Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Το ότι ορισμένοι βγάζουν αυθαίρετα συμπεράσματα και τα παραθέτουν ως γεγονότα, με ξεπερνά.
Έχει πολύ πλάκα η φάση.
Πού να ήταν σε καμία σύσκεψη με Ιβάν να πούμε τί θα έλεγαν
SM-G965F
Έχει πολύ πλάκα η φάση.
SM-G965F
- kostasAthens
Καλά αν ακούς ράδιο στην Αθήνα καλό κουράγιο εγώ το έχω κόψει χρόνια τώρα και ηρέμησα μέχρι και οι δικοί μας και καλά αρδ αλλιώς τα λέγαν στο.ραδιο στην ΑθήναTheCursed έγραψε:Το τι μλκια εχει βγει κ εχει πει ο ζαχαριαδης στον σπορ φμ δν περιγραφεται καλα ο συγκεκριμενος ειναι μεγαλος στοκος.
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Παπαριες!!!T16 έγραψε:και ο ραγκατσης με τον τζορμπα και τον τζατζαρα ειπαν πως το προβλημα ηταν η σχεση γιωργου λουτσε.
δεν ξερω εγω θυμαμαι τον γιωργο να τον εκθεαζει στο ινστα σαν να ειναι ο μουρινιο παντος
Λεω γω...
Ναι και θα βγει τώρα και ο ραπτόπουλος να μας εξηγήσει τι έγινε γιατί εμείς είμαστε χαζοί και δεν καταλάβαμε τι έγινε !eorptol1 έγραψε:Ο μπουγάτσας είναιpsiras67 έγραψε:έχει πολύ ζέστη στη παπαναστασίου ?aspromauritrela έγραψε:Και φυσικα η διοικηση βρισκει και τα κανει, στους πιο αμορφωτους-χαζους οπαδους πρωταθλητριας ομαδας στην ευρωπη.
Που δεν εχουν ιδεα , δεν μπορουν να συνειδητοποιησουν τι εγινε![]()
![]()
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το inpaok λέει ότι ο Λούτσος είπε μεταξύ άλλων στους παίκτες τα εξής:
Από αυτό νομίζω καταλαβαίνουμε πολλά. Κρίμα.Δεν σας κρύβω ότι είμαι πραγματικά στεναχωρημένος που φεύγω. Νιώθω… νεκρός ψυχολογικά.
ΑΝ ισχυει οτι ηταν θεμα Κανιας και Σακχοφ και...Καντουρι...δε μας χεζεις ρε Ραζβαν?
Τα 4 εκατ και νεκρούς ανασταίνουν

-
Ώρες ώρες το τόπικ αυτό είναι ο ορισμός του "Αι στο διάολο εσύ και ο γρύλος σου"pilotos έγραψε:Το ότι ορισμένοι βγάζουν αυθαίρετα συμπεράσματα και τα παραθέτουν ως γεγονότα, με ξεπερνά.
Έχει πολύ πλάκα η φάση.
SM-G965F

Μέχρι τώρα η 500η σελίδα έφερνε μεταγραφή. Τώρα έφερε αποχώρηση, που μάλλον θα κάνει τον Ιβάν να αρχίσει τα μπαμ μπουμ. Ας ετοιμαζόμαστε
Μα πώς γίνεται να αναπαράγεται η κάθε παπαριά του κάθε πουθενά δεν μπορώ να το καταλάβω...Giorgos_Sketos έγραψε:Ώρες ώρες το τόπικ αυτό είναι ο ορισμός του "Αι στο διάολο εσύ και ο γρύλος σου"pilotos έγραψε:Το ότι ορισμένοι βγάζουν αυθαίρετα συμπεράσματα και τα παραθέτουν ως γεγονότα, με ξεπερνά.
Έχει πολύ πλάκα η φάση.
SM-G965F![]()
Εδώ ο άλλος λέει θα πάρουμε τον κλαρίνο
ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ
Και υπάρχουν βλήματα που τον πιστεύουν...
Ο άλλος λέει, δεν έχει ανάγκη λεφτά, έχει ο μπαμπάς του... 50 χρόνων είναι ο Ραζβαν όχι 15 να παίρνει χαρτζιλίκι.
Ας σου έδιναν και εσένα 4 μύρια και θα δούμε τί θα έκανες.
Σε ότι αφορά την οικογένεια κι αυτά που ακούγονται, όποιος νιώθει έστω και λίγο ΠΑΟΚ, είναι ύβρις να πιστεύει και να υιοθετεί την κάθε βλακεία που βγάζει ο κάθε αμόρφωτος αρδ.-
SM-G965F
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Παρ 28 Ιουν 2019, 23:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αυτο. Μονο εμείς τελικά θα μείνουμε σταθερά εδω.eorptol1 έγραψε:Τα 4 εκατ και νεκρούς ανασταίνουν![]()
![]()
Μέχρι την Δευτέρα πρέπει να έχουμε προπονητή δεν μπορούμε να πάμε Ολλανδία και οι παίχτες να είναι φλου χάνουμε κομμάτι προετοιμασίας....οπότε μες στο σκ θα υπάρχουν εξελίξεις !!!
Στα παπάρια μας τι ισχύει κ τι όχι
Το θέμα πλέον είναι ένα..
Ποιοσ θα έρθει..
Εμπιστοσύνη στην ομάδα, έχουμε σε κάθε θέση τουλάχιστον μία προσωπικότητα και φοβόμαστε αν θα γίνει η ομάδα τριμπουρδελο??
Όχι κ έτσι ρε μάγκες
Εμπιστοσύνη στη διοίκηση, κακό το ταιμινγκ δε λέω, αλλά ότι έγινε έγινε
Προχωράμε
Το θέμα πλέον είναι ένα..
Ποιοσ θα έρθει..
Εμπιστοσύνη στην ομάδα, έχουμε σε κάθε θέση τουλάχιστον μία προσωπικότητα και φοβόμαστε αν θα γίνει η ομάδα τριμπουρδελο??
Όχι κ έτσι ρε μάγκες
Εμπιστοσύνη στη διοίκηση, κακό το ταιμινγκ δε λέω, αλλά ότι έγινε έγινε
Προχωράμε
- navigator11
Ειλικρινά, δεν έχει πλέον κανένα νόημα το να το ρίξουμε σε εικασίες και ιστορίες για αρκούδες. Ο ΠΑΟΚ πρέπει και θα προχωρήσει. Δεν υπάρχει ούτε χρόνος ούτε και διάθεση, θέλω να πιστεύω, από κανέναν για μεμψιμοιρίες. Ο Λουτσέσκου είναι παρελθόν. Στην ευχή να πάει και καλή επιτυχία στις νέες του περιπέτειες. Και τον ευχαριστούμε για όλα όσα με δουλειά και σθένος πέτυχε για λογαριασμό της ΠΑΟΚάρας μας. Καλώς ή κακώς, η κινητήρια δύναμη αυτής της ομάδας αλλά και ευρύτερα του συλλόγου, θα πω, είναι ο Σαββίδης. Με τα καλά του και τα ανάποδά του. Αυτός είναι αναντικατάστατος.