Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
jibbie μήπως σου είναι εύκολο να ανεβάσεις heatmap για τον Ζίβκο;
βρε και μπακοτερμα μπορουμε να τον βαλουμε, αρκετοι δε θα καταλαβουν τη διαφορα αν δουν Ζιφκοβιτς στη φανελα. αλλο λεμε.
Αυτή η συζήτηση για το που θα βάλουμε τον Ζίφκοβιτς με φοβίζει, ως προς την αντανακλαστική απάντηση στην ερώτηση 'που να το βάλω αυτό ρε μάστορα' περισσότερο.
- bersekeros
Ρε χώστον μέσα να ζεσταίνεται...cellophan έγραψε:Αυτή η συζήτηση για το που θα βάλουμε τον Ζίφκοβιτς με φοβίζει, ως προς την αντανακλαστική απάντηση στην ερώτηση 'που να το βάλω αυτό ρε μάστορα' περισσότερο.
τον Ζίβκοβιτς...
και ξέρει αυτός πώς να την κάνει
τη δουλειά,
από διάφορες στάσεις....
έεεεεε σόρι θέσεις εννοούσα!
Επειδή το ανέφερε και φίλος να πω και εγώ τη κακιουλα μου να μην χαλάσει το γούρι. Στα βιντεάκια που είδα μου φάνηκε λίγο βαρύς για τόσο βραχύσωμος μεσοεπιθετικός,όπως επίσης δεν είδα κάτι τρελό σε σουτ,αλλά είδα εξαιρετικό διάβασμα χώρου,εξαιρετική οπτική και εξαιρετική τελική πάσα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Πέμ 03 Σεπ 2020, 16:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εγω για να ειμαι ειλικρινης δεν ειμαι τοσο φαν της τρομερης ταχυτητας, οσο του να ξερει τι να την κανει την μπαλα οταν βρισκεται εξω απο την περιοχη ή μεσα σ αυτην. Και φυσικα να τρεχει με το κεφαλι πανω!Napoli4 έγραψε:Η αλήθεια είναι πως δεν είναι σφαίρα. Ικανοποιητική ταχύτητα αλλά σε καμία περίπτωση Γκάρι ή Μακ στα καλά τους. Εξτρέμ με την κλασική έννοια του όρου, δεν είναι.
Βέβαια έχει άλλα στοιχεία στο παιχνίδι του, όπως σωστά λέει ο invincible. Παίζει κάθετα, έχει καλό κουβάλημα και χειρισμό της μπάλας. Έχει καλό αριστερό (σέντρες, σουτ, κόρνερ) αλλά όχι κάτι το ακραίο. Επιπέδου Μπίσε θα έλεγα. Το θετικό είναι πως δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις και αυτό έλειπε από τον περσινό και τον προπερσινο ΠΑΟΚ. Πιστεύω θα ταιριάξει αρκετά σαν δεξί 10άρι στο 3-4-2-1 και θα βοηθήσει κυρίως στα κλειστά ματς του ελληνικού πρωταθλήματος.
Είναι εξαιρετική μεταγραφή καθώς στα 24 πρέπει να αποδείξει πράγματα και ελπίζω να έρθει διψασμένος για επιτυχίες. Πιστεύω δεν είναι ο παίκτης που σε ανεβάζει επίπεδο, αλλά σίγουρα θα είναι από τους καλούς παίκτες της ομάδας. Με την προοπτική να βελτιωθεί αρκετά και να κάνει την διαφορά.
Όλα αυτά βέβαια από τις πηγές που είναι διαθέσιμες, γιατί τα συμπεράσματα θα βγουν μόλις τον δούμε στο γήπεδο!
Καλώς να ορίσει ο Παρτιζάνος!!
Οχι αλλο Μακ και σκουντουφλημα...
Καλος χρυσος ο Μακ και ο Γκαρυ, αλλα κατ εμε με πολυ χαμηλοτερο ταβανι απο οτι ο Ζιφκοβιτς.
- sourmenetes
- Moderator
Τώρα δε θα μιλήσω...TheCursed έγραψε:Από την στιγμή που τον θέλει ο προπονητής ξέρει και που θα τον βάλει.
Χαχαχαχα
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- bersekeros
Και εμένα ο αρχηγός,joshua έγραψε:Επειδή το ανέφερε και φίλος να πω και εγώ τη κακιουλα μου να μην χαλάσει το γούρι. Στα βιντεάκια που είδα μου φάνηκε λίγο βαρύς για τόσο βραχύσωμος μεσοεπιθετικός,όπως επίσης δεν είδα κάτι τρελό σε αουτ,αλλά είδα εξαιρετικό διάβασμα χώρου,εξαιρετική οπτική και εξαιρετική τελική πάσα.
το 2008 στην ανοιχτή προπόνηση στην Τουμπα,
θαρρώ 1η Ιούλη ήταν,
πολύ κ*λαράς με είχε φανεί αδερφέ.
- invincible
Αυτά εδώ καλό είναι να μην τα δείχνεις γιατί ο δικός σου που μας έφερες...μπορεί να τον κάνει και φουλ μπακ και να τον πει πάρε τον ασβέστη αγόρι μου όλο σαν τον Λημνιό... Ασε τα heatmap καλύτεραjibbie έγραψε:παιδια, δειτε λιγο τα heatmap του παικτη κατα τη διαρκεια των τελευταιων 5 χρονων. μη λεμε οτι θελουμε, πιο ασβεστης πεθαινεις.
Εντάξει η λέξη εξτρεμ στην Ελλάδα απευθύνετε σε δεστριβογλου μονοδιάστατου παίχτη περισσότερο. Είναι άσχημη και παλιομοδίτικη λέξη.
Οντως σχετικά βαρύς φαίνεται, δεν έχει στα βίντεο κάποια ιδιαίτερη έκρηξη ή ταχύτητα.
Το καλό είναι ότι αν με το καλό διώξουμε τον Φερέιρα, ο επόμενος θα έχει κανονικό εξτρέμ που παίζει και από τις δύο πλευρές. Η αποχώρηση όλων των εξτρεμ με είχε τρομάξει σε πιθανότητα αποτυχίας του πλάνου του πορτογάλου.
Τώρα αν ο προπονητής μίλησε με τον παίκτη και τα βρήκανε στο να παίζει πίσω από τον φορ, ακόμα καλύτερα. Ίσως να φτιάξει και ο παίκτης τα νούμερα του έτσι.
Επίσης για να προσγειωθουμε λίγο μη μας έρθει απότομα μετά (μακάρι εννοείται να πιάσει κ να μείνει χρόνια) φέτος έπαιξε μόνο σε 4 παιχνίδια με συνολικό χρόνο 124 λεπτά ούτε 2 ματς ολόκληρα δηλαδή.
Το 18-19 έπαιξε μεν σε 30 ματς με συνολικό χρόνο 1377 λεπτά και έδωσε 7 ασίστ χωρίς να σκοράρει
Το 17-18 έπαιξε 30 ματςε 2063 λεπτά και έδωσε 6 ασίστ ενώ σκόραρε κ 3 φορές.
Μιλάμε για ένα παίκτη δηλαδή που ναι οκ ελπιδοφόρο έπαιζε σε σχεδόν τοπ ομάδα που ήταν σούπερ ταλέντο αλλά από την άλλη έχει να παίξει μπάλα 1.5 χρόνο σχεδόν και δεν είναι σε καμία μα καμία περίπτωση σκόρερ. Κράτημα μπάλας ναι καλός σε κλειστό χώρο ναι με οκ σέντρα κ στημένα.
Οπότε κρατάμε μια πισινή για έναν παίκτη που επαναλαμβάνω μακάρι να πιάσει αλλά από την άλλη έρχεται σε μια ομάδα που του δίνει λιγότερο από τα μισά χρήματα σε σχέση με αυτά που έπαιρνε στη Μπενφικα.
Εγώ τα είπα κ μακάρι ξαναλέω να με βγάλει λάθος
Το 18-19 έπαιξε μεν σε 30 ματς με συνολικό χρόνο 1377 λεπτά και έδωσε 7 ασίστ χωρίς να σκοράρει
Το 17-18 έπαιξε 30 ματςε 2063 λεπτά και έδωσε 6 ασίστ ενώ σκόραρε κ 3 φορές.
Μιλάμε για ένα παίκτη δηλαδή που ναι οκ ελπιδοφόρο έπαιζε σε σχεδόν τοπ ομάδα που ήταν σούπερ ταλέντο αλλά από την άλλη έχει να παίξει μπάλα 1.5 χρόνο σχεδόν και δεν είναι σε καμία μα καμία περίπτωση σκόρερ. Κράτημα μπάλας ναι καλός σε κλειστό χώρο ναι με οκ σέντρα κ στημένα.
Οπότε κρατάμε μια πισινή για έναν παίκτη που επαναλαμβάνω μακάρι να πιάσει αλλά από την άλλη έρχεται σε μια ομάδα που του δίνει λιγότερο από τα μισά χρήματα σε σχέση με αυτά που έπαιρνε στη Μπενφικα.
Εγώ τα είπα κ μακάρι ξαναλέω να με βγάλει λάθος