Φιλε εγω σε καταλαβαινω απολυτα γιατι ειμαι εξωτερικο και συναναστρεφομαι κυριως με γαβρους ή (αυτη η μαστιγα) «αντικειμενικους» ασχετους που δεν εχουν δει ματς 5 χρονια και ζουν στο δικο τους συνδρομο της στοκχολμης οπου ο γαυρος ειναι η υπερομαδα και ολοι οι αλλοι (και κυριως ο ΠΑΟΚ) οι losers που δεν εχουν τεχνογνωσια και απλα ζηλευουμε την επιτυχια του τρισμεγιστου συλλογου. Κι οταν τους ρωτας για παραγκα δανεικο Καραισκακη δανεικους ΟΑΡΗΣ σου λενε Ιβαν χαλιφης και συνιδιοκτησια. Νομιζουν οτι ο Ραπτοπουλος μας εκπροσωπει σαν λαο και οτι μας εσωσε η κυβερνηση. Και τους αρχιζω τα χοντρα καντιλια και μου το παιζουν και high class ανθρωποι της ποιοτητας που δεν πιστευουν οτι ασχολειται ενας «πετυχημενος μεταναστης» (τρομαρα μου) με τον ΠΑΟΚ.hawklord έγραψε:Δεν θελω να ευλογισω τα γενια μου αλλα οσοι δεν ζειτε στην αθηνα δεν καταλαβαινετε τι τραβαμε. Μονιμα καθε μερα μεσα στα σκατα τα αυτια μας, φιλιες να χαλανε , να πεταριζει η καρδια και να ανταλασσουμε χειραψιες και λογια καρδιας οταν ανακαλυπτουμε τυχαια καποιον αδερφο εκει που δεν το περιμενουμε. Παιδικα παρτι να γινονται ροιδο με το που ακουσα να ωχρια μια μαλακισμενη μανα, φιλη της γυναικας μου οταν "ειδε" το οπλο του Ιβαν τοτε στην Τουμπα. Ετσι ειστε εσεις οι αγρικοι -που ακουσα οταν απαντησα οτι το μονο κακο ειναι που δεν το μπουμπουνισε.aivas19 έγραψε:Ρε για αυτους το εχουμε χασει το δικιο μας, καταλαβαίνουν ότι είναι πολύ μικροί, οπότε σου λέει, αφού ούτως ή άλλως εμείς δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε τίποτα, ας μας γαμάει έστω ο γνωστός μας γαμιάς, κι ας μας αδικεί; Πληρης ανασφαλεια. Δεν θελουν να ξυπνησει το ΠΑΟΚακι. Μην ασχολεισαι και μην περιμενεις κατανοηση, εχθροι μας ολοιboogeyman77 έγραψε:Από το πρωί μαλώνω με αλλόθρησκους κόκκινων και κίτρινων αποχρώσεων. Οι τύποι είναι πλήρως λοβοτομημένοι!Δεν παραδέχονται την δικαίωση (και όχι αθώωση μιας και δεν είμασταν ποτέ ένοχοι) διότι προέρχεται από την "δικιά " μας ΕΠΟ!Προσωπικά δεν μου αρκεί το σημερινό αλλά ούτε να πληρώσουν τα πιόνια της σκευωρίας (Αυγενάκης-Μαρούπα-Αρκούδης και λοιποί) Θέλω κυνήγι μέχρι να ανατέλλει ο Ήλιος από την Δύση!Γίνεται; Να τους αναγκάσουμε να εξετάσουν την ουσία της υπόθεσης στις σχέσεις μεταξύ Ολυμπιακού-Άρη-Nottigham-Λάρισας-Πανιωνίου-ιωαννίνων!Μας "σταύρωσαν " για ένα κωλοξενοδοχείο που βρισκόταν στον ίδιο χώρο με τις εγκαταστάσεις ποδοσφαιρικής ομάδας και ανήκε στον ανιψιό από τριτοτέταρτο ξάδελφο του Ιβάν και εμείς εδώ έχουμε δει παραδοχή αγοράς-διευκόλυνση για παίκτη από εο σε Άρη, αλλαξοκωλιές μεταξύ αυτών και Λαρισας-Nottigham,προετοιμασία των Ιωαννίνων στου Ρέντη, επαγγελματική σχέση Κούγια-Πρεζέμπορα και πλήθους άλλες ομορφιές και δεν μπορούμε να στοιχειοθετήσουμε κατηγορία; Κοντεύω να σκάσω γαμώ την αγανάκτηση μου
Η προπαγανδα δεν ειναι μονο στο γαβρετα αλλα και οπου ανοιξει συζητηση για μπαλα. Δυσκολα να με καταλαβουν οταν λεω οτι αν ειναι να γινω μοδα μακαρι να μη δω τιτλους, ή το ΠΑΟΚ εγινα για τις ηττες που καρφωσα στο μυαλο φου γιου μου και το εχει απαντηση στα 46 τσιγκινα των γαβρων φιλων του που δεν τους νοιαζει αν η φεραρι ειναι ειναι κλεμμενη. ΠΑΟΚ ειναι να τους ενωνεις και τους τρεις οταν τους αντιμετωπιζεις στην πολη τους, και αμεσως να ξεχνανε την εχθρα τους. Τα προλαβα...
Ιβαν μην απογοητευσεις αυτους που σε δοξαζουμε.
Δεν ειναι το πρωταθλημα. Ειναι η πουστια!
Συγνωμη που ξεφυγα.
Για τα υπολοιπα μην περιμενεις πολλα, αλλα το σημερινο ειναι ΔΙΑΜΑΝΤΙ στον κορφο του ΠΑΟΚΤΣΗ. Οπως εγραψε ο Κεφαλογιαννης
«Ουδείς λεκές για χαριστική σωτηρία δεν θα μείνει πλέον. Κανένα στίγμα για κυβερνητικές πλάτες. Ουδείς έσωσε τον ΠΑΟΚ - ούτε ο Μητσοτάκης, ούτε η κυβέρνηση.
Τον ΠΑΟΚ τον έσωσε το δίκιο του και μόνο.
Αυτό που τον σώνει πάντα.»
ΠΑΟΚ ΡΕ