Π.Α.Ο.Κ. - Ατρόμητος 20/11 19:30 (PAOKmania Web Radio-NS1)
- episimos73
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Ατρόμητος 20/11 19:30 (PAOKmania Web Radio-NS
Ρε παιδιά τι λέτε; Τι ντροπή;
Εμένα (από το στριμ) μου φαίνεται πεντακάθαρο. Παίρνει την μπάλα ο Μακ και την καλύπτει, ο άλλος πέφτει με τη φόρα του πάνω του. Κλασική περίπτωση "κερδισμένου πέναλτι".
Μπράβο Αντρέ, ωραία εκτέλεση.
Εμένα (από το στριμ) μου φαίνεται πεντακάθαρο. Παίρνει την μπάλα ο Μακ και την καλύπτει, ο άλλος πέφτει με τη φόρα του πάνω του. Κλασική περίπτωση "κερδισμένου πέναλτι".
Μπράβο Αντρέ, ωραία εκτέλεση.
Δεν ξερω αν ηταν η οχι ειχα παει για τσιγάρο. Αλλά δε με νοιαζει κιολας. Δυο τσιγαρα μου μειναν ενα στο 60 και ενα στο 87
- Μπαρκαρούτσος
Περίεργο μάτς.
Πληρώνουμε το ότι ο Λού διάλεξε χαμηλό σχήμα. Πολύς κόσμος βρίζει τον Σάκχοφ, αλλά άν έπαιζε θα πρόσφερε πιό πολλά από Κάνιας και θα μας έδινε και λίγο ύψος για τα στημένα.
Στο πέναλτι, φοβερή κίνηση Βιέρι και μπαλιά τρύπα σε Μάκ.
Το 2-1 ο Πρίγιοβιτς.
Πληρώνουμε το ότι ο Λού διάλεξε χαμηλό σχήμα. Πολύς κόσμος βρίζει τον Σάκχοφ, αλλά άν έπαιζε θα πρόσφερε πιό πολλά από Κάνιας και θα μας έδινε και λίγο ύψος για τα στημένα.
Στο πέναλτι, φοβερή κίνηση Βιέρι και μπαλιά τρύπα σε Μάκ.
Το 2-1 ο Πρίγιοβιτς.
Διαφωνω. Εκτος απο 2 τσαλιμακια ειναι και παλι τραγικος.episimos73 έγραψε:Φίλε, καλά όλα αλλά ο Κάμπος σήμερα είναι κορυφαίος μέχρι τώρα.Dimg4 έγραψε:Αστεια ομαδα με πασουλες χωρις λογο και ουτε υποψια ευκαιριας.
Αχρηστεψες Βιερινια με το να τον βαζεις να εκτελει ΑΘΛΙΑ ΣΤΗΜΕΝΑ αντι να ριξεις δεληγιαννιδη στην φυσικη του θεση. Βαζεις καμπος το ποδοσφαιρικο ανεκδοτο αντι να δωσεις ευκαιρια στον διψασμενο λημνιο. Βαζεις κουλουρη αντι πριγιο στο ματς που ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΠΡΩΤΙΑ ΑΜΠΑΛΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕ ΡΟΥΜΑΝΕ
Το φαουλ μεσα στην περιοχη ειναι πεναλτι.Δεν χρειαζεται να του σπασει τα ποδια για να το δωσει.
Το ανυπαρκτο οφσαιντ κατα της χαλκηδονας ειναι ντροπη.
Το ανυπαρκτο οφσαιντ κατα της χαλκηδονας ειναι ντροπη.
- Παλαιολόγος
να δωσει εντολη να παψουν τις σεντρες τα εξτρεμ
και να κανουν μπουκες σαν και αυτην που εκανε ο μακ στο πεναλντι
με ενα φορ και αυτο να ναι ο κουλουρης σε μια περιοχη γεματη αμυντικους ψαχνεις γκολ με σεντρα;
πιο ευολο με μπουκα
τι θα σε κανουν; θα σε ανατρεψουν ή θα κανεις πασα φωτια
και να κανουν μπουκες σαν και αυτην που εκανε ο μακ στο πεναλντι
με ενα φορ και αυτο να ναι ο κουλουρης σε μια περιοχη γεματη αμυντικους ψαχνεις γκολ με σεντρα;
πιο ευολο με μπουκα
τι θα σε κανουν; θα σε ανατρεψουν ή θα κανεις πασα φωτια
- pirate_salonica
Πάντως από το stream με φάνηκε πέναλτι.. αν έχει κάποιος καθαρότερη εικόνα που αποδεικνύει το αντίθετο,μόνο τότε θα ανακαλέσω.
Θα συμφωνήσω με το ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΣΕΝΤΡΕΣ! Αμάν πχια,έτσι δε βάζουμε γκολ ούτε του γνωστού...
Θα συμφωνήσω με το ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΣΕΝΤΡΕΣ! Αμάν πχια,έτσι δε βάζουμε γκολ ούτε του γνωστού...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pirate_salonica την Δευ 20 Νοέμ 2017, 20:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το πεναλντυ εμενα μου φανηκε μουφα.Αν το διναν στον Ατρομητο εις βαρος μας θα κατεβαζα μερικα καντηλια.
Το προβλημα δεν ειναι το πεναλντυ βεβαια,και με Λαρισα π.χ δεν μας δωσαν ενα και μας κοστισε βαθμους.
Το προβλημα ειναι οτι η ομαδα ειναι ανεκδοτο,παιζει αστεια και ενω ανεβαζει παικτες στην επιθεση,δεν υπαρχει κανενα επιθετικο πλανο. Μου θυμιζει ΠΑΟΚ επι Δωνη,που επαιζε ο καθενας οπως του καβλωσει και απλα τρεχαν στο γηπεδο χωρις λογο
Επισης Πριγιοβιτς αναπληρωματικος? Βιερινια αριστερο μπακ αντι να βαλει Δεληγιαννιδη? Ας τον διωξουν απτην ομαδα καλυτερα το παιδι η ας το δωσουν δανεικο μην τον καψουμε τοσο νεο.
Διωχτε τον Ρουμανο τωρα που ειναι νωρις
Το προβλημα δεν ειναι το πεναλντυ βεβαια,και με Λαρισα π.χ δεν μας δωσαν ενα και μας κοστισε βαθμους.
Το προβλημα ειναι οτι η ομαδα ειναι ανεκδοτο,παιζει αστεια και ενω ανεβαζει παικτες στην επιθεση,δεν υπαρχει κανενα επιθετικο πλανο. Μου θυμιζει ΠΑΟΚ επι Δωνη,που επαιζε ο καθενας οπως του καβλωσει και απλα τρεχαν στο γηπεδο χωρις λογο
Επισης Πριγιοβιτς αναπληρωματικος? Βιερινια αριστερο μπακ αντι να βαλει Δεληγιαννιδη? Ας τον διωξουν απτην ομαδα καλυτερα το παιδι η ας το δωσουν δανεικο μην τον καψουμε τοσο νεο.
Διωχτε τον Ρουμανο τωρα που ειναι νωρις
Καλά για εσάς που βιάζεστε να απογοητευτείτε επειδή στο πέναλτι ο παίκτης μας δεν έσπασε το πόδι του, δε θα πω τίποτα.
Το πέναλτι βεβαίως δεν ήταν και κόκκινη για βίαιο τάκλιν, αλλά πέφτει ΜΟΝΟ πάνω στον παίκτη μας με το γόνατο στο πόδι!
Από εκεί και περα για εσάς που σας φταίει ο κάμπος : Και ΠΑΛΙ μόνη παραφωνία ο Μακ .
Κατά τ αλλά η άμυνα μας δεν είναι καλή γιατί απλά δέχεται φτηνά γκολ.
Το πέναλτι βεβαίως δεν ήταν και κόκκινη για βίαιο τάκλιν, αλλά πέφτει ΜΟΝΟ πάνω στον παίκτη μας με το γόνατο στο πόδι!
Από εκεί και περα για εσάς που σας φταίει ο κάμπος : Και ΠΑΛΙ μόνη παραφωνία ο Μακ .
Κατά τ αλλά η άμυνα μας δεν είναι καλή γιατί απλά δέχεται φτηνά γκολ.
Ο Στρουγγης χτυπαει με το γονατο και γκρεμιζει τον Μακ. Πεντακαθαρο πεναλτυ.
Splash broo δεν πας λεω εγω σε αλλο φόρουμ να βριζεις παικτες του Παοκ. Αντε απο εδω...
- desperando
- Επικοινωνία:
Σερα κανονικό ήταν.Sera4 έγραψε:μεγαλη ντροπη για το πεναλτυ...
ελπιζω μετα τα σημερινα ο μπαμπακας να παρει το γιο σπιτακι να τελειωνουμε...
Όπως πολύ εύκολα μπορούσε να δώσει και πάνω στον Κουλούρη όπου το μαρκάρισμα είναι αντικανονικο.
Υγ υπάρχει κανένας μπλε εδώ μέσα να συμαζεψει αυτόν τον σπλασμπρο22?