55.Luís Rafael "Rafa" Soares Alves
Re: 55.Luís Rafael "Rafa" Soares Alves
Νεος Λεβεκ θα μας βγηκε;
Ελπίζω η μη συμμετοχή του να εχει να κανει με ρητρα-όρους συμμετοχων οπως με χατσεριντι.
Ελπίζω η μη συμμετοχή του να εχει να κανει με ρητρα-όρους συμμετοχων οπως με χατσεριντι.
Σιντκλει λειπεις και ΓΥΝΑΙΚΑ Σιντκλει λειπεις [FACE WITH TEARS OF JOY]MikeStr4 έγραψε:Άντε αγόρι μου, τραβά στην Πορτογαλία να γίνεις ψαράς που δεν είσαι σωματικά έτοιμος….
Μποτο σε ευχαριστούμε για ακόμα μια πετυχημένη επιλογή…αχ βρε κακέ "Ρουμάνα τρως τα παιδιά του Μποτο"
Υ.Γ Σιντκλει λείπεις!! Εκεί καταντήσαμε…
-
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Ετσιιιιaivas19 έγραψε:Σιντκλει λειπεις και ΓΥΝΑΙΚΑ Σιντκλει λειπεις [FACE WITH TEARS OF JOY]MikeStr4 έγραψε:Άντε αγόρι μου, τραβά στην Πορτογαλία να γίνεις ψαράς που δεν είσαι σωματικά έτοιμος….
Μποτο σε ευχαριστούμε για ακόμα μια πετυχημένη επιλογή…αχ βρε κακέ "Ρουμάνα τρως τα παιδιά του Μποτο"
Υ.Γ Σιντκλει λείπεις!! Εκεί καταντήσαμε…
- Σουριναμέζος
Η ουσια ειναι οτι μετα τον αρχηγο(<34), Γιαννουλη και Μπαμπα δεν ηρθε σοβαρος βασικος 11ατος.
Και ο Σιγκλεη ημιεπαγγελματια θύμιζε στο 90% των αγωνων.
Και ο Σιγκλεη ημιεπαγγελματια θύμιζε στο 90% των αγωνων.
Οδεύουμε προς μια απόλυτα αποτυχημένη μεταγραφή.
Βρε βρείτε ένα μηχανάκι ταχυδυναμικο από εκεί....ΕΛΕΟΣ
Βρε βρείτε ένα μηχανάκι ταχυδυναμικο από εκεί....ΕΛΕΟΣ
Τα bolt αν ισχυουν πιο πολυ σε κόντρα παικτη - προπονητη φερνουν παρα σε οτιδηποτε αλλο.
Γιατί πρέπει να μπαίνει ΠΑΝΤΑ στην εξίσωση ο Ραζβαν ρε εσύ Τζος;;joshua έγραψε:Τα bolt αν ισχυουν πιο πολυ σε κόντρα παικτη - προπονητη φερνουν παρα σε οτιδηποτε αλλο.
Δηλαδή ότι τι;; Του κάνει μουτράκια επειδή τόσο καιρό δεν τον έβαζε αποστολή και για αυτό δηλώνει ανέτοιμος; Ωραίος επαγγελματίας.
Στο καλό και να μας γράφει
Και εμένα μου κάνει σαν στράβωμα του παίκτη. Ίσως νόμιζε πως σαν μεταγραφή που είχε και προτάσεις από άλλες ομάδες θα έπαιζε πάντα βασικός.Αυτά τα μουτράκια τα δεν είμαι έτοιμος δεν με πείθουν. Και ανέτοιμος να είσαι μπαίνεις αποστολή για αλλαγή έστω. Τεσπά ας πάμε με Νασμπεργκ αριστερό μπακ και Κουλιεράκη στα στόπερ.
Εγώ θα σας το χαλάσω λίγο και δεν θα πάω με το ρεύμα. Πάντα οι παίκτες είναι προβληματικοί. Ο Κουτσιας ανυπάκουος και άντε γεια, ο Σαστρε ξέχασε την μπάλα, ο Κουαλιάτα ανέτοιμος και με ψυχολογικά και ο (έναν σχεδόν χρόνο στην ομάδα χωρίς σοβαρές συμμετοχές) Φιλίπε δεν κάνει . Τώρα ας τα χώσουμε και στον Σοάρες που ξαφνικά έγινε Λεβεκ. Παραμαζεύονται οι συμπτώσεις.
Μήπως λέω μήπως κάπου φταίει και η διαχείριση του (ειλικρινά πολύ καλου κατα την γνώμη μου ) προπονητή μας; Είπαμε ρε Λούτσε σε πιστευουμε σε στηρίζουμε, αλλα κάπου έλεος. Δική σου ευθύνη είναι να αξιοποιήσεις με τον καλυτερο τρόπο ΟΛΟ το ρόστερ.
Και άντε και έγινε ετσι με τον Σοάρες. Είναι προβληματικός και κρατάει μούτρα. Είναι δυνατόν η ΠΑΕ να διαρρέει τέτοια πράγματα προς τα έξω; Αυτά οι σοβαρές ομάδες (που εμείς δεν είμαστε) τα λύνουν εσωτερικά. Η ομάδα κάνει το ένα λάθος μετα το άλλο....
Μήπως λέω μήπως κάπου φταίει και η διαχείριση του (ειλικρινά πολύ καλου κατα την γνώμη μου ) προπονητή μας; Είπαμε ρε Λούτσε σε πιστευουμε σε στηρίζουμε, αλλα κάπου έλεος. Δική σου ευθύνη είναι να αξιοποιήσεις με τον καλυτερο τρόπο ΟΛΟ το ρόστερ.
Και άντε και έγινε ετσι με τον Σοάρες. Είναι προβληματικός και κρατάει μούτρα. Είναι δυνατόν η ΠΑΕ να διαρρέει τέτοια πράγματα προς τα έξω; Αυτά οι σοβαρές ομάδες (που εμείς δεν είμαστε) τα λύνουν εσωτερικά. Η ομάδα κάνει το ένα λάθος μετα το άλλο....
Ασχημο αυτο αλλα και αναμενόμενο. Μετα απο τοση εξεδρα τι περιμένατε; Να εχει ορεξη ; Λαθος η αντιδραση του αλλα συμβαινει σε ολες τις ομαδες με παικτες που πιστεύουν οτι αδικουνται. Παρα να παιξει και να κρεμασει την ομαδα ισως να ειναι και καλυτερα ετσι.Να παιξουν οσοι θα τα δωσουν ολα.
Σε ποιες ομαδες οι παικτες που αδικουνται αρνουνται να παιξουν να βγαλουν λαθος τον προπονητη τους; Σε καμια. Πληρωνεται για να παιζει, αν δεν μπορει ας φυγει