Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ

Δημοσίευση από joshua »

eorptol1 έγραψε:αυτόν που ήταν πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα κροατιας και εδώ λέμε ότι ξέχασε να παίζει μπάλα.....έδωσε βέβαια δικαιώματα αλλά την μπάλα δεν την ξέχασε...
Δεν το λεμε εμεις.Ο προπονητης της ομαδας το λεει εμμεσα.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

pagotatzis έγραψε: Μάλλον αυτό θα γίνει
Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα πάρουμε και άλλο Φορ τέτοια εποχή !

Τσέχος ,Τσολακ ,Κουτσιας
Όχι ρε συ. Ποιός Τσόλακ. Φαντάζεσαι οτιδήποτε να συμβεί, μια κόκκινη ξερωγώ και στο επόμενο παιχνίδι να κρέμεσαι από τον Τσόλακ;

Αφού έκατσε του Σβι, η λογική λέει:

Τσέχος, Δουβίκας, Κούτσιας.

Ο Τσόλακ ούτε αποστολή δεν μπαίνει. Ντε και καλά να επιμείνουμε γιατί έκανε ο Ρέμπε λάθος και εκτέθηκε πολύ στην περίπτωση αυτή ;

Όχι, βέβαια. Δουβίκα χθες!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bersekeros την Τρί 19 Ιαν 2021, 12:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Τσόλακ θέλω να ξαναδώ με Ουαρντά να τον σερβίρει ή και τους δυο μαζί με τον Τσέχο σε ένα 4-4-2. Ο τρόπος που παίζαμε λίγο πριν ήταν λίγο δύσκολο να φτάσει η μπάλα στα φορ...Το παιχτάκι της Βίλεμ ο Παυλίδης ταμάμ αλλά θα θέλουν πολλά οι Ολλανδοί τώρα...
Άβαταρ μέλους
Dimitris++++

Δημοσίευση από Dimitris++++ »

Πάντως ρε φίλοι , εδώ μέσα χρόνια τώρα σκιζομαστε για το λεγόμενο εξορθολογισμό και για το πώς ο ΠΑΟΚ θα απεμπλακεί από βαρίδια .πώς θεωρούσατε ότι θα γίνει αυτό...χρειάζονται πωλήσεις, αποδεσμεύσεις , επαναπροσδιορισμό ...χωρίς σπάσιμο αυγών ομελέτα δε γίνεται ...Ναι γιατί όχι να είναι δεύτερος ο Τσολακ για έξι μήνες ..3 και εκατομμύρια ευρώ δαπανήθηκαν γιατί να μην είναι δεύτερος?? Γινινται πράγματα τη τελευταία βδομάδα που τα επιζητουσαμε πολύ καιρό...Αν και λέω αν παρθεί ένα χαφ και ένα Μπακ και αν παλι αν ξεκοκαλιστουν οι λίστες των ελεύθερων για το καλοκαίρι και κλειστουν άμεσα οι πρώτες επιλογές στους ελεύθερους τοτε θα μιλάμε για αποφάσεις σημείο αναφοράς για τη δημιουργία μιας δυνατής ομάδας ..
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Mīngus έγραψε:
Όπως αναφέρει πηγή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η ιταλική ομάδα δεν έχει καταθέσει καμιά επίσημη πρόταση για να ανοίξει τουλάχιστον η διαπραγμάτευση μεταξύ των δυο πλευρών. Απλά έχει ενημερώσει τους ανθρώπους του Δικεφάλου ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον Πολωνό φορ.
Βασιλόπουλος
καλα ακραιος ...
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

@Gospi, για τις μεταγραφές του καλοκαιριού δεν έχουμε κανένα στοιχείο για το τι λεφτά δώσαμε άμεσα και τα οποία θα χρεωθούν στην τρέχουσα χρήση και σε πόσο διάστημα εκτείνονται οι διακανονισμοί αποπληρωμής, που αφορά στις επόμενες χρήσεις και στο πλάνο βιωσιμότητας (αν θυμάμαι καλά 4ετές πλέον) που υποβάλλεται στο πλαίσιο της εξέτασης των στοιχείων του ffp
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

Gospi έγραψε:
Totem_pk έγραψε:
Athens έγραψε:Δηλαδή αννο Τσέχος φορτώσει τα αντίπαλα δίχτυα καί οι Βέλγοι ζητήσουν 6 μύρια και τα δώσουμε πάλι θα έχουμε το ίδιο πρόβλημα με ffp τότε τι κάναμε;
Θα εχεις ανταλαξει εναν παικτη που ταιριαζει καλυτερα στην ομαδα. Που θα εχει και μεταπωλητικη αξια. Με το φφπ θα πρεπει να βρεις αλλη λυση. Βεβαια επειδη αυτο μετραει στην τριετια ισως να εισαι πρρισσοτερο χαλαρος για την επομενη χρονια. Τωρα μαλλον κλεινιυμε τα ανοιγματα της τελευταιας τριετιας.
Εχω μια απορια...
Πως κλεινουμε τα ανοιγματα της 3ετιας, οταν μονο φετος το καλοκαιρι δωσαμε 6μιση εκατομμυρια?
Δηλαδη, ολα καλα κι ολα ωραια, πουλαμε Γιαννουλη σε εξαιρετικη τιμη, πουλαμε Σβιντερσκι σε φανταστικη τιμη, και ακουμε οτι μαλλον δεν θα κανουμε κινησεις γιατι ειμαστε πολυ μειον... Πως τοτε το καλοκαιρι το παιξαμε απλες? Δηλαδη τωρα θυμηθηκαμε οτι ειμαστε πολυ μειον? Με τον Παμπλο στο τιμονι αποφασισαμε να παμε σε σφιχτη πολιτικη? Μονο εγω το βρισκω πολυ αδικο για τον Παμπλο οτι πιθανον να μεινει χωρις ενισχυση επειδη πεταξαμε το καλοκαιρι 6μιση μυρια για να στηριξουμε τον ζωγραφο?
Τα 6,5 εκατομμύρια τα έβγαλες μόνο από Λημνιό και Ακπομ. Από τότε ξεφορτώθηκες κάποια βαριά συμβόλαια (πχ Μαουρίσιο) και έδωσες και Πέλκα.

Τον "ζωγράφο" τον άδειασες το προηγούμενο καλοκαίρι και χειμώνα. Και το επόμενο, αυτό με τα 6,5 μύρια, που -και καλά- τον "στήριξες", ουσιαστικά τα έδωσες στον Εσίτι και στον Τσόλακ (που σιγά μην τους διάλεξε) ενώ του έδιωξες Ακπομ και Λημνιό και είχες στον πάγο Μάτος, Βιερίνια μέχρι το Σεπτέμβρη. Πως βλέπεις "στήριξη" στον έναν και άδειασμα στον άλλον δεν μπορώ να καταλάβω. Ο Αμπελ περίμενε 1 χρόνο και βάλε για να δει να έρχονται 2 σοβαροί παίκτες (Ζιβκο και Σβαμπ).
Και οι 2 είναι στην ίδια μοίρα.
Ο Γκαρσία *ίσως* να είναι και πιο τυχερός από την άποψη ότι το πολύ "λίπος" έχει ήδη φαγωθεί και ίσως να αρχίσει να φαίνεται το φως στο τούνελ.

Έχουμε μπει σε έναν φαύλο κύκλο. Λόγω ffp δεν επενδύουμε σε παίκτες που θα μας ανεβάσουν επίπεδο και έτσι δεν...ανεβαίνουμε επίπεδο... Και αφού δεν ανεβαίνουμε επίπεδο, δεν έχουμε έσοδα για να βγούμε από το ffp.

Και είμαστε και τυχεροί εδώ που τα λέμε, που ο κάποτε δανεικός και λίγος Γιαννούλης και ο αντιτουριστικός Πολωνός θα μας βγάλουν κέρδος. Μετά θα περιμένουμε την πώληση του Τζόλη, του Ζιβκοβιτς και ουτω καθεξής.

Για μένα ο κύκλος αυτός σπάει μόνο με σοβαρές και επιτυχημένες μεταγραφές και έναν σπουδαίο προπονητή που θα δώσει αξία στους παίκτες (δεν ξέρω αν είναι ο Γκαρσία αυτός, θα δούμε). Γι αυτό όμως χρειάζονται χρήματα και
ένα σοβαρό μεταγραφικό τίμ, που μέχρι στιγμής δε φαίνεται να υπάρχει.

Τέλος, ο joshua μπορεί να το έγραψε κάπως "χοντροκομμένα" αλλά κι εμένα η αίσθηση μου (από αυτά που οι διοικούντες μας έχουν πει κατά καιρούς) είναι ότι το ffp δεν είναι τόσο αυστηρό - θέλουν να δουν έναν "εξορθολογισμένο" προϋπολογισμό εσόδων-εξόδων. Πιστεύω (δεν ξέρω) ότι με τις πωλήσεις Γιαννούλη-Σφι θα είμαστε κοντά σε αυτό.

Παράλληλα, έχω την αίσθηση ότι και ο Ιβάν με τη σφιχτή πολιτική ασκεί πίεση στην ομάδα (παίκτες-τεχνικό τιμ-Ρεμπε) προκειμένου να δείξουν τι μπορούν να κάνουν. Με την πολιτική "λεφτά υπάρχουν - μη μασάτε εγώ είμαι εδώ" είδε μια χαλάρωση και ίσως και ανευθυνότητα οπότε δεν είναι και εντελώς παράλογο.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Immemoric έγραψε:Κάνει δουλειά ο Ρέμπε.
Να κάνει και μεταγραφές όμως και όχι μόνο αποχωρήσεις. Αν εξαιρέσεις Τζόλη-Andrija Zivkovic-Inganson και Μιχαηλίδη, έδωσε όλα τα "ασημικά"(Πέλκας/Λημνιός/Akpom/Γιαννούλης/Matos/Swiderski)και μείναμε με τα τάπερ! Αν οι κινήσεις που θα γίνουν (αν γίνουν) είναι επιπέδου Ferrari/ τσικουεντσέτο και τα συναφή........κλαφτα Χαράλαμπε
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Gospi έγραψε: Τοτε γιατι πεταξαμε το καλοκαιρι 7 μυρια ελαφρα τη καρδια σε μεταγραφες? Εμενα δεν μ βγαζει ιδιαιτερο νοημα εν μεσω ffp να εχεις διανυσει ενα απο τα πιο λαρτζ μεταγραφικα καλοκαιρια και τον Γεναρη να θυμασαι ξανα οτι εχεις ανοιγμα και δεν χρειαζεται ενισχυση η ομαδα...
Μυστηριο η λειτουργια της ΠΑΕ.
Τα 7 μύρια ήταν επένδυση και όχι πέταμα, άλλο αν η επένδυση, για τον Colak τουλάχιστον δεν μας βγήκε. Είχαμε μπροστά μας τα μύρια του Ch.L. και έπρεπε να πληρώσουμε για παίκτες προκειμένου να πετύχουμε τα έσοδα της διοργάνωσης.
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

bersekeros έγραψε:
pagotatzis έγραψε: Μάλλον αυτό θα γίνει
Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα πάρουμε και άλλο Φορ τέτοια εποχή !

Τσέχος ,Τσολακ ,Κουτσιας
Όχι ρε συ. Ποιός Τσόλακ. Φαντάζεσαι οτιδήποτε να συμβεί, μια κόκκινη ξερωγώ και στο επόμενο παιχνίδι να κρέμεσαι από τον Τσόλακ;

Αφού έκατσε του Σβι, η λογική λέει:

Τσέχος, Δουβίκας, Κούτσιας.

Ο Τσόλακ ούτε αποστολή δεν μπαίνει. Ντε και καλά να επιμείνουμε γιατί έκανε ο Ρέμπε λάθος και εκτέθηκε πολύ στην περίπτωση αυτή ;

Όχι, βέβαια. Δουβίκα χθες!
Μαζί σου !
Για μένα ο Κροάτης είναι πιο απατεώνας και από τον Λεβεκ !
Ντιπ από μπάλα !
Αλλά δεν μας έχει συνηθίσει η ΠΑΕ να είναι τόσο γρήγορη κι αποτελεσματική
Μακάρι να πάρουμε Φορ !
Αλλά Δουβικα; Realy??
psiras67

Δημοσίευση από psiras67 »

ο φεράρι σε σύγκριση με το δεξί μπακ του οφη ποια είναι η γνώμη σας ?
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

https://twitter.com/K_Stanowski/status/ ... eis-pic%2F

επιβεβαιωνει ο μανατζερ του σβι για τις συζητησεις
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Ο Τσόλακ μπορεί να είναι και παιχταράς και να μην το ξέρουμε.
Το θέμα είναι ότι δεν τον εμπιστεύεται ο προπονητής.
Δεν το λέω εγώ.
Με τον Άρη χάναμε 1-0 κι έπαιξε 10 λεπτά.
Με τη Λάρισα χάναμε 1-0 και έπαιξε 3 λεπτά.
Με τον Ατρόμητο δεν ήταν καν αποστολή και δεν είχε έρθει ο Τσέχος ακόμη.
Δηλαδή στην κακή μέρα του Κρμέντσικ τι θα γίνεται;
Αν αυτός τραυματιστεί τι θα γίνει;
Και μετά θα λέμε δώστε εφόδια στον Γκαρσία.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Selon le confrère de @griffe_2_FOOT le milieu de terrain des Lions A' Félix Oukine Tcheoude (21 ans) de coton sport serait dans le viseur d'Angers, Brest , Strasbourg, Midtjylland, PAOK et des écuries Belges et Suisses. Dites moi les gars... Bonne nouvelle ??
Twitter
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

psiras67 έγραψε:ο φεράρι σε σύγκριση με το δεξί μπακ του οφη ποια είναι η γνώμη σας ?
εμένα ο δεξιός μπακ του όφη δε μου φάνηκε κάτι ιδιαίτερο από το μεταξύ μας παιχνίδι, να πω την αλήθεια
μου θύμισε τον σκόνδρα
μαχητής, ξύλο πολύ, αλλά κοντός και μετριότατος επιθετικά

για φεράρι δεν έχω γνώμη
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”