ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
- sourmenetes
- Moderator
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Επειδή δε θεωρώ ότι θα πάμε σε πάνω από 2 παίκτες.
Φέρτε 2 κανονικούς παίκτες και τα άλλα αφήστε τα στον πάμπλο!
Δώστε εσιτι, έναν εκ των ρευ-πασχαλακη, ζαμπα(αν γίνεται μεταγραφή ή αφήστε τον ένα βράδυ με τον Γκαρσία) και απολαύστε!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φέρτε 2 κανονικούς παίκτες και τα άλλα αφήστε τα στον πάμπλο!
Δώστε εσιτι, έναν εκ των ρευ-πασχαλακη, ζαμπα(αν γίνεται μεταγραφή ή αφήστε τον ένα βράδυ με τον Γκαρσία) και απολαύστε!
-
Συμφωνω απολυτως. Απλα λεω οτι οταν βλεπω να μην δινουμε τα 6εκ για τον Ολιβειρα, αλλα να δινουμε 3+3,5 για Αουγκουστο - Εσιτι, καπου πρεπει να ξανασκεφτουμε τον σχεδιασμο μας. Και οτι ισως ειναι καλυτερο να παιρνεις 1-2 παικταραδες, παρα 5-6 απλα καλους με την ελπιδα να σου βγουν.sourmenetes έγραψε:Τσολακ-μουργκ ακόμα δεν έχει φτάσει το σημείο να κριθούν.xrisitsapa έγραψε:@ Sera$
Κατι ενδιαμεσο. Εναν κορμο απο 4-5 συμβολαια του 1εκ, μια δευτερη κλιμακα που θα ειναι απο 300-500 μαξ και οι υπολοιποι πιτσιρικαδες. Νομιζω οτι πεσαμε εξω οχι τοσο απο τα συμβολαια του κορμου πχ, αλλα απο τους παγκιτες ( εκει βαζω και παικτες στυλ Καντουρι) οι οποιοι παιρνουν συμβολαια απο 500 εως 1εκ. Αποτελεσμα εχεις μπατζετ παγκου μεγαλυτερο απο το μπατζετ του ρουλη και του βαζελου μαζι!
Για να δουμε τα φρεσκα κουλουρια, οταν εχω στον παγκο Τσολακ- Εσιτι- Μουργκ- Πασχα- Ρει-Μπισε- Ζαμπα. ολοι αυτοι ποσα εκατομμυρια κανουν; τι μισθους παιρνουν; αν αντικαθιστουσαμε αυτους τους 7, δεν θα παιρναμε 3 παικταραδες; το οικονομικο κοστος θα ηταν παρομοιο, αλλα το αγωνιστικο οφελος θα ηταν πολυ μεγαλυτερο.
Ο πασχαλακης είναι ο δεύτερος τέρματας και δίκαια πήρε ένα καλύτερο συμβόλαιο με τις προπερσινες εμφανίσεις του.
Οι ρευ μπισε ζαμπα ναι σε βάζουν μέσα αλλά ο μπισε εδωσε πολλά στην ομάδα και εξασφάλισε ένα δυνατό συμβόλαιο.
Αν θεωρούμε ότι τα κουκιά βγαίνουν έτσι, για τα οικονομικά δεδομένα λέω, δε βγαίνει άκρη.
Ο ζαμπα ήρθε με τεράστιες περγαμηνές.
Δεν μπορεί να λέμε έχουμε 5 συμβόλαια άχρηστα, να χαμε 3 παικταραδες.
Αυτοι οι παίκτες σου δώσανε κάτι και πήραν ένα καλό συμβόλαιο.
Αν όχι όλοι, οι περισσότεροι.
Μη φτάνουμε από το ένα άκρο στο άλλο!
- Mitsospaoki4
- Moderator
Το θέμα νομίζω ήταν ποσοτικό, παρά ποιοτικό.
Είναι το δίλημμα καμία φορά του τα σκάω όλα για ένα παιχταρα, ή φέρνω με αυτά τα λεφτά 2 παίχτες ενός επιπέδου πιο κάτω, αλλά για να έχω και βάθος στο ροστερ.
Με βάση την κατάσταση στα χαφ εκείνη την περίοδο (αν θυμάσαι μόνος ετοιμοπόλεμος ήταν ο Μισιτς) πήγαμε στην 2η επιλογή..
Είναι το δίλημμα καμία φορά του τα σκάω όλα για ένα παιχταρα, ή φέρνω με αυτά τα λεφτά 2 παίχτες ενός επιπέδου πιο κάτω, αλλά για να έχω και βάθος στο ροστερ.
Με βάση την κατάσταση στα χαφ εκείνη την περίοδο (αν θυμάσαι μόνος ετοιμοπόλεμος ήταν ο Μισιτς) πήγαμε στην 2η επιλογή..
- sourmenetes
- Moderator
Τα 6 δε νομίζω ότι ήταν 6.xrisitsapa έγραψε:Συμφωνω απολυτως. Απλα λεω οτι οταν βλεπω να μην δινουμε τα 6εκ για τον Ολιβειρα, αλλα να δινουμε 3+3,5 για Αουγκουστο - Εσιτι, καπου πρεπει να ξανασκεφτουμε τον σχεδιασμο μας. Και οτι ισως ειναι καλυτερο να παιρνεις 1-2 παικταραδες, παρα 5-6 απλα καλους με την ελπιδα να σου βγουν.sourmenetes έγραψε:Τσολακ-μουργκ ακόμα δεν έχει φτάσει το σημείο να κριθούν.xrisitsapa έγραψε:@ Sera$
Κατι ενδιαμεσο. Εναν κορμο απο 4-5 συμβολαια του 1εκ, μια δευτερη κλιμακα που θα ειναι απο 300-500 μαξ και οι υπολοιποι πιτσιρικαδες. Νομιζω οτι πεσαμε εξω οχι τοσο απο τα συμβολαια του κορμου πχ, αλλα απο τους παγκιτες ( εκει βαζω και παικτες στυλ Καντουρι) οι οποιοι παιρνουν συμβολαια απο 500 εως 1εκ. Αποτελεσμα εχεις μπατζετ παγκου μεγαλυτερο απο το μπατζετ του ρουλη και του βαζελου μαζι!
Για να δουμε τα φρεσκα κουλουρια, οταν εχω στον παγκο Τσολακ- Εσιτι- Μουργκ- Πασχα- Ρει-Μπισε- Ζαμπα. ολοι αυτοι ποσα εκατομμυρια κανουν; τι μισθους παιρνουν; αν αντικαθιστουσαμε αυτους τους 7, δεν θα παιρναμε 3 παικταραδες; το οικονομικο κοστος θα ηταν παρομοιο, αλλα το αγωνιστικο οφελος θα ηταν πολυ μεγαλυτερο.
Ο πασχαλακης είναι ο δεύτερος τέρματας και δίκαια πήρε ένα καλύτερο συμβόλαιο με τις προπερσινες εμφανίσεις του.
Οι ρευ μπισε ζαμπα ναι σε βάζουν μέσα αλλά ο μπισε εδωσε πολλά στην ομάδα και εξασφάλισε ένα δυνατό συμβόλαιο.
Αν θεωρούμε ότι τα κουκιά βγαίνουν έτσι, για τα οικονομικά δεδομένα λέω, δε βγαίνει άκρη.
Ο ζαμπα ήρθε με τεράστιες περγαμηνές.
Δεν μπορεί να λέμε έχουμε 5 συμβόλαια άχρηστα, να χαμε 3 παικταραδες.
Αυτοι οι παίκτες σου δώσανε κάτι και πήραν ένα καλό συμβόλαιο.
Αν όχι όλοι, οι περισσότεροι.
Μη φτάνουμε από το ένα άκρο στο άλλο!
Επισης τα 3 του Αουγκουστο, αν ήταν 3, μια χαρά φαίνονται ότι είναι.
Κάποιες επενδύσεις θα βγουν!
Κάποιες όχι.
Βέβαια το να δίνεις 3 και να παίρνεις τα 3 (χάχαχα) είναι λίγο τραγικό!
Είπαμε οι Πορτογάλοι μας μαμησαν ολίγον!
- kataramenos5
Μη κανετε ονειρα. Ετσι οπως ειναι η κατασταση λογω covid και εκδικασης για Ξανθη ειναι μεγαλο το ρισκο. Απ του χρονου και βλεπουμε
Ποιο ρίσκο; Άντε και φάμε -7 τι θα αλλάξει; Αντί για δεύτεροι, θα βγούμε τρίτοι. Πάλι κονφερενς. Η ομάδα πρέπει να πάρει παίχτες για να ξεκινήσει να χτίζεται για την νέα χρόνια. Αν περιμένουμε πάλι 31 Αυγούστου, πάλι θα κλαίμε.
Με αυτά που γίνονται στο ελαντα δεν υπάρχει κανένας λόγος για μεταγραφές και επενδύσεις.
Σήμερα ο κύριος κλατενπουστ είπε επίσημα ότι μπορούν να μας χαστουκιζουν ελεύθερα και ατιμώρητα.
Ποιες μεταγραφές τωρα
Σήμερα ο κύριος κλατενπουστ είπε επίσημα ότι μπορούν να μας χαστουκιζουν ελεύθερα και ατιμώρητα.
Ποιες μεταγραφές τωρα
5 κουραμπιέδες, 10 μελομακάρονα, 1 κιλό παϊδάκια και τρόπαιο τσουρέκι τερκλενλης με κάστανο που είναι και της μοδαςNikos 74 έγραψε:Ερώτηση, αυτό το κονφερανς τι έσοδα έχει;
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη.Nikos 74 έγραψε:Ερώτηση, αυτό το κονφερανς τι έσοδα έχει;
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Κουλιανός μόλις τώρα στο ράδιο: Ο ΠΑΟΚ θα πάρει φορ και είναι επιλογή του Πάμπλο από την Λατινική αμερική. Νεαρός στην ηλικία. Δεν έχει ξαναβγεί από την χώρα του. Από την Ουρουγουάη..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ασπρόμαυρος Εβρίτης την Τρί 08 Δεκ 2020, 19:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μακαρι να ισχυει αν και δεν τον εχω κ για πολυ αξιοπιστο τον Κουλιανο...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Καλός είναι ο κουλ,δεν έχει καταπιαστεί με μεταγραφικά άλλη φορά βέβαια. Από ότι θυμάμαι δηλαδή.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
https://www.transfermarkt.com/ignacio-r ... ler/402079
Αυτός είναι ο πρώτος σκόρερ του Ουρουγουανικού πρωταθλήματος πάντως.
Αυτός είναι ο πρώτος σκόρερ του Ουρουγουανικού πρωταθλήματος πάντως.
Παντως αν βρει ο Παυλαρας κανα πιτσιρικα σκληροτράχηλο φορ απο την πατριδα του, θα ειναι ταμαμ!