Πανιώνιος-ΠΑΟΚ 6/2-19:00,OtesportsHD, Laola1.tv
Re: Πανιώνιος-ΠΑΟΚ 6/2-19:00,OtesportsHD, Laola1.tv
Εμετική διαιτησία...
Ο Πέλκας μέτριος προς το κακός ως τώρα...
Ο Πέλκας μέτριος προς το κακός ως τώρα...
εκνευριστικός ενρίκε
τσαπατσούλης μέχρι εκεί που δεν πάει
τσαπατσούλης μέχρι εκεί που δεν πάει
Αυτός ο εκφωνητής έχει ξαναδεί μπάλα στη ζωή του; Από αναμεταδόσεις γκολφ πρέπει να το φέρανε το παλικάρι.
-
Πολύ καλή ομάδα ,λίγο ο Λημνιός εάν έδινε στον Σβιντερσκι την μπάλα στο 6 με την μια ,και στην δεύτερη αντί για κοντρόλ να πλασάρει θα ειασταν μπροστά. Ο Ισλανδός τι παικταρας είναι.
-
Είναι γελοίος...sic-4 έγραψε:τον Ενρικε ξεκιναει να τον σπρωχνει εξω απο την περιοχη και μεσα στην περιοχη βαζει και οσο χρειαζεται το ποδι για τρικλοποδια και με ελαφρυ σπρωξιμο στην πλατη παρτον κατω..
ο σπηκερ βεβαια λεει ΑΝ υπαρχει κατι υπαρχει μονο στο ξεκινημα της φασης αφου
Ωραία πράγματα βλέπω από 2 παικτακια...ο Πορτογάλος πολύ δουλειά και το λιοντάρι ο Ισλανδός θα γαμαει και θα δέρνει... Γιαννούλης πολύ καλός και ο Σβιντερσκι φοβερή δουλειά...
Μεγάλα πράγματα...άντε γαμη..σου απογονε του στόλου
Μεγάλα πράγματα...άντε γαμη..σου απογονε του στόλου
- hasio_john
Δείτε εδώ ο σπίκερ πως κάνει βαβά την ολοκάθαρη φάση του γάβρου που η μπάλα πέρασε όλη έξω!
https://www.sport24.gr/football/ellada/ ... 32968.html
https://www.sport24.gr/football/ellada/ ... 32968.html
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Τετ 06 Φεβ 2019, 19:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ωραια πραγματα βλεπουμε αν σκεφτει κανεις οτι παιζουμε με μια εντεκαδα που ουτε τα ονοματα δεν ξερουν καλα καλα ο ενας του αλλου.Μια "αναπληρωματικη" εντεκαδα που ανετα χτυπαει πρωταθλημα.Εξαιρετικος Ινγκασον,ενας Ολιβειρα που δειχνει τι πρεπει να κανει ενα 8ρι στο γηπεδο,ενας Σφιντερφσκι με εξαιρετικο ball handling.Μονη ισως παραφωνια για αλλο ενα παιχνιδι ο Λημνιος ο οποιος ειναι εκνευριστικος για αλλη μια φορα στη τελικη προσπαθεια.Εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο οτι εχω δει.
Υ.Γ Ρε Κωσταβαρα,ρε Κωσταβαρα...
Υ.Γ Ρε Κωσταβαρα,ρε Κωσταβαρα...
- ΑποστόληςΑ
Καλή η ομάδα στο πρώτο ημίχρονο, καλύτερη απ' ότι περίμενα. Δεν κινδυνέψαμε σε καμία στιγμή, αντίθετα δημιουργήσαμε 2-3 καλές ευκαιρίες για γκολ. Ειδικά αυτή του Λημνιού δεν έπρεπε να χαθεί.
Ο Ινγκασον είναι πολύ καλός, ο Ολιβέιρα απλά καλός, αλλά έβγαλε μια εξαιρετική μπαλιά στον Λημνιό, που την έχασε, πολύ κινητικός ο Swiderski, που δημιουργεί κινδύνους, θέλει κι άλλο χρόνο ο Ενρίκε. Καλά τα πάει ο Λύρατζης.
Ο Ινγκασον είναι πολύ καλός, ο Ολιβέιρα απλά καλός, αλλά έβγαλε μια εξαιρετική μπαλιά στον Λημνιό, που την έχασε, πολύ κινητικός ο Swiderski, που δημιουργεί κινδύνους, θέλει κι άλλο χρόνο ο Ενρίκε. Καλά τα πάει ο Λύρατζης.
Τι τατιάνας γιος είναι αυτός ο σπίκερ. Έλεος με τα νουνόπανα.
Ευτυχώς σε αυτό την κακοκαιρία έγινε μαζικό ροτέισον. Τζάμπα κούραση θα ήταν και κάποιοι μπορεί να γυρνούσαν άρρωστοι. Μπάλα δεν μπορεί να παιχτεί καλή με τόση βροχή και παίζουμε πάρα πολύ καλά. Νομίζω ότι μπορούμε να βάλουμε 1 γκολ, και ο Πανιώνιος, που δεν έκανε ροτέισον, θα κουαρστεί και θα το φάει. Υπομονή θέλει από την ομάδα, γιατί στην τελική και με 0-0, στην Τούμπα θα τους ξεφτυλίσουμε.
Ευτυχώς σε αυτό την κακοκαιρία έγινε μαζικό ροτέισον. Τζάμπα κούραση θα ήταν και κάποιοι μπορεί να γυρνούσαν άρρωστοι. Μπάλα δεν μπορεί να παιχτεί καλή με τόση βροχή και παίζουμε πάρα πολύ καλά. Νομίζω ότι μπορούμε να βάλουμε 1 γκολ, και ο Πανιώνιος, που δεν έκανε ροτέισον, θα κουαρστεί και θα το φάει. Υπομονή θέλει από την ομάδα, γιατί στην τελική και με 0-0, στην Τούμπα θα τους ξεφτυλίσουμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Τετ 06 Φεβ 2019, 19:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο Σβι όχι μόνο λερώθηκε σήμερα. Μέχρι και η κολοτρυπιδα του πήρε νερό. Μπράβο ρε μικρέ , έτσι να ματώνεις κάθε αγωνιστική.
- ΑποστόληςΑ
- teo4giannitsa
Με τα τάκλιν μέχρι το ταρτάν, δεν τη γλυτώνει την αιμορραγία
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όλοι πολύ καλοί
Μόνο ο Λημνιός παραφωνία
Κάποια χαζά από Πέλκα
Κάποια χαζά από Ενρίκε
Και ο Ολιβέιρα λίγο μαλθακός, ίσως λογικο. Λίγο αργο και ντελικάτο τον είδα. Κατά τ αλλά όμως έδειξε ποιότητα και μυαλο
Γουστάρω τρελά Γιαννούλη, Σβιντερσκι, Ιγκασον
Μόνο ο Λημνιός παραφωνία
Κάποια χαζά από Πέλκα
Κάποια χαζά από Ενρίκε
Και ο Ολιβέιρα λίγο μαλθακός, ίσως λογικο. Λίγο αργο και ντελικάτο τον είδα. Κατά τ αλλά όμως έδειξε ποιότητα και μυαλο
Γουστάρω τρελά Γιαννούλη, Σβιντερσκι, Ιγκασον