ΠΑΟΚ-Γαύρος 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
-
Re: ΠΑΟΚ-Γαύρος 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Βρε Μπαρκαρουτσο το έχουμε ξαναπεί. Υπάρχουν όντως άνθρωποι που κάνουν χιλιόμετρα από όλη την περιφέρεια και τις γύρω πόλεις και πίστεψε με το σύνθημα αυτό σε εκφράζει απόλυτα (τουλάχιστον στο σημείο που λέει για τα χιλιόμετρα) όταν έχεις κάνει μια διαδρομή για να έρθεις. Ειδικά με χιόνια και βροχές. Αν και το σημείο με τα ναρκωτικά με βρίσκει αντίθετη προφανώς (παρόλο που το αυθεντικό σύνθημα ήταν ΠΑΟΚ εκδρομές με τσαμπουκα) έχω παρατηρήσει πολλές φορές ότι είναι από τα αγαπημένα συνθήματα που ξεσηκώνουν την κερκίδα.
Αυτό που δεν μπορώ είναι το "τι και αν πέρασαν τα χρόνια" που είναι όντως πολύ αργό και μακροσκελές.
Αυτό που δεν μπορώ είναι το "τι και αν πέρασαν τα χρόνια" που είναι όντως πολύ αργό και μακροσκελές.
- Μπαρκαρούτσος
PAOK_Antarctica έγραψε:ΕΧΩ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΕΡΝΑΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ; ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΜΕ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΙΣ ΑΡΧΙΔΑΡΕΣ ΤΗΣ;
I'm too old for that shit.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε έχει γραμμένο γιατί δεν είσαι μέλος σε ΣΦ να μπαίνεις από την μαγική πόρτα.
Βέβαια, μπαίνουν και μη ΣΦίτες από την μαγική πόρτα, αλλά οκ.
BlackFriday έγραψε:Βρε Μπαρκαρουτσο το έχουμε ξαναπεί. Υπάρχουν όντως άνθρωποι που κάνουν χιλιόμετρα από όλη την περιφέρεια και τις γύρω πόλεις και πίστεψε με το σύνθημα αυτό σε εκφράζει απόλυτα (τουλάχιστον στο σημείο που λέει για τα χιλιόμετρα) όταν έχεις κάνει μια διαδρομή για να έρθεις. Ειδικά με χιόνια και βροχές. Αν και το σημείο με τα ναρκωτικά με βρίσκει αντίθετη προφανώς (παρόλο που το αυθεντικό σύνθημα ήταν ΠΑΟΚ εκδρομές με τσαμπουκα) έχω παρατηρήσει πολλές φορές ότι είναι από τα αγαπημένα συνθήματα που ξεσηκώνουν την κερκίδα.
Κι εγώ τραγούδησα αυτό το σύνθημα...στο Vilnius.
Αυτός ή αυτοί που δίνουν αυτό το σύνθημα στην 4, μάλλον με το αστικό ήρθαν ή με το μηχανάκι...
Εν πάση περιπτώσει, πράγματι αυτό το σύνθημα είναι από τα τελευταία μελανά σημεία της κερκίδας μας.
Μαριναρκος αλλα το συνθημα ΠΑΟΚ εκδρομες ναρκωτικα καλα κρατει
-
Πάντως έχει τύχει πολλές φορές να πας σε ματς 3 και ο κούκος και να έχει κερκιδαρα και να πηγαίνεις σε ντέρμπι και να είναι χάλια. Χθες παρόλα αυτά χωρίς να ψάχνω δικαιολογίες το κρύο ήταν ανυπόφορο. Είχαμε καλύψει όλο μας το πρόσωπο και οριακά μπορούσαμε να αναπνεύσουμε και δεν το συζητώ ότι με κουκούλες και σκουφια οριακά ακούγαμε.
- DimitrisS
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 1 time
Παιδια με ηρεμια δειτε τις φασεις. Δεν ειναι καμια φαση πεναλτι για μενα.
Δεν ειναι βουτιες και δεν ειναι οι πιο ευκολες φασεις, αλλα δεν τις θεωρω και πεναλτι στην τελικη.
Βεβαια η φαση στο πρωτο ημιχρονο με την σεντρα απο Ζιφκο, αν δεν κανω λαθος και την πτωση του Ναρει σε μαρκαρισμα του Ρεαμπτσουκ παιζει να ειναι κανονικοτατο πεναλτι. Αλλα εκει μετα απο υποδειξη του βοηθου δινουν επιθετικο φαουλ, κατι που προσωπικα απο τις κακες ληψεις τις Νοβα δεν καταλαβα πως ακριβως εγινε.
Τελος παντων για πραγματα που εγιναν και τελειωσαν δεν υπαρχει και λογος να παραμενουμε.
Παμε Λαμια και Τριπολη με τις μεζουρες στο χερι, να ειμαστε ωραιοι και ξεκουραστοι, λεω εγω.
Οτι λεει ο νομος.
Δεν ειναι βουτιες και δεν ειναι οι πιο ευκολες φασεις, αλλα δεν τις θεωρω και πεναλτι στην τελικη.
Βεβαια η φαση στο πρωτο ημιχρονο με την σεντρα απο Ζιφκο, αν δεν κανω λαθος και την πτωση του Ναρει σε μαρκαρισμα του Ρεαμπτσουκ παιζει να ειναι κανονικοτατο πεναλτι. Αλλα εκει μετα απο υποδειξη του βοηθου δινουν επιθετικο φαουλ, κατι που προσωπικα απο τις κακες ληψεις τις Νοβα δεν καταλαβα πως ακριβως εγινε.
Τελος παντων για πραγματα που εγιναν και τελειωσαν δεν υπαρχει και λογος να παραμενουμε.
Παμε Λαμια και Τριπολη με τις μεζουρες στο χερι, να ειμαστε ωραιοι και ξεκουραστοι, λεω εγω.
Οτι λεει ο νομος.
- Μπαρκαρούτσος
Να στείλει η SL κλιμάκια να μετρήσουν όλα τα γήπεδα. Ήμαρτον γ*μώ την μπανανία μας για πρωτάθλημα...
https://www.bestprice.gr/cat/6322/geometrika-organa/f/1604_37664/set.html?o=1
https://www.bestprice.gr/cat/6322/geometrika-organa/f/1604_37664/set.html?o=1
- milhouse777
Αυτά τα νανουριστικά τραγουδάκια που ξεκινανε απο τον πυρηνα των οργανωμενων καλο θα ηταν να μην ακουγονται την ωρα που οι αγωνες καινε. κοιμηθηκε ο κοσμος, κοιμηθηκαν και οι παιχτες. συνθηματα σε αυτο των ρυθμο δεν βοηθανε την ομαδα. και εκει επιμενουν τα παιδια. καλο θα ειναι να το δουνε. κουρασε.
παίδες, όσοι γράφετε για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο, προσμετρήστε το πουτσόκρυο.
Καμία διάθεση να ανοίξεις το στόμα σου, ούτε καν για να καπνίσεις.
Πάγωνες στο δευτερόλεπτο.
Υπάρχει ακόμα σοβαρός κόσμος που πηγαίνει στην 4;
Τσάμπα να μου έδινες διαρκείας για εκεί προσωπικά δεν θα πήγαινα.
Διαρκείας εδώ και χρόνια στην 7 και βρήκα την υγεία μου.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τσάμπα να μου έδινες διαρκείας για εκεί προσωπικά δεν θα πήγαινα.
Διαρκείας εδώ και χρόνια στην 7 και βρήκα την υγεία μου.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Amsterdamer_87
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
astral έγραψε:Aureliano Buendia έγραψε:κανένα πέναλτι στον Ίνγκασον
σίγουρα?
Τον Γκρεμισε κανονικοτατα και ηταν..
Αλλα πιο πριν ειχε γινει επιθετικο στον Αλεξη,οποτε ετσι κι αλλιως θα κοβοταν στο ΒΑΡ Τσεκ..
Ημασταν καλυτεροι και σχετικα ατυχοι παντως..
σίγουρα?
Δηλαδή τι άλλο έπρεπε να γίνει για να δώσει το πέναλτι ?

- milhouse777
gpap έγραψε:παίδες, όσοι γράφετε για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο, προσμετρήστε το πουτσόκρυο.
ημουν εκει , οπως και σε καθε αγωνα εδω και πολλα χρονια. απο τοτε που ξανανοιξε η 4 μετα την πανδημια, τα συνθηματα εχουν παψει να υπαρχουν, και ακουγονται κατι τραγουδακια που θυμιζουν νανουρισματα. δεν γινεται να δημιουργουμε παλμο πριν τον αγωνα, και την ωρα του αγωνα να το γυρναμε σε τραγουδια. αυτα ειναι σαχλαμαρες και μαζι με τον κοσμο πεφτει και η ομαδα.
nunies4 έγραψε:CCCP έγραψε:Νομιζω οτι τελικα απλα μας κοστισε η κουραση απο τα συνεχωμενα ντερμπι με το βαζελο. Εγινε μεγαλη προσπαθεια εκει και φενεται. Σε καμια περιπτωση δεν παιξαμε χτες με ενταση που να παραπεμπει σε ντερμπι και μαλιστα με μισητο εχθρο. Και οταν ειναι κουρασμενο το μυαλο θα υποφερεις και επιθετικα.
Δε μπορουμε να κανουμε τιποτα αλλο απο το να συνεχισουμε.
ΥΓ ολοι μιλανε για τα πλαυ οφφ αλλα εδω και καιρο εγω δε μπορω να δω αλλη ομαδα εκτος απο τη χαρτινη να περνει το πρωταθλημα. Εχει με διαφορα τα περισσοτερα πλεονεκτηματα, αγωνιστικα και εξωαγωνιστικα συν βαθμολογικη διαφορα. Μονο αν ερθει καταρευση οταν αρχισουν και αυτοι συνεχωμενα ντερμπι.
Το θεμα ειναι οτι πριν 20 μερες λεγαμε ναι η ομαδα εχει στρωσει ναι παιζει ορθολογικα, παιζει εξαιρετικα κατα διαστηματα αλλα ειχαμε στο πισω μερος του κεφαλιου μας τι θα γινει στα ντερμπι. Εκει λεγαμε οτι θα μετρουσαμε την ομαδα
Ε λοιπον σε 1 μηνα μεσα κερδισες την γειτονια χωρις να απειληθεις, διελυσες 3 φορες σε 7 μερες τον βαζελο και χθες εκανες τον γαυρο να φανταζει ομαδουλα κανοντας πανικοβλητος αλλαγες στο 70 για να κρατησει το 0. Μεχρι και 2 αριστερα μπακ χρησιμοποιησε.
Σε 2 εβδομαδες θα μετρηθουμε και με την ομαδα που αντικειμενικα βγαζει την μεγαλυτερη ενταση.
Ομως το δειγμα ειναι ξεκαθαρο πλεον. Αυτη η ομαδα μπορει. Και για αυτο λεμε για τα πλευ οφ. Γιατι εκει θα ειναι γεματο με τετοια ματς.
Το στοιχημα ειναι αν θα αντεξει αυτο το κοντο ροστερ. Οι επιστροφες ελπιζω και ΠΡΕΠΕΙ να δωσουν πολυτιμες ανασες.
Καλά μην παίρνεις και όρκο για αυτό
σίγουρα?
Εχω την εντυπωση οτι ο Ινγκασον εκανε χερι πιο πριν εκει που πηγε να προλαβει τον Πασχαλακη και για αυτο το περασε τοσο γρηγορα ο ελεγχος του βαρ. Δηλαδη δεν φτασαν καν να τσεκαρουν το αν ειναι ή δεν ειναι.