Νέα αεκ-ΠΑΟΚ 12/05 20:30 Cosmotesports
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Re: ΠΑΟΚ-Νέα αεκ 12/05 Cosmotesports (Τελικός Κυπέλλου)
Κλασικό @ρχιδι δημοσιοκάφρος της κουλας. Θα σου βγει ξινη η αλαζονεία χοντρε
Εγώ πάντως παιδιά μετά την ανάγνωση αυτού του ειλικρινεστατου άρθρου θα έχω pampers μαζί μου καλού κακού την ημέρα του τελικού.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Τοίχο τοίχο παιδιά μη τυχόν και πετύχουμε την υπερομάδα των χανουμιων 

- ΑποστόληςΑ
Ο κάθε δημοσιογράφος γράφει ό,τι θέλει αυτός που τον πληρώνει.
πόσο κόμπλεξ μπορεί να έχει μέσα στο μυαλό του εκτός από άπειρο λίπος.
οι κούλες ξέρουν ότι τους έχουμε ξεπεράσει σαν μέγεθος και το έχουν εμπεδώσει εμφατικά ειδικά μετά τα τουρνέ της στα χωριά και για αυτό δείχνουν αυτό απύθμενο κόμπλεξ με μειωτικές εκφράσεις και με συνεχή υπεράσπιση των δήθεν 3 μεγάλων ομάδων που ετσιθελικά γλύφουν τους άλλους 2 για να νιώσουν ότι μας ξεπερνάνε αγκαλίτσα με το ΠΟΚ.
ξέρουν ότι η κούλα σαν σύλλογος έχει μείνει πίσω μας.
το φετινό καταραμένο πρωτάθλημα τους δίνει θάρρος να ανοίξουν το στοματάκι.
να τα δούνε αυτοί που πρέπει και τους διαλύσουν.
οι κούλες ξέρουν ότι τους έχουμε ξεπεράσει σαν μέγεθος και το έχουν εμπεδώσει εμφατικά ειδικά μετά τα τουρνέ της στα χωριά και για αυτό δείχνουν αυτό απύθμενο κόμπλεξ με μειωτικές εκφράσεις και με συνεχή υπεράσπιση των δήθεν 3 μεγάλων ομάδων που ετσιθελικά γλύφουν τους άλλους 2 για να νιώσουν ότι μας ξεπερνάνε αγκαλίτσα με το ΠΟΚ.
ξέρουν ότι η κούλα σαν σύλλογος έχει μείνει πίσω μας.
το φετινό καταραμένο πρωτάθλημα τους δίνει θάρρος να ανοίξουν το στοματάκι.
να τα δούνε αυτοί που πρέπει και τους διαλύσουν.
-
Αφίσα ναιHermann έγραψε:Από άρθρο του γελοίου τσακιρη στο γκαζετα:
Αφίσα πρέπει να το κάνουν οι παίκτες μας στα αποδυτήρια.Για την ΑΕΚ είναι ιστορική ευκαιρία για να κατακτήσει έπειτα από 40 χρόνια ξανά το νταμπλ και δύσκολα θα έχει ξανά τέτοια ευκαιρία αφού παίζει στον τελικό με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ που συνιστά τον πιο καλό αντίπαλο για εκείνη αφού τον έχει ΠΑΝΤΟΥ αγωνιστικά στα μεταξύ τους ματς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.
Θα ήταν πολύ πιο δύσκολο αν έπαιζε με τον Ολυμπιακό, ή με τον κανονικό (και όχι τον φετινό) Παναθηναϊκό... Για καλή της τύχη παίζει με την ομάδα της Τούμπας και δεν πρέπει να χάσει την ιστορική ευκαιρία για το νταμπλ!
Για να μην χαλάσω δεν μπήκα στο άρθρο
Θέλουν άπειρη που@α τα επόμενα χρόνια, να μην πω δεκαετίες
Αρχής γενομένης στον τελικο
Που θα είμαι παρόν
tanas γιος από τους λίγους.
Τους μπουκώνεις με γκολ και φεύγεις. Έτσι απλά.
Τους μπουκώνεις με γκολ και φεύγεις. Έτσι απλά.
όλη η ουσία της υπόθεσης τελικού με κούλα.giapas έγραψε:Τους μπουκώνεις με γκολ και φεύγεις. Έτσι απλά.
όλα τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε.
- Sick Bastard
Μετά και την χτεσινή παράσταση, πραγματικά, ακόμα και την νέα Νέα Φιλαδέλφεια να προλάβουν να χτίσουν μέχρι τις 12 και να μας πάνε να παίξουμε εκεί, είμαι σίγουρος πως θα τους κερδίσουμε.
Ειλικρινά δεν βλέπω πως μπορεί να χάσει, αν όχι από μόνη της, αυτή η ομάδα του ΠΑΟΚ, έτσι όπως είναι τώρα.
Ειλικρινά δεν βλέπω πως μπορεί να χάσει, αν όχι από μόνη της, αυτή η ομάδα του ΠΑΟΚ, έτσι όπως είναι τώρα.
Εισιτήρια λοιπόν ψάχνουμε από γνωστους μας? Σε συνδέσμους ή αλλού όπως κατάλαβα. Όσοι είμαστε Αθήνα θα πάμε με κάποιο συγκεκριμένο τρόπο? Δεν το έψαξα το θέμα
-
Κι εγώ Αθηνα θα είμαιtrouman έγραψε:Εισιτήρια λοιπόν ψάχνουμε από γνωστους μας? Σε συνδέσμους ή αλλού όπως κατάλαβα. Όσοι είμαστε Αθήνα θα πάμε με κάποιο συγκεκριμένο τρόπο? Δεν το έψαξα το θέμα
Θέλω πορεία από την Ομόνοια
Σαν τα παλιά τα χρονια
Το 85 για τον τελικό με τη Λάρισα, από την Ομόνοια δεν ξεκινήσαμε; αν θυμάται κάποιος να μας πει

- paokovios1974
3 πραγματάκια για τον τελικό.Σε καμια περίπτωση παίκτης μας δεν πρέπει να δώσει το χέρι του στους κλέφτες.Μτα από κάθε γκολ παίρνουμε την μπάλα και την στηνουμε στην σέντρα.Τελος στην απονομή φοραμε μπλουζάκια που γράφουν πάρτε τα @ρχιδι@ μας τώρα.
ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ:
ΣΤ @ΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΤΟ ΧΑΝΟΥΜΙ
ΣΤ @ΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΗ ΧΑΡΤΙΝΗ ΦΥΛΗ
ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΣΑΜΕ Μ@ΛΑΚΕΣ
ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΕΘΝΙΚΗ!

ΣΤ @ΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΤΟ ΧΑΝΟΥΜΙ
ΣΤ @ΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΗ ΧΑΡΤΙΝΗ ΦΥΛΗ
ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΣΑΜΕ Μ@ΛΑΚΕΣ
ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΕΘΝΙΚΗ!

Προσωπική μου άποψη, ως οπαδός του Π.Α.Ο.Κ. με διαρκείας, αλλά όχι ως αποκλειστικός "πελάτης" της Π.Α.Ε.:trouman έγραψε:Εισιτήρια λοιπόν ψάχνουμε από γνωστους μας? Σε συνδέσμους ή αλλού όπως κατάλαβα. Όσοι είμαστε Αθήνα θα πάμε με κάποιο συγκεκριμένο τρόπο? Δεν το έψαξα το θέμα
Αν και φέτος, που ο Τελικός θα γίνει στο ΟΑΚΑ κι όχι σε κάνα γηπεδάκι, οπότε και εξασφαλίστηκαν 17.196 εισιτήρια, δεν δοθεί (ξανά) το δικαίωμα στους κατόχους διαρκείας (εμάς που φέτος ειδικότερα ήμασταν αποδεδειγμένα δίπλα στην ομάδα, με 10 αγώνες κεκλεισμένων των θυρών και εκτός Ευρώπης απ τον Αύγουστο), έστω για ένα τριήμερο, να προμηθευτούν εισιτήριο για τον Τελικό, τότε η Π.Α.Ε. μας, προσωπικά θα με έχει ξεφτιλίσει σαν οπαδό του Π.Α.Ο.Κ., αλλά και σαν "πελάτη" της ακόμα ακόμα...

Υ.Γ. Τουλάχιστον 5.000 μαγικά χαρτάκια στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Φίλων Π.Α.Ο.Κ. γιατί τα δικαιούται!!!!

- ΑποστόληςΑ
Αρκεί να μην βάλει πάλι καπέλο, όπως πριν από 4 έτη.