ΑΕΛ-ΠΑΟΚ 15/02, 17:15, Novasports
Re: ΑΕΛ-ΠΑΟΚ 15/02, 17:15, Novasports
Πω γκολάρααα, το λινκ είναι 2-3 λεπτά πίσω. Ο Σπίκερ μπούκωσε καλά;
Το γκολ δεν τον κάνει να παίζει καλάxpan έγραψε:ο Αιυγκουστο δεν υπάρχει σήμερα στο χορτάρι...Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς
-
Μαουριτσιο κάνει πολύ καλό παιχνίδι ,ο Λάμπρου πρέπει να ανέβει .Δεν πρέπει να χαλαρώσουμε καθόλου. Μια αντεπίθεση καλή να γίνει το 3- 0.
Αυτή η ισοπέδωση... Και ξαφνικά η απάντηση... Ο Ντάγκλας έχει κάποια μειονέκτηματα... Αλλά σαπακι δεν τον λες.... Που τον ήθελε Ολυμπιακή εθνική ομάδα της Βραζιλίας... Λίγο στην αυτό συγκέντρωση χάνει και όταν τον παίζουν πολύ δυνατά... Κατά τα άλλα σχετικά γρήγορος είναι, κόβει καλά, έχει σουτακι το οποιο ειίδατε και τα βασικά τα κάνει μια χαρά.... Νομίζω ότι ο Άμπελ του έχει δώσει το. Ελεύθερο πλέον να σουτάρει... Θα δούμε και άλλα. Γκολ...
Ρίξτε το Ρυθμό και εκβιάστε κάρτες αλά Μανταλος μπας και βγάλει καμμία και σταματήσουν το ξύλο οι υπόλοιποι.
Αυτοί ρε μπήκαν μέσα λες και (...) τους έχει τάξει κάποιος πριμ για κάθε παίχτη μας που θα σακατεψουν. Για αυτό μάλλον άφησαν κάποιους βασικούς εκτός. Οι αλλαγές είναι πιο αναλώσιμες.
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτοί ρε μπήκαν μέσα λες και (...) τους έχει τάξει κάποιος πριμ για κάθε παίχτη μας που θα σακατεψουν. Για αυτό μάλλον άφησαν κάποιους βασικούς εκτός. Οι αλλαγές είναι πιο αναλώσιμες.
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
μην λετε τετοια , αφου εβαλε γκολ θα βαραμε ολοι παλαμακια και θα λεμε επεξε μπαλαρα
ο αουγκουστο δεν υπαρχει στο γηπεδο , οτι εχει καλα ποδια το ξερουμε εχει βαλει πολλα γκολ ετσι

Ουσιαστικά η ομάδα δεν είναι καλή. Κανονικά θα έπρεπε να τους είχε βάλει μέσα στην εστία.pgetsos έγραψε:Το γκολ δεν τον κάνει να παίζει καλάxpan έγραψε:ο Αιυγκουστο δεν υπάρχει σήμερα στο χορτάρι...Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς
Αλλά λίγο η ατιμωρησία στις κλοτσιες, λίγο το χωράφι.....
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εκνευριστικο κοράκι στα όρια του στημένου.
Τραγικο το χωράφι του μαντριγαλ
Μεγάλες λερες συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές της Λάρισας που παίζουν με μοναδικό σκοπό να τραυματησουν συναδέρφους τους...με πρώτο και καλύτερο του μο€νι τον Παπάζογλου
Τραγικο το χωράφι του μαντριγαλ
Μεγάλες λερες συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές της Λάρισας που παίζουν με μοναδικό σκοπό να τραυματησουν συναδέρφους τους...με πρώτο και καλύτερο του μο€νι τον Παπάζογλου
Vintage Μαουρισιο, MVP. Λημνιος άλλος άνθρωπος από αριστερά. Χωράφι γήπεδο, νομίζω μόνο ο Πελκας κακός και πολύ λιγότερο ο Αουγκουστο (που εξιλεωσε με το γκολ). Δύσκολο να παιχτεί ποιοτικό ποδόσφαιρο όποτε τα 2 γκολ είναι χρυσάφι - ήρεμα στο 2ο για τη νίκη
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
vs40 έγραψε:fair play γιατί κάνουμε μου λέει κανείς; Αυτοί παίξαν όταν ο δικός τους ήταν κάτω...
Είναι αρρώστια να είναι ο συμπαίχτης σου κάτω και να μην κόβεις την επίθεση, αλλά να ζητάς fair play από τον αντίπαλο όταν χάνεις τη μπάλα. Ντροπή και ευτυχώς που δεν κολλήσαμε και εμείς
- Μπαρκαρούτσος
Απολαύστε ΠΑΟΚάρα. Αμάν, αμέσως να την πείτε ο ένας στον άλλον... Ο Augusto έτσι και ο άλλος αλλιώς.
-
- Επικοινωνία:
Ο El Kaddouri αν μπει σε αυτό το χωράφι, θα τον έχουμε στα πιτς στο υπόλοιπο της χρονιάς. Καλή ευκαιρία ο αγώνας για Stoch,Esiti,Rodrigo,MihajAntreasG4 έγραψε:Τι γαμησι τους ρίχνουμε!!Πιο εύκολα απότι περίμενα. Ευκαιρία για αλλαγές τώρα. Να δούμε λίγο κι άλλους παίκτες (καντουρι-Στοχ)
Νομίζω ο Αύγουστος θέλει παιχνίδια. Επίσης μετά το πρώτο γκόλ οι παίκτες έβγαλαν ένα άγχος (για να μην φάνε γκόλ). Δεν ξέρω γιατί δίνουν χώρο μετά από γρήγορο γκόλ, το έχουν ξανακάνει, δεν μπορώ να το δικαιολογήσω.
Τέλος πάντων, τους 3 πόντους και προχωράμε.
Τέλος πάντων, τους 3 πόντους και προχωράμε.