Ιβάν Σαββίδης V

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
aivas19

Re: Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευση από aivas19 »

hawklord έγραψε:
aivas19 έγραψε:
boogeyman77 έγραψε:Από το πρωί μαλώνω με αλλόθρησκους κόκκινων και κίτρινων αποχρώσεων. Οι τύποι είναι πλήρως λοβοτομημένοι!Δεν παραδέχονται την δικαίωση (και όχι αθώωση μιας και δεν είμασταν ποτέ ένοχοι) διότι προέρχεται από την "δικιά " μας ΕΠΟ!Προσωπικά δεν μου αρκεί το σημερινό αλλά ούτε να πληρώσουν τα πιόνια της σκευωρίας (Αυγενάκης-Μαρούπα-Αρκούδης και λοιποί) Θέλω κυνήγι μέχρι να ανατέλλει ο Ήλιος από την Δύση!Γίνεται; Να τους αναγκάσουμε να εξετάσουν την ουσία της υπόθεσης στις σχέσεις μεταξύ Ολυμπιακού-Άρη-Nottigham-Λάρισας-Πανιωνίου-ιωαννίνων!Μας "σταύρωσαν " για ένα κωλοξενοδοχείο που βρισκόταν στον ίδιο χώρο με τις εγκαταστάσεις ποδοσφαιρικής ομάδας και ανήκε στον ανιψιό από τριτοτέταρτο ξάδελφο του Ιβάν και εμείς εδώ έχουμε δει παραδοχή αγοράς-διευκόλυνση για παίκτη από εο σε Άρη, αλλαξοκωλιές μεταξύ αυτών και Λαρισας-Nottigham,προετοιμασία των Ιωαννίνων στου Ρέντη, επαγγελματική σχέση Κούγια-Πρεζέμπορα και πλήθους άλλες ομορφιές και δεν μπορούμε να στοιχειοθετήσουμε κατηγορία; Κοντεύω να σκάσω γαμώ την αγανάκτηση μου
Ρε για αυτους το εχουμε χασει το δικιο μας, καταλαβαίνουν ότι είναι πολύ μικροί, οπότε σου λέει, αφού ούτως ή άλλως εμείς δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε τίποτα, ας μας γαμάει έστω ο γνωστός μας γαμιάς, κι ας μας αδικεί; Πληρης ανασφαλεια. Δεν θελουν να ξυπνησει το ΠΑΟΚακι. Μην ασχολεισαι και μην περιμενεις κατανοηση, εχθροι μας ολοι
Δεν θελω να ευλογισω τα γενια μου αλλα οσοι δεν ζειτε στην αθηνα δεν καταλαβαινετε τι τραβαμε. Μονιμα καθε μερα μεσα στα σκατα τα αυτια μας, φιλιες να χαλανε , να πεταριζει η καρδια και να ανταλασσουμε χειραψιες και λογια καρδιας οταν ανακαλυπτουμε τυχαια καποιον αδερφο εκει που δεν το περιμενουμε. Παιδικα παρτι να γινονται ροιδο με το που ακουσα να ωχρια μια μαλακισμενη μανα, φιλη της γυναικας μου οταν "ειδε" το οπλο του Ιβαν τοτε στην Τουμπα. Ετσι ειστε εσεις οι αγρικοι -που ακουσα οταν απαντησα οτι το μονο κακο ειναι που δεν το μπουμπουνισε.
Η προπαγανδα δεν ειναι μονο στο γαβρετα αλλα και οπου ανοιξει συζητηση για μπαλα. Δυσκολα να με καταλαβουν οταν λεω οτι αν ειναι να γινω μοδα μακαρι να μη δω τιτλους, ή το ΠΑΟΚ εγινα για τις ηττες που καρφωσα στο μυαλο φου γιου μου και το εχει απαντηση στα 46 τσιγκινα των γαβρων φιλων του που δεν τους νοιαζει αν η φεραρι ειναι ειναι κλεμμενη. ΠΑΟΚ ειναι να τους ενωνεις και τους τρεις οταν τους αντιμετωπιζεις στην πολη τους, και αμεσως να ξεχνανε την εχθρα τους. Τα προλαβα...
Ιβαν μην απογοητευσεις αυτους που σε δοξαζουμε.
Δεν ειναι το πρωταθλημα. Ειναι η πουστια!
Συγνωμη που ξεφυγα.
Φιλε εγω σε καταλαβαινω απολυτα γιατι ειμαι εξωτερικο και συναναστρεφομαι κυριως με γαβρους ή (αυτη η μαστιγα) «αντικειμενικους» ασχετους που δεν εχουν δει ματς 5 χρονια και ζουν στο δικο τους συνδρομο της στοκχολμης οπου ο γαυρος ειναι η υπερομαδα και ολοι οι αλλοι (και κυριως ο ΠΑΟΚ) οι losers που δεν εχουν τεχνογνωσια και απλα ζηλευουμε την επιτυχια του τρισμεγιστου συλλογου. Κι οταν τους ρωτας για παραγκα δανεικο Καραισκακη δανεικους ΟΑΡΗΣ σου λενε Ιβαν χαλιφης και συνιδιοκτησια. Νομιζουν οτι ο Ραπτοπουλος μας εκπροσωπει σαν λαο και οτι μας εσωσε η κυβερνηση. Και τους αρχιζω τα χοντρα καντιλια και μου το παιζουν και high class ανθρωποι της ποιοτητας που δεν πιστευουν οτι ασχολειται ενας «πετυχημενος μεταναστης» (τρομαρα μου) με τον ΠΑΟΚ.
Για τα υπολοιπα μην περιμενεις πολλα, αλλα το σημερινο ειναι ΔΙΑΜΑΝΤΙ στον κορφο του ΠΑΟΚΤΣΗ. Οπως εγραψε ο Κεφαλογιαννης

«Ουδείς λεκές για χαριστική σωτηρία δεν θα μείνει πλέον. Κανένα στίγμα για κυβερνητικές πλάτες. Ουδείς έσωσε τον ΠΑΟΚ - ούτε ο Μητσοτάκης, ούτε η κυβέρνηση.

Τον ΠΑΟΚ τον έσωσε το δίκιο του και μόνο.

Αυτό που τον σώνει πάντα.»

ΠΑΟΚ ΡΕ
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

hawklord έγραψε:
aivas19 έγραψε:
boogeyman77 έγραψε:Από το πρωί μαλώνω με αλλόθρησκους κόκκινων και κίτρινων αποχρώσεων. Οι τύποι είναι πλήρως λοβοτομημένοι!Δεν παραδέχονται την δικαίωση (και όχι αθώωση μιας και δεν είμασταν ποτέ ένοχοι) διότι προέρχεται από την "δικιά " μας ΕΠΟ!Προσωπικά δεν μου αρκεί το σημερινό αλλά ούτε να πληρώσουν τα πιόνια της σκευωρίας (Αυγενάκης-Μαρούπα-Αρκούδης και λοιποί) Θέλω κυνήγι μέχρι να ανατέλλει ο Ήλιος από την Δύση!Γίνεται; Να τους αναγκάσουμε να εξετάσουν την ουσία της υπόθεσης στις σχέσεις μεταξύ Ολυμπιακού-Άρη-Nottigham-Λάρισας-Πανιωνίου-ιωαννίνων!Μας "σταύρωσαν " για ένα κωλοξενοδοχείο που βρισκόταν στον ίδιο χώρο με τις εγκαταστάσεις ποδοσφαιρικής ομάδας και ανήκε στον ανιψιό από τριτοτέταρτο ξάδελφο του Ιβάν και εμείς εδώ έχουμε δει παραδοχή αγοράς-διευκόλυνση για παίκτη από εο σε Άρη, αλλαξοκωλιές μεταξύ αυτών και Λαρισας-Nottigham,προετοιμασία των Ιωαννίνων στου Ρέντη, επαγγελματική σχέση Κούγια-Πρεζέμπορα και πλήθους άλλες ομορφιές και δεν μπορούμε να στοιχειοθετήσουμε κατηγορία; Κοντεύω να σκάσω γαμώ την αγανάκτηση μου
Ρε για αυτους το εχουμε χασει το δικιο μας, καταλαβαίνουν ότι είναι πολύ μικροί, οπότε σου λέει, αφού ούτως ή άλλως εμείς δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε τίποτα, ας μας γαμάει έστω ο γνωστός μας γαμιάς, κι ας μας αδικεί; Πληρης ανασφαλεια. Δεν θελουν να ξυπνησει το ΠΑΟΚακι. Μην ασχολεισαι και μην περιμενεις κατανοηση, εχθροι μας ολοι
Δεν θελω να ευλογισω τα γενια μου αλλα οσοι δεν ζειτε στην αθηνα δεν καταλαβαινετε τι τραβαμε. Μονιμα καθε μερα μεσα στα σκατα τα αυτια μας, φιλιες να χαλανε , να πεταριζει η καρδια και να ανταλασσουμε χειραψιες και λογια καρδιας οταν ανακαλυπτουμε τυχαια καποιον αδερφο εκει που δεν το περιμενουμε. Παιδικα παρτι να γινονται ροιδο με το που ακουσα να ωχρια μια μαλακισμενη μανα, φιλη της γυναικας μου οταν "ειδε" το οπλο του Ιβαν τοτε στην Τουμπα. Ετσι ειστε εσεις οι αγρικοι -που ακουσα οταν απαντησα οτι το μονο κακο ειναι που δεν το μπουμπουνισε.
Η προπαγανδα δεν ειναι μονο στο γαβρετα αλλα και οπου ανοιξει συζητηση για μπαλα. Δυσκολα να με καταλαβουν οταν λεω οτι αν ειναι να γινω μοδα μακαρι να μη δω τιτλους, ή το ΠΑΟΚ εγινα για τις ηττες που καρφωσα στο μυαλο φου γιου μου και το εχει απαντηση στα 46 τσιγκινα των γαβρων φιλων του που δεν τους νοιαζει αν η φεραρι ειναι ειναι κλεμμενη. ΠΑΟΚ ειναι να τους ενωνεις και τους τρεις οταν τους αντιμετωπιζεις στην πολη τους, και αμεσως να ξεχνανε την εχθρα τους. Τα προλαβα...
Συγνωμη που ξεφυγα.
Ποσο σε καταλαβαινω...
+++
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

+1926
ασπρόμαυρο μαρούσι εδώ
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Παλαιό Φάληρο εδώ. Τις έκοψα τις συζητήσεις και με όσους δε γίνεται να κοπούν, έλαβαν τα μέτρα τους...δεν αντέχω να ακούσω τίποτα πια..
Άβαταρ μέλους
hawklord

Δημοσίευση από hawklord »

trouman έγραψε:Παλαιό Φάληρο εδώ. Τις έκοψα τις συζητήσεις και με όσους δε γίνεται να κοπούν, έλαβαν τα μέτρα τους...δεν αντέχω να ακούσω τίποτα πια..
Το χειροτερο ειναι πως δεν ασχολουνται, αλλα τη βρομια θα την πεταξουν. Κι αν απαντησεις βγαινεις και καφρος και κολλημενος. Καπως ετσι βγαινουν οι δημοσκοπησεις με τους δηθεν λαους που δεν ξερουν ποσους παικτες εχει μια ενδεκαδα.
Παλαιό Φάληρο;
Παναγιτσιώτης μέχρι να παντρευτώ το 2005 και να ανέβω στα βορειοδυτικά προάστεια (σόγαμβρος σε βαζελόσπιτο).
Αν εισαι κοντα ηλικιακα σιγουρα σε ξερω...
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

hawklord έγραψε:
aivas19 έγραψε:
Συγνωμη που ξεφυγα.
Αδελφέ μου πίστεψε με, λόγω εργασίας αλλάζω μέρη συχνά. Έχω περάσει και μια διετία στο γαυρονήσι την Ικαρία! Εκεί που το 98% είναι γαύροι, το 1,5% χάρτινοι και το 0,5% ΠΑΟΚΤσήδες(συνάδελφοι επί τω πλείστον)Εκεί μέσα στα μούτρα τους με πυρσούς 6 τρελαμένοι πανηγυρίσαμε το double και μας κοιτούσαν αποσβολωμένοι!
Άβαταρ μέλους
Aigle_Noir

Δημοσίευση από Aigle_Noir »

Σας καταλαβαίνω απόλυτα ρε μάγκες. Κι εγώ μια από τα ίδια (Π. Ηράκλειο).

Η σημερινή μέρα ήταν απόλαυση. Τους άκουγες να προσπαθούν να αρθρώσουν λέξη και να μην μπορούν...
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

boogeyman77 έγραψε: Αδελφέ μου πίστεψε με, λόγω εργασίας αλλάζω μέρη συχνά. Έχω περάσει και μια διετία στο γαυρονήσι την Ικαρία! Εκεί που το 98% είναι γαύροι, το 1,5% χάρτινοι και το 0,5% ΠΑΟΚΤσήδες(συνάδελφοι επί τω πλείστον)Εκεί μέσα στα μούτρα τους με πυρσούς 6 τρελαμένοι πανηγυρίσαμε το double και μας κοιτούσαν αποσβολωμένοι!
πόσο σας νιώθω ρε μάγκες μου... πόσο...
πέρσι δούλεψα σε σχολείο σε χωριό της Θήβας και μας τραπέζωσε ο πρόεδρος του χωριού
και στο τραπέζι πιάσαμε το θέμα του όπλου
όταν τους είπα "εγώ στη θέση του μπορεί και να πυροβολούσα" μου είπε μια δασκαλίτσα "Λουκά είσαι δάσκαλος, μη λες τέτοιες κουβέντες"
την πήρε και τη σήκωσε
η αλήθεια τους πονάει, να ξέρετε
δε δίνουμε εξηγήσεις σε κανέναν, γιατί κανείς δε μπορεί να νιώσει όσα νιώθει ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ

δουλεύω χρόνια σε Χίο και Σάμο και δούλεψα και Αττική...
συναντάς ΠΑΟΚΤΣΗ και αυτόματα τον νιώθεις αδερφό σου
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Βέβαια ΠΑΟΚτσή που έριξε νδ ακα φαταουλ, οπαδικά δεν τον θεωρώ τίποτα.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Έχουν στιγματίσει τον Ιβάν με το όπλο αλλά αν πας και πεις σε έναν γαυρο για τον χοντρό που πουλάει κόκα θα σε πει τρελό :p

Έτσι δουλεύει η προπαγάνδα
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

teod1980 έγραψε:Βέβαια ΠΑΟΚτσή που έριξε νδ ακα φαταουλ, οπαδικά δεν τον θεωρώ τίποτα.
Μη χαλάς το κλίμα τώρα.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Όλοι στα λαγούμια τους κ στο ασπρόμαυρο Ναυπλιο
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

teod1980 έγραψε:Βέβαια ΠΑΟΚτσή που έριξε νδ ακα φαταουλ, οπαδικά δεν τον θεωρώ τίποτα.
Αδερφε μπλεκεις τα πολιτικα με τον Π.Α.Ο.Κ. ειδαμε και των προηγουμενων τον γαυρο τον υπουργο με την Κουλα ΠΟΣΟ ΜΑς βοηθησαν...μακρυα απο εμας οι πολιτικοι εμεις ημαστε μονο Π.Α.Ο.Κ !!!
:ugeek: :ugeek: :opaokara: :ugeek: :ugeek:
trouman

Δημοσίευση από trouman »

hawklord έγραψε:
trouman έγραψε:Παλαιό Φάληρο εδώ. Τις έκοψα τις συζητήσεις και με όσους δε γίνεται να κοπούν, έλαβαν τα μέτρα τους...δεν αντέχω να ακούσω τίποτα πια..
Το χειροτερο ειναι πως δεν ασχολουνται, αλλα τη βρομια θα την πεταξουν. Κι αν απαντησεις βγαινεις και καφρος και κολλημενος. Καπως ετσι βγαινουν οι δημοσκοπησεις με τους δηθεν λαους που δεν ξερουν ποσους παικτες εχει μια ενδεκαδα.
Παλαιό Φάληρο;
Παναγιτσιώτης μέχρι να παντρευτώ το 2005 και να ανέβω στα βορειοδυτικά προάστεια (σόγαμβρος σε βαζελόσπιτο).
Αν εισαι κοντα ηλικιακα σιγουρα σε ξερω...

Τα τελευταια 6 χρόνια ειμαι εδώ από τα βόρεια βόρεια ερχόμενος και 15 στην Αθηνα συνολικά πια. Στην 5η δεκαετια κόλλησε η βελόνα... όπου γης και ΠΑΟΚΤΣΗΣ..
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

hawklord έγραψε:
sic-4 έγραψε:ετσι αδερφε. Δεν ειναι το πρωταθλημα. Ειναι η πουστια!

ΥΓ: οι νοτιοι εισαστε ενα κλικ πιο ΠΑΟΚ απο εμας της Θεσσαλονικης
Δεν εχει ΠΑΟΚομετρα αδερφε. Απλα ζουμε περισσοτερο μεσα στην πουστια.
Οποιος πρεσβευει τον Π.Α.Ο.Κ στην Αθηνα ειναι παρασημοφορημενος και μαγκας !!!

:ugeek: :ugeek: :opaokara: :ugeek: :ugeek:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”