Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ 0-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Πασχαλάκης
23
16%
Ματος
37
25%
Βαρελα
28
19%
Κρεσπο
1
1%
Βιερίνια
8
5%
Κανιας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μαουριτσιο
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Καμπος
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ελ Καντουρι
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Λημνιος
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Πριγιοβιτς
6
4%
Μακ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μπισεσβαρ
43
29%
Σακχοβ
2
1%

Σύνολο ψήφων: 148

Άβαταρ μέλους
sic-4

Re: Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ 0-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Δημοσίευση από sic-4 »

zarathustra79 έγραψε:Ρε παίδες πείτε οτι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα λοιπόν. Έχουμε τόση κάυλα για να το σηκώσουμε που ενδεχομένως δεν πειράζει και να κάνουμε καμιά φορά και τα στραβά μάτια. Ίσως και να γουστάρουμε κιολας που πέρνουμε και τα σφυριγματάκια μας.

Η απάντηση όλων είναι οτι το λέει ο κανονισμός, άρα είναι πέναλτι. Πείτε μου λοιπόν τα ίδια λέγατε και στο πέναλτι του φορτούνη με την ξάνθη ή στο πέναλτι που ζητάει η αεκ στο 0-0 με τον απόλλων;;;

EDIT: Παρεμπιπτόντως για την οικονομία της συζήτησης κ επειδή βλέπω οτι οι απαντήσεις των περισσοτέρων είναι οτι υπάρχει τράβηγμα άρα πέναλτι, δεν έγραψα οτι είναι ανύπαρκτο το πέναλτι, αλλά υπερβολικό. Ούτε οτι ευνοήθηκαμε, ίσα ίσα αν δίνονταν πιο πριν το χέρι θα ήταν εντελώς διαφορετική η εικόνα του αγώνα. Αλλά ρε γαμώτο δεν καταλαβαίνω γιατί είναι κακό να πιστεύω οτι ήταν υπερβολικό και οτι δε θα ήθελα τέτοιο πέναλτι εις βάρος μου ή υπέρ άλλων αντιπαλων, αυτό μόνο εξηγείστε μου για να συνεχίσει η μέρα όλων μας...

Ζαρατουστρα, κι εγω θα ηθελα να μην υπαρχει καθολου offside, μ@λακια κανονισμο το θεωρω, ομως υπαρχει ρε φιλε. Και οταν καποιος ειναι 3 χιλιοστα offside και δινεται, δεν λεμε υπερβολικο, λεμε offside. Το οτι στην Ελλαδα παιζεται ξυλο μεσα στην περιοχη κι εμεις λεμε ενταξει νορμαλ, αλλοιωνει το χαρακτηρα του αθληματος (ασχετως αν η αποφαση ειναι ευνοϊκη η οχι για εμας). Αυτο που κανεις, να συγκρινεις δηλαδη την αποψη συνοπαδων που δικαιολογουν το πεναλτυ, με τις δικαιολογιες των αλλων για τα αισχη που εχουμε φαει στη μαπα για δεκαετιες, ειναι unfair.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Ωπα, το σημειο αυτο με την εξισωση αυτου του πεναλτι με αυτα που επαιρνε ο γκει τοσα χρονια, δεν το προσεξα..
Ζαρα, το γαμησες και ψοφησε..

καλη η συζητηση και η ολη προσπαθεια να ειμαστε αντικειμενικοι,
αλλα αυτα τα σημεια πρεπει να σβηστουν, νομιζω οτι ο ντεσπε εχει δικιο..
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

aquila έγραψε:Η αληθεια ειναι οτι ακομη κ στο Ρίπλεϊ δεν μπορω να πω με βεβαιότητα αν ειναι πέναλτι η οχι με σιγουρια. Τείνω στο οτι ηταν γιατι φαινεται να τον κραταει αρκετα πριν το πέσιμο καθώς επισης και απο το γεγονος οτι ο βαρελα ηταν σε θεση βολής εκει.
Του Φορτούνη ομως θεωρω οτι ηταν πολυ χειροτερο αφου ηταν σε θεση που δε μπορουσε να βαλει γκολ ανάποδα προς το τερμα και επιπλεον κανει κ σκαμνάκι στον αντίπαλο που πηδάει για να διεκδικήσει μπαλα. Χάνοντας την ισορροπία ο αμυντικός πεφτει με το χερι στο σβέρκο του Φορτούνη. Αυτο του Φορτούνη ηταν πέναλτι που τυπικά ισως το έδινες αλλα ηταν αντιθετο στο πνεύμα του νόμου.
Το χερι τωρα καλως δε τον έδωσε νομιζω αφου ηταν ακούσιο και η μπαλα δεν πηγαινε για γκολ αλλα ηταν σέντρα.
Αυτο που μου φανηκε επισης σαν πέναλτι ηταν του μπισεσβαρ αλλα και παλι δεν μπορω να ειμαι σιγουρος αφου ο μπισεσβαρ γενικα πεφτει πολυ ευκολα κατω.
Ολες οι φασεις παντως ηταν δύσκολες, αν δεν τις έδινε θα νιώθαμε δικαίως αδικημένοι τωρα που έδωσε το πέναλτι νιώθει δικαίως αδικημένος ο Παναιτωλικός.
Αν το δουμε συνολικά παντως δεν μπορουν να ευνοούνται μονο αεκ και γαυρος ως μεγαλες ομαδες. Αλλο να αδικησες απο λαθος τον ΠΑΟΚ που παει για πρωταθλημα ευνοώντας ταυτόχρονα τους συνδιεκδικητές του, αλλο να αδικηςεις απο λαθος τον Παναιτωλικό σε ενα παιχνιδι που δεν θα στήριζε και την πορεια του στο πρωταθλημα σε αυτο.

Ρε παιδια, νομιζω οτι δεν υπαρχει πουθενα αυτο το "δεν ηταν σε θεση για γκολ, αρα δεν ηταν παραβαση". Πρεπει να ειναι ελληνικη εφευρεση. Για την εφαρμογη τετοιου κανονισμου χρειαζεται και μελλοντολογος για 5ος βοηθος.

Το χερι ηταν ακουσιο αλλα οταν κανεις τακλιν στην περιοχη δεν το κανεις σαν να χορευεις ζεϊμπεκικο. Μαζευεις τα χερια. Διαφορετικα, εχοντας τα απλωμενα, κλεινεις το οπτικο πεδιο του επιτιθεμενου και καθολου ακουσιο δεν ειναι το να σταματησει η μπαλα στην απλωμενη χερουκλα σου ακομα κι αν ειναι απο τα 20 εκατοστα.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

sic-4 έγραψε:
zarathustra79 έγραψε:Υπερβολικό πάει να πει οτι αν έδιναν αυτό το πέναλτι εις βάρος του ΠΑΟΚ θα στράβωνα. Το ίδιο θα έκανε ομόφωνα όλο το φόρουμ. Τόσα χρόνια όταν ο γάβρος έπερνε τέτοια πέναλτι βγαίναμε από τα ρούχα μας και λέγαμε ρεζίλι και ρεζίλι. Ε τώρα που τα πέρνουμε εμείς δε γουστάρω. Είναι δεν είναι από τον κανονισμό. Αυτό απαντούσαν κ οι γάβροι κ γελούσαμε μαζί τους.
Zarathustra, εχει ενα λαθος ο συλλογισμος σου. Οι γαβροι δεν απαντουσαν αυτο. Οι γαβροι απαντουσαν οτι ο κανονισμος λεει πεναλτυ αν παικτης του γαβρου σκονταψει 5 μετρα εξω απο την περιοχη. Αλλο αυτο και αλλο να επικαλεισαι τον κανονισμο. Δεν θα τα κανουμε τωρα ολα ισα και ομοια.
Βασικά, οι πεταμένοι συνήθως υποστηρίζουν ότι "τι κι αν σκοράραμε με πέναλτι στο 0-0 στο 88; Ήμαστε καλύτεροι, ούτε υποψία φάσης δε μας κάνανε οι άλλοι, τι να μας πείτε! Φτιαχτε ομάδες ..." Για να βάζουμε τα πράγματα στην αληθινή τους διάσταση.
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Ρε ποια εξισωση με τα πεναλτι που πηρε ο γαβρος;;;; Θα με τρελανετε... Για τη συγκεκριμενη φαση μιλησα μονο.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Τη συγκεκριμενη φαση την εξισωσες με τα αισχη του gay κατα καποιον τροπο "Τόσα χρόνια όταν ο γάβρος έπερνε τέτοια πέναλτι βγαίναμε από τα ρούχα μας..."

Οχι ρε φιλε, δεν ηταν ΤΕΤΟΙΑ τα πεναλτι που επαιρνε ο γαβρος τοσα χρονια. Αλλα ηταν. Πολυ διαφορετικα. Ειναι ακυρο τελειως να λες κατι τετοιο.
Προφανως δεν λεμε οτι εισαι γαβρος, αλλα στην προσπαθεια σου για αντικειμενικοτητα, μην πας στο αλλο ακρο.
biriba427

Δημοσίευση από biriba427 »

Λοιπόν πάρτε τον κανονισμό της FIFA και βγάλτε τα συμπεράσματα σας.
Οτι ισχύει για το φάουλ ισχύει για το πέναλντι αν η παράβαση γίνει στην Μεγάλη περιοχή:

Free kick is given if a player:
-kicks or attempts to kick an opponent
-trips or attempts to trip an opponent
-jumps at an opponent
-charges an opponent
-strikes or attempts to strike an opponent
-pushes an opponent
A direct free kick is also awarded to the opposing team if a player commits any of the following four offenses:

-tackles an opponent to gain possession of the ball, making contact with the opponent before touching the ball
-holds an opponent
-spits at an opponent
-handles the ball deliberately (except for the goalkeeper within his own penalty area)

Στην περίπτωση του Βαρέλα έχουμε και Pushes an opponent και Holds an opponent.

https://www.thoughtco.com/soccer-fouls-3557670

και ο κανονισμός της FIFA
εδω
http://www.fifa.com/development/educati ... -game.html

Σας έπιασαν οι τύψεις μετά από τόσα χρόνια χωρίς πρωτάθλημα... :shock: :shock:
Άβαταρ μέλους
Othin

Δημοσίευση από Othin »

zarathustra79 έγραψε:Υπερβολικό πάει να πει οτι αν έδιναν αυτό το πέναλτι εις βάρος του ΠΑΟΚ θα στράβωνα.
Ωραίος ορισμός. Εδώ κάπου πρέπει να σε άγγιξε η θεωρία του υπερανθρώπου. Ή αλλιώς, «l’ etat c’ est moi’» ολίγον από Λουδοβίκο ΙΔ΄. Οκ ό,τι πεις εσύ μεγάλε, δεν ισχύουν οι κανονισμοί, ισχύει η όποια συναισθηματική-γεωμετρική διάθεσή σου.
Το ίδιο θα έκανε ομόφωνα όλο το φόρουμ.
Απόλυτα λογικό συμπέρασμα! Οπότε η αφεντιά μου και μερικοί άλλοι αδερφοί που διαφωνούμε, δεν ανήκουμε ή σωστότερα δεν θα έπρεπε να ανήκουμε στο forum, ίσως και στο ανθρώπινο είδος.
Τόσα χρόνια όταν ο γάβρος έπερνε τέτοια πέναλτι βγαίναμε από τα ρούχα μας και λέγαμε ρεζίλι και ρεζίλι. Ε τώρα που τα πέρνουμε εμείς δε γουστάρω. Είναι δεν είναι από τον κανονισμό. Αυτό απαντούσαν κ οι γάβροι κ γελούσαμε μαζί τους.
Μάλλον έχεις πάρει λάθος προσανατολισμό. Αντί του Νίτσε χρησιμότερο θα ήταν να στραφείς στον Φρόιντ. Ίσως βρεις απαντήσεις για τις ενοχές, τα συμπλέγματα, τα όνειρα, τα οράματα και άλλα φιλοσοφικά που σε προβληματίζουν.
Κι επί της ουσίας, το πρόβλημα με τον γάβρο φίλε μου ήταν τα δύο μέτρα και δύο σταθμά. Αυτό που έδινε πέναλτυ στον γάβρο, σε σένα το έπνιγε. Είτε ήταν, είτε δεν ήταν πέναλτυ, εμείς θέλαμε απλά ισονομία. Αν δεν ήταν, δεν έπρεπε να το δώσει στον γάβρο. Αν ήταν έπρεπε να το δώσει και σε μας. Τόσο απλά. Τα «ήταν αλλά δεν δίνεται» ή «δεν ήταν αλλά δίνεται» ή «ήταν αλλά για να δωθεί πρέπει να δωθούν και πέντε άλλα» ή «ήταν αλλά δεν έπρεπε να το δώσει σήμερα το απόγευμα, επειδή είχα στραβώσει» δεν τα θεωρώ σοβαρά. Συγγνώμη για την υπόδειξη, αλλά αν δεν το καταλαβαίνεις αυτό, ίσως πρέπει τελικά να αρχίσεις από τον Αριστοτέλη, ούτε καν από τον Φρόιντ.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Ο,τι κι αν εχετε να προσαψατε στο παοκμανια, οφείλετε να παραδεχτειτε πως δεν υπάρχει άλλο φόρουμ που μπλέκει ενα πέναλτυ με υπαρξιακές αναζητήσεις.
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Othin ευχαριστω για την επιδειξη των γνώσεων σου με έκανες λιγάκι πιο σοφό και με την καθοδήγηση σου με έβαλες στη θέση μου και με κέρδισες στον άτυπο διαγωνισμό. Α κ ευχαριστώ για την ανάλυση της προσωπικότητας μου, σήμερα πιθανότατα να γλίτωσα κανα 50ρικο.

Από κει κ περα δε με νοιάζει τι έλεγαν και τι έκαναν οι γάβροι, εμένα με ενδιαφέρει τι λέμε εμείς και το να βλέπουμε τα πράγματα όπως έχουν. Ή μαλλον ούτε καν εμείς, μόνο για τον εαυτό μου μιλάω. Και πραγματικά θέλω να δω τη μεγαλοψυχία με την οποία θα παραδεχθείς εσυ το να μας δώσει ενα τέτοιο πέναλτι με το γάβρο αφού το λέει ο κανονισμός...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Othin = ΕΓΓΥΗΣΗ...Απλά, όμορφα, Π.Α.Ο.Κ.τσίδικα... :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

:nairepaok:

Υ.Γ. Αν και δεν το χω κάνει ποτέ ως τώρα, από σήμερα ίσως τον αποκαλώ ZARA, με τέτοια επιμονή που δείχνει... :o
Ούτε ο δικός μας τέτοια στα άστοχα τρίποντα ρε φίλε... :lol: :lol: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δηλαδή πραγματικά, το να μου τη λέει ο κόσμος επειδή έχω διαφορετική γνώμη οκ... Επειδή είπα οτι δε γουστάρω να μου δίνουν έτσι έυκολα πέναλτι. Και ξέρω ήδη οτι θα απαντήσει κάποιος σαυτό οτι αφού τα δίνουν και στους άλλους, ε ή δε θα πρέπει να δίνεται σε κανέναν ή να δίνεται σε όλους. Και όχι κατά περίπτωση ανάλογα με το χρώμα της φανέλας. Αλλά εντάξει τι κάθομαι και τρώω το χρόνο μου και το χρόνο σας. Είμαι μάλλον εχθρός της ομάδας και δε μου αξίζει να συνδιαλέγομαι με καθαρόαιμα ασπρόμαυρα αρσενικά...
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Εγω μαλλον Ζαραδουκα θ αρχισω να τον λεω... :mrgreen:

Ρε συ Ζαρα αγορι μου, ο γαβρος εκανε σαιζον που επαιρνε πεναλτυ σε καθε αγωνιστικη κι εσυ αντιστοιχα σαιζον που δεν πηρες ουτε ενα. Ειναι δυνατον να συζητας για μεγαλοψυχες κρισεις σαν να μην συνεβησαν ποτε ολα αυτα;

Δεν μπορεις να λες "δεν μ'ενδιαφερει τι εκαναν και τι ελεγαν οι γαβροι" οταν η κουβεντα φουντωσε επειδη ακριβως περιεγραφες τι εκαναν και τι ελεγαν οι γαβροι. Και η συζητηση φουντωσε γιατι αυτα που ελεγαν εκεινοι και ηταν διαφορετικα και ηταν υπο διαφορετικες συνθηκες και ηταν σε περιπτωσεις πολυ πιο εξωφθαλμες εως σουρεαλιστικες.

Οκ, κατανοητο το πνευμα σου, αλλα το ξεχειλωνεις αδερφε και χανει την ουσια του.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Πφφφφφφφφφφφφφφ...Ωραία "συμπεράσματα"...Ένα δάκρυ μόλις κύλησε στο μάγουλο μου... :cry:
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

zarathustra79 έγραψε:Υπερβολικό πάει να πει οτι αν έδιναν αυτό το πέναλτι εις βάρος του ΠΑΟΚ θα στράβωνα. Το ίδιο θα έκανε ομόφωνα όλο το φόρουμ. Τόσα χρόνια όταν ο γάβρος έπερνε τέτοια πέναλτι βγαίναμε από τα ρούχα μας και λέγαμε ρεζίλι και ρεζίλι. Ε τώρα που τα πέρνουμε εμείς δε γουστάρω. Είναι δεν είναι από τον κανονισμό. Αυτό απαντούσαν κ οι γάβροι κ γελούσαμε μαζί τους.
Mπαινω μεσα να διαβασω το χαβαλε που γινεται και τα γουστα που βγαζουμε.....και διαβαζω αυτο!

Να με συμπαθας ανθρωπε μου.....αλλα δεν πατας καλα στα μυαλα σου!Κατι εχεις μπερδεψει!....

Σαν ΠΑΟΚτσης λοιπον θα επρεπε να ξερεις πως εαν εδιναν τετοιο πεναλτι εις βαρος του ΠΑΟΚ,θα ειχαμε στησει,τον παικτη που το εκανε στα δεκα μετρα...ετοιμο για εκτελεση!

Το πεναλτι,δεν το σφυριξε γιατι εγινε ακομα ενα τραβηγμα στην περιοχη....-θα εδινε και του Μπισεσβαρ,τοτε...-.
Το εδωσε γιατι ο Βαρελα ηταν μονος με το τερμα εαν δεν τον τραβουσε!

ΥΓ.Μεχρι την περασμενη σαιζον....τα χθεσινα απότελεσματα θα ηταν....Χ ο ΠΑΟΚ και 2 οι gayροι....Δηλαδη 4....ΤΕΣΣΕΡΙΣ!!!- βαθμοι διαφορα σε μια αγωνιστικη!Εαν αυτό συνεβαινε σε 4 αγωνιστικες...η διαφορα μας θα ηταν 16 βαθμοι ΜΟΝΟ από τις αγωνιστικες αυτές!!!ΕΤΣΙ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΑ ΠΕΤΣΙΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΡΩΓΟΜΑΣΤΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ!!!

Τοσα χρονια ο gayρος....απο τα 100 πεναλτι που πηρε....τα 80 ΔΕΝ ηταν απο τον κανονισμο!....

Και σε παρακαλω μην ξαναεξισωσεις ΠΑΟΚτσηδες με αυτα τα σιχαματα που η λεξη τσιπα δεν υπαρχει στο λεξιλογιο τους γιατι θα αποβληθω απο το forum δια παντως!.....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”