ΠΑΟΚ-Άρης 19:00 26/09 PAOKmania Radio & OTETV & Laola
Re: ΠΑΟΚ-Άρης 19:00 26/09 PAOKmania Radio & OTETV & Laola
Το να κρίνουμε τα 100 χιλιάρικα του Κιτσιου που έχει να παίξει από πέρσι είναι υπερβολη.
Το να βλέπουμε ότι τα σχεδόν 4 εκατομμύρια 3 παικτών φαίνονται ίδιου επιπέδου με τα 500 του Άρη, ε ναι αυτό είναι απαράδεκτο. Αλλά ας περιμένουμε του χρόνου που θ στρώσουν..
Το να βλέπουμε ότι τα σχεδόν 4 εκατομμύρια 3 παικτών φαίνονται ίδιου επιπέδου με τα 500 του Άρη, ε ναι αυτό είναι απαράδεκτο. Αλλά ας περιμένουμε του χρόνου που θ στρώσουν..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzoker την Τετ 26 Σεπ 2018, 19:06, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Athens έγραψε:Ομάδα χωρίς αρχή και τέλος με δεύτερη φορά εκτεταμένο ροτεισιον που δεν μπορεί να ανταποκριθεί
Είμαστε καλύτεροι και θα κερδίσουμε αλλά κάποιοι παίκτες δεν...
Μεγάλο τραγικό συμβόλαιο στον Χατσεριδη..
.Κίτσιου δεν κάνει ούτε για αλλαγή το παλικάρι...
Ενώ και ο Τόσκας φάνηκε πολύ λίγος ..
Υπομονή θέλει από όλους μας αλλά γαβροι δεν κερδίζουμε ετσι
Ολοι οι παικτες που παιζουν ουκρανορωσια ειναι υπερτιμημενοι του κερατα,για αυτο τον λογο πανε εκει να παιξουν.Ακομα και ο Βερνμπλουμ μεχρι στιγμης δεν δειχνει κατι το τρομερο,αν και ειναι καλυτερος απο Σακχοφ.
Δεν εχουμε δημιουργικο χαφ στο κεντρο και αναπτυσομαστε οπως να ναι
- teo4giannitsa
Μάτος και μπισεσβαρ μεσα
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Dimg4 έγραψε:nouk_ έγραψε:χαχαχαχα αστεια αντιμετωπιση ΟΚ
ενταξει ειπαμε αδιαφορο το ματς αλλα τρωμε τετοιο γκολ ;
Απο ποτε ειναι αδιαφορο παιχνιδι? Πολυ ρεαλ την ειδαμε, ΚΑΘΗΚΟΝ εχουν να κερδισουν.
οι πιθανοτητες αυτο λενε για διαφορα γεγονοτα
(περνας και ως δευτερος, οι αλλες ομαδες ειναι στατιστικα πιο ευκολες, δεν εχει νοημα να κουραστεις πριν εναν βασικοτερο στοχο.πρωταθλημα, μπορει να γεμισεις τραυματισμους, καρτες, κουραση, νευρα κ.α.)
αυτη ειναι η αποψη μου χωρις να εχω γινει ρεαλ
tzoker έγραψε:Το να κρίνουμε τα 100 χιλιάρικα του Κιτσιου που έχει να παίξει από πέρσι είναι υπερβολη.
Δε φταιει ο Κιτσιου που βρισκεται στο ροστερ μας. Ουτε ο Χατσεριδης που ειναι πιο αργος απο της κουλας.
- ΑποστόληςΑ
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 6 times
- teo4giannitsa
Τι κάνεις ρε πελκα
- ΑποστόληςΑ
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 6 times
ΑποστόληςΑ έγραψε:Πέναλτυ στον Καρέλη!
+1
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pxp920 την Τετ 26 Σεπ 2018, 19:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- paok re niamou
αρκετοί έως παρα πολλοί έχουν γράψει πολύ πρόσφατα εδώ, ότι έχουμε 2 ενδεκάδες πολύ καλούς παίκτες. Το πιο πλήρες ροστερ. Εγώ στην πράξη δεν βλέπω κάτι τέτοιο. μήπως πρέπει να γίνει γενική αναθεώρηση προς τα κάτω σε όλα ?
Πεναλντυ δεν ηταν αυτο στον Καρελη? Πως δεν του σπασε την μεση το ταγαρι
Πελκα αχτι το χω να σκοραρεις ενα τετ α τετ μια φορα
Πελκα αχτι το χω να σκοραρεις ενα τετ α τετ μια φορα
- navigator11
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 2 times
Ναι. Επιβάλλεται. Ειδικά, αν τυχόν δεν κερδίσουμε, πρέπει να μειώσουμε κι όσους τελικά δεν θα αγωνιστούν σήμερα. 

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Τετ 26 Σεπ 2018, 19:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν ειναι πεναλτυ, ξεκολληστε. Εξοδο κανει και παει στη μπαλα, ο καρελης δεν εχει καμια σχεση με τη μπαλα ουτε την ακουμπαει.
Παραλιγο να το φαμε γαμω την τρελα μ γαμω, ελπιζω να τα βλεπει ο ρουμανιος αυτα και ποιοι ειναι για αντικατασταση την επομενη μεταγραφικη περιοδο
Παραλιγο να το φαμε γαμω την τρελα μ γαμω, ελπιζω να τα βλεπει ο ρουμανιος αυτα και ποιοι ειναι για αντικατασταση την επομενη μεταγραφικη περιοδο
-
Συγνώμη όταν δεν μπορείς να πλασάρεις με το αριστερό εκεί Πελκα άστο το άθλημα πραγματικα