληθεί. Ο Κωνσταντέλιας όχι
Мир

65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Δημοσίευση από Мир »

Άδικα αναλώνεστε, δεν είναι καν μεταγραφική περίοδος.
Αυτα ειναι θεματα για μετα τα πλεη-οφ και τον τελικο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Σάβ 25 Φεβ 2023, 16:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Εγώ πάλι περιμένω πώς και πώς να τον ξαναδώ σήμερα. Ποσώς με απασχολούν οι τιμές, τα λογιστικά κοκ. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Μην τρελαίνεστε. Ή δική μου αίσθηση είναι ότι αμφότεροι οι Κουλιεράκης και Κωνσταντέλιας δε θα φύγουν το καλοκαίρι. Είναι προς το συμφέρον όλων των πλευρών να παίξουν Ευρώπη με τον ΠΑΟΚ. Τέλος.
blackchaos

Δημοσίευση από blackchaos »

Όσο αδύνατο και αν ακούγεται , και γω αυτή την αίσθηση έχω. Ότι θα μείνουν αμφότεροι και του χρόνου :opaokara:
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

navigator11 έγραψε:Εγώ πάλι περιμένω πώς και πώς να τον ξαναδώ σήμερα. Ποσώς με απασχολούν οι τιμές, τα λογιστικά κοκ. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Μην τρελαίνεστε. Ή δική μου αίσθηση είναι ότι αμφότεροι οι Κουλιεράκης και Κωνσταντέλιας δε θα φύγουν το καλοκαίρι. Είναι προς το συμφέρον όλων των πλευρών να παίξουν Ευρώπη με τον ΠΑΟΚ. Τέλος.
ακριβως....
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

€4.00m στο transfermarkt.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Πόσο βλάκες είμαστε που αρνηθήκαμε την πώληση πακέτου Ντέλια - Κουλιε με 25Μ!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”