ΟΦΗ - ΠΑΟΚ, 9/11 - 19:30 (NOVASPORTS)
- Mauricio-8-
Re: ΟΦΗ - ΠΑΟΚ, 9/11 - 19:30 (NOVASPORTS)
Δεν υπάρχει συνοχή δεν είναι η ομάδα σφικτη! Είτε παίζουμε με τον Οφη είτε με τον Ολυμπιακο οι τελικές που κανανουνε οι αντίπαλοι είμαι οι ίδιες! Παίζουμε πολύ ελεύθερα και επιθετικά!Ο Θεός να βάλει το χέρι του μόνο αυτό έχω να πω γιατί με αυτούς τους παίκτες αυτό το σύστημα που πάμε να παίξουμε δεν μπορούνε να το υποστηρίξουν.
-
Για μένα η μόνη παραφωνία είναι ο Σβιντερσκι,δεν πατάει καλά εδώ και τρεις αγώνες. Θα μπορούσες να είσαι μπροστά ,αρκούσε ο Λημνιός να σουτάρει δυνατά με το αριστερό .Ο Καντουρι μια χαρά παίζει και ο Μπισεβαρ δεν είναι κακός γιατί τρελαίνεστε. Ακπομ πρέπει να μπει να δυναμώσουμε μπροστά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panpangr77 την Σάβ 09 Νοέμ 2019, 20:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σφιντέρσκι και Αγκούστο είναι για να βγουν το συντομότερο.
thodoris31 έγραψε:ΣΤΟΧ-ΛΑΜΠΡΟΥ
μαμω τα ΒΙΖΜΑΤΑ σας
Ποιοι είναι βύσματα ακριβώς?
-
καλα αυτος ο αουγκουστο οτι ναναι , τον ακουμπανε και πεφτει , το εχει ξανακανει νομιζω στο ματς με αεκ που φαγαμε γκολ ...
- episimos73
Ο Ελ Καντουρί είναι ο ορισμός του μπάλανς-που έλεγε και μια ψυχή- για την ομάδα. Ο Γιαννούλης όπως πάντα πολλή δουλειά αλλά και σήμερα με αρκετές κακές επιλογές. Μάτος τα ίδια παντελάκη μου. Μίσιτς σταθερός, Αουγκούστο ασταθής.
Οι Κρητικοί για το επίπεδο των ποδοσφαιριστών τους είναι καλά στημένοι πίσω και έχουν ένα κάποιο ταλέντο μπροστά. Να συνεχίσουμε έτσι και αργά ή γρήγορα θα μπει. Ααα, να μπαίνει και ο Αντρέ σιγά σιγά...
Οι Κρητικοί για το επίπεδο των ποδοσφαιριστών τους είναι καλά στημένοι πίσω και έχουν ένα κάποιο ταλέντο μπροστά. Να συνεχίσουμε έτσι και αργά ή γρήγορα θα μπει. Ααα, να μπαίνει και ο Αντρέ σιγά σιγά...
ΩΩΩχχχ ρε sn0ufel τωρα δε καταλαβενεις οτι παπαγαλιζει οτι μαλακια ακουει στα ραδια?sn0ufel4 έγραψε:thodoris31 έγραψε:ΣΤΟΧ-ΛΑΜΠΡΟΥ
μαμω τα ΒΙΖΜΑΤΑ σας
Ποιοι είναι βύσματα ακριβώς?
Μας τα πρηξανε τοσους μηνες με το Στοχ τωρα αυτη τη βδομαδα πιασανε τον Λαμπρου το καημενο το παιδι που δεν εχει παρει ευκαιρια και ξαφνικα να στο φορουμ θυμηθηκανε τον Λαμπρου τωρα.
νομίζω ότι παρά τα λαθάκια του ο Καντουρί είναι μαχητικός και ο μόνος που τρέχει τόσο και μαρκάρει.
Νομίζω ο Ντάγκλας και ο Σφιντέρσκι είναι κακοί σήμερα και εκεί θέλει αλλαγές... Για να δούμε..
Δεν είμαστε κακοί, απλά πέσαμε σε καλή μέρα του τερματά τους... θα μπορούσε να είναι 0-2 στο α΄
Νομίζω ο Ντάγκλας και ο Σφιντέρσκι είναι κακοί σήμερα και εκεί θέλει αλλαγές... Για να δούμε..
Δεν είμαστε κακοί, απλά πέσαμε σε καλή μέρα του τερματά τους... θα μπορούσε να είναι 0-2 στο α΄
- sourmenetes
- Moderator
Ποια τελική έκανε ρε Mauricio oφη;;;Mauricio-8- έγραψε:Δεν υπάρχει συνοχή δεν είναι η ομάδα σφικτη! Είτε παίζουμε με τον Οφη είτε με τον Ολυμπιακο οι τελικές που κανανουνε οι αντίπαλοι είμαι οι ίδιες! Παίζουμε πολύ ελεύθερα και επιθετικά!Ο Θεός να βάλει το χέρι του μόνο αυτό έχω να πω γιατί με αυτούς τους παίκτες αυτό το σύστημα που πάμε να παίξουμε δεν μπορούνε να το υποστηρίξουν.
Μία φάση κάνανε!!!!
Μην ξεχάσουμε αυτά που ξέρουμε!!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- thodoris31
Πουτανα Στανταρ Λιεγης τι σε χαλασε και δεν μας πηρες αυτο το διαμαντι τον Καντουρι
Εγώ τα ξέρω να ξέρει και αυτός ότι στην επόμενη έχουν φύγει όμως και τα ποστ του και αυτός.
Κατά τα άλλα ακόμα και με αυτή τη μέτρια εμφάνιση έχεις 6 τελικές και οι 6 στο τέρμα
Κατά τα άλλα ακόμα και με αυτή τη μέτρια εμφάνιση έχεις 6 τελικές και οι 6 στο τέρμα
Κι εκεί τον ακούμπησε ε;stanilas14 έγραψε:καλα αυτος ο αουγκουστο οτι ναναι , τον ακουμπανε και πεφτει , το εχει ξανακανει νομιζω στο ματς με αεκ που φαγαμε γκολ ...
Πόση ξεφτίλα θα διαβάσουμε εδώ μέσα ακόμα;
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κακώς κατεβάζει ενδεκάδα που ξέρουμε ΟΛΟΙ ότι στο ημίχρονο θα χρειαστεί 3 αλλαγές.
Βιερι - Ακπομ- Πέλκα
Βιερι - Ακπομ- Πέλκα
-
λογικα δεν εχεις παιξει μπαλα ποτε, για αυτο πετας τετοιες πατατες ...pilotos έγραψε:Κι εκεί τον ακούμπησε ε;stanilas14 έγραψε:καλα αυτος ο αουγκουστο οτι ναναι , τον ακουμπανε και πεφτει , το εχει ξανακανει νομιζω στο ματς με αεκ που φαγαμε γκολ ...
Πόση ξεφτίλα θα διαβάσουμε εδώ μέσα ακόμα;
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σβιντέρσκι κακος, αλλά λογικό μετά από πυρετό.
Αυτός που είναι τραγικός όμως είναι ο Ντάγκλας.
Αμυντικό χαφ χωρίς τοποθετήσεις και μαρκαρίσματα είναι ο κύριος λόγος που δεν κερδίζουμε μπάλες και που πολλές παγίδες μας τις σπάνε ανετα
Αυτός που είναι τραγικός όμως είναι ο Ντάγκλας.
Αμυντικό χαφ χωρίς τοποθετήσεις και μαρκαρίσματα είναι ο κύριος λόγος που δεν κερδίζουμε μπάλες και που πολλές παγίδες μας τις σπάνε ανετα