5.Γιάννης Μιχαηλίδης
Re: 49.Γιάννης Μιχαηλίδης
κάνει σε κάθε ματς 1-2 μεγάλα λάθη
άλλες φορές στοιχίζουν, άλλες όχι
μόνο η εμπειρία του λείπει
άλλες φορές στοιχίζουν, άλλες όχι
μόνο η εμπειρία του λείπει
Μεγαλος παικτης αυτος ο Βαντερσον. Πολυ πολυ καλος.DOUBLE έγραψε:MVP για μένα χθες. Το τελευταίο τέταρτο ανέλαβε με τον Γιαννούλη ακόμη και να βγάλει την ομάδα μπροστά γιατί χαφ δεν έχουμε. Τι άλλο να κάνει;
Λίγο αργός φάνηκε απέναντι στον Βάντερσον αλλά τα έβγαλε πέρα.
Πολύ καλός χθες , πρώτος στην μπάλα πολύ γρήγορα ,πολύ καλές μεταβιβάσεις , για μένα ήταν ο καλύτερος Σέντερ Μπακ μας , και από τους καλύτερους γενικά
- pisakaipoupoula
Μου αρέσει και φτιάχνει παιχνίδι από πίσω πολύ σωστά, αλλά θέλει ΠΟΛΥ δουλειά αμυντικά, άτσαλα μαρκαρίσματα, λάθος χρόνοι στον αέρα, σε σύστημα που θα ήταν ο ένας απ τους δύο στόπερ θα είχε πολλά προβλήματα απέναντι σε ομάδες επιπέδου και όχι μόνο
- thanasakiss4
- Bet Guru 2019
Πως εχει ποιοτητα ειναι γνωστο, οπως και οι αδυναμιες του αμυντικά με καλους αντιπαλους, οι οποιες οσο περναει ο καιρος και παιρνει παιχνιδια πιστευω πως θα μειωνονται.
Αλλα ρε παιδακι μου αυτη η ανεση που βγαζει την μπαλα απ την αμυνα ειναι αξια θαυμασμου!
Χθες επαιζε με μια ηρεμια και αυτοπεποιθηση λες και ειναι παιχνιδι της κ19 στην σουρωτη και αντιπαλος η κ19του βολου. Αρχοντικός παιχτης με πολυ μελλον αν συνεχισει την δουλεια. Μπραβο.
Αλλα ρε παιδακι μου αυτη η ανεση που βγαζει την μπαλα απ την αμυνα ειναι αξια θαυμασμου!
Χθες επαιζε με μια ηρεμια και αυτοπεποιθηση λες και ειναι παιχνιδι της κ19 στην σουρωτη και αντιπαλος η κ19του βολου. Αρχοντικός παιχτης με πολυ μελλον αν συνεχισει την δουλεια. Μπραβο.
- john4serres
Τώρα πιστεύω να καταλάβατε ότι ο μικρός είναι ότι καλύτερο διαθέτουμε στον ρόλο του Ball Playing αμυντικου.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Δεν πειράζει παλίκαρε. Έτσι δεν λέμε πάντα σε όσους μας καίνε με τραγικά λάθη; (βλ. Γιαννούλη, Μιχάι κλπ)
Εντωμεταξύ είχε 5 λεπτά πριν το αυτογκόλ που κοιτούσε το πάτωμα και δεν μπορούσε να κουνηθεί, κυριολεκτικά σερνόταν. Ρε αγόρι αν τα έχεις φτύσει πες του προπονητή να βγάλει εσένα και όχι τον Βαρέλα - αν είχε γίνει έτσι εγώ θα πω πως θα είμασταν CL
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Εκπληκτική εμφάνιση μέχρι το σημείο που γίνεται το αυτογκόλ του αιώνα...
Πώς το έβαλες αυτό ρε φίλε;;; Δεν μπαίνει
Και στο καπάκι κάνει και τη μλκ που δε διώχνει και τρως και το 2ο..
Στάλθηκε από το SM-T510 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καταπληκτική εμφάνιση δε μετράει pilote. Η συνέχεια μετράει. Και δεν την έχει κάνει γκέλες ακόμη. Σήμερα μας κατάστρεψε κυριολεκτικά.pilotos έγραψε:Εκπληκτική εμφάνιση μέχρι το σημείο που γίνεται το αυτογκόλ του αιώνα...

-
Photis έγραψε:Καταπληκτική εμφάνιση δε μετράει pilote. Η συνέχεια μετράει. Και δεν την έχει κάνει γκέλες ακόμη. Σήμερα μας κατάστρεψε κυριολεκτικά.pilotos έγραψε:Εκπληκτική εμφάνιση μέχρι το σημείο που γίνεται το αυτογκόλ του αιώνα...
παντα καποιος είναι.
Αυτά είδα, αυτά είπα.
Τώρα θα κάνει κάνα 2 χρόνια να συνέλθει με αυτά που θα ακούσει
Τώρα θα κάνει κάνα 2 χρόνια να συνέλθει με αυτά που θα ακούσει
-
Μεγάλο ταλέντο ο μικρός ΑΛΛΑ για ποιον ΠΑΟΚ τον θέλουμε; Για ΠΑΟΚ στόχων ακόμα δεν είναι έτοιμος. Για ΠΑΟΚ που θα γκελαρει μέχρι να μάθουν οι παίχτες , μια χαρά είναι