Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Dimg4

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ο Χατζη πρεπει να ερθει ως αναβαθμιση στη θεση του μαλεζα, οχι ως βασικος διπλα στον Βαρελα. Ο μαλεζας δε μπορει αλλο σε αυτο το επιπεδο, το εδειξε με τις πασες τρικυμια στον πασχαλακη
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

o Μαλεζας υποτιθεται ειναι ως 4ο μπακ
τον κρατας σαν προσωπικοτητα, σαν αρχηγο, σαν Ελληνα
στη θεση του Σαμπρανο θες σεντερ μπακ δυνατο, να κανει καλη τριαδα με Βαρελα και Κρεσπο
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ετσι ειναι..εχει εναν καλο ρολο ο μαλεζας.
Θες εμπειρο σεντερ μπακ που να ξερει μπαλα.
BIacky

Δημοσίευση από BIacky »

Dimg4 έγραψε:Ο Χατζη πρεπει να ερθει ως αναβαθμιση στη θεση του μαλεζα, οχι ως βασικος διπλα στον Βαρελα. Ο μαλεζας δε μπορει αλλο σε αυτο το επιπεδο, το εδειξε με τις πασες τρικυμια στον πασχαλακη
Πολυ σωστα θελουμε αλλον ενα σαν τον Βαρελα που να συμπληρωνει τα χαρακτηριστικα του.....ο Κρεσπο μονο για αλλαγη κανει γιατι οι δικες του πασες ειναι ακομα πιο τρικυμια....
Dakos4

Δημοσίευση από Dakos4 »

Dimg4 έγραψε:Αντε παλι με τις ηλικιες. Ρε σεις 28 ειναι οχι 38
Προσωπικά θέλω στον ΠΑΟΚ παίχτες κάτω από 25 χρόνων αν πρόκειται για μεταγραφή. Να μπορείς να βγάλεις κάποιο κέρδος από την επένδυση σου, όχι μόνο να δίνουμε σαν μαλακες και να μην βγάζουμε τίποτα.
Άβαταρ μέλους
aspromaura ioannina

Δημοσίευση από aspromaura ioannina »

Κατα τη γνωμη μου το προβλημα του ΠΑΟΚ στα στοπερ ειναι ποσοτικης και οχι ποιοτικης φυσεως. Αν μη τι αλλο αν εχει κανει κατι καλο ο Λουτσε, ειναι η τελεια αμυντικη συμπεριφορα της ομαδας. Ακομη και στα ντερμπι δεχτηκαμε βαρια μια δυο φασεις απο τους αντιπαλους. Επομενως, με μια επιστροφη Χατζη ας πουμε ειμαστε υπερκαλυμμενοι. Κι αυτο οχι επειδη Κρεσπο Βαρελα Μαλεζας δεν επαρκουν για τις μειωμενες αναγκες της φετινης περιοδου, αλλα για ενδεχομενη ω μη γεννοιτο αναγκαστικη αντικατασταση τους.

Προτιμοτερο λοιπον θα ειναι να αναζητησουμε ενα σουπερ στοπερ το καλοκαιρι και να τα σκασουμε εκει, παρα να παρουμε καποιο αμφιλεγομενο στοπερ μεσουσης της χρονιας, χωρις να συντρεχει μαλιστα σοβαρος λογος.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Όσο περνάνε οι αγώνες, τόσο συσσωρεύονται οι κίτρινες κάρτες αλλά και ελλοχεύουν κίνδυνοι τραυματισμών...
Οπότε σίγουρα τέσσερις στόπερς, παρεμφερούς αξίας, είναι απαραίτητοι για δύο διοργανώσεις και πέντε για τρεις...
Εφ όσον φυσικά κυνηγάει μια ομάδα και τους δύο τίτλους σ αυτές... :pano:
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

Θεωρω εντελως λαθος την επιστροφη Χατζη η Γιαννουλη τωρα το χειμωνα.Δεν ξερω αν κανουν για το ΠΑΟΚ αλλα μεχρι(εστω και λιγο χρονο να θελουν) να προσαρμοστουν στις διαφορετικες συνθηκες των δυο ομαδων κια στη πιεση θα καουν αδικα και το καλοκαιρι παλι θα τους δανιεσουμε.Δευτερον ειναι δυνατον να παρεις πισω παικτες απο τον Ατρομητο οντας μια απο τις ελαχιστες ομαδες που μπορουν να κερδισουν τους αλλους 2, ενω εμεις εχουμε το πλεονεκτημα οτι δεν παιζουν μαζι μας.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

sourmenetes έγραψε:Ετσι ειναι..εχει εναν καλο ρολο ο μαλεζας.
Και αυτος ειναι ο μαλεζας του 2017? Με τον βαζελο τον ειδες? λες και πρωτη φορα επαιζε και με τις πασες ποσες φορες προβλημα πηγε να δημιουργησει.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο αντι-Ζαμπράνο πάντως (αν τελικά φύγει ο Περουβιανός) πρέπει να είναι ανάλογου διαμετρήματος. Δεν μπορεί να είναι ο Χατζηισαΐας, που ναι μεν εγώ τον πιστεύω, αλλά ο Ivic δεν τον πίστεψε και κατ' επέκταση ούτε ο Luce.
Το αριστερό μπακ δεν το συζητάμε, είναι εκ των ων ουκ άνευ.
Το φορ που λένε ότι θα φέρουν εγώ δεν τον θέλω, εκτός αν έρθει δανεικός. Έχω από πίσω Μυστακίδη, Κουλούρη (ακόμη και Mak, αν παραστεί ανάγκη) στους οποίους πρέπει να δώσω ευκαιρίες ώστε να μην τους κάψω ΚΑΙ αυτούς, κάτι που θα γίνει αν φέρω φορ για 3,5 χρόνια. Εκτός βέβαια αν φύγει ο Prijovic, κάτι που απεύχομαι τώρα το χειμώνα.
Τον Χατζη τον περιμένω για την επομένη χρονιά και αυτή τη φορά ελπίζω να μην τον (ξανα)φτύσουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Τετ 13 Δεκ 2017, 15:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Μιας κι εδώ μιλάμε για μεταγραφές, σας έχω ένα σημαντικό νέο, που δεν το ξέρει ούτε ο.........ΠΟΡΚΥ!!!! :shock:

Εικόνα... :pano: :opaokara: :opaokara: :nairepaok: :opaokara: :opaokara: :pano:
Άβαταρ μέλους
aspromaura ioannina

Δημοσίευση από aspromaura ioannina »

goran 64 έγραψε:Όσο περνάνε οι αγώνες, τόσο συσσωρεύονται οι κίτρινες κάρτες αλλά και ελλοχεύουν κίνδυνοι τραυματισμών...
Οπότε σίγουρα τέσσερις στόπερς, παρεμφερούς αξίας, είναι απαραίτητοι για δύο διοργανώσεις και πέντε για τρεις...
Εφ όσον φυσικά κυνηγάει μια ομάδα και τους δύο τίτλους σ αυτές... :pano:
Δε διαφωνω Γκορανε. Αυτο που περιγραφεις ειναι το ιδανικο για καθε ομαδα. Ομως γεννιουνται δυο κρισιμα ερωτηματα:

1. Θα μπορεσουμε να βρουμε χειμωνιατικα, στοπερ απο το πανω ραφι?Δηλαδη εναν παιχτη που θα μπορει να παιζει βασικος και του χρονου. Διαφορετικα θα παμε σε μεταγραφη-στοιχημα.
2. Θα προλαβει να προσαρμοστει και να δεσει με Βαρελα σε συντομο χρονικο διαστημα?ή θα αρχισουμε παλι τα κλασσικα"απαιτειται περισσοτερος χρονος" , " ο παιχτης ειναι απροπονητος εδω και δυο μηνες" κλπ κλπ? :?

Edit:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο
Το φορ που λένε ότι θα φέρουν εγώ δεν τον θέλω, εκτός αν έρθει δανεικός. Έχω από πίσω Μυστακίδη, Κουλούρη (ακόμη και Mak, αν παραστεί ανάγκη) στους οποίους πρέπει να δώσω ευκαιρίες ώστε να μην τους κάψω ΚΑΙ αυτούς, κάτι που θα γίνει αν φέρω φορ για 3,5 χρόνια. Εκτός βέβαια αν φύγει ο Prijovic, κάτι που απεύχομαι τώρα το χειμώνα.
+1000. Θα πρεπει να περιμενουμε μεχρι το καλοκαιρι για επιθετικο, ωστε να φερουμε παιχταρα κι οχι καποιον που χει ξεμεινει διχως ομαδα χειμωνιατικα
Άβαταρ μέλους
goran 64

Προσωπικά μια χαρά δίδυμο τον βλέπω για τον Βαρέλα τον Μολέντο και μάλιστα και για τα επόμενα 2 χρόνια... 8-)
"Μέσα στα πόδια μας" τον έχουμε κι αν τον πάρουμε και με προσφυγή ρίχνουμε κι ένα +τρύπημα στον β@ζελο!!!! :ugeek:
Αλλά αυτή είναι η δική μου, καθαρά προσωπική, άποψη... ;) Κάποιοι όμως, ίσως με πουν και...β@ζελολάγνο... :o

Όσο για τον φορ, περιπτώσεις Πρίγιοβιτς πρέπει να κυνηγήσουμε, αν φυσικά είναι να φύγει τώρα ο κοτσίδας... :)

:pano:
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

Πραγματικα, αν το δεις αντικειμενικα και με βαση τα ποσα που ακουγονται, το Μολεντο θα επρεπε να τον ειχαμε κλεισει ηδη.Εχει πολλα θετικα η περιπτωση του.Θα προτιμουσα βεβαια με μια μικρη αποζημιωση, δεν θελω να γινουμε σαν αυτους.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Dimg4 έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Ετσι ειναι..εχει εναν καλο ρολο ο μαλεζας.
Και αυτος ειναι ο μαλεζας του 2017? Με τον βαζελο τον ειδες? λες και πρωτη φορα επαιζε και με τις πασες ποσες φορες προβλημα πηγε να δημιουργησει.
Ακριβως το αντιθετο γραφω.
Θες εναν εμπειρο παικχταρα σεντερ μπακ και απλα θες και το μαλεζα για ενα κουμαντο στα αποδυτηρια.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”