Π.Α.Ο.Κ.-ΑΕΚ 6/5 20:30 Paokmania Radio, laola & otesports1

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Re: Π.Α.Ο.Κ.-ΑΕΚ 6/5 20:30 Paokmania Radio, laola & otesport

Δημοσίευση από pgetsos »

elvetos giatros έγραψε:Οπότε να βρεθούμε όλοι οι ξενιτεμένοι buffalo στην Τούμπα, να γνωριστούμε κιολας και να παίξουμε ένα 5χ5
Ποιος θα φέρει κί ένα κύπελλο για το νικητή; :?

Παρεπιπτωντος είχα βρει και εισητηριο για το γιο μου...
Βρείτε 5 της ΑΕΚ και οργανωθείτε :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Δεν ειναι επισημο ρε παιδια.
Άβαταρ μέλους
Scientist@PAOK

Δημοσίευση από Scientist@PAOK »

danirifle έγραψε:εγώ ρε ελβετέ μου τι να πω?

δεν είχα εισιτήριο και δουλεύω Σάμο
πήγα έδωσα αίμα για να καταφέρω να πάρω άδεια και έκλεισα και αεροπορικά για θεσσαλονίκη, πήγαινε-έλα

χωρίς να έχω εισιτήριο, έτσι για την τρέλα. μήπως και καταφέρω να μπω με τα χίλια ζόρια

Μα ο τελικός γι αυτο ανβαλλεται για ολους εσας (βλέπε και Σεκερις) που θέλεται να μπείτε σκαστoί μέσα με το έτσι θέλω...χωρις ηλεκτρονικά εισητήρια θα μπούμε όλοι εμείς απο την Ουγκάντα μέσα...και ο τελικός θα γίνει...ρδελο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Scientist@PAOK την Πέμ 04 Μάιος 2017, 23:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

πήγα έδωσα αίμα για να καταφέρω να πάρω άδεια και έκλεισα και αεροπορικά για θεσσαλονίκη, πήγαινε-έλα

χωρίς να έχω εισιτήριο, έτσι για την τρέλα. μήπως και καταφέρω να μπω με τα χίλια ζόρια
Ρε εγώ είπα στο διευθυντή του σχολείου του γιου μου ότι κανω μνημόσυνο στη συγχωρεμένη τη μάνα μου για να τον πάρω πιο νωρίς
Έκλεισα το ιατρείο
Άλλαξα την εφημερία μου
Εκλεισα αεροπορικα, νοίκιασα αυτοκίνητο και υποχρεώθηκα σε γνωστό του αδερφού μου για το δεύτερο εισιτήριο

Χαλάλι όλα να τα ξανακάνω, να τα ξαναπληρωσω
Αλλά στο διευθυντή του σχολείου τι να πω...ότι αναβλήθηκε το μνημόσυνο...; θα με πάρουν για τρελό
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος elvetos giatros την Πέμ 04 Μάιος 2017, 23:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Παντως, και αν/αφου μπει η ΑΕΚ στην Αγια Σοφια, για μενα καλως να οριστει το ΟΑΚΑ σε μονιμο γηπεδο τελικων στυλ Wembley

Το να οριζεται γηπεδο στην αρχη της χρονιας για μενα ειναι μη βιωσιμο, στην Ελλαδα. Υπαρχει περιπτωση να γινει ειρηνικος τελικςο γαυρος-βαζελος πχ στην Τουμπα;
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στο καραισκακης;

Ενω το να εχεις 2 και 3 γηπεδα αναλογα το ζευγαρι ειναι επισης ηλιθιο και με προβληματα οπως τωρα. Σιγα μη δινει λεφτα η ΕΠΟ για επισκευη γηπεδων απο πριν πχ
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Εντάξει, έβγαλε ανακοίνωση η ΕΠΟ.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Δεν πιστευω πως θα αναβληθει ο τελικος.Απλα,ο ΓΓΑ θελει να πεταξει το μπαλακι των οποιων ευθυνων απο πανω του...

Αυτοι που ονειρευονται να μπουν με ντου χωρις εισιτηριο,εαν τελικα το κανουν πραξη....

ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ!!!!

Και ιδιατερα σε μια περιοδο που μας περιμενουν ολοι στη γωνια!!!
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

ΕΠΟ .... πριν λίγο! (και μετά την απόφαση του υφυπουργού γι' αναβολή)

«Αναφορικά με το θέμα αρίθμησης των καθισμάτων του Πανθεσσαλικού Σταδίου, ζήτημα που ΔΕΝ απαίτησαν οι αρμόδιες αστυνομικές αρχές, σε αλλεπάλληλες συσκέψεις στον Βόλο, προκειμένου να δώσουν άδεια διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας 2017, την οποία και η αρμόδια επιτροπή ελέγχου καταλληλότητας του γηπέδου έδωσε χθες (Πέμπτη 4/5/2017 και ώρα 19:30), ήδη έχουν προετοιμαστεί συνεργεία υπό τον συντονισμό της ΕΠΟ και την συνδρομή των εμπλεκομένων μερών και όλα τα καθίσματα θα είναι αριθμημένα μέσα στη σημερινή ημέρα. Είμαστε βέβαιοι ότι ο τελικός θα γράψει ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

:lol: :lol: :lol: :pano: (ΜΟΝΟ στην Ελλάδα τέτοιο θέατρο σκιών)
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

pgetsos έγραψε:Παντως, και αν/αφου μπει η ΑΕΚ στην Αγια Σοφια, για μενα καλως να οριστει το ΟΑΚΑ σε μονιμο γηπεδο τελικων στυλ Wembley

Το να οριζεται γηπεδο στην αρχη της χρονιας για μενα ειναι μη βιωσιμο, στην Ελλαδα. Υπαρχει περιπτωση να γινει ειρηνικος τελικςο γαυρος-βαζελος πχ στην Τουμπα;
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στο καραισκακης;

Ενω το να εχεις 2 και 3 γηπεδα αναλογα το ζευγαρι ειναι επισης ηλιθιο και με προβληματα οπως τωρα. Σιγα μη δινει λεφτα η ΕΠΟ για επισκευη γηπεδων απο πριν πχ
δεν ειναι δυνατον ρε πετρο εν ετει 2017 να μη μπορεις να οργανωσεις εναν γαμημενο τελικο κυπελλου. ειναι αδιανοητο ρε φιλε. ειναι πραγματικα απιστευτο που οριστηκε το γηπεδο 5 μερες πριν, ενα γηπεδο που εχει να χρησιμοποιηθει επαγγελματικα τουλαχιστον μια 5ετια, χωρις τουρνικε χωρις wifi, χωρις καλα καλα νερο ζεστο στα αποδυτηρια χωρις σοβαρο αγωνιστικο χωρο.

ας το παραδεχτουμε. η χωρα μας ειναι ενα απεραντο μπουρδελο. και αφου το παραδεχτουμε ας ζητησουμε απο γερμανους γαλλους αγγλους ολλανδους ιταλους καθε χρονο να διοργανωνουμε τον τελικο κυπελλου σε ενα απο τα εκπληκτικα τους γηπεδα, με την αστυνομια τη δικια τους και τις υποδομες που εχουν παραδεχομενοι οτι ειμαστε ανικανοι να κανουμε οτιδηποτε χωρις καποιος να μας το επιβαλει και οτι ολοι οι ελληνες ειμαστε ζωα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος buffalobill4 την Παρ 05 Μάιος 2017, 00:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Συζητάμε για το πως θα μπουμε στο γηπεδο χωρις εισιτήριο, σαν να ειναι κατι το απολυτα φυσιολογικο, και μετα αναρωτιόμαστε γιατι αναβαλλοντε τελικοι. Αντε καλα. Και φυσικα φταιει παντα το ανικανο "κρατος" λες και δεν ειμαστε εμεις μερος του και ο λογος που ειναι ανικανο.

-Greece, 2017
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Συμφωνώ απόλυτα, εννοείται
Άβαταρ μέλους
Sekeris4

Δημοσίευση από Sekeris4 »

Scientist@PAOK έγραψε:

Μα ο τελικός γι αυτο ανβαλλεται για ολους εσας (βλέπε και Σεκερις) που θέλεται να μπείτε σκαστoί μέσα με το έτσι θέλω...χωρις ηλεκτρονικά εισητήρια θα μπούμε όλοι εμείς απο την Ουγκάντα μέσα...και ο τελικός θα γίνει...ρδελο.
Βρε ανθρωπε,δεν λεω να μπουμε με ντου.Και να θες,με 3000 μπατσους ουτε κουνουπι δεν περναει.Στο παρακαλετο και στο λαου λαου πρεπει να το πάμε.Γι αυτο λεω να βοηθησει και η παε.Να πληρωσουμε και το 25αρι,εννοειται.ΠΑΟΚ θελω να δω,ουτε τζαμπατζης ειμαι ουτε εγκληματιας.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

CCCP έγραψε:Συζητάμε για το πως θα μπουμε στο γηπεδο χωρις εισιτήριο, σαν να ειναι κατι το απολυτα φυσιολογικο, και μετα αναρωτιόμαστε γιατι αναβαλλοντε τελικοι. Αντε καλα. Και φυσικα φταιει παντα το ανικανο "κρατος" λες και δεν ειμαστε εμεις μερος του και ο λογος που ειναι ανικανο.

-Greece, 2017
αδερφε μου οχι οτι σε αυτο που λες δεν εχει δικιο αλλα ολη αυτη η παιδεια δεν ερχεται απο μονη της. θα πρεπει να γινει απολυτα κατανοητο σε εμενα που θα παω χωρις εισητηριο πως το μονο που μπορω να καταφερω θα ειναι να χασω ισως και το ματς απο την τηλεοραση παλευντας να μπω χωρις εισητηριο.

θα σου φερω ενα παραδειγμα. πηγα πριν απο 7 περιπου χρονια στο λιβερπουλ και ειχε πεσει να εχει την ιδια μερα ματς ουφε της λιβερπουλ με καποια ομαδα δεν θυμαμαι. αποφασισαμε λοιπον καθολα φυσικα να δουμε το πρωτο ημιχρονο σε μια παμπ περιξ και στη διακοπη να μπουμε μεσα, οπως ηταν φυσιολογικο αφου "στο ημιχρονο ανοιγουν οι πορτες" :lol: :lol:

οταν πηγαμε στο σεκιουριτα και τον εκανα την εξης ερωτηση "when are you gonna open the gates?" μου απαντησε εντελως φυσιολογικα "whenever the match will finish". οταν το συνεχισα λεγοντας τον "μα δεν θα τις ανοιξεις τωρα στο ημιχρονο?" αρχισε να χανει επαφη με το δικο μου περιβαλλον και δεν καταλαβαινε απο που πηγαζε αυτη η φυσικοτητα. για να μη στα πολυλογω το δευτερο ημιχρονο δεν το ειδα φυσικα στο γηπεδο. και ολα αυτα χωρις καμια σοβαρη αστυνομια στον χωρο περιξ του γηπεδου.
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

CCCP έγραψε:Συζητάμε για το πως θα μπουμε στο γηπεδο χωρις εισιτήριο, σαν να ειναι κατι το απολυτα φυσιολογικο, και μετα αναρωτιόμαστε γιατι αναβαλλοντε τελικοι. Αντε καλα. Και φυσικα φταιει παντα το ανικανο "κρατος" λες και δεν ειμαστε εμεις μερος του και ο λογος που ειναι ανικανο.

-Greece, 2017
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

-Greece, 2017
Οταν ηταν η μεγαλη μεριδα των ολυμπιακων, εκαναν την αθηνα να δειχνει συδνευ σε χρονο μηδεν. Βεβαια η μαρμιτα θα ταιζε πολυ κοσμο οποτε ενεργοποιηθηκε το συστημα και μια χαρα εγιναν ολα στην εντελεια. Κατα τα αλλα ενας τελικος, ενα μετρο, λακκουβες σε εθνικες οδους και χιλια δυο αλλα προβληματα δειχνουν ανυπερβλητα αφου δεν θα φερουν καποιο αμεσο κερδος στις τσεπες...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”