13. Lucas Taylor Maia Reis

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
barlow4

Re: 13. Lucas Taylor Maia Reis

Δημοσίευση από barlow4 »

κλεισε τ'αυτια σου στους μυρωδιαδες παικταρα μου.
κ ελαττωσε το καπνισμα.
εκει στην κουρσα που εκανες σε καποια φαση μου θυμισες εμενα σε 5χ5 μετα απο ενα κατσικι κ ενα καρπουζι.
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

eliask έγραψε:
lamosas έγραψε:Συμφωνώ 100% με τον Αποστόλη. Για αυτό και έλεγα στο τοπικ του Λουτσεσκου ότι θα πάει μάλλον για τριάδα πίσω. Τελικά αποδείχθηκε ότι για ακόμα μια φορά η ομάδα στις μεταγραφές είναι ένα μικρό μπουρδέλο. Ο παίχτης επιλέχτηκε και συμφωνήθηκε για άλλο σχηματισμό άλλη στρατηγική άλλο πράγμα γενικώς. Τώρα πρέπει ο Λουτσε να κάτσει να δει πως θα τον μάθει άμυνα

Sent from my Pixel 3 using Tapatalk
Από που προκύπτει ότι ο Λουτσεσκου θα έπαιζε με τρεις πίσω;
Δεν είπα ότι προέκυψε από κάπου. Δικό μου συμπεράσμα ήταν όταν έκλεισε η μεταγραφή Τευλορ. Παίχτης καθαρά φουλ Μπακ σε σύστημα με 3 πίσω. Οπότε είπα ότι μάλλον ο Λουτσε θα συνεχίσει τον σχεδιασμό. Έλα όμως που έπεσα έξω. Αμφιβάλλω αν ο Λουτσε ενέκρινε αυτή την μεταγραφή. Μάλλον κλεισμένος από πριν ήταν ο παίχτης

Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

eliask έγραψε:Διαμορφώνεις την δίκη σου εικονική πραγματικότητα για να αποδείξεις κάτι…

Ο παίκτης στα δυο ματς με την Μποεμιανς, έπαιξε πέντε λεπτά μόνο (μπήκε αλλαγή στο 85, στη Τούμπα) και ουσιαστικά ήταν η πρώτη του συμμετοχή.

Αν πιστεύεις ότι είναι επαρκές δειγμα για έναν ποδοσφαιριστή, προτείνω να σταματήσεις να βλέπεις μπάλα.
Εδω εσυ μου κανεις και υποδείξεις και σε πειραξε η αποψη μου.
Εγω δεν ασχοληθηκα καθολου με την αποψη σου ουτε με το ποσο νιωθεις απο μπαλα
Τι κομπλεξ κουβαλατε μερικοι και προσπαθειτε να βγειτε πιο γνώστες απο τους αλλους.
Εγω λοιπον σου προτεινω να αλλαξεις σταση και υφος γιατι η ζωη ειναι σκληρη. Ασε με εμενα να μην νιωθω απο μπαλα και απλα να λεω την αμπαλη μου αποψη μεσα σε ενα φορουμ.
Υποδειξεις εκει που σου δίνουν σημασια.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

barlow4 έγραψε:κλεισε τ'αυτια σου στους μυρωδιαδες παικταρα μου.
κ ελαττωσε το καπνισμα.
εκει στην κουρσα που εκανες σε καποια φαση μου θυμισες εμενα σε 5χ5 μετα απο ενα κατσικι κ ενα καρπουζι.
Και όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά
Άβαταρ μέλους
eliask

Δημοσίευση από eliask »

lamosas έγραψε:
eliask έγραψε:
lamosas έγραψε:Συμφωνώ 100% με τον Αποστόλη. Για αυτό και έλεγα στο τοπικ του Λουτσεσκου ότι θα πάει μάλλον για τριάδα πίσω. Τελικά αποδείχθηκε ότι για ακόμα μια φορά η ομάδα στις μεταγραφές είναι ένα μικρό μπουρδέλο. Ο παίχτης επιλέχτηκε και συμφωνήθηκε για άλλο σχηματισμό άλλη στρατηγική άλλο πράγμα γενικώς. Τώρα πρέπει ο Λουτσε να κάτσει να δει πως θα τον μάθει άμυνα

Από που προκύπτει ότι ο Λουτσεσκου θα έπαιζε με τρεις πίσω;
Δεν είπα ότι προέκυψε από κάπου. Δικό μου συμπεράσμα ήταν όταν έκλεισε η μεταγραφή Τευλορ. Παίχτης καθαρά φουλ Μπακ σε σύστημα με 3 πίσω. Οπότε είπα ότι μάλλον ο Λουτσε θα συνεχίσει τον σχεδιασμό. Έλα όμως που έπεσα έξω. Αμφιβάλλω αν ο Λουτσε ενέκρινε αυτή την μεταγραφή. Μάλλον κλεισμένος από πριν ήταν ο παίχτης

Αλλά λόγια να αγαπιόμαστε!
Άβαταρ μέλους
eliask

Δημοσίευση από eliask »

Gospi έγραψε:
eliask έγραψε:Διαμορφώνεις την δίκη σου εικονική πραγματικότητα για να αποδείξεις κάτι…

Ο παίκτης στα δυο ματς με την Μποεμιανς, έπαιξε πέντε λεπτά μόνο (μπήκε αλλαγή στο 85, στη Τούμπα) και ουσιαστικά ήταν η πρώτη του συμμετοχή.

Αν πιστεύεις ότι είναι επαρκές δειγμα για έναν ποδοσφαιριστή, προτείνω να σταματήσεις να βλέπεις μπάλα.
Εδω εσυ μου κανεις και υποδείξεις και σε πειραξε η αποψη μου.
Εγω δεν ασχοληθηκα καθολου με την αποψη σου ουτε με το ποσο νιωθεις απο μπαλα
Τι κομπλεξ κουβαλατε μερικοι και προσπαθειτε να βγειτε πιο γνώστες απο τους αλλους.
Εγω λοιπον σου προτεινω να αλλαξεις σταση και υφος γιατι η ζωη ειναι σκληρη. Ασε με εμενα να μην νιωθω απο μπαλα και απλα να λεω την αμπαλη μου αποψη μεσα σε ενα φορουμ.
Υποδειξεις εκει που σου δίνουν σημασια.

Εγώ σου εκανα μια απλή ερώτηση, και μου απάντησες με ψέμματα, ότι είδες τον παικτη σε τρία παιχνίδια. Και αναρωτιέμαι απλά γιατί, μπαίνετε στη φαση να διαστρεβλώνεται την πραγματικότητα.
Για να γίνεις καλύτερος στο λέω… :)
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Και αμπαλος και ψευτης...
Να σαι καλα λοιπον!
Οσο για την ουσια του πραγματος, κοντος ψαλμος αλληλουια. Απλα μην με θυμηθεις μονο αν δικαιωθεις, να με θυμηθεις κι αν δικαιωθω (που φυσικα θα ειναι ξεκαθαρα τυχαιο γεγονος).

Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

eliask έγραψε:
lamosas έγραψε:
eliask έγραψε: Από που προκύπτει ότι ο Λουτσεσκου θα έπαιζε με τρεις πίσω;

Αλλά λόγια να αγαπιόμαστε!
Φιλαράκο τραγουδά όσο θες η πραγματικότητα λέει ότι παίχτης που φέρνει ο Λουτσε παίζει βασικουρα μετά από μια-δυο βδομάδες. Ο Τευλορ ήρθε πρώτος πρώτος επί Λουτσε αλλά πάγκο βαράει. Εσύ πείσε τον εαυτό σου ότι ο προπονητής ενέκρινε αυτή τη μεταγραφή.

Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

πως σας αρεσει το μαστιγωμα.
κ επειδη δηλαδη δηλαδη ηρθε πρωτος πρωτος σημαινει οτι προοριζεται για βασικος.
η επειδη δεν μπηκε μετα απο δυο βδομαδες κατα το αξιωμα που ανεπτυξες, δεν τον θελει ο λουτσεσκου.
τα πραγματα ειναι πολυ πιο απλα.δεν υπαρχουν ιντριγκες σε ολα.
ο παικτης για τους χ,ψ λογους ηρθε.ο λουτσεσκου δοκιμασε τους παντες.δεν εκανε διακρισεις σχετικα με το ποιος εφερε ποιον.
εκρινε κ ορθα οτι ο ροντριγκο ειναι πολυ πιο σωστος κ εμπειρος τακτικα στα μετοπισθεν αλλα εμφανεστατα χειροτερος στην προωθηση του παιχνιδιου.αλλα δειχνει οτι εχει χωρο κ για τον τειλορ.μπορει λιγο.μπορει αν δουλευτει σωστα κ αν παιρνει απο λογια κ περισσοτερο.μπορει κ καθολου.
ηδη εφαγε το ακυρο του ο καγκαβα.απ'οτι φαινεται κ ο εσιτι που ακουσε κ καλα λογια, μενει αρκετα πισω πλεον.το ιδιο κ ο μουργκ.κ αυτοι ειναι παικτες που κοστιζουν.δεν κοιταξε ποιος εφερε τι , ουτε θα τραβηξει κανενα ζορι να τους στειλει εξεδρα αν δεν του κανουν.
τωρα αυτα που με κατι πενταλεπτα κ δεκαλεπτα κραζετε τοσο χοντρα εγω τα βλεπω λιγο αρρωστα.
και κοφτε τα αυτα περι ερασιτεχνων.μπορει να μην επαιξε πολυ στη βραζιλια αλλα περασε και προπονηθηκε απο σημαντικες ομαδες μαζι με επαγγελματιες παικτες.μπορει να μην ειναι καλος παικτης στην τελικη κ αυτο πλεον μενει να φανει.αλλα ερασιτεχνης δεν ειναι.
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Gospi έγραψε:Τον ειδα σε 2 ματς, με την Μποεμιανς και την Ριεκα. Με δυο χαμηλου επιπεδου αντιπαλους και ηταν κατωτερος των προσδοκιών.
Με αυτην την εικονα π εχει ειναι για τον ΠΑΟΚ β.

αδερφέ μου μην με τρελαίνεις πρωί πρωί ...

ποιος μπορεί να παίξει στον ΠΑΟΚ Β ? ποιο παλικαράκι να βγάλω για να βάλω αυτό το υπερταλέντο ? άσε καλύτερα αυτοί που τον έφεραν να τον πάνε σε μία ομάδα που να ταιριάζει στα στάνταρτ του ... αλλά μακριά από οτιδήποτε έχει να κάνει με ΠΑΟΚ ...

ας τον δώσουν πχ πληρωμένο στον οάρης
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

barlow4 έγραψε:πως σας αρεσει το μαστιγωμα.
κ επειδη δηλαδη δηλαδη ηρθε πρωτος πρωτος σημαινει οτι προοριζεται για βασικος.
η επειδη δεν μπηκε μετα απο δυο βδομαδες κατα το αξιωμα που ανεπτυξες, δεν τον θελει ο λουτσεσκου.
τα πραγματα ειναι πολυ πιο απλα.δεν υπαρχουν ιντριγκες σε ολα.
ο παικτης για τους χ,ψ λογους ηρθε.ο λουτσεσκου δοκιμασε τους παντες.δεν εκανε διακρισεις σχετικα με το ποιος εφερε ποιον.
εκρινε κ ορθα οτι ο ροντριγκο ειναι πολυ πιο σωστος κ εμπειρος τακτικα στα μετοπισθεν αλλα εμφανεστατα χειροτερος στην προωθηση του παιχνιδιου.αλλα δειχνει οτι εχει χωρο κ για τον τειλορ.μπορει λιγο.μπορει αν δουλευτει σωστα κ αν παιρνει απο λογια κ περισσοτερο.μπορει κ καθολου.
ηδη εφαγε το ακυρο του ο καγκαβα.απ'οτι φαινεται κ ο εσιτι που ακουσε κ καλα λογια, μενει αρκετα πισω πλεον.το ιδιο κ ο μουργκ.κ αυτοι ειναι παικτες που κοστιζουν.δεν κοιταξε ποιος εφερε τι , ουτε θα τραβηξει κανενα ζορι να τους στειλει εξεδρα αν δεν του κανουν.
τωρα αυτα που με κατι πενταλεπτα κ δεκαλεπτα κραζετε τοσο χοντρα εγω τα βλεπω λιγο αρρωστα.
και κοφτε τα αυτα περι ερασιτεχνων.μπορει να μην επαιξε πολυ στη βραζιλια αλλα περασε και προπονηθηκε απο σημαντικες ομαδες μαζι με επαγγελματιες παικτες.μπορει να μην ειναι καλος παικτης στην τελικη κ αυτο πλεον μενει να φανει.αλλα ερασιτεχνης δεν ειναι.
Εγώ φιλτατε δεν κράζω κανένα παίχτη. Λέω τα αυτονόητα. Αν ο παίχτης ήταν επιλογή Λουτσεσκου θα έπαιζε βασικουρα ότι και να λες. Όλα αυτά που γράφεις ειναι λογικά. Έτσι έγινε. Ο παίχτης ήταν μέρος του ρόστερ που παρέλαβε ο προπονητής. Δοκιμαστηκε και μπήκε Β στην ιεραρχία. Αν ήταν επιλογή του τοτε θα ήταν Α στην ιεραρχία. Δεν λέω κάτι περίεργο ούτε ίντριγκες ούτε τπτ. Λέω ότι ο παίχτης δεν ήταν επιλογή προπονητή. Τόσο κακό είναι δλδ να λέμε τα αυτονόητα εδώ μέσα;

Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Αυτός μόνο ποδοσφαιριστής δεν είναι και μάλιστα μαζί με τον Ροντρίγκο να κρατάνε δύο θέσεις ξένων στην ίδια θέση.
Αυτά μόνο στον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
eliask

Δημοσίευση από eliask »

Ρε αδερφέ ποια αυτονόητα λες;
Γράφεις για την άποψη σου η οποία δεν Βασίζεται σε επιχειρήματα.
Ο Πριγιοβιτς δυο μήνες περίπου, έτρωγε πάγκο για να παίζει ο Κουλουρης, μήπως δεν ήταν και επιλογή του ο Σέρβος;
Η ο ΠΑΟΚ πηρε παικτη από την Ουκρανία, που την ξέρει ο πατέρας του Λουτσεσκου σαν την παλάμη του, και ο Ρουμάνος δεν ρωτήθηκε; Ή δεν ρώτησε τον πατέρα του!
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

eliask έγραψε:Ρε αδερφέ ποια αυτονόητα λες;
Γράφεις για την άποψη σου η οποία δεν Βασίζεται σε επιχειρήματα.
Ο Πριγιοβιτς δυο μήνες περίπου, έτρωγε πάγκο για να παίζει ο Κουλουρης, μήπως δεν ήταν και επιλογή του ο Σέρβος;
Η ο ΠΑΟΚ πηρε παικτη από την Ουκρανία, που την ξέρει ο πατέρας του Λουτσεσκου σαν την παλάμη του, και ο Ρουμάνος δεν ρωτήθηκε; Ή δεν ρώτησε τον πατέρα του!
Ο πριγιο δεν ήταν επιλογή Λουτσεσκου μας δουλεύεις ρε φίλε; Ο πριγιο ήρθε στη. ομάδα όταν ο Λουτσε ήταν προπονητής στην Ξάνθη σοβαρεψου.

Επίσης κλεισμένη μεταγραφή δεν χαλάει έτσι εύκολα.

Παρόλα αυτά η ιστορία θα δείξει. Ας δούμε τις μεταγραφές Λουτσε και θα δούμε αν θα είναι β ή α επιλογές.

Ότι είχα να πω το είπα επί του θέματος.

Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Ο Πρἰγιο ήταν επιλογή Ίβιτς όπως και το 85-90% των παιχτών που μας πήραν δύο σερί πρωταθλήματα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”