Κι εγω επιμενω οτι θα παιξει ο τυποςsourmenetes έγραψε:Ο παίκτης θα παίξει!
Τον πιστεύω απλά θεωρώ ότι θέλει παραπάνω χώρο.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
10. Thomas Murg
Re: 10. Thomas Murg
- navigator11
aivas19 έγραψε:Αυτος ο αχρωμος αοσμος Μουργκ κανει την διαγωνια στον Γιαννουλη στον πρωτο γκολ κ εκτελει κ το κορνερ στο δευτερο γκολ. Εκτος απο αυτα εχει και ενα σουτ (θα ηθελα να μπει πιο μεσα στην περιοχη κ να την σπασει). Το κατεχει το πραμα αλλα γενικα δεν φαινεται
Η πραγματικότητα έχει έτσι. Άφαντο δεν μπορείς να τον πεις σε καμιά περίπτωση, όταν και τα 2 γκολ μας ξεκινούν από τα πόδια του.
Έστω και για 20 λεπτά σε ένα παιχνίδι θα ήθελα να δω αυτόν δεξιά και τον ζίβκοβιτς στο κέντρο.
Μου κάνει μεγάλη εντύπωση που δεν το έχει δοκιμάσει ως τώρα Ο Γκαρσία
Θα είχε πολύ ενδιαφέρον. Μας τον παρουσίασαν σαν παίκτη που παίζει μπροστά και δεξιά και κέντρο αλλά και πιο πίσω στον άξονα. Τελικά φαίνεται να κάνει μόνο για έξω δεξιά , σε όλες τις άλλες θέσεις εξαφανίζεται.renegade έγραψε:Έστω και για 20 λεπτά σε ένα παιχνίδι θα ήθελα να δω αυτόν δεξιά και τον ζίβκοβιτς στο κέντρο.
αυτο ειχα πει πριν καποιες μερεςrenegade έγραψε:Έστω και για 20 λεπτά σε ένα παιχνίδι θα ήθελα να δω αυτόν δεξιά και τον ζίβκοβιτς στο κέντρο.
Θα του βρει το κουμπι ο Παυλαρας, φαινεται οτι τον πιστευει. Μακαρι να μη βγει νεος Μααρτενς
- ΑποστόληςΑ
την Κυριακή περίμενα να παίξει, έστω για λίγο δίδυμο με Σβαμπ. Είναι κρίμα να μην εκμεταλλευόμαστε τη χημεία μεταξύ τους (αν έχουν).
- painkiller4
- ToMousiTouCrespo
Το ότι μετά το σημερινό δεν έχει σχόλια το τοπικ του τα λέει όλα. Άχρωμος, άοσμος και άγευστος, περνάει απαρατήρητος (τουλάχιστον ως 10ρι).
Εκει που με αποτελειωσε ηταν το σπριντ στη μπαλια που τον εβγαζε τετ α τετ και με καθυστερημενη αντιδραση τερματοφυλακα.Αυτο ηταν τρεξιμο παλαιμαχου στοπερ,οχι 25ρη κοντοδιαβολου...
- bersekeros
Μέχρι το 25' είχε ακουμπήσει την μπάλα;;;;
Δεν έχω κουράγιο να ξαναδώ, αυτό το παιχνίδι. Αλλά δεν θυμάμαι να ακούμπησε μπάλα.
Δεν έχω κουράγιο να ξαναδώ, αυτό το παιχνίδι. Αλλά δεν θυμάμαι να ακούμπησε μπάλα.
- ToMousiTouCrespo