Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος
- thanasisp04
¨Οπως καταλάβατε η διοίκηση πετάει το μπαλάκι της ευθύνης για τη μεταγραφή στον παίκτη και ο παίκτης στην διοίκηση.
Βρύζας:Φωνάξαμε εδώ τον παίκτη για να τον ενημερώσουμε για τις δύο προτάσεις που υπάρχουν. Του είπαμε ότι αυτές είναι οι δύο προτάσεις αλλά αν θες να μείνεις φυσικά και θα μείνεις. Αυτός μας απάντησε ότι θεωρεί πως έχει κλείσει ο κύκλος του στον ΠΑΟΚ, οπότε εμείς πρέπει να αποφασίσουμε τώρα ποιο είναι το καλύτερο για τον σύλλογο. Αλλά αυτό θα γίνει αύριο...»,
Χριστοδουλόπουλος:Ο παίκτης πέταξε το μπαλάκι στη διοίκηση του ΠΑΟΚ. Φεύγοντας το απόγευμα από τα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο της Τούμπας, όπου για περίπου δύο ώρες είχε αναλυτική συζήτηση σχετικά με τον ενδεχόμενο μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό ή τον Ολυμπιακό
«Συζητήσαμε με την διοίκηση για τις δύο προτάσεις. Ότι σχόλιο είναι να γίνει, θα γίνει από την ομάδα. Εγώ απλά ενημερώθηκα, δεν καλούμαι να αποφασίσω για κάτι. Σας ευχαριστώ και τώρα φεύγω, πάω να ξεκουραστώ γιατί οδηγάω εννέα ώρες....» .
Βρύζας:Φωνάξαμε εδώ τον παίκτη για να τον ενημερώσουμε για τις δύο προτάσεις που υπάρχουν. Του είπαμε ότι αυτές είναι οι δύο προτάσεις αλλά αν θες να μείνεις φυσικά και θα μείνεις. Αυτός μας απάντησε ότι θεωρεί πως έχει κλείσει ο κύκλος του στον ΠΑΟΚ, οπότε εμείς πρέπει να αποφασίσουμε τώρα ποιο είναι το καλύτερο για τον σύλλογο. Αλλά αυτό θα γίνει αύριο...»,
Χριστοδουλόπουλος:Ο παίκτης πέταξε το μπαλάκι στη διοίκηση του ΠΑΟΚ. Φεύγοντας το απόγευμα από τα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο της Τούμπας, όπου για περίπου δύο ώρες είχε αναλυτική συζήτηση σχετικά με τον ενδεχόμενο μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό ή τον Ολυμπιακό
«Συζητήσαμε με την διοίκηση για τις δύο προτάσεις. Ότι σχόλιο είναι να γίνει, θα γίνει από την ομάδα. Εγώ απλά ενημερώθηκα, δεν καλούμαι να αποφασίσω για κάτι. Σας ευχαριστώ και τώρα φεύγω, πάω να ξεκουραστώ γιατί οδηγάω εννέα ώρες....» .
kiros έγραψε:3,8 πακέτα; Ανεβαίνω από την Αθήνα στην Θεσσαλονίκη, φορτώνω τον Λάζαρο, τον πάω στον Βάζελο, υπογράφει, παίρνω τα συμβόλαια, του αγοράζω φανέλα του βάζελου, την φοράει και βγαίνουμε αναμνηστική φωτογραφία, πηγαίνω τον Λάζαρο στην Λευκάδα να συνεχίσει τις διακοπές του,από εκεί περνάω απέναντι Ιταλία, δίνω 400 χήνες στην Σιένα, παίρνω την ιδιοκτησία του Βερόν, πάω Έμπολι και κλείνω Σαουντάτι με 400 χιλιάρικα από την Έμπολι, ανεβαίνω Μιλάνο και τσιμπάω τον Ρίμπας από την Ίντερ δανεικό, μετά Τορίνο να δω μια γνωστή γκόμενα να ξεχαρμανιάσω, γυρίζω οδικώς Θεσσαλονίκη, μπαίνω από Καλοχώρι για να δείξω στους παίχτες την Νίκης την πλατεία Absolut και τον Πύργο, φτάνω τούμπα, τους κερνάω σουβλάκια πρώτα και ρετσίνα και μετά στα γραφεία της ΠΑΕ. Εκεί ξεφορτώνω παίχτες, δίνω τα συμβόλαια και τα υπόλοιπα 3 πακέτα και πάω κάτω στα ταμεία να αγοράσω και το διαρκείας.
Υ.Γ.: Η βενζίνη, τα ακτοπλοϊκά και τα σουβλάκια δικά μου.
XAXAXAXAXAXXAAXA, ... APSOGOS, ....
REEEEE VRHKAME TON BOH8O TOY VRYZA ... XAXAXAXXA
EISAI POLY WRAIOS ADELFE MOU
Ζαγόρ μην κωλώσεις πούλα το γενίτσαρο.... αλά περίμενε να ανεβεί και άλλο η προδφορά αυτοί θέλουν να κάνουν επίδειξη.Άστους να κάνουν να ανεβεί και άλλο η τιμή και μετά πες τους παραμύθι πως έχεις πρόταση από την Πόρτο 4 εκτομίρια και μόλις στα δώσουν ζήτα την ρήτρα και πούλα τον.Ούτε γάτα ούτε ζημιά.
- thanasisp04
alibabas έγραψε:Δεν μπορω να μπω στο μυαλο του Ζαγορακη,δεν ειναι δουλεια μου να γκρινιαζω για το τι ειναι πιο σωστο,δεν προσπαθω να πεισω κανενα αλλα πιστευω κ θα ηθελα o Χριστοδουλοπουλος να μεινει.....!Εχει συμβολαιο μεχρι το 10 οποτε μπορουμε να πειραματιστουμε μια χρονια ακομα..Μια χρονια που η ομαδα μας θα ειναι πιο ανταγωνιστικη κ θα παρει περισσοτερες ευκαιριες κ μπαλιες!!!!Αν κ του χρονου δεν μας κανει τοτε ανετα θα βρεθει ομαδα να τον πουλησουμε.....
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΙΣΤΑΚΤΙΚΟΣ ΣΤΟ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΣΤΟ ΠΟΚ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΛΙΓΟ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ....
ΑΛΛΑ
Αυτό που λές να τον κρατήσουμε ακόμη έναν χρόνο επεδή έχει συμβόλαι μεχρι το 2010 και βλέπουμε του χρόνου, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ...
ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΤΩΡΑ.
ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ
Σύμφωνα με το νόμο Bosman ένας ποδοσφαιριστής μπορεί να φύγει με προορισμό, οπου θέλει μετά το τέλος του συμβολαίου του.
Σύμφωνα με το ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΝΟΜΟ WEBSTER ΟΜΩΣ ένας ποδοσφαιριστής έχοντας καθίσει 3 χρόνια σε μία ομάδα
ΜΠΟΡΕΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ να ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΙ
ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΠΟΣΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΝ ΚΑΘΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΟ και να φύγει ελεύθερος και πάλι για όπου θέλει....
ΔΕΣ ΤΙ ΕΠΑΘΕ Η ΑΡΣΕΝΑΛ ΜΕ ΤΟΝ ΦΛΑΜΙΝΙ...
Δηλαδή αν ο Λάζαρος θέλει να φύγει τότε του χρόνου εξαγοράζει το ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΖΑΜΠΑ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LoverBoy την Παρ 20 Ιουν 2008, 20:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
fuzztone έγραψε:Respect και credit στο Βεζυρτζή και τη διοίκησή του που τη στιγμή που οι περισσότεροι έλεγαν "κάρφωσέ του το δελτίο" και λοιπά φαιδρά, αυτός τον έφερε πίσω και τώρα παίρνουμε φράγκα....
Δεν είδα κανέναν να αναφέρεται σε αυτό...
ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ ΦΙΛΕ!
Ο Βεζυρτζής πάντα κοιτούσε το μέλλον....
Επίσης παιδιά ας μην δημιουργούμε παραπάνω "κλίμα"....
Ο Χριστοδουλόπυλος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΑΥΡΟΣ. ΑΠΛΑ ΠΙΘΑΝΟΝ Ο ΓΑΥΡΟΣ
ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ....
Απλά πράγματα....
Kareena4ever έγραψε:Ειχα εκφρασει εδω και καιρο τη γνωμη μου για το θεμα Χριστοδουλοπουλος.
Η να μεινει στον ΠΑΟΚ αλλα να παιξει επιτελους ποδοσφαιρο,
η να πουληθει αλλα να μην ξεπουληθει.
Δεν εχει αλλαξει κατι στη θεση μου μετα απο περισσοτερους απο 6 μηνες φημων.
Αυριο, συμφωνα με την ειδησεογραφια, η διοικηση αποφασιζει σχετικα με την πωληση η οχι του Χριστοδουλοπουλου.
Βρισκω τη συγκεκριμενη προταση του βαζελου που ακουγεται απο σημερα συμφερουσα για το συλλογο και οχι ξεπουλημα.
Βαζοντας στη ζυγαρια θετικα και αρνητικα στοιχεια για την αγωνιστικη αξια και την κοστολογηση του παικτη τη δεδομενη χρονικη στιγμη,
θα ηθελα την πωληση του.
Οποια αποφαση τελικα κι αν υλοποιησει η διοικηση ομως, δεν εχω αντιρρηση.
Εχουν γινει εγκληματα στον ΠΑΟΚ απο το 1991 κυριως και μετα(αν και εγιναν αρκετα και απο το 78 μεχρι το 91) μεχρι πριν την περσινη χρονια.
Σιγουρα η υποθεση Χριστοδουλοπουλος δεν ανηκει κατα την προσωπικη μου εκτιμηση σ' αυτη την κατηγορια περιστατικων του παρελθοντος, οποια κι αν ειναι η τελικη της εκβαση.
Μακαρι ο λαος του ΠΑΟΚ να διεθετε ανεπτυγμενο πνευμα κριτικης στο παρελθον.
Κριτικης που δε θα αποχαυνωνεται ουτε θα εξαντλειται σε στειρα μεταγραφικα θεματα.
Ισως ο συλλογος να ειχε γλυτωσει απο καποιες περιπετειες τις συνεπειες των οποιων τωρα βρισκουμε καθημερινα μπροστα μας.
Και, δυστυχως, θα τις συνανταμε και θα τις αντιμετωπιζουμε μαλλον για αρκετο καιρο ακομα.
Συμφωνω 1000%.