GoMaRoS έγραψε:Ωραια τελειωσε του ουαρντα, ανοιξε θεση ξενου στο ροστερ

GoMaRoS έγραψε:Ωραια τελειωσε του ουαρντα, ανοιξε θεση ξενου στο ροστερ
Αν δεν ήταν τόσο δυακαμπτος θα έγραφε 20+ συμμετοχές.ΑποστόληςΑ έγραψε:Αν ο Χατσερ δεν ήταν τόσο δύσκαμπτος θα τον είχαμε ήδη πουλήσει. Αυτός κρατάει και τον Ισλανδό μακριά μας.
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:Αν δεν ήταν τόσο δυακαμπτος θα έγραφε 20+ συμμετοχές.ΑποστόληςΑ έγραψε:Αν ο Χατσερ δεν ήταν τόσο δύσκαμπτος θα τον είχαμε ήδη πουλήσει. Αυτός κρατάει και τον Ισλανδό μακριά μας.
Του μαθαμε και αγγλικα, θα τον πουλησουμε και στο τελος θα βγαλουμε και κερδοςV-olakiotis έγραψε:Βρε που να πάει που δεν ομιλεί άλλη γλώσσα πλην ουκρανικής, ούτε ποντιακά...
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
seaman έγραψε:O Χατσερίδης φταίει που επέτυχε μια καλή για αυτόν συμφωνία? Προφανώς και θα φύγει από μόνος του αν βρει κάτι που το θεωρεί τουλάχιστον ισάξιο σε αγωνιστικούς, οικονομικούς και βιοτικούς όρους. Αν δεν βρει, γιατί να φύγει? για να χαρούμε εμείς ή αυτοί που τον έφεραν και τώρα θέλουν να τον στείλουν. Τουλάχιστον δεν φαίνεται ως άλλος Λεβέκ να κοροϊδεύει, όποτε του είπαν παίξε έπαιξε. Αυτά μπορεί αυτά δίνει. Δεξιά μπορεί να παίζει και έχει μπροστά του ως βασική επιλογή τον Βαρέλα. Ή ήταν ωραίο το σχήμα να παίζουμε με το Βαρέλα δεξιά για να χωρέσει ο Χάτσε. Τι περιμέναμε δηλαδή όταν τον υπογράφαμε? την ευλυγισία της Κομανέτσι (τότε πάντα) ή την ταχύτητα του Καρλ Λιούις. Το ποδόσφαιρο είναι ανοιχτό βιβλίο. Δεν μιλάμε για παιδάκι 20 ετών που δεν τον είχε δει μάτι μέχρι τώρα. Στεναχωριέμαι, αλλά τον ποδοσφαιριστή δεν μπορώ να τον κατηγορήσω.
Εφόσον ο οργανισμός του ΠΑΟΚ έζησε και ξεπέρασε τη περσινή σφαλιάρα , εφόσον εμείς τη βγάλαμε καθαρή χωρίς ιδιαίτερες εγκεφαλικές βλάβες , πραγματικά στα φρύδια μου η μεταγραφική περίοδος. Ο άλλος χώνει εκατομμύρια με τα λάθη του και τα σωστά του και εγώ απλά το απολαμβάνω. Απολαμβάνω που σε γραφείο μέσα στην Αθήνα είμαστε 3 ΠΑΟΚτσήδες και όλοι οι υπόλοιποι μιλάνε για ΠΑΟΚ είτε από ζήλια , είτε από πίκρα , είτε από θαυμασμό. Αυτό μου φτάνει και στα τέτοια μου ο Καντουρί ,ο Λούτσος και ο σκούφος. Στα καλύτερά μου είμαι , πρώτη φορά παρακολουθώ ΠΑΟΚ τόσο ήρεμος. Χάσω - κερδίσω σε ένα ματς, η πορεία είναι ανοδική. Αν ήταν στο χέρι μου το ΠΑΟΚμανια θα είχε κάθε μέρα πάρτυ με βελάκια σε πιθανούς μεταγραφικούς στόχους και τροχό της τύχης με το μπατζετ και τα συμβόλαια που θα φέρουμε.barlow4 έγραψε:Για την ακρίβεια γιαπα νοιωθω σαν τον Αντετοκούμπο.
Περάσαμε τόσο πολλά όσα χρόνια ζουμε με αυτήν την ομάδα που τα τωρινά προβλήματα μου φαίνονται ανύπαρκτα.
Σαν να έφυγε ένα βάρος νοιωθω.σαν να το αποκαταστησαμε το παιδί κ τώρα θα τον βρει το δρόμο του.
Το μόνο που με νοιάζει βασικά είναι να μη γίνει κανας μ@λ@κ@ς.
ΠετρουλακηςShadowM4N έγραψε:Πριν λίγο η σελίδα του αρένα γνωστή και sfina.gr έβγαλε αυτό![]()
Ο Μαροκινός Γιασίν Αγιούμπ για τον ΠΑΟΚ!
Μέσα στα ονόματα που προτείνονται στον ΠΑΟΚ και είναι πάρα πολλά, τις τελευταίες ημέρες ήρθε στο φως της δημοσιότητας με πληροφορίες από την Ολλανδία και ο Γιασίν Αγιούμπ, ο 24χρονος Μαροκινός μέσος της Φέγενορντ, ο οποίος αποκτήθηκε φέτος από την Ουτρέχτη.
Ο Αγιούμπ είναι πανέξυπνος παίκτης, ύψους 1,74 μ., ενώ στην Φέγενορντ μέχρι τώρα έχει 8 συμμετοχές και 1 γκολ, αλλά στην Ουτρέχτη σε 146 παιχνίδια έβαλε 19 γκολ.
Έπαιξε σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Ολλανδίας και μόλις πέρασε τα 23, εντάχθηκε στην εθνική Μαρόκου, από όπου είναι η καταγωγή του (γεννημένος 6 Μαρτίου 1994).
Η Φέγενορντ ζητάει περίπου 800.000 ευρώ για να τον παραχωρήσει και ο ίδιος έχει ετήσιο συμβόλαιο 600.000 ευρώ. Τα υπόλοιπα, εάν ο ΠΑΟΚ ενδιαφερθεί επισήμως…