CCCP έγραψε:Συζητάμε για το πως θα μπουμε στο γηπεδο χωρις εισιτήριο, σαν να ειναι κατι το απολυτα φυσιολογικο, και μετα αναρωτιόμαστε γιατι αναβαλλοντε τελικοι. Αντε καλα. Και φυσικα φταιει παντα το ανικανο "κρατος" λες και δεν ειμαστε εμεις μερος του και ο λογος που ειναι ανικανο.
-Greece, 2017
αδερφε μου οχι οτι σε αυτο που λες δεν εχει δικιο αλλα ολη αυτη η παιδεια δεν ερχεται απο μονη της. θα πρεπει να γινει απολυτα κατανοητο σε εμενα που θα παω χωρις εισητηριο πως το μονο που μπορω να καταφερω θα ειναι να χασω ισως και το ματς απο την τηλεοραση παλευντας να μπω χωρις εισητηριο.
θα σου φερω ενα παραδειγμα. πηγα πριν απο 7 περιπου χρονια στο λιβερπουλ και ειχε πεσει να εχει την ιδια μερα ματς ουφε της λιβερπουλ με καποια ομαδα δεν θυμαμαι. αποφασισαμε λοιπον καθολα φυσικα να δουμε το πρωτο ημιχρονο σε μια παμπ περιξ και στη διακοπη να μπουμε μεσα, οπως ηταν φυσιολογικο αφου "στο ημιχρονο ανοιγουν οι πορτες"
οταν πηγαμε στο σεκιουριτα και τον εκανα την εξης ερωτηση "when are you gonna open the gates?" μου απαντησε εντελως φυσιολογικα "whenever the match will finish". οταν το συνεχισα λεγοντας τον "μα δεν θα τις ανοιξεις τωρα στο ημιχρονο?" αρχισε να χανει επαφη με το δικο μου περιβαλλον και δεν καταλαβαινε απο που πηγαζε αυτη η φυσικοτητα. για να μη στα πολυλογω το δευτερο ημιχρονο δεν το ειδα φυσικα στο γηπεδο. και ολα αυτα χωρις καμια σοβαρη αστυνομια στον χωρο περιξ του γηπεδου.