DamoN έγραψε:Υπάρχει περίπτωση κάποιος που πραγματικά ξέρει την φάση να μ πει τι ακριβώς παίζει;Εννοώ αν υπάρχει έστω και ο παραμικρός κίνδυνος για τιμωρία ή οτιδήποτε. Γιατί κάνοντας μια βόλτα στα σάιτ νομίζα ότι πέσαμε ήδη και μπαίνοντας εδώ προσπαθώ να βγάλω άκρη αισθανόμενος μια κάποια ανακούφιση με τις τοποθετήσεις σας. Με επιχειρήματα όμως απάντηση όχι του τύπου θα αγοράσει ο σαββιδης και το Καραϊσκάκη ή τα ίδια κάνουν και αυτοί με Άρη πανιώνιο κλπ. Ρωτάω γιατί με Αυγενάκη ΝΔ Μαρινάκη κλπ ένα άγχος το έχω. Ευχαριστώ
Τον Βουλγαράκη τον θυμάσαι;
Θα μου πεις, πως γίνεται να τον ξεχάσει κανείς;
Σε παραπέμπω λοιπόν σε παλαιότερη δήλωσή του: Ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό...
Στην περίπτωσή μας βέβαια δεν υπάρχει ούτε ηθικό κόλλημα.
Αν αύριο ο Σαββίδης φτιάξει μία 27η offshore την <<MIRAZOPOUTSES SA>> με μπροστινό αυτής, τον άλλον γιο της αδερφής του, τον Πρίαμο Καραπουτσακίδη (Γ' βαθμός συγγένειας) και αγοράσει το Ρέντη από τον Κόκκαλη και τα κόκκινα δάνεια της Καραϊσκάκης ΑΕ από τις τράπεζες, πιστεύεις ότι θα υπάρξει κάποιο νομικό κόλλημα;
Εγώ με όσα έχω διαβάσει στο site της ΓΓΑ σε διαβεβαιώνω ότι δεν υπάρχει κανένα κόλλημα.
Ηθικά θα σε πείραζε;
Είμαι σίγουρος πως όχι...