ΠΑΟΚ-Olimpik Donetsk 3/8 21:00 Cosmotesports 1
Re: ΠΑΟΚ-Olimpik Donetsk 3/8 21:00 Cosmotesports 1
ναι ηλιθιος, γιατι το χερι ηταν ηλιθιοτητα του....aspromaura ioannina έγραψε:ηλιθιο;;παιχτη του ΠΑΟΚ;Dimg4 έγραψε:Μλκ Λεοβατς ποσο ηλιθιος εισαι? σοβαρα τωρα![]()
![]()
γαμησε τα, κολλησε το μυαλο χχαχαχαCCCP έγραψε:Γινεται ματς ΠΑΟΚ χωρις κλασσικη ΠΑΟΚοκαρτα?
Θα πέσετε να με φάτε αλλα η ομάδα δεν ειναι καλή. Μεγάλες αποστάσεις, ασύνδετη πολύ λιγες κινήσεις μακρια από την μπάλα. Μπισεσβαρ σπουδαία τεχνική κατάρτιση αλλα δεκάρι προηγούμενων δεκαετιών, αν τις επιλογές του πριγιο τις έκανε ο καλούς θα είχαμε ντου
- Notorious4
ελεος... μοντς ριξτε μου ενα μπαν να ικανοποιηθουν καποιοι ρε σεις, ειπα ηλιθιο παικτη του ΠΑΟΚ
- aspromaura ioannina
οχι ρε δεν γινονται τετοια πραγματα εδω μεσαNotorious4 έγραψε:Ευαισθησία και κάνονες του φόρουμ αλά καρτ.
Αυτοι παιζει να εχουν σκοτωσει ολα τα περιστερια περιμετρικα της Τουμπας.
Αυτα τα δυο ματς παντως απο πλευρας ρυθμων καμια διαφορα με τα φιλικα προετημασιας
- sourmenetes
- Moderator
Και αμα εγω πω οτι εκανε μαλακια θα τον πω μαλακα;;;Dimg4 έγραψε:ναι ηλιθιος, γιατι το χερι ηταν ηλιθιοτητα του....aspromaura ioannina έγραψε:ηλιθιο;;παιχτη του ΠΑΟΚ;Dimg4 έγραψε:Μλκ Λεοβατς ποσο ηλιθιος εισαι? σοβαρα τωρα![]()
![]()
Για ηρεμηστε λιγο.
Οκ ενταξει, ριξτε ενα μπαν να μην νιωθω και ευνοημενος και αδικημενοι
- hasio_john
Ας πει και κάποιος άλλος ρε παιδιά, αλλά ως τώρα είναι κάπως ανάμεικτα τα συναισθήματα.
Δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ με αυτό που βλέπω μιας και νομίζω πως το σκορ είναι καθαρά αποτέλεσμα ΑΤΟΜΙΚΩΝ προσπαθειών συγκεκριμένων παιχτών. Πολλές λάθος πάσες, γιόμες, τυφλά γεμίσματα. (εντάξει, βλέπουμε ανά διαστήματα και λίγη συνεργασία, αλλά...)
Κάνω λάθος?
Εντάξει το καταλαβαίνω, Αύγουστος, ζέστη, υγρασία 50%, βαριά τα πόδια (βλ. Πρίγιο)!
Αλλά μιλάω πάντα με γνώμονα το επίπεδο του αντιπάλου.
Υ.γ. Επιτέλους, θα μπει και ένας Έλληνας!
Δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ με αυτό που βλέπω μιας και νομίζω πως το σκορ είναι καθαρά αποτέλεσμα ΑΤΟΜΙΚΩΝ προσπαθειών συγκεκριμένων παιχτών. Πολλές λάθος πάσες, γιόμες, τυφλά γεμίσματα. (εντάξει, βλέπουμε ανά διαστήματα και λίγη συνεργασία, αλλά...)
Κάνω λάθος?
Εντάξει το καταλαβαίνω, Αύγουστος, ζέστη, υγρασία 50%, βαριά τα πόδια (βλ. Πρίγιο)!
Αλλά μιλάω πάντα με γνώμονα το επίπεδο του αντιπάλου.
Υ.γ. Επιτέλους, θα μπει και ένας Έλληνας!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Πέμ 03 Αύγ 2017, 21:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Νομιζω στο δευτερο δειξαμε καποια δειγματα του ποδοσφαιρου που θα παιξουμε... υπομονη