Στην κάμερα που δείχνει πίσω από πλάγια φαίνεται ότι είναι έπρεπε να δείξει τις γραμμές.Εδω δεν το δείχνουν στο ημίχρονο η Nova. Παίζουν του Ζιβκο και του γαύρου δείχνουν ότι να ναι...sourmenetes έγραψε:Δε νομίζω ότι ήτανpanpangr77 έγραψε:Το γκολ που φάγαμε ήταν οφσάιντ δεν έδειξαν ούτε τις γραμμές...
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οσφπ - ΠΑΟΚ 14/05 20:00 Novasports
-
Re: Οσφπ - ΠΑΟΚ 14/05 20:00 Novasports
Η αληθεια ειναι οτι ξεκινησαμε καλυτερα και μετα πεσαμε.Παλι φαγαμε γκολ απο αφελεις αντιδρασεις. Δεν κραταμε δυστυχως μπαλα καθολου, παρολα αυτα ειμαστε επικινδυνοι στην κοντρα. Αυτοι δειχνουν ανασφαλεια οταν πιεζονται στην αμυνα.
- iremidynami 4+
boogeyman77 έγραψε:Χίλιες φορές Τσαούσης με λάθη απειρίας παρά Sidcley. Σχετικά με Kurtic-Schwab δεν με προβληματίζει τόσο μιας και ο δεύτερος αποτελέσει σύντομα παρελθόν και ο πρώτος δεν είναι και τόσο στανταράκι η παραμονή του. Αυτός που με προβληματίζει εδώ και καιρό είναι ο Sastre και η συνεχόμενη πτώση στην απόδοση του.Ο Soares ευχάριστη έκπληξη μέχρι τώρα ενώ καλοί είναι και Zivkovic-Colak.gpap έγραψε:και εγώ πιστεύω πως ο Τσαούσης στέκεται πολύ καλύτερα απο ότι ο αδιάφορος Σίγκλεϊ.
Με προβληματίζει η εμφάνιση Κουρτιτς κ Σβαμπ, αλλά ευτυχώς προς το παρών η μπάλα δεν παίζεται απο το κέντρο κ δεν φαίνεται η μέτρια απόδοσή τους.
Έλληνες διαιτητές: χεσμένοι απέναντι στον πρεζέμπορα
Συμφωνω για τσιαουση-σιντκλει.
Ισχύει.Dimitris_L4 έγραψε:Δε θέλω να χαλασω το κλίμα εδώ αλλά παιζουμε με τα δευτεροτριτα του γαυρου..απλα το σημειώνω..
Παρόλα αυτά στην φάση που είμαστε πρέπει από κάπου να πιαστουμε για να πάρουμε ψυχολογία.
Μακαρι να έρθει μια νίκη στο 2ο να ανέβει λίγο η ομάδα.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Συγγνώμη, αλλά αν δεν αρέσει ο Σάστρε σήμερα σε κάποιους εξ ημών και προτιμούν και Τέιλορ, να πάω στο Φάληρο για τη χέστα του γαύρου.
Λούτσε-, από τον υπολογιστή φαίνεται πως ο Κούρτιτς δεν έχει ανάσες, πότε θα τον ξεκουράσεις επιτέλους;
Στο γκολ του γαύρου, δεν υπάρχει υπόνοια offside; Γιατί δεν βγήκαν γραμμές και δεν υπήρξε επικοινωνία με VAR;
Λούτσε-, από τον υπολογιστή φαίνεται πως ο Κούρτιτς δεν έχει ανάσες, πότε θα τον ξεκουράσεις επιτέλους;
Στο γκολ του γαύρου, δεν υπάρχει υπόνοια offside; Γιατί δεν βγήκαν γραμμές και δεν υπήρξε επικοινωνία με VAR;
- iremidynami 4+
Εμεις δηλ με τι παιζουμε εδω και 10 αγωνες;Dimitris_L4 έγραψε:Δε θέλω να χαλασω το κλίμα εδώ αλλά παιζουμε με τα δευτεροτριτα του γαυρου..απλα το σημειώνω..
-
Αυτό που παίζουμε με τα δεύτερα του γαύρου ,λες και εμείς παίζουμε με την πρώτη ή έχει ο γαύρος άλλους και δεν τους βάζει . Παίξανε την Τετάρτη και φάγανε κλαρίνο και αυτοί έχουν σκάσει... Και την Τρίτη θέλουν να το κτυπήσουν το παιχνίδι με την Αεκ
- PAOKevolution
iremidynami 4+ έγραψε:Εμεις δηλ με τι παιζουμε εδω και 10 αγωνες;Dimitris_L4 έγραψε:Δε θέλω να χαλασω το κλίμα εδώ αλλά παιζουμε με τα δευτεροτριτα του γαυρου..απλα το σημειώνω..
Eμείς είμαστε ο ΠΑΟΚ όμως δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Μόνο νίκες ακόμα και με την κ17. Ε ρε τι τραβάμε.
-
Ο άλλος γλυστροσε και έδωσε φάουλ γαμώ το σπίτι σου για πουλί.
- kataramenos5
Αντε Τσολακιδη ρίξτους 2 τεμαχια να πανε δαφνομπουκωμενοι στη φιεστα.Αντε τ αγορι μ.
Τιποτα γραμμες στο γκολ που φαγαμε παιζει να δουμε ή πρεπει να δουμε πρωτα το καθε κωλοπαιδο στην κερκιδα;