Μαρσέιγ - ΠΑΟΚ 2-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
-
Re: Μαρσέιγ - ΠΑΟΚ 2-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
Αν δεν βγαλει αποφαση η UEFA-MAFIA
για απαγορευση μετακινησης οπαδων
της Μαρσειγ κατι που εχει ξανακανει
ηδη για τον αγωνα τους στη Βασιλεια
θα ειναι ακομα ενα σκανδαλο σε βαρος
μας και θα πρεπει να θεσει τον οργανισμο
ΠΑΟΚ σε πραγματικα κοκκινο συναγερμο
για ολοκληρη την επομενη βδομαδα κιολας!
για απαγορευση μετακινησης οπαδων
της Μαρσειγ κατι που εχει ξανακανει
ηδη για τον αγωνα τους στη Βασιλεια
θα ειναι ακομα ενα σκανδαλο σε βαρος
μας και θα πρεπει να θεσει τον οργανισμο
ΠΑΟΚ σε πραγματικα κοκκινο συναγερμο
για ολοκληρη την επομενη βδομαδα κιολας!
10 το βράδυ είναι ο αγώνας.
Αν πάει παράταση και πέναλντι, κατα τις 2 θα γυρίσουμε σπίτια μας, και μόνο όσοι διαμένουν Θεσσαλονίκη.
Αυτό σημαίνει πως Παρασκευή θα σερνόμαστε στην δουλειά, όπως την Παρασκευή μετά τον αγώνα με Μίτιλαντ.
Οπότε, 2-0 στην κανονική διάρκεια, 1 το βράδυ πέφτουμε για ύπνο, ξυπνάμε στις 6 ωραίοι και φρεσκαδούρα
και πάμε δουλειά για τρελό χαβαλέ με όσους εδώ και 2 εβδομάδες μιλούσαν για ταρίφες.
Αν πάει παράταση και πέναλντι, κατα τις 2 θα γυρίσουμε σπίτια μας, και μόνο όσοι διαμένουν Θεσσαλονίκη.
Αυτό σημαίνει πως Παρασκευή θα σερνόμαστε στην δουλειά, όπως την Παρασκευή μετά τον αγώνα με Μίτιλαντ.
Οπότε, 2-0 στην κανονική διάρκεια, 1 το βράδυ πέφτουμε για ύπνο, ξυπνάμε στις 6 ωραίοι και φρεσκαδούρα
και πάμε δουλειά για τρελό χαβαλέ με όσους εδώ και 2 εβδομάδες μιλούσαν για ταρίφες.
Κοίτα αν έχει κανείς σας πρόβλημα στο πρωινό ξύπνημα και ενώ έχει διάρκειας δεν μπορεί να πάει, ας μου το δώσει σε μένα.
Έρχομαι από Πάτρα και δεν με απασχολεί το πρωινό ξύπνημα.
Πάντως η πρόβλεψη μου είναι 3-2 και στην παράταση περνάμε.
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έρχομαι από Πάτρα και δεν με απασχολεί το πρωινό ξύπνημα.
Πάντως η πρόβλεψη μου είναι 3-2 και στην παράταση περνάμε.
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παιδιά σόρρυ αν έχει αναφερθεί, με τα διαρκείας για τον επαναληπτικό τι γίνεται;
- navigator11
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 2 times
-
adamroxas έγραψε:Παιδιά σόρρυ αν έχει αναφερθεί, με τα διαρκείας για τον επαναληπτικό τι γίνεται;
Δεν έχει αναφερθεί κάτι. Και η αλήθεια είναι ότι τους είχα στείλει ένα μέιλ πριν αρκετές μέρες να τους ρωτήσω και να τους πω ότι θα θέλαμε να ξέρουμε νωρίτερα, αλλά μου είπαν ότι δεν γνωρίζουν ούτε αυτοί και θα βγει ανακοίνωση.
-
- Επικοινωνία:
GEOL έγραψε:Μια επίσημη δήλωση διαμαρτυρίας, ένα διάβημα, κάτι τέλος πάντων για τα επεισόδια σε βάρος μας στη Μασσαλία θα μπορούσε να είχε γίνει από τον αρμόδιο υπουργό. Ελληνική ομάδα έπαιζε σε Ευρωπαϊκό θεσμό. Πολλά ζητάω, έ?
Ποιός σου είπε ότι μας θεωρούν ελληνική ομάδα; Αν ήταν κάποια ομάδα της χαβούζα τους μέχρι και διπλωματικό επεισόδιο θα είχαμε
boogeyman77 έγραψε:GEOL έγραψε:Μια επίσημη δήλωση διαμαρτυρίας, ένα διάβημα, κάτι τέλος πάντων για τα επεισόδια σε βάρος μας στη Μασσαλία θα μπορούσε να είχε γίνει από τον αρμόδιο υπουργό. Ελληνική ομάδα έπαιζε σε Ευρωπαϊκό θεσμό. Πολλά ζητάω, έ?
Ποιός σου είπε ότι μας θεωρούν ελληνική ομάδα; Αν ήταν κάποια ομάδα της χαβούζα τους μέχρι και διπλωματικό επεισόδιο θα είχαμε
Θα ανεβάσουν την τιμή για τις Belhara, γι αυτό δεν ήθελαν βρε

Σε κάποια εκπομπή του primo άκουσα πως θα μπουν κανονικά τα διαρκειας.
Βάλτε δίχτυα παντού. Φωνάξτε τους νορμαλ από τους συνδέσμους και βάλτε τους μα περιφρουρούν. ΔΕΝ μας παίρνει να έχουμε λαλακιες. Και τελειώστε τα μπερδεμένα.
Εχουμε μια εβδομαδα να ετοιμασουμε τον αγωνα της χρονιας και τον μεγαλυτερο στην ευρωπαικη ιστορια μας. Αν στο πρωτο κορνερ μπροστα στην 4 πεσει το παραμικρο, σημαινει οτι δεν μας ενδιαφερει ο ΠΑΟΚ. Γενικα ολους μας.