Αστέρας Τρίπολης - Π.Α.Ο.Κ. 3-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- Caballo Viejo
Re: Αστέρας Τρίπολης - Π.Α.Ο.Κ. 3-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμ
Ο Λουτσέσκου είναι καλός προπονητής, ο ΠΑΟΚ του βγάζει αυτοματισμούς και γενικώς παίζει πολύ καλή μπάλα με εξαιρετικά στατιστικά. Όμως, άργησε πολύ να βοηθήσει την ομάδα «πάρει» μπροστά, χάνοντας πολύτιμο έδαφος στην αρχή και στη συνέχεια έχει κάνει σε κάποια ματς λάθος επιλογές που κόστισαν πολύ. Ποιος δεν είδε σήμερα την τρύπα στο κέντρο μέχρι το τέλος του ματς; Ποιος δεν αναρωτήθηκε γιατί δεν βάζει μέσα τον μόνο αξιόπιστο κόφτη που είχε στην διάθεσή του; Ποιος δεν πιστεύει άραγε ότι ο Παντελίδης τον νίκησε σήμερα κατά κράτος; Δεν είμαι αχάριστος, έχει κάνει ότι μπορούσε. Όμως δεν μπορεί παραπάνω. Να τον στηρίξουμε ως το τέλος. Να τον τιμήσουμε όπως πρέπει για την προσφορά του στο τέλος της χρονιάς, αλλά ο ΠΑΟΚ χρειάζεται κάτι άλλο.
Στο δια ταύτα. Προσωπικά δεν πίστευα ότι με 7 ματς κεκλεισμένων των θυρών θα το παλεύαμε μέχρι το τέλος φέτος. Το θεωρώ μεγάλη επιτυχία ότι φτάσαμε ως εδώ με όλους κόντρα. Τώρα θα δούμε πραγματικά το μέταλλο της ομάδας αλλά και το δικό μας. Τίποτα δεν έχει χαθεί ακόμα και μια συντριπτική νίκη επί της κούλας στον τελικό του κυπέλου θα δείξει σ’ όλη την Ελλάδα ποιος ήταν φέτος ο καλύτερος, ακόμα κι αν χαθεί το πρωτάθλημα. Κι αυτό όμως θα το παλέψουμε ως το τέλος. ΠΑΟΚ είμαστε άλλωστε! Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να βγάζουμε συμπεράσματα και να λέμε αλήθειες μεταξύ μας.
Στο δια ταύτα. Προσωπικά δεν πίστευα ότι με 7 ματς κεκλεισμένων των θυρών θα το παλεύαμε μέχρι το τέλος φέτος. Το θεωρώ μεγάλη επιτυχία ότι φτάσαμε ως εδώ με όλους κόντρα. Τώρα θα δούμε πραγματικά το μέταλλο της ομάδας αλλά και το δικό μας. Τίποτα δεν έχει χαθεί ακόμα και μια συντριπτική νίκη επί της κούλας στον τελικό του κυπέλου θα δείξει σ’ όλη την Ελλάδα ποιος ήταν φέτος ο καλύτερος, ακόμα κι αν χαθεί το πρωτάθλημα. Κι αυτό όμως θα το παλέψουμε ως το τέλος. ΠΑΟΚ είμαστε άλλωστε! Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να βγάζουμε συμπεράσματα και να λέμε αλήθειες μεταξύ μας.
Θελουμε νίκη εστω με 2-1 ή στην χειρότερη με 1-0 με κουλα. Μετά έχει 5 ματς. Εχει βαζελο μεσα εκεί μπορει να φέρει Χ. Αρκεί το Χ αν κάνουμε το 6/6 εμείςcrazy nagbe4 έγραψε:Κρίμα τώρα θέλουμε 2 ήττες από την αεκ άντε να πούμε η Μια είναι Από εμάς η άλλη;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος okkas73 την Κυρ 04 Μαρ 2018, 20:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΈτσιBlack_White_Heart έγραψε:Ψιλά το κεφάλι αδέρφια όσο δύσκολο και αν είναι! Η ομάδα μας σήμερα απλά δεν ήταν καλή, το πάλεψε αλλά δεν ήταν αρκετό. Πιστεύω ότι είναι λάθος να ψάχνουμε μεμονωμένα λάθη και φταίχτες. Η μπάλα έτσι είναι, κάποια στιγμή δεν θα σου κάτσει και θα χάσεις. 6/6 και βλέπουμε. Νίκη με την αεκ.
ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΗΝ ΤΡΩΣ!
Sent from my iPhone using Tapatalk

Κακα τα ψεματα με τέτοιο κεντρο δύσκολα περνεις πρωτάθλημα. Σακχοφ Κανιας και Μαουριτσιο ειναι πολύ μέτριοι παίκτες...
-
Στεναχωρηθηκαμε αδέλφια όλοι μας.. λογικό...και πιο πολύ γιατί πιστέψαμε πως το 9/9 το 8/8 το 7/7 και ούτω καθεξής είναι πιθανό...έεε λοιπόν δεν είναι..δεν γίνεται μια ομάδα να κανει το απόλυτο...δεν βοηθάει πουθενά στο να συζηταμε ποιος και τι φταίει. Θα στηρίξουμε την ομάδα όπως τόσο καλά οοοολα αυτά τα χρόνια κάνουμε και θα συνεχίσουμε.
- PAOKevolution
tsoupakampra έγραψε:Οι πιο ψύχραιμοι κάντε τους υπολογισμούς σας ,για τα ματς που μένουν ,να δούμε αν υπάρχει πιθανότητα..από το λίγο που είδα είναι ότι έχουμε το πιο δύσκολο πρόγραμμα
Και την καλυτερη ομαδα παραλληλα!
Χάσαμε και το χειρότερο είναι ότι δεν έχουμε με ποιον να τα βάλουμε.
Αν είχα να επιλέξω ένα μόνο ένα παράγοντα ο οποίος έχει μεγαλύτερη βαρύτητα θα έλεγα τα δικαστικά καραγκιοζιλίκια. Είναι άδικο να κρίνω την ομάδα και να κράξω τη στιγμή που εγώ που είμαι απέξω έχω αδειάσει. Τίποτα, κενό , νάδα πως το λένε. Μάταια η όλη φάση , έτσι νιώθω. Και εννοείται ότι τελείωσαν όλα εδώ , σέβομαι το σικ και το μήνυμα ελπίδας αλλά τον ΠΑΟΚ το ξέρουμε όλοι μας σαν τη παλάμη μας. Η ομάδα για φέτος έχει τελειώσει εδώ , εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Ποιού ; Να γλυτώσεις τιμωρία , να πάρεις τη κούλα και μετά να κρέμεσαι από το πόδια της ελπίζοντας σε διπλό σε Περιστέρι και ζέλα. Ποτέ ρε φίλε δε γίνονται αυτά. Ποτέ όμως.
Σε 2η φάση μπορείς να πεις για Τσιμιροτ , για δυνατό αντίπαλο για Σαχοφ για Μακ , για Λουτσέσκου. Όλες αυτές όμως οι κρίσεις , έχουν πάντα τη σκιά των δικαστικών πάνω τους. Άλλο η ομάδα έτοιμη - σωστή και με ψυχολογία κι άλλο αυτό το μπάχαλο που ζούμε και οι ψεύτικες ελπίδες που δημιουργήθηκαν σε όλους εντός κι εκτός ομάδας. Για αυτό δεν έχει νόημα να λέμε τώρα για Τσιμιροτ και για αμυντικά χαφ και τρανζίσιον και λοιπά ωραία.
Από τη διοίκηση ένα παράπονο έχω. Διαχείριση της κατάστασης. Την επομένη του ματς με το γαύρο φωνάζεις το προπονητή και τους αρχηγούς και λες μάγκες έχουμε τιμωρηθεί σίγουρα. Να το έχετε δεδομένο και πάμε παρακάτω, μην ελπίζετε. Είναι τελειωμένη υπόθεση , εσείς συγκεντρωθείτε όσο το δυνατόν περισσότερο να τελειώσουμε το πρωτάθλημα με νίκες. Και να μείνει η κουβέντα εκεί. Και δώσε κίνητρο ότι με 7 στα 7 θα έχετε το πριμ πρωταθλήματος είτε το πάρετε είτε όχι. Επαγγελματίες είναι οι παίκτες και πρέπει να βρεις γρήγορα τρόπο να βγάλεις τα δικαστικά από την εξίσωση. Προφανώς δεν έγινε κάτι τέτοιο και με τις διαρροές ( κατηγορούμενος ο γαύρος κλπ ) καλλιεργήθηκε ένα αίσθημα αισιοδοξίας που δεν είχε σχέση με τη πραγματικότητα. Και μετά ήρθε (;) η σφαλιάρα και άδειασαν τα πάντα.
Όπως είπα πριν , δε γυρνάει η φάση. Και εγώ προσωπικά , τα αποθέματα ελπίδας και αισιοδοξίας που είχα ως άνθρωπος τα εξάντλησα όλη την εβδομάδα που μας πέρασε. Δεν έχω άλλο.
Χάσαμε κύριοι , Λευκή πετσέτα λοιπόν από μένα , του χρόνου πάλι .
Αν είχα να επιλέξω ένα μόνο ένα παράγοντα ο οποίος έχει μεγαλύτερη βαρύτητα θα έλεγα τα δικαστικά καραγκιοζιλίκια. Είναι άδικο να κρίνω την ομάδα και να κράξω τη στιγμή που εγώ που είμαι απέξω έχω αδειάσει. Τίποτα, κενό , νάδα πως το λένε. Μάταια η όλη φάση , έτσι νιώθω. Και εννοείται ότι τελείωσαν όλα εδώ , σέβομαι το σικ και το μήνυμα ελπίδας αλλά τον ΠΑΟΚ το ξέρουμε όλοι μας σαν τη παλάμη μας. Η ομάδα για φέτος έχει τελειώσει εδώ , εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Ποιού ; Να γλυτώσεις τιμωρία , να πάρεις τη κούλα και μετά να κρέμεσαι από το πόδια της ελπίζοντας σε διπλό σε Περιστέρι και ζέλα. Ποτέ ρε φίλε δε γίνονται αυτά. Ποτέ όμως.
Σε 2η φάση μπορείς να πεις για Τσιμιροτ , για δυνατό αντίπαλο για Σαχοφ για Μακ , για Λουτσέσκου. Όλες αυτές όμως οι κρίσεις , έχουν πάντα τη σκιά των δικαστικών πάνω τους. Άλλο η ομάδα έτοιμη - σωστή και με ψυχολογία κι άλλο αυτό το μπάχαλο που ζούμε και οι ψεύτικες ελπίδες που δημιουργήθηκαν σε όλους εντός κι εκτός ομάδας. Για αυτό δεν έχει νόημα να λέμε τώρα για Τσιμιροτ και για αμυντικά χαφ και τρανζίσιον και λοιπά ωραία.
Από τη διοίκηση ένα παράπονο έχω. Διαχείριση της κατάστασης. Την επομένη του ματς με το γαύρο φωνάζεις το προπονητή και τους αρχηγούς και λες μάγκες έχουμε τιμωρηθεί σίγουρα. Να το έχετε δεδομένο και πάμε παρακάτω, μην ελπίζετε. Είναι τελειωμένη υπόθεση , εσείς συγκεντρωθείτε όσο το δυνατόν περισσότερο να τελειώσουμε το πρωτάθλημα με νίκες. Και να μείνει η κουβέντα εκεί. Και δώσε κίνητρο ότι με 7 στα 7 θα έχετε το πριμ πρωταθλήματος είτε το πάρετε είτε όχι. Επαγγελματίες είναι οι παίκτες και πρέπει να βρεις γρήγορα τρόπο να βγάλεις τα δικαστικά από την εξίσωση. Προφανώς δεν έγινε κάτι τέτοιο και με τις διαρροές ( κατηγορούμενος ο γαύρος κλπ ) καλλιεργήθηκε ένα αίσθημα αισιοδοξίας που δεν είχε σχέση με τη πραγματικότητα. Και μετά ήρθε (;) η σφαλιάρα και άδειασαν τα πάντα.
Όπως είπα πριν , δε γυρνάει η φάση. Και εγώ προσωπικά , τα αποθέματα ελπίδας και αισιοδοξίας που είχα ως άνθρωπος τα εξάντλησα όλη την εβδομάδα που μας πέρασε. Δεν έχω άλλο.
Να διωξουμε προπονητή που ανέλαβε την ομάδα τέλη Αυγούστου διαλυμένη , κατάφερε χωρίς δικούς του παίχτες να βαλει την ομάδα μέσα στη διεκδίκηση για πρωταθλημα και παρόλο που τον Γενάρη του πούλησαν ένα από τα δύο βασικά του χαφ χρειάστηκαν ένας παπάρας που έκανε χαβαλε για την πάρτυ του και ενας Ισπανός καραγκιόζης για να του στερήσουν το πρωτάθλημα . Αν του το στερήσουν. Και παίζουμε και ωραία μπάλα .Caballo Viejo έγραψε:Ο Λουτσέσκου είναι καλός προπονητής, ο ΠΑΟΚ του βγάζει αυτοματισμούς και γενικώς παίζει πολύ καλή μπάλα με εξαιρετικά στατιστικά. Όμως, άργησε πολύ να βοηθήσει την ομάδα «πάρει» μπροστά, χάνοντας πολύτιμο έδαφος στην αρχή και στη συνέχεια έχει κάνει σε κάποια ματς λάθος επιλογές που κόστισαν πολύ. Ποιος δεν είδε σήμερα την τρύπα στο κέντρο μέχρι το τέλος του ματς; Ποιος δεν αναρωτήθηκε γιατί δεν βάζει μέσα τον μόνο αξιόπιστο κόφτη που είχε στην διάθεσή του; Ποιος δεν πιστεύει άραγε ότι ο Παντελίδης τον νίκησε σήμερα κατά κράτος; Δεν είμαι αχάριστος, έχει κάνει ότι μπορούσε. Όμως δεν μπορεί παραπάνω. Να τον στηρίξουμε ως το τέλος. Να τον τιμήσουμε όπως πρέπει για την προσφορά του στο τέλος της χρονιάς, αλλά ο ΠΑΟΚ χρειάζεται κάτι άλλο.
Αν δεν δώσουμε ευκαιρία στον Λουτσεσκου σε ποιον θα δώσουμε ; Και το λέω εγώ που μέχρι τον Δεκέμβρη τον εσκιζα εδώ μέσα .
Ρε τι ακουμε εδω μεσα.Tupac έγραψε:Κακα τα ψεματα με τέτοιο κεντρο δύσκολα περνεις πρωτάθλημα. Σακχοφ Κανιας και Μαουριτσιο ειναι πολύ μέτριοι παίκτες...

Αν αληθευει πως η ομάδα σήμερα πέταξε για Πελοπόννησο. δε χρειάζεται να ψάξω παραπέρα το λόγο της κακής εμφάνισης.
Πέραν τούτου, κάποτε θα ερχόταν μέτρια μέρα. Παρόλα αυτά:
- Ο αντίπαλος σε φοβήθηκε τρελά και στο τέλος είχες ευκαιρίες να γυρίσεις το παιχνίδι ανάποδα
- Το ακυρωθέν γκολ δε θα ακυρωνόταν ποτέ πουθενά επουδενί σε καμία υποτιθέμενη ¨μεγάλη¨ ομάδα. Βασικά σε καμία ποτέ.
Για το 3ο απλά θέλαμε να φύγουμε με τη νίκη κ όλοι ήταν μπροστά.
- Ξεχνάτε πως έχω ένα παιχνίδι λιγότερο από Κούλα, εεε;
Πέραν τούτου, κάποτε θα ερχόταν μέτρια μέρα. Παρόλα αυτά:
- Ο αντίπαλος σε φοβήθηκε τρελά και στο τέλος είχες ευκαιρίες να γυρίσεις το παιχνίδι ανάποδα
- Το ακυρωθέν γκολ δε θα ακυρωνόταν ποτέ πουθενά επουδενί σε καμία υποτιθέμενη ¨μεγάλη¨ ομάδα. Βασικά σε καμία ποτέ.
Για το 3ο απλά θέλαμε να φύγουμε με τη νίκη κ όλοι ήταν μπροστά.
- Ξεχνάτε πως έχω ένα παιχνίδι λιγότερο από Κούλα, εεε;
Αυτο ακριβως επεδιωκε ο γαυρος. Η φετινη ομαδα νομιζω ομως εχει πολλα και μεγαλυτερα @@ απο ποτε και δε θα το παρατησει μεχρι το τελος. Στο cas θα δικαιωθουμε σιγουρα, πρεπει να το καταλαβει αυτο η ομαδα ωστε να τερματισει μεχρι -5giapas έγραψε:Χάσαμε και το χειρότερο είναι ότι δεν έχουμε με ποιον να τα βάλουμε.
- Παλαιολόγος
επεισοδια διαβαζω σημερα,δειξαν τα τετοια τους κ.λπ
το πηραμε το ματς δηλαδη
αναμενω τα τυπικα δηλ την αθλητικη δικαιοσυνη να σταθει στο υψος της μετα τον αποτροπαιο τραυματισμο του κωνσταντινιδη

το πηραμε το ματς δηλαδη

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ !
Οποιος δε μπορει ας μη γραφει εδω μεσα τωρα !!!
Οποιος δε μπορει ας μη γραφει εδω μεσα τωρα !!!
- Sick Bastard
Το λες και το ξαναλες, και το χεις σίγουρο όπως σίγουρα θα είναι αύριο 5/3.okkas73 έγραψε: Στο cas θα δικαιωθουμε σιγουρα,
Δεν υπάρχει κανένα κας, μας, τας. Δεν παίζει να έχει τελειώσει το πρωτάθλημα και να αλλάξει ο πρωταθλητής, ούτε να γίνει μπαράζ τον Ιούλιο ξέρω γω.
Ότι γίνει είναι τώρα.
Ειμαστε ουσιαστικα πρωτοι (με εναν αγωνα λιγοτερο) και αντιμετωπιζουμε τη δευτερη και χειροτερη ως ομαδα αεκ στο γηπεδο μας την κυριακη....