Συμφωνώ και επαυξάνω. Κάτι καλύτερο δεν φαίνεται να μπορούμε να πάρουμε με τα τωρινά δεδομένα.gika έγραψε:Φαν Βεερτ για δεύτερο με διετές, και Φερνάντεζ για 10άρι με 3ετές. Συμβόλαια των 300Κ και αγορά 1-1.5Μ συν Μουργκ, Λάμπρου πληρωμένους για έναν χρόνο (δεν το γλυτώνουμε αυτό anyway). Win win
Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
- Dark Knight
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
-
Δεν τον εχω δει σχεδον καθολου τον συγκεκριμενο. Θα κανει την διαφορα;
Παντως αν ειναι να παμε σε τετοια λυση καλυτερα να μεινουμε οπως ειμαστε.
O Αντριγια σαν 10άρι είναι saga όπως ο Βιερίνια που θα έπρεπε να παίζει εξτρέμ. Κανένα από αυτά τα δύο δεν θα γίνει ποτέ. Ο ΠΑΟΚ θα πάιξει με εξτρέμ Νάρει και Αντρίγια οι οποίοι θα εναλλάσονται. Το πρόβλημα είναι οτι αυτοί οι δύο παίζουν καλύτερα απ τα δεξιά. Άρα ένα αριστερό εξτρέμ αλά Νάρει θα βοηθούσε τρομερά.danirifle έγραψε:ρε παιδιά βλέπω ότι λέτε για ζίφκοβιτς πίσω από το φορ
δηλαδή βλέπετε εσείς τον ζίφκοβιτς να έχει το συνεργατικό παιχνίδι, την κοντινή πάσα, την πάσα τρύπα, το καλό τελείωμα, το ξεμαρκάρισμα, την τεχνική?
εγώ πιστεύω η μετακίνησή του στον άξονα θα ήταν καταστροφική
Είναι φώς φανάρι οτι στο τέλος θα πάς για Φερνάντες αφού είναι δύσκολο να βρείς κατι αξιόλογο τέλη Αυγούστου. Φυσικά αν πληρώσεις κάτι παραπάνω μπορείς να βρείς 10αράκι απ᾽το πάνω ράφι. Για λογικές τιμές μιλάω.
Και φαντάσου πως μέχρι πριν 1 μήνα μας έλεγαν πως είναι δύσκολο να βρεις κάτι αξιόλογο ΠΡΙΝ τα τέλη Αυγούστου.Magpies4 έγραψε:Είναι φώς φανάρι οτι στο τέλος θα πάς για Φερνάντες αφού είναι δύσκολο να βρείς κατι αξιόλογο τέλη Αυγούστου. Φυσικά αν πληρώσεις κάτι παραπάνω μπορείς να βρείς 10αράκι απ᾽το πάνω ράφι. Για λογικές τιμές μιλάω.
Όχι, προφανώς δεν θα κάνει τη διαφορά ένας παίκτης από τον Βόλο. Αλλά είναι αυτό που λέμε, απ'το ολότελα καλή και η Παναγιώταινα.ron-swanson έγραψε:Δεν τον εχω δει σχεδον καθολου τον συγκεκριμενο. Θα κανει την διαφορα;
- sourmenetes
- Moderator
Νομίζω το έχει σε κλειστό χωροdanirifle έγραψε:ρε παιδιά βλέπω ότι λέτε για ζίφκοβιτς πίσω από το φορ
δηλαδή βλέπετε εσείς τον ζίφκοβιτς να έχει το συνεργατικό παιχνίδι, την κοντινή πάσα, την πάσα τρύπα, το καλό τελείωμα, το ξεμαρκάρισμα, την τεχνική?
εγώ πιστεύω η μετακίνησή του στον άξονα θα ήταν καταστροφική
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν όπως ακούγεται μας ζητούν τον Αουγκούστο με 1,5 εκατομμύριο απορώ για το τι περιμένουμε, εκτός και αν είναι κι αυτό ΑΡΔια. Δυστυχώς η πατάτα με αυτόν έγινε τον Ιούνιο που μας έδιναν 4 και θέλαμε 6. Ο Αουγκούστο μαζί με Μουργκ, Λάμπρου και Ζαμπά (αλήθεια, τί γίνεται με αυτόν;) έπρεπε να είχαν δρομολογηθεί από τον Μάιο.
Αν πάρουμε το 1,5 από τον Ντάγκλας συν τα 600 χιλιάρικα συμβόλαιο που έχει, να πάρουμε επιτέλους ρε φίλε ένα δεκάρι με τα χαρακτηριστικά που θέλει ο προπονητής μας και δεν ξέρω αν θα λέγεται Φερνάντες, αλλά και αριστερό εξτρέμ που δεν έχουμε. Ο φαν Βέερτ μου κάνει ένα κλικ για φορ, αλλά δεν ξέρω τι διατίθεται για 3 προσθήκες.
Είδα πως όλες οι ανταγωνίστριες ομάδες των 5 πρώτων θέσεων έδωσαν για μεταγραφές ουκ ολίγες, γιατί το επόμενο καλοκαίρι οι δύο πρώτες θέσεις δίνουν το πλεονέκτημα τριπλής ευκαιρίας για ομίλους. Βλέπω επίσης ότι πέφτει η απόδοση του βάζελου και της αεχ για τον τίτλο και ανέβηκε στο 10 η δική μας που είμαστε πλέον τέταρτο φαβορί. Λυπηρό, ίσως βέβαια να κρύβει κάτι θετικό. Επισκοπώντας τις μεταγραφές, οι ενδείξεις και τονίζω το ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ, είναι πως οι άλλοι τέσσερις έκαναν καλύτερες από μας κινήσεις στην προσπάθειά τους να μας υποσκελίσουν και να πάνε ψηλότερα από κει που ήταν. Ο καθρέφτης είναι το γήπεδο και πρέπει να τους διαψεύσουμε στις 4/9 (ο.α.ρ.η.ς. στο Βικελίδης) και αρχές του μεθεπόμενου μήνα (βάζελος εδώ). Αλλά η ομάδα φωνάζει πως θέλει ποιοτική ενίσχυση σε δύο τουλάχιστον θέσεις. Και προέχει βέβαια ο αγώνας της Κυριακής, που δεν θα είναι εύκολος νομίζω.
Αν πάρουμε το 1,5 από τον Ντάγκλας συν τα 600 χιλιάρικα συμβόλαιο που έχει, να πάρουμε επιτέλους ρε φίλε ένα δεκάρι με τα χαρακτηριστικά που θέλει ο προπονητής μας και δεν ξέρω αν θα λέγεται Φερνάντες, αλλά και αριστερό εξτρέμ που δεν έχουμε. Ο φαν Βέερτ μου κάνει ένα κλικ για φορ, αλλά δεν ξέρω τι διατίθεται για 3 προσθήκες.
Είδα πως όλες οι ανταγωνίστριες ομάδες των 5 πρώτων θέσεων έδωσαν για μεταγραφές ουκ ολίγες, γιατί το επόμενο καλοκαίρι οι δύο πρώτες θέσεις δίνουν το πλεονέκτημα τριπλής ευκαιρίας για ομίλους. Βλέπω επίσης ότι πέφτει η απόδοση του βάζελου και της αεχ για τον τίτλο και ανέβηκε στο 10 η δική μας που είμαστε πλέον τέταρτο φαβορί. Λυπηρό, ίσως βέβαια να κρύβει κάτι θετικό. Επισκοπώντας τις μεταγραφές, οι ενδείξεις και τονίζω το ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ, είναι πως οι άλλοι τέσσερις έκαναν καλύτερες από μας κινήσεις στην προσπάθειά τους να μας υποσκελίσουν και να πάνε ψηλότερα από κει που ήταν. Ο καθρέφτης είναι το γήπεδο και πρέπει να τους διαψεύσουμε στις 4/9 (ο.α.ρ.η.ς. στο Βικελίδης) και αρχές του μεθεπόμενου μήνα (βάζελος εδώ). Αλλά η ομάδα φωνάζει πως θέλει ποιοτική ενίσχυση σε δύο τουλάχιστον θέσεις. Και προέχει βέβαια ο αγώνας της Κυριακής, που δεν θα είναι εύκολος νομίζω.
- black_star_ninja
Νομιζω οτι τετοια εποχη βρισκεις καλες ευκαιριες.. Και ο παικτης προσγειωμενος, ξερει αν και ποσο υπολογιζεται, και ο μανατζερ αντιστοιχα, αλλα και η ομαδα, η οποια εχει δοκιμασει να τον πουλησει κ πιο πριν. Μην πας μακρια, δες τον Αουγκουστο. Συμβιβαζομαστε ή οχι με λιγοτερα; Δες τον Μουργκ. Συμβιβαζεται αυτος με λιγοτερα; Εξαιρεση βεβαια ειναι Ζαμπα.Magpies4 έγραψε:Είναι φώς φανάρι οτι στο τέλος θα πάς για Φερνάντες αφού είναι δύσκολο να βρείς κατι αξιόλογο τέλη Αυγούστου. Φυσικά αν πληρώσεις κάτι παραπάνω μπορείς να βρείς 10αράκι απ᾽το πάνω ράφι. Για λογικές τιμές μιλάω.

-
Τον Αντριγια παντως στην Μπενφικα τον εβαζαν να παιζει σαν χαφ στο 4-3-3 που επαιζαν τοτε. Και λεγανε και σχετικα καλα λογια για την αποδοση του εκει.
https://www.transfermarkt.com/andrija-z ... d/0/pos/10
https://www.transfermarkt.com/andrija-z ... d/0/pos/10
Λινκ - πηγή;faidon94 έγραψε:Έσκασε η βόμβα που όλη περιμέναμε, με μικρή επιφύλαξη πάντα γιατί μένει αμετάφραστο το τελευταίο κομμάτι της δημοσίευσης.... φρέσκια σαν ψάρι του Θερμαϊκού από την Record de Mexico και τον διακεκριμένο Pablo Ramírez:
"El jugador Facundo Farías lleva tiempo buscando una nueva estación para su carrera tras los altos vuelos en la estación de fútbol del CA Colón. Parece que finalmente lo encontró en el equipo Paok F.C. de Tesalónica. que con un astronómico por los datos de su dinámica propuesta que alcanza los 130 millones de pesos oro, es decir unos 6,5 millones de euros, consigue su firma por un contrato de cuatro años. El CA Colón conservará un derecho de participación tope en torno al 12,5% mientras que las ganancias del jugador en el trienio rondarán los 1,5 millones de euros. El acuerdo fue concretado por el director técnico del bicéfalo José Boto, y se espera que el futbolista esté en Tesalónica en las próximas veinticuatro horas para vestirse de blanco y negro y poner su firma en el rico contrato."
https://www.transfermarkt.com/facundo-f ... ler/728221
Google translate:
"Ο παίκτης Facundo Farías αναζητά εδώ και καιρό ένα καινούργιο σταθμό για την καριέρα του, μετά από τις υψηλές πτήσεις στον ποδοσφαιρικό σταθμό της CA Colon. Φαίνεται τελικά ότι τον βρήκε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης Paok F.C. η οποία με μία αστρονομική για τα δεδομένα της δυναμικής της πρόταση που αγγίζει τα 130 εκατομμύρια peso oro, δηλαδή περίπου 6,5 εκατομμύρια ευρώ, αποσπά την υπογραφή του για συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών. Η CA Colon θα διατηρήσει δικαίωμα στην μεταπώληση που οροθετείται κοντά στο 12.5% ενώ οι απολαβές του παίκτη για την τριετία θα φτάσουν κοντά στο 1.5 εκατομμύριο ευρώ. Την συμφωνία οριστικοποίησε ο τεχνικός διευθυντής του δικεφάλου Jose Boto, και ο ποδοσφαιριστής αναμένεται στη Θεσσαλονίκη μέσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα ώστε να ντυθεί στα ασπρόμαυρα και να βάλει την υπογραφή του στο πλουσιοπάροχο συμβόλαιο."
Παραδόξως δεν μεταφράζεται αυτό το κομμάτι:
"Nos duele la mente, hermanos. Haz una transferencia por fin. ¿Qué más podemos pedir?
Vamos, seré expulsado del sitio si vuelvo a escribir noticias falsas. Perdón de antemano por la broma."
-
Αν ο φιλος εχει γραψει ολα αυτα τα ισπανικα για να γραψει παπα στο ΠΑΟΚμανια εχει τον σεβασμο μου και τον θαυμασμο μου. 

Μιλάμε για τεράστιο παπά. Παίκτης που τον έχουν στο μάτι όλοι οι ευρωπαικοί σύλλογοι.