Jose Boto
Re: Jose Boto
Φαφούτη τζογαδορε τελικά ο Ινγκασον θα παει στην αεχ κατά 90%
Γαμημένα τομάρια γαμω το λεκανοπέδιο σας όλο,μουλοι.
-
Ας τον ρωτήσει κάποιος πως βλέπει τον ρόλο του ΠΑΟΚ Β για την ανάπτυξη του project και το εαν θα ενισχυθεί και εκείνη η ομάδα το καλοκαίρι με φερέλπιδες
- Kabamaru11
Δεν εχω λογια,λες κ μιλαω εγω ο ιδιος....ιδια φιλοσοφια,τοσα χρονια αυτο ζητουσα,μια γ@μημενη γραμμη.
Και αντε εμεις,μια ζωη βλεπουμε την ομαδα,εχουμε μια Α ερασιτεχνικη αποψη.Αυτος με το καλημερα καταλαβε ηδη πολλα.
Παιδια,θα αποδειχθει η καλυτερη μεταγραφη του Ιβαν στην ομαδα.Τον πιστευω τον σαπιοδοντη.
Και αντε εμεις,μια ζωη βλεπουμε την ομαδα,εχουμε μια Α ερασιτεχνικη αποψη.Αυτος με το καλημερα καταλαβε ηδη πολλα.
Παιδια,θα αποδειχθει η καλυτερη μεταγραφη του Ιβαν στην ομαδα.Τον πιστευω τον σαπιοδοντη.
Με συγκινούν αυτά που ακούω. Γιατί είναι συγκινητικό να ακούς επιτέλους έναν άνθρωπο να λέει τα αυτονόητα και να μιλάει με ποδοσφαιρική λογική. Με συγκινεί επίσης το γεγονός ότι ο Ιβάν αποφάσισε να εμπιστευτεί και να ακολουθήσει τις σκέψεις αυτού του ανθρώπου.
Αγαπητοί συνοπαδοί έρχονται πολύ ωραία χρόνια. Καθίστε αναπαυτικά στις πολυθρόνες σας και απολαύστε την ομάδα μας η οποία μπήκε σε μια πορεία που θα την οδηγήσει αργά ή γρήγορα και με μαθηματική ακρίβεια στην ευρωπαϊκή ελίτ.
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
Αγαπητοί συνοπαδοί έρχονται πολύ ωραία χρόνια. Καθίστε αναπαυτικά στις πολυθρόνες σας και απολαύστε την ομάδα μας η οποία μπήκε σε μια πορεία που θα την οδηγήσει αργά ή γρήγορα και με μαθηματική ακρίβεια στην ευρωπαϊκή ελίτ.
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
ΜΠΟΤΑΡΟΣ,δώστου τα κλειδιά Ιβάν.
Ο άνθρωπος ξέρει μπάλα όσο κανένας,από αυτούς που έχεις φέρει τόσα χρόνια.
Ο άνθρωπος ξέρει μπάλα όσο κανένας,από αυτούς που έχεις φέρει τόσα χρόνια.
-
-
Κατ'αρχήν είναι κανονικός άνθρωπος και όχι κομπλεξικό, ασπρουλιάρικο, γραβατωμένο φλωράκι.
Και μόνο αυτό εμένα μου φτάνει.
Και μόνο αυτό εμένα μου φτάνει.
- Kabamaru11
ετσιobanebane έγραψε:Φαφούτη τζογαδορε τελικά ο Ινγκασον θα παει στην αεχ κατά 90%