Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ, 26/01, 19:30, CosmoteSports
Re: Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ, 26/01, 19:30, CosmoteSports
Έτσι γράφουν αλλά δεν το βλέπω.. ουσιαστικά άλλαξε τα ακραία μπακ.trouman έγραψε:Ο παο πολλές αλλαγές
Οι στόπερ του έτσι κι αλλιώς δεν είναι διαθέσιμοι
Ο Λοντίγκιν έπαιξε και στο πρώτο ματς
Νομίζω ότι οι συνθήκες είναι ιδανικές αρκεί να είμαστε σοβαροί.
Μακριά από τραυματισμούς. Μεγάλη προσοχή
Γειά σου Αδελφέ μου, hasio_John, Λεβέντη.
ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΟΎΜΕ !!!
ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΟΎΜΕ !!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γέρος την Πέμ 26 Ιαν 2023, 18:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Παμε φαινεται οτι ο γιοβανοβιτς δεν χτυπαει το ματς. Παμε για ενα σβηστο ματς χωρις τραυματισμους και χαλαρα 0-0
Γιατί δεν χτυπάει;;; ποιον μπορουσε να βάλει κ δεν τον έβαλε;;;Λεμεσος4 έγραψε:Παμε φαινεται οτι ο γιοβανοβιτς δεν χτυπαει το ματς. Παμε για ενα σβηστο ματς χωρις τραυματισμους και χαλαρα 0-0
- potamda
- Bet Guru 2023
Αν ήταν φυσιολογικές οι καιρικές συνθήκες με αυτήν τη σύνθεση στην άμυνα του παο, δεν υπήρχε περίπτωση να μη σκοράρουμε. Ας ελπίσουμε να μην επηρεαστούμε.
- hasio_john
ΜΑΚΑΡΙ φίλε γέροντα ...Γέρος έγραψε:Μακριά από τραυματισμούς. Μεγάλη προσοχή
ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΟΎΜΕ !!!

Πραγματικά ότι καλύτερο για να ζεσταθούμε μέσα μας και στα τέτοια μας η κακοκαιρία!
- ΑποστόληςΑ
- navigator11
Το κοράκι να έχουμε κατά νου. "Βρωμάει" ο τύπος. Όταν δηλώνει δημόσια πως πρόκειται για το σπουδαιότερο παιχνίδι, που θα σφυρίξει, καταλαβαίνετε για τι εμπειρία μιλάμε. Ο άνθρωπος έχει πρότυπο τον Γκεστράνιους!!! Ειλικρινά, αδυνατώ να βρω λογική πίσω από τη συγκεκριμένη επιλογή, όταν στα 2 προηγούμενα παιχνίδια με τον μπαγκς μπάνι ορίστηκαν elite κατηγορίας κοράκια. Ανεξαρτήτως ότι ο Λευκορώσος σφύριξε αναίσχυντα βαζέλα.
Χουανκαρ Κοτσιρα Μπρινιολη. Βασικα ολη η αμυνα τους Σαρλια κουρμπελης 5 παικτες δεν εχουν ξαναπαιξει ποτε μαζι. Παντα με προσοχη γιατι η μπαλα και η τυχη παιζει τρελα παιχνιδια.dragon έγραψε:Γιατί δεν χτυπάει;;; ποιον μπορουσε να βάλει κ δεν τον έβαλε;;;Λεμεσος4 έγραψε:Παμε φαινεται οτι ο γιοβανοβιτς δεν χτυπαει το ματς. Παμε για ενα σβηστο ματς χωρις τραυματισμους και χαλαρα 0-0
- sourmenetes
- Moderator
Το γήπεδο στάνταρ θα είναι λασπουρια
Δε. Χρειάζεται να κεντησουμε σήμερα.γιατι η μπάλα πολύ εύκολα μπορεί να κολλήσει.
Αν είναι οκ το γήπεδο,μπορεις να αναπτυχθεί σωστά.
Σε άλλη περίπτωση ας αφήσουμε στην άκρη την υψηλή τεχνική και να να μη δώσουμε δικαίωμα να το πιστέψει ο αντίπαλος.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δε. Χρειάζεται να κεντησουμε σήμερα.γιατι η μπάλα πολύ εύκολα μπορεί να κολλήσει.
Αν είναι οκ το γήπεδο,μπορεις να αναπτυχθεί σωστά.
Σε άλλη περίπτωση ας αφήσουμε στην άκρη την υψηλή τεχνική και να να μη δώσουμε δικαίωμα να το πιστέψει ο αντίπαλος.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk