Κληρώσεις Κυπέλλου Ελλάδος 2018/19
- navigator11
Re: Κληρώσεις Κυπέλλου Ελλάδος 2018/19
Με τη χαρτοσακούλα επιβάλλεται να πέσουμε στα ημιτελικά. Σε 2 αγώνες να μαζέψουν ένα τσουβάλι γκολ και να τελειώσει με εφιαλτικά παρατράγουδα η σεζόν για τους απατεώνες. Το ιδανικό σενάριο. Ο τελικός είναι ένα παιχνίδι μόνο, όπου μπορεί να γίνει το ο,τιδήποτε. Ειδικά αν κληθεί να διαιτητεύσει και κανένα σκανδιναβίσιο "πουλί" ...
Σε διπλούς αγώνες οι πιθανότητες να προκύψει η ... έκπληξη φανταζουν, θεωρητικά πάντα, σαφώς λιγότερες.
Σε διπλούς αγώνες οι πιθανότητες να προκύψει η ... έκπληξη φανταζουν, θεωρητικά πάντα, σαφώς λιγότερες.
Δεν υπαρχουν καλες και κακες κληρωσεις. Με τη χαρτού ισως ειναι καλο να παιξουμε σε διπλους αγωνες αλλα απο την αλλη και να γινει αυτο θα εχουμε τον τελικο με αντιπαλο πουλμαν στη γραμμη σε μονο αγωνα. Αν δεν εχουμε επαρση οπως με τον εβραιο δεν υπαρχει αντιπαλος.
Εγω δεν θελω διπλους αγωνες,επειδη δεν θελω διπλη κουραση και επισης 2/2 τους εχουμε στους τελικους και δεν ειναι μονο το αποτελεσμα,αλλα και η εμφανιση που ημασταν αδιαμφισβητητα ανωτεροι και στους 2 αγωνες. Γιατι οχι και σε εναν τριτο τελικο ?navigator11 έγραψε:Με τη χαρτοσακούλα επιβάλλεται να πέσουμε στα ημιτελικά. Σε 2 αγώνες να μαζέψουν ένα τσουβάλι γκολ και να τελειώσει με εφιαλτικά παρατράγουδα η σεζόν για τους απατεώνες. Το ιδανικό σενάριο. Ο τελικός είναι ένα παιχνίδι μόνο, όπου μπορεί να γίνει το ο,τιδήποτε. Ειδικά αν κληθεί να διαιτητεύσει και κανένα σκανδιναβίσιο "πουλί" ...
Ιδανικοτερο σεναριο να κληρωθουμε με Λαμια,να τελειωσουμε την προκριση απτον πρωτο αγωνα και να φανε οι αλλοι το λουκι με τον αστερα του γαυρου
Υπάρχει και η παγίδα τιμωρίας με αφαίρεση βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα. Εδώ και 2 χρόνια ξεκινάει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα με το μειονέκτημα των αφαιρούμενων ποντων. Ελπίζω να έχουμε και φέτος τα ίδια.
- navigator11
Αν δεν πέσουμε με το χαρτί, εκτιμώ πως θα βγει ΠΑΟΚ - Ασ'ούμε. Δεν πιστεύω πως θα αφεθεί στην τύχη η πιθανότητα να πάνε τουλάχιστον στον τελικό.
- sourmenetes
- Moderator
Ο τελικος ειναι ενα ματς.μπορει μια κακη μερα,μπορει η αποφορτιση απο την πιθανη κατακτηση του πρωταθληματος,πολλα μπορει να στραβωσουν σε ενα ματς.
Ειτε τελικο ειτε ημιτελικο θελει σοβαροτητα!!!
Ειτε τελικο ειτε ημιτελικο θελει σοβαροτητα!!!
Εγώ προτιμώ χάρτινους στα ημιτελικά, οι λόγοι γνωστοί
- Σε διπλά παιχνίδια είναι πιο εύκολο να περάσει η καλύτερη ομάδα
- Θέλω να δω ασπρόμαυρο ΟΑΚΑ με 60 χιλιάδες ΠΑΟΚια
- Να μην έχουμε και στο μυαλό μας, έστω και μικρή πιθανότητα, επεισοδίων στον τελικό
Γενικά πιστεύω πως είναι η 1η φορά στην ιστορία του ΠΑΟΚ που η πλειοψηφία μας προτιμάει να κληρωθεί με ομάδα του ΠΟΚ και όχι με επαρχιακή ομάδα. Πόσο έχεις μεγαλώσει ΠΑΟΚάρα!
- Σε διπλά παιχνίδια είναι πιο εύκολο να περάσει η καλύτερη ομάδα
- Θέλω να δω ασπρόμαυρο ΟΑΚΑ με 60 χιλιάδες ΠΑΟΚια
- Να μην έχουμε και στο μυαλό μας, έστω και μικρή πιθανότητα, επεισοδίων στον τελικό
Γενικά πιστεύω πως είναι η 1η φορά στην ιστορία του ΠΑΟΚ που η πλειοψηφία μας προτιμάει να κληρωθεί με ομάδα του ΠΟΚ και όχι με επαρχιακή ομάδα. Πόσο έχεις μεγαλώσει ΠΑΟΚάρα!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sal την Πέμ 07 Μαρ 2019, 17:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Συμφωνω και εγω. Διπλους αγωνες με τους χαρτινους και τελικο γιορτη, αν ολα πανε καλα, με προοπτικη double!
Θεωρώ δεδομένο πως καλύτερη κλήρωση για τον ΠΑΟΚ είναι η χάρτινη.
Για πιο λόγο να θέλεις να παίξεις ένα αγώνα στην έδρα τους και να αρνηθείς ένα δεύτερο στην δική σου έδρα.
Το μόνο που με ανησυχεί είναι πως ενδεχόμενη πρόκριση με την χάρτινη θα εφησυχάσει τους πάντες. Το πρωτάθλημα τελειώνει 5 Μαϊου και ενδέχεται οι παίκτες να γιορτάζουν μέχρι τις 10... Ο τελικός είναι στις 11 Μαϊου.
Πλάκα μεγάλη θα έχει πάντως να αποκλειστεί και η χάρτινη από Λαμία ή Τρίπολη.
Πρόβλεψη μου είναι πως τα ζευγάρια θα είναι
ΠΑΟΚ - Τρίπολη
Λαμία - ΑΕΚ
Για πιο λόγο να θέλεις να παίξεις ένα αγώνα στην έδρα τους και να αρνηθείς ένα δεύτερο στην δική σου έδρα.
Το μόνο που με ανησυχεί είναι πως ενδεχόμενη πρόκριση με την χάρτινη θα εφησυχάσει τους πάντες. Το πρωτάθλημα τελειώνει 5 Μαϊου και ενδέχεται οι παίκτες να γιορτάζουν μέχρι τις 10... Ο τελικός είναι στις 11 Μαϊου.
Πλάκα μεγάλη θα έχει πάντως να αποκλειστεί και η χάρτινη από Λαμία ή Τρίπολη.
Πρόβλεψη μου είναι πως τα ζευγάρια θα είναι
ΠΑΟΚ - Τρίπολη
Λαμία - ΑΕΚ
- painkiller4
Συντάσσομαι και εγώ για διπλούς αγώνες με χαρτινους και ολικό ξεβρακωμα για να τελειώνουμε οριστικά με δαύτους.
Πάντως αν γίνει αυτό ίσως μετά να υπάρχει περίπτωση και για αλλαγή της έδρας του τελικού με συμμετοχή άλλης ομάδας πλην ΠΟΚ. Βέβαια άλλη σημασία έχει να είναι ένα ΟΑΚΑ γεμάτο με Παοκτσηδες
Πάντως αν γίνει αυτό ίσως μετά να υπάρχει περίπτωση και για αλλαγή της έδρας του τελικού με συμμετοχή άλλης ομάδας πλην ΠΟΚ. Βέβαια άλλη σημασία έχει να είναι ένα ΟΑΚΑ γεμάτο με Παοκτσηδες

- giwrgos04dex
αν παμε τελικο με τριπολη - λαμια
δυσκολο να μας δωσουν πανω απο 30 000 εισητηρια εως αδυνατο
δυσκολο να μας δωσουν πανω απο 30 000 εισητηρια εως αδυνατο
Ξέρει κανείς πότε είναι η κλήρωση του κυπέλλου για τα ημιτελικά;
Κι εγώ ΑεΧ προτιμώ στα ημιτελικά για τους λόγους που είπατε.
Κι εγώ ΑεΧ προτιμώ στα ημιτελικά για τους λόγους που είπατε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Πέμ 07 Μαρ 2019, 20:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ευχαριστώ. Μια χαρά, οπότε αύριο κιόλας, να ξεκαθαρίσει το τοπίο.