Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
Για Παπαδόπουλο διέψευσε ο Γιώργης και για Σταφ νομίζω έμμεσα με τα λεγόμενά του για τη θέση του αριστερού μπακ ο Ράζβαν.
Εγώ πάντως η διαφωνώ με τον Ραζβαν η κάποιο λάθος γίνεται στην ανάγνωση των λεγόμενων του.Η ομάδα έχει ανάγκη 6ρι.Οκ προφανώς και δεν πρέπει να είναι ξυλοκόπος,δεν πρέπει να είναι στόπερ,άλλα πρέπει να είναι παίκτης που να μπορεί να απορροφήσει δύναμη,ένταση,να αναχαιτίσει.Ενας πιο αθλητικος Γκαρσία έστω και λίγο πιο αμπαλος.box to box ήταν ο Νάτχο,box to box είναι ο Μαουριτσιο άλλα δεν μπορούν να παίξουν στο 6.Μια φορά παίξαμε με Σαχοφ,Μαου και ήταν η μόνη ήττα.
Νομίζω οτι ανέφερε οτι θέλει έναν aggressive box-to-box, όχι κόφτη αλλά κλέφτη. Σίγουρα όχι το κλασικό 6αρι, μια βελτιωμένη έκδοση του Τσίμιροτ ίσως (αυτό κατάλαβα εγώ), που προφανώς με όλα αυτά τα χαρακτηριστικά θα πρόκειται για ακριβό παίχτη.joshua έγραψε:Εγώ πάντως η διαφωνώ με τον Ραζβαν η κάποιο λάθος γίνεται στην ανάγνωση των λεγόμενων του.Η ομάδα έχει ανάγκη 6ρι.Οκ προφανώς και δεν πρέπει να είναι ξυλοκόπος,δεν πρέπει να είναι στόπερ,άλλα πρέπει να είναι παίκτης που να μπορεί να απορροφήσει δύναμη,ένταση,να αναχαιτίσει.Ενας πιο αθλητικος Γκαρσία έστω και λίγο πιο αμπαλος.box to box ήταν ο Νάτχο,box to box είναι ο Μαουριτσιο άλλα δεν μπορούν να παίξουν στο 6.Μια φορά παίξαμε με Σαχοφ,Μαου και ήταν η μόνη ήττα.
- Vet_eranos
Ας εκκινησουμε τις ανανεωσεις πρωτα κ μετα μεταγραφες..
Εκκωφαντικο παραδειγμα ο Βαρελα, το συμβολαιο του οποιου ληγει του χρονου..
Κανονιστε να χαθει το τανκ κριμα κι αδικα..
Εκκωφαντικο παραδειγμα ο Βαρελα, το συμβολαιο του οποιου ληγει του χρονου..
Κανονιστε να χαθει το τανκ κριμα κι αδικα..
- Scientist@PAOK
Παιδες η μεταγραφαρα ειναι ο Μακ! Αυτος γουσταρει τρελα να μεινει! Δεν ξερω αν σας ξενερωνω....αλλα ο γιωργης μεσω ΜΑΚ στελνει και μνμ στον κυριακο γι αυτο απαντησε στο μνμ απο κατω. Του λεει παρε παραδειγμα βιερινια, πεσε στο κασε και ελα.
Γααααααάτααααααα Βαγγεεεεεεεεέλλλλληηηηηηηηηηηη, κλαπ κλαπ, κλαπ κλαπ, κλαπ...

Πού χάθηκες εσύ ρε κομάντο?

Εμένα πάλι η άποψη μου είναι ότι στέλνεται όντως μήνυμα στον Κυριάκο, αλλά μετά απ αυτήν την χθεσινή φωτό...

...μέσω αυτής της μεταγραφής-βόμβας του συνονόματου...
Πού χάθηκες εσύ ρε κομάντο?
Εμένα πάλι η άποψη μου είναι ότι στέλνεται όντως μήνυμα στον Κυριάκο, αλλά μετά απ αυτήν την χθεσινή φωτό...

...μέσω αυτής της μεταγραφής-βόμβας του συνονόματου...
-
ArChAnGeLonfire4
Τι γάτες και ξεγάτες λέτε ρε παίδες..........
Η μεταγραφή θα δείτε και μόνοι σας είναι επιπέδου να καυλώσουμε ομαδικός κ η λεγόμενη μεταγραφάρα εδώ θα είμαστε θα δείτε πως θα είναι ο Khacheridi"s. Σε όλα θα μεσολάβησε ο Μπαμπάς Λουτς/Ουκρανός είναι μην βλέπετε με την Κούλα που δεν έπαιζε προετοιμασία δεν είχαν κάνει όταν έπαιζε με την Κούλα η Δυναμό Κιέβου. Παιχταράς θεωρείται από το πάνω ράφι_κ_μπορεί να βγάλει κ Ελληνική υπηκοότητα... Λίγο δεν σκέφτεστε!!!!!!
Αν κάνω λάθος θα πώ έκανα λάθος. Ο Μακ δεν είναι η μεταγραφάρα...... που είπε ο Γιώργης΄.
Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος για να έρθει δεν έρχεται"αν κ θα τον θέλαμε όλοι"στα 30φεύγα ίσως έρθει στα 26 ΟΧΙ.
Αρα κανένα μηνυμα δεν στέλνει να ρίξει κανένα κασέ.....
κ εσείς να ήσασταν στα 26 αν το συμβόλαιο ήταν στα 2,5 χαρτιά θα ερχόσασταν στο Ελλαδιστάν με 1 χαρτί κτλπ;
Απαντάω μόνος ΟΧΙ. Ούτε εγώ θα ερχόμουν στα 30 φεύγα μπορεί όπως ήρθε στα ο Vieirinha να λέμε πραγματικότητες,
προ-πέρσι δεν ήταν να ερθει ο Vieirinha ήρθε που ενδιαφερόμασταν το αναφέραμε κ δω ήρθε ΟΧΙ.
Η μεταγραφή θα δείτε και μόνοι σας είναι επιπέδου να καυλώσουμε ομαδικός κ η λεγόμενη μεταγραφάρα εδώ θα είμαστε θα δείτε πως θα είναι ο Khacheridi"s. Σε όλα θα μεσολάβησε ο Μπαμπάς Λουτς/Ουκρανός είναι μην βλέπετε με την Κούλα που δεν έπαιζε προετοιμασία δεν είχαν κάνει όταν έπαιζε με την Κούλα η Δυναμό Κιέβου. Παιχταράς θεωρείται από το πάνω ράφι_κ_μπορεί να βγάλει κ Ελληνική υπηκοότητα... Λίγο δεν σκέφτεστε!!!!!!
Αν κάνω λάθος θα πώ έκανα λάθος. Ο Μακ δεν είναι η μεταγραφάρα...... που είπε ο Γιώργης΄.
Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος για να έρθει δεν έρχεται"αν κ θα τον θέλαμε όλοι"στα 30φεύγα ίσως έρθει στα 26 ΟΧΙ.
κ εσείς να ήσασταν στα 26 αν το συμβόλαιο ήταν στα 2,5 χαρτιά θα ερχόσασταν στο Ελλαδιστάν με 1 χαρτί κτλπ;
Απαντάω μόνος ΟΧΙ. Ούτε εγώ θα ερχόμουν στα 30 φεύγα μπορεί όπως ήρθε στα ο Vieirinha να λέμε πραγματικότητες,
προ-πέρσι δεν ήταν να ερθει ο Vieirinha ήρθε που ενδιαφερόμασταν το αναφέραμε κ δω ήρθε ΟΧΙ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ArChAnGeLonfire4 την Τετ 16 Μάιος 2018, 11:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- desperando
- Επικοινωνία:
Πιστεύω ότι τα μπλέκουμε με τους αριθμούς και με ορολογίες φούτμπολ μάνατζερ χωρίς λόγο.joshua έγραψε:Εγώ πάντως η διαφωνώ με τον Ραζβαν η κάποιο λάθος γίνεται στην ανάγνωση των λεγόμενων του.Η ομάδα έχει ανάγκη 6ρι.Οκ προφανώς και δεν πρέπει να είναι ξυλοκόπος,δεν πρέπει να είναι στόπερ,άλλα πρέπει να είναι παίκτης που να μπορεί να απορροφήσει δύναμη,ένταση,να αναχαιτίσει.Ενας πιο αθλητικος Γκαρσία έστω και λίγο πιο αμπαλος.box to box ήταν ο Νάτχο,box to box είναι ο Μαουριτσιο άλλα δεν μπορούν να παίξουν στο 6.Μια φορά παίξαμε με Σαχοφ,Μαου και ήταν η μόνη ήττα.
Ο λουτσεσκου φαντάζομαι ήταν ξεκάθαρος σε αυτό που είπε.
Είπε ότι η ομάδα χρειάζεται ένα χαφ το οποίο να είναι αγκρεσιβ ,να έχει κύριο χαρακτηριστικό την ικανότητα να κλέβει μπάλες ( κάτι που όπως δήλωσε μας έλειπε μετά την φυγή τσιμιροτ και αναγκάστηκε η ομάδα να δουλέψει σε αυτόν τον τομέα περισσότερο την ομαδική δουλειά) , αλλά ταυτόχρονα να ξέρει ποδόσφαιρο για να μπορεί να δημιουργήσει,κουβαλήσει και απειλήσει.
Τώρα πως θα βρεις έναν τέτοιο παίκτη είναι αλλού παπά.και στην τελική προς τα ποια μεριά είναι περισσότερο διατεθειμένος να κάνει εκπτώσεις?στα ανασταλτικά χαρακτηριστικά,στα αθλητικά ή στα επιθετικα-δημιουργηκα?
κάποια άτομα δυσκολεύονται ακόμα να καταλάβουν το μέγεθος του ΠΑΟΚ και ζητάνε εξάρια , είναι τα ίδια άτομα που δεν τους έκανε ο πριγιο .... πρέπει να αναπληρώσουμε το κενό του τσιμι , χρειαζόμαστε ένα παίχτη στην θέση που να ξέρει και μπάλα , και όπως πολύ σωστά είπε ο λουτσεσκου, άμα ο παρτενέρ του μαουρίτσιο είναι αμπαλος δημιουργεί πρόβλημα και στον μάου γτ δεν μπορεί να ανεβεί .....όταν είσαι μεγάλη ομάδα και είναι να παίξεις 30 παιχνίδια στην ελλάδα στα οποια και στα 30 ο αντίπαλος παίζει ταμπουράκι , είσαι καταδικασμένος να έχεις παίχτες με ποιότητα και επιθετικά χαρακτηριστικά και όχι ξυλοκόπους , άμα εσύ παίζεις με ξυλοκόπους και ο αντίπαλος ταμπουρακi , τα 0-0 θα πάνε σύννεφο ...
Πωωωωω...ArChAnGeLonfire4 έγραψε:Τι γάτες και ξεγάτες λέτε ρε παίδες..........
Έχεις μεγάλο δίκιο αδερφέ...
Μετά απ αυτό το post σου, ανακαλώ τις γάτες και τις ξεγάτες και θα αρχίσω να σκέφτομαι κιόλας...
Σόρυ ε?
Τάκη γίνεσαι επιθετικος και μάλιστα χωρίς να καταλαβαίνεις ότι κι εσύ κάνεις λάθος.
Όντως ισχύουν αυτά που λες αλλά δε ρωτάω:
Όταν θα παίζεις προκριματικά Ευρώπης για τσ. Λ. Και ομίλους είτε τσ. Λ. Είτε Γιουρόπα, πως ακριβώς θα αντιμετωπίζεις μεγάλες ομάδες;
Με επίθεση;
Αυτά έκανε ο γαύρος όταν κυριαρχούσε στην Ελλάδα και έξω μάζευε πεντάρες
Όντως ισχύουν αυτά που λες αλλά δε ρωτάω:
Όταν θα παίζεις προκριματικά Ευρώπης για τσ. Λ. Και ομίλους είτε τσ. Λ. Είτε Γιουρόπα, πως ακριβώς θα αντιμετωπίζεις μεγάλες ομάδες;
Με επίθεση;
Αυτά έκανε ο γαύρος όταν κυριαρχούσε στην Ελλάδα και έξω μάζευε πεντάρες
-
ArChAnGeLonfire4
goran 64 έγραψε:Πωωωωω...ArChAnGeLonfire4 έγραψε:Τι γάτες και ξεγάτες λέτε ρε παίδες..........
Έχεις μεγάλο δίκιο αδερφέ...
Μετά απ αυτό το post σου, ανακαλώ τις γάτες και τις ξεγάτες και θα αρχίσω να σκέφτομαι κιόλας...
Σόρυ ε?
Φίλε μου Γκοραν μιλησα βαση λογικης οπως το βλεπω εγω, Προς Θεου, δεν αμφισβητησα κ την δικη σου γνωμη.
Απλα εγραψα οπως το θεωρω εγω. Σιγουρα φιλεμου δεν θελω να ερχονται τετοιοι παιχταραδες; Κ.Παπαδοπουλος, Σταφυλλιδης ο ιδιος θα έπαιρνα κ φανελα τους. Είμαι υπερ των Ελληνων ποδοσφαιριστών γενικα κ ειδικα ΠΑΟΚτσιδων,το εγραψα κ σε προηγουμενα ποστ μου!!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ArChAnGeLonfire4 την Τετ 16 Μάιος 2018, 11:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Νομίζω το είπε καθαρά ότι θέλει στοιχεία επιθετικότητας , που να κλέβει μπάλες πιο εύκολα αλλά ταυτόχρονα να συμμετέχει στη προώθηση του παιχνιδιού και να συνδυάζεται με Μαου.joshua έγραψε:Εγώ πάντως η διαφωνώ με τον Ραζβαν η κάποιο λάθος γίνεται στην ανάγνωση των λεγόμενων του.Η ομάδα έχει ανάγκη 6ρι.Οκ προφανώς και δεν πρέπει να είναι ξυλοκόπος,δεν πρέπει να είναι στόπερ,άλλα πρέπει να είναι παίκτης που να μπορεί να απορροφήσει δύναμη,ένταση,να αναχαιτίσει.Ενας πιο αθλητικος Γκαρσία έστω και λίγο πιο αμπαλος.box to box ήταν ο Νάτχο,box to box είναι ο Μαουριτσιο άλλα δεν μπορούν να παίξουν στο 6.Μια φορά παίξαμε με Σαχοφ,Μαου και ήταν η μόνη ήττα.
Θες να το πεις 6αρι σκυλί που να ξέρει πολλή μπάλα;
Θες να το πεις 8αρι που να είναι aggressive και να μαρκάρει πολύ;
Θεωρητικά είναι αυτά , στο χαρτί. Πρακτικά τo ίδιο τελικό αποτέλεσμα θες να πετύχεις.
Άσχετο ξέρετε από τα λεγόμενα Lucesku αν υπάρχει τέτοιος παίχτης προς Ουκρανίας μεριά Ρωσσίας(γιατί από εκεί συνήθως παίρνουμε).. ή αν έχει κανέναν η Rijeka γιατί είχαμε ενδιαφερθεί για παίχτες προς τα εκεί(όταν πηγε ο Loevac δανεικός ξανά)..