zarathustra79 έγραψε:Ρε παίδες πείτε οτι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα λοιπόν. Έχουμε τόση κάυλα για να το σηκώσουμε που ενδεχομένως δεν πειράζει και να κάνουμε καμιά φορά και τα στραβά μάτια. Ίσως και να γουστάρουμε κιολας που πέρνουμε και τα σφυριγματάκια μας.
Η απάντηση όλων είναι οτι το λέει ο κανονισμός, άρα είναι πέναλτι. Πείτε μου λοιπόν τα ίδια λέγατε και στο πέναλτι του φορτούνη με την ξάνθη ή στο πέναλτι που ζητάει η αεκ στο 0-0 με τον απόλλων;;;
EDIT: Παρεμπιπτόντως για την οικονομία της συζήτησης κ επειδή βλέπω οτι οι απαντήσεις των περισσοτέρων είναι οτι υπάρχει τράβηγμα άρα πέναλτι, δεν έγραψα οτι είναι ανύπαρκτο το πέναλτι, αλλά υπερβολικό. Ούτε οτι ευνοήθηκαμε, ίσα ίσα αν δίνονταν πιο πριν το χέρι θα ήταν εντελώς διαφορετική η εικόνα του αγώνα. Αλλά ρε γαμώτο δεν καταλαβαίνω γιατί είναι κακό να πιστεύω οτι ήταν υπερβολικό και οτι δε θα ήθελα τέτοιο πέναλτι εις βάρος μου ή υπέρ άλλων αντιπαλων, αυτό μόνο εξηγείστε μου για να συνεχίσει η μέρα όλων μας...
Ζαρατουστρα, κι εγω θα ηθελα να μην υπαρχει καθολου offside, μ@λακια κανονισμο το θεωρω, ομως υπαρχει ρε φιλε. Και οταν καποιος ειναι 3 χιλιοστα offside και δινεται, δεν λεμε υπερβολικο, λεμε offside. Το οτι στην Ελλαδα παιζεται ξυλο μεσα στην περιοχη κι εμεις λεμε ενταξει νορμαλ, αλλοιωνει το χαρακτηρα του αθληματος (ασχετως αν η αποφαση ειναι ευνοϊκη η οχι για εμας). Αυτο που κανεις, να συγκρινεις δηλαδη την αποψη συνοπαδων που δικαιολογουν το πεναλτυ, με τις δικαιολογιες των αλλων για τα αισχη που εχουμε φαει στη μαπα για δεκαετιες, ειναι unfair.