34. Βαγγέλης Γεωργίου

Άβαταρ μέλους
gika

Re: Βαγγέλης Γεωργίου

Δημοσίευση από gika »

Άλλος ένας και γω...

Να δείτε που ο τραυματισμός του Λίνο θα μας βγει σε καλό... ;)
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

sidpanos έγραψε:ένας απο αυτούς που σε είδε στο φιλικό με ουντινέζε και σε πιστεύει...
+ ένας
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

Νομίζω δεν υπάρχει άνθρωπος που να είδε εκείνο το ματς και να μην είπε: "Νέος ενδεκαδάτος παίχτης του ΠΑΟΚ".

Το τι δεν έκατσε μετα δεν το ξέρω και ούτε με απασχολεί. Ελπίζω πάντως να αρπάξει την ευκαιρία αν και όποτε του δοθεί.

Δεν νομίζω πάντως να τον δούμε στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια.
Άβαταρ μέλους
ilias4_koufalia

Δημοσίευση από ilias4_koufalia »

Αποψη μου ειναι οτι εκτος απο ενα αριστερο ποδι διαβητη δεν εχει τιποτα περισσοτερο αυτος ο παιχτης!

Μακαρι να βγω λαθος ομως...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

αμυντικα ηταν πολυ αδυναμος...τωρα τι εμαθε σε 16 παιχνιδια β εθνικης να δουμε......
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

Ο φερνεντο παντως καποια στιγμη ειπε δεν ειναι και ο ιδιος σιγουρος τι θεση παιζει!!!!
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

ilias4_koufalia έγραψε:Αποψη μου ειναι οτι εκτος απο ενα αριστερο ποδι διαβητη δεν εχει τιποτα περισσοτερο αυτος ο παιχτης!

Μακαρι να βγω λαθος ομως...
:o :o :o :o :o :o :o :o :o
Άβαταρ μέλους
Elessar

Δημοσίευση από Elessar »

Κι εγώ ήμουν στο ματς με την Ουντινέζε και με είχε ενθουσιάσει με την απόδοσή του. Πιστεύω να αρπάξει την ανέλπιστη ευκαιρία που του δόθηκε και να αποδείξει στον Μπερέτα ότι αξίζει μια θέση στο ρόστερ της ομάδας. Εγώ στη θέση του, θα είχα αποφασίσει να σκυλιάσω - με την καλή έννοια - στις προπονήσεις και θα είχα την σκέψη: "ή τώρα ή ποτέ!!!!"
:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
lion

Δημοσίευση από lion »

Billy4 έγραψε:Νομίζω δεν υπάρχει άνθρωπος που να είδε εκείνο το ματς και να μην είπε: "Νέος ενδεκαδάτος παίχτης του ΠΑΟΚ".

Το τι δεν έκατσε μετα δεν το ξέρω και ούτε με απασχολεί. Ελπίζω πάντως να αρπάξει την ευκαιρία αν και όποτε του δοθεί.

Δεν νομίζω πάντως να τον δούμε στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια.
Παρεπιμπτόντως σε εκείνο το ματς δεν είχε παίξει αριστερό μπακ αλλα αριστερό χαφ ακριβώς μπροστά από τον Δάρλα..
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

Μακαρι.Γενικα,δεν δινονται αρκετες ευκαιριες στους μικρους και εμενα αυτο με στεναχωρει.Και οταν λεω ευκαιριες,δεν εννοω ενα δυο λεπτα,καθε δεκα παιχνιδια.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

μακαρι να δουλεψει καλα και να μας βγει μπορει να γινει ο ελληνας λινο αλλα θελει που δουλεια βαγγελη κανονισε....
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Ο Γεωργιου ξερει μπαλα..Ειναι καλος παικτης ειδικα στα χαφ..Εχει τριπλα ,εχει εκρηκτικοτητα..
Δεν ειναι μπακ οπως και ο Λινο αλλωστε, αλλα τα πηγε πολυ καλα ο Λινο..Μπορει και ο ιδιος να τα παει..
Προσωπικα τον πιστευω πολυ και ηθελα να γυρισει πισω..
Τον εχω δει απο πολυ παλια, πριν ανεβει ακομα στην Α ομαδα...
Καποια λιγα δειγματα προλαβε να δειξει πριν φυγει δανεικος...
Πλεον εχει αποκτησει και μυικη δυναμη..
Αρκετη, τον ειδα και απο κοντα και ζαλιστηκα... :shock:
Ενδεχομενως σε λιγα χρονια να εχει φτασει σε δυναμη τον Σαλπι...

Ειναι μεγαλη ευκαιρια ,....
Besuch

Δημοσίευση από Besuch »

Εγω παντως σε Ελληνικα ταλεντα δεν πιστευω. Δεν παει προσωπικα στον Βαγγελη αυτο μιας που δεν τον ειχα δει καν σε κεινο το φιλικο με Ουντινεζε. Οχι λαιφ τουλαχιστον μιας που υπαρχει κ το βιντεο που ομως δεν ειναι για συμπερασματα κατ εμε.
Απλα συνεχιζω να πιστευω οτι ενας ελληνας παιχτης βαφτιζεται πολυ ευκολα ταλεντο. Και οταν γινεται αυτο, ακομα και αν ΣΠΑΝΙΑ εχει καποια βαση και δεν ειναι ενα βιαστικο συμπερασμα, ο παιχτης τα φορτωνει στον κοκκορα και ετσι σχεδον ποτε δεν κανει το σημαντικοτατο βημα που χωριζει το "ταλεντο" απο τον "ολοκληρωμενο παιχτη". Κλασσικη περιπτωση για μενα ο Οικοδομος που θα μεινει αιωνιο ταλεντο μιας που ποτε δεν δουλεψε τις χτυπητες αδυναμιες του.

Εξαιρεση φωτεινη τα τελευταια χρονια ο Νινης που ηταν οντως αυθεντικο ταλεντο, ανηκει ομως και αυτος στην κατηγορια β' καθως μαλλον δεν αντεξε την πιεση της ταμπελας και μολις φετος ξαναεδειξε οτι "το εχει".
Εξαιρεσεις επισης οσοι επισης εχουν ταλεντο και τους το βγαζουν με σκληρη δουλεια μετα τη μεταγραφη τους, οι προπονητες του εξωτερικου αν εχουν την τυχη να παρουν νωρις μεταγραφη!!

Αυτος ειναι και ο βασικος λογος που στην ελλαδα δεν πιστευω στους "δανεικους". κανεις ποτε δεν γυρισε καλυτερος. Γιατι καμμια ομαδα ασανσερ δεν θα δωσει ουτε σημασια στην αναδειξη του παιχτη σου, ουτε εχει καν τις ικανοτητες να το κανει (μετριοτατοι προπονητες που ζουν μονο για το αποτελεσμα που τους κραταει στη θεση τους).

Εξαιρεση φωτεινη και σ'αυτη την περιπτωση (ωστε να επιβεβαιωνεται ο κανονας) η Ατιτλετικο Παπαναστασιακου που προωθει με επιτυχια ταλεντα στην Α' ομαδα (ΠΑΟΚ) δουλευοντας τα με ζηλο και δινοντας τα τις ευκαιριες που χρειαζονται.

μακαρι ο Βασιλακης (και ο Στεφανος...και αλλοι πολλοι) να με διαψευσει.
Άβαταρ μέλους
lion

Δημοσίευση από lion »

πολύ σωστά τα λες αδερφέ!! Να προσθέσω τον Σαλπιγγίδη στις εξαιρέσεις των παικτών που πήγαν δανεικοί και εξελίχθηκαν..Αν και πήγε να καταστραφεί στο πέρασμα του από την Λάρισα.....
Άβαταρ μέλους
paok kerkyra

Δημοσίευση από paok kerkyra »

μακάρι να τα πάει καλά στην προετοιμασία θεωρώ οτι και οι δυο που πήγαν στον πανσερραϊκο δεν προσέχτικαν όπως πρέπει ούτε ο Βαγγέλης που πήρε ελάχιστα παιχνίδια ούτε ο Κλάους ας ελπίσουμε να μείνουν και οι δυο να δούμε επιτέλους και δυο τρία παιδιά απο τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ στην πρώτη ομάδα!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”