Pablo Gabriel García Pérez II
Re: Pablo Gabriel García Pérez II
Παυλαρα μου!!!!!! Σε ευχαριστώ από καρδιάς.
Τα πραγματικά δύσκολα τώρα ξεκινάνε. Δεν πιστεύω ότι έχει διάθεση να σε στηρίξει η διοίκηση . Η μόνη μου ελπίδα είναι φυσικά ο μεγάλος Ιβάν . Αν καταφέρεις να μιλησεις απευθείας κι να παρακαμψεις τους κηφήνες του παλατιού, έχουμε ελπίδες. Αν όχι καλύτερα να παραιτηθείς τωρα. Μην αφήσεις να σε αποδομησουν . Αξίζεις πολλά!!! Την αγάπη μου κι τον απεριόριστο σεβασμό μου ΤΕΡΑΣΤΙΕ ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ!!!!!!!!
Τα πραγματικά δύσκολα τώρα ξεκινάνε. Δεν πιστεύω ότι έχει διάθεση να σε στηρίξει η διοίκηση . Η μόνη μου ελπίδα είναι φυσικά ο μεγάλος Ιβάν . Αν καταφέρεις να μιλησεις απευθείας κι να παρακαμψεις τους κηφήνες του παλατιού, έχουμε ελπίδες. Αν όχι καλύτερα να παραιτηθείς τωρα. Μην αφήσεις να σε αποδομησουν . Αξίζεις πολλά!!! Την αγάπη μου κι τον απεριόριστο σεβασμό μου ΤΕΡΑΣΤΙΕ ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ!!!!!!!!
paok düsseldorf έγραψε:ΜΠΡΑΒΟ,εστω και στο 75 καταλαβες αυτο που εβλεπαν ολοι.
Μεσα ΚΜΙΕΤΣΙΚ ,εξω σβιντερσκι.
Για πες μας λίγο εσύ τι κατάλαβες από τον προπονητή Γκαρσία στους μήνες που είναι στην ομάδα μας;
Τώρα που τελείωσαν όλα θέλω να πω κάτι που το κρατάω εδώ και μια βδομάδα.
Έμαθα από πρώην παίκτη μας που έχω επαφές ότι όχι μόνο υπήρξε επαφή με τον Λουτσεσκου αλλά ήταν (είναι;) ένα βήμα πριν να υπογράψει. Αυτό έγινε την Δευτέρα που μας πέρασε.
Εύχομαι ολόψυχα:
1. Να μείνει ο Γκαρσια. Όχι για το κύπελλο. Για τις σημερινές δηλώσεις.
2. Να μην έχουμε νέο σήριαλ και ότι είναι να γίνει να ξεκαθαρίσει μέχρι τη Δευτέρα.
Το καλό του ΠΑΟΚ πάνω απ’ όλα.
Προσωπικά βλέπω ότι ένας άνθρωπος σαν τον Γκαρσια έχει παρά πολλά να μας δώσει. Πιο πολλά από τον κάθε Λουτσεσκου. Αλλά το μαχαίρι και το καρπούζι το έχει ο Ιβαν.
Ότι νομίζει ο πρόεδρος που φαίνεται να επιστρέφει.
Έμαθα από πρώην παίκτη μας που έχω επαφές ότι όχι μόνο υπήρξε επαφή με τον Λουτσεσκου αλλά ήταν (είναι;) ένα βήμα πριν να υπογράψει. Αυτό έγινε την Δευτέρα που μας πέρασε.
Εύχομαι ολόψυχα:
1. Να μείνει ο Γκαρσια. Όχι για το κύπελλο. Για τις σημερινές δηλώσεις.
2. Να μην έχουμε νέο σήριαλ και ότι είναι να γίνει να ξεκαθαρίσει μέχρι τη Δευτέρα.
Το καλό του ΠΑΟΚ πάνω απ’ όλα.
Προσωπικά βλέπω ότι ένας άνθρωπος σαν τον Γκαρσια έχει παρά πολλά να μας δώσει. Πιο πολλά από τον κάθε Λουτσεσκου. Αλλά το μαχαίρι και το καρπούζι το έχει ο Ιβαν.
Ότι νομίζει ο πρόεδρος που φαίνεται να επιστρέφει.
- paok re niamou
Γκίκα αυτός ο παίκτης που μιλάς να κλείσει το στόμα του και να κοιτάξει να γίνει λίγο άντρας παοκτσης όχι Λουλού.
Μόνο με σάλια δε γίνεσαι αρχηγός στον ΠΑΟΚ.
Μόνο με σάλια δε γίνεσαι αρχηγός στον ΠΑΟΚ.
Όταν είχε σταματήσει από τον ΠΑΟΚ σχεδόν έπαθα κατάθλιψη. Πλέον ό,τι και να συμβεί ξέρω ότι σήκωσε κούπα με την ομάδα. Το ελάχιστο που του άξιζε διαχρονικά. Εγώ θα ήθελα να διαλέξει ο ίδιος το μέλλον του. Ωστόσο, μόνο με Ραζβαν δέχομαι αντικατάσταση του Παυλάρα. Που στην παοκτσήδικη ψυχή μου η φιγούρα του δεν αντικαθίστεται με τίποτα. Ούτε από προπονητή άλλον, ούτε από παίχτη άλλον. Είναι ο παντοτινός canario.
-
Οτι του χρονου με τον γκαρσια προπονητη θα πονεσουν τα ματια μας και θα τερματισουμε 30 βαθμους πισω απο τον γαβρο.Andrew R έγραψε:paok düsseldorf έγραψε:ΜΠΡΑΒΟ,εστω και στο 75 καταλαβες αυτο που εβλεπαν ολοι.
Για πες μας λίγο εσύ τι κατάλαβες από τον προπονητή Γκαρσία στους μήνες που είναι στην ομάδα μας;

- buffalobill4
Τεράστιε Πάμπλο. Κανένας δεν σε κουνάει τώρα. Άστους να λένε. Εφερες το μαγκικο κύπελλο
Α δεν σε βλεπω τοσο σιγουρο! περιμενα να πεις καμια 50, μαλλον θορυβηθηκες σημεραpaok düsseldorf έγραψε:Οτι του χρονου με τον γκαρσια προπονητη θα πονεσουν τα ματια μας και θα τερματισουμε 30 βαθμους πισω απο τον γαβρο.Andrew R έγραψε:paok düsseldorf έγραψε:ΜΠΡΑΒΟ,εστω και στο 75 καταλαβες αυτο που εβλεπαν ολοι.

- sourmenetes
- Moderator
Και οι τακτικές στην εξίσωση αλλά όλα τα υπόλοιπα είναι ο ΠΑΟΚ και τα ιδανικά του και αυτός ο μπαγλαμας τα ξέρει πολύ καλά!!rainmaker έγραψε:Χεσμένες τις έχω τις τακτικές και τα λοιπά.
Αυτά τα δάκρυα
Αυτές οι δηλώσεις για τους πρωταθλητές της ζωής και για τους μεροκαματιάρηδες
Είναι αυτά που θέλω να πρεσβεύει ο σύλλογος μας.
Για αυτό και έλεγε αυτά που έλεγε γαι το ποιος είναι ΠΑΟΚ και ποιος νομίζει ότι είναι ΠΑΟΚ
ΠΆΜΠΛΟ ΓΕΡΆ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΆ ΝΑ ΣΗΚΏΣΟΥΜΕ...
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Τώρα τι να πει ο σνουφελ...sn0ufel4 έγραψε:Μάλλον πολλά
Εφερα δεύτερη θέση και κύπελλο και ο σνουφελ ψάχνει τον ζωγράφο ακόμα..
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γύρισες το κλίμα και η ομάδα έβγαλε ψυχή σε όλα τα ματς, αυτό στο δίνω με τα χίλια..δεν ξερω αν μπορείς να πας την ομάδα ενα βήμα παραπάνω, ξέρω όμως ότι το γουστάρεις σαν τρελός. Μπράβο λοιπόν για σήμερα Πάμπλο, αυτόν τον τίτλο τον περίμενες χρόνια
- V-olakiotis
Λαϊκιστή, άκου ήρωας αυτός που δουλεύει δώδεκα ώρες για να φέρει ψωμί στο σπίτι...
Εδώ είναι η Ελλάδα του Κούλη, όλοι δουλεύουμε όσο θέλουν τα αφεντικά.
Τρελέ μου!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Εδώ είναι η Ελλάδα του Κούλη, όλοι δουλεύουμε όσο θέλουν τα αφεντικά.
Τρελέ μου!
- V-olakiotis
Ρίχτερ του ένα autobahn re...paok düsseldorf έγραψε:Οτι του χρονου με τον γκαρσια προπονητη θα πονεσουν τα ματια μας και θα τερματισουμε 30 βαθμους πισω απο τον γαβρο.Andrew R έγραψε:paok düsseldorf έγραψε:ΜΠΡΑΒΟ,εστω και στο 75 καταλαβες αυτο που εβλεπαν ολοι.
Άντε να πούμε όλο το βράδυ...